PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περί ανέμων και υδάτων (γυναικοδουλειές)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Δεκ 2007, 19:58:15    Θέμα δημοσίευσης: Περί ανέμων και υδάτων (γυναικοδουλειές) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανοίγω το τοπικ αυτό αν κάποιος θέλει να μοιραστεί τον πόνο του, την καψούρα του κτλ κτλ.

Τι εχετε να πειτε για το παρακάτω?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Δεκ 2007, 20:26:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα απαντήσω με ένα βίντεο.....

http://www.youtube.com/watch?v=C42PDE2Nwtg

Όσο πιο σταρχιδιστής είσαι, τόσο πιο καλά περνάς! (νομίζω αυτό δεν αφορά μόνο τις γυναίκες!)

Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Δεκ 2007, 20:50:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω οτι ειστε ολοι σας λιγο υπερβολικοι
βεβαιως πισω απο καθε αντρα κρυβεται μια γυναικα αλλα οχι κι ετσι,
βεβαιως σας κυβερναμε και κανετε οτι πουμε αλλα οχι και με το καλημερα αντε και γ@μ...

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 01:36:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

micra_iro έγραψε:
βεβαιως σας κυβερναμε και κανετε οτι πουμε αλλα οχι και με το καλημερα αντε και γ@μ...

Ενα σοβαρό λάθος που κάνουν οι αντρες στο θέμα σεξ είναι πως οταν μια γυναικα ενδώσει σεξουαλικά νομίζουμε οτι μας κάνει χάρη... λες κι αυτή δεν το ευχαριστιέται οσο εμείς.

Το οτι κυβερνάτε ωστόσο το συμμερίζομαι, είναι γεγονός οτι οι περισσότεροι απο εμάς δουλεύουμε για να σας υπηρετούμε.

Ζήση για την τοποθέτηση σου θα συμπλήρωνα οτι περνάς καλά οσο της γράφεις εσύ... τυχαίνει ομως να σε γράφουνε κι αυτές! (και μην ρωτήσεις που!? Μια γυναικά πριν καιρό είπε το εξης χαριτολογωντας "Μπες βγες μπες βγες... κατι μένει μέσα". Επίσης κάποια στιγμή δεν τιθεται θέμα ποιος θα γράψει ποιον (αλλο κεφάλαιο αυτό).

Ερώτηση: τι θελετε τη γυναίκα εύκολη ή δύσκολη στα πρώτα βήματα?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 03:00:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βλ στα τραγούδια...

ONCE IN AWHILE
TWO PEOPLE MEET
SEEMINGLY FOR NO REASON
THEY JUST PASS ON THE STREET
SUDDENLY THUNDER, SHOWERS EVERYWHERE
WHO CAN EXPLAIN THE THUNDER AND RAIN
BUT THERE'S SOMETHING IN THE AIR

επίσης μην το φιλοσοφείς τοοοοόσο πολύ ...
δεν χρειάζεται και δεν οδηγεί και σε τίποτα ...
ιδίως στην ηλικία που βρίσκεσαι

ασε τέτοιους προβληματισμούς για μερικά χρόνια αργότερα που από το "τι/πως/ποια" θα εξαρτηθεί η περαιτέρω ζωή σου... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 03:52:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγω να μιλησω ή δε με παιρνει?

Ε "γιατρε" ? Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 09:27:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θειο έγω...
Τι να πω... Καποιος είναι καμένος εδω μέσα....
2 ον το λεει και το τραγουδι.....

Πυρ Γυνη κια Θάλασσα.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 12:21:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimip, αν σε γράφουνε αυτές εσύ τις γράφεις περισσότερο. Οι γυναίκες είναι μία πολύ απλή εξίσωση και δεν ξέρω γιατί ο Φρόυντ έμεινε με την απορία. Τι θέλουν οι γυναίκες; ΓΡΑΨΙΜΟ θέλουν. Και αν δεν πιάσει αυτό, τότε it was never mean to be. Και ο κανόνας για τον άντρα είναι πολύ απλός. Να είναι ειλικρινής και να μην κολλάει.

Lef205 έγραψε:
Eγω να μιλησω ή δε με παιρνει?

Ε "γιατρε" ? Laughing

Θείε, πες και εσύ... Να ακούσουμε και την γνώμη του φρεσκοκαμμένου...

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 12:48:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

επίσης μην το φιλοσοφείς τοοοοόσο πολύ ...
δεν χρειάζεται και δεν οδηγεί και σε τίποτα ...
ιδίως στην ηλικία που βρίσκεσαι

ασε τέτοιους προβληματισμούς για μερικά χρόνια αργότερα που από το "τι/πως/ποια" θα εξαρτηθεί η περαιτέρω ζωή σου... Wink Wink

Δεν νομίζω πως το φιλοσοφώ... απλά το σκεφτομαι (πολύ απλα γιατι τη ζωή μου θέλω να την ελέγχω εγώ κι όχι οι αλλοι ή ακόμα και οι ορμές μου). Προσωπικά σε μένα οδηγεί κάπου.

Και τι να σκέφτομαι Μάνθε στην ηλικία που είμαι? Πόσα άλογα θα μου δώσει η εξάτμιση? Razz Razz Razz

Επίσης δεν μίλησα για το μέλλον... οποτε ακυρη η παρατήρηση σου περι "τι/πως/ποια" θα εξαρτηθεί η περαιτέρω ζωή σου... "

Επίσης μην "φρενάρεις" το θέμα... ας το λίγο να ρολλάρει να γελάσουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 12:53:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η γυναικα σε αναβει η φωτια σε καει και η θαλασσα σε σβηνει.

Στην ζωη πρεπει να ξερεις ποτε να τραβιεσε.
Σε ολους τους τομεις ετσι.
Και ποσο μαλλον στην γυναικα που αν βλεπεις οτι δεν καταλαβαινει αυτα που της λες ή που κανεις για αυτην τοτε πρεπει να τα μαζεψεις και να πας σε αλλη παραλια για να παιξεις.
Δεν πονα τιποτα παραπανω απο το να επενδυσεις σε συναισθηματα και μια μερα να καταλαβεις οτι δεν αξιζε.
Την εχω πατησει και απο τοτε εβαλα λιγο μυαλο παραπανω.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 12:57:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ena Ονομα θα πω.

ΛΑΖΟΣ. μηχανολογος μηχανικος ελεγκτης στη πολεοδομια του περισσου.

το ινδαλμα μου.

ο απολυτος μισογυνης...

απο το στομα του εχουν βγει μερικες απο τις πιο μυθικες ατακες...

οπως. π.χ οταν του ελεγα οτι λεω να παντρευτω το 08 και απαντα ενας τριτος οτι ειναι δισεκτο...

και γυρνα ο λαζος και μου λεει...
ακου να δεις αγορι μου
οτι χρονια και να παντρευτεις δισεκτη θα ειναι ειτε 07 ειτε08 ειτε 09
και απο εκει και περα ολη σου η ζωη δισεκτη θα ειναι....
οποτε μη το ψαχνεις παντρεψου οποτε θες...................
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 15:10:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing

Φιλοσοφιμενη κουβεντα.

Και ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπετε?
Ετσι γιατι ακουω για γα** το 08 και λεω να ρωτησω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 15:17:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπααα τη γλυτωσα... (του χρονου θα ημουν 30)

οπως μου ειπε μια φορα

παιδι μου εσενα σε κρεμασαν με το σχοινι σου εσπρωξαν το σκαμπο σε κρεμασαν και λιγο πριν πνιγεις εσπασε το σχοινι και την γλυτωσες...

ή μια αλλη φορα ελεγε σε εναν αλλον δειχνοντας εμενα

αυτος ειναι ηρωας...την εκανε μετα το φωτοφινις....

σου μιλαω για μεγαλη μορφη το ατομο...οι ατακες του εχουν μεινει στην ιστορια στο θεμα ολυμπιακος και γυναικες
Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 15:57:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιταξτε το θεμα δεν ειναι αν θα παντρευτεις καποια και η κοινη σα πορεια θα ειναι αιωνια κτλ κτλ
το θεμα ειναι γενικα η συμπεριφορα της γυναικας απεναντι στον ανδρα αλλα και το αντιθετο για να μην ξεχνιομαστε
δλδ ολοι οι αντρες εχετε υποστει τραυματικη εμπειρια και θεωρειτε τις γυναικες αντικειμενα και ολες οι γυναικες εχουν υποστει τραυματικη εμπειρια και συμπεριφερονται και αυτες στους αντρες σαν ζωα?
θα μιλησω μονο για μενα
εχω φαει γερη ηττα στην ζωη μου κι οχι μονο απο θεμα σχεση, γκομενιλικια κτλ αυτο δεν σημαινει οτι σαν ανθρωπος δεν εχω την αναγκη να ερωτευτω, να αγαπησω και οτι συνεπαγεται, σιγουρα το μονο που δεν θελω ειναι στα εντελως ξαφνικα να βρεθω με ενα παιδι στην αγκαλια και παντρεμενη με εναν ανθρωπο που δεν θα ξερω τι ρολο βαραει και ουτε καθεξης γι' αυτο και προσεχουμε γενικοτερα αλλα και ειδικοτερα Wink
ειμαι σιγουρη οτι ολοι μας εχουμε την αναγκη και να αγαπησουμε αλλα και να αγαπηθουμε,να ερωτευτουμε αλλα και να μας ερωτευτουνε το θεμα ειναι αν ο ανθρωπος που θα χτυπησει εκεινη την ωρα την πορτα της καρδιας μας ειναι ο καταλληλος για την δεδομενη χρονικη στιγμη.
Παντως το πιο σημαντικο ειναι οτι πρεπει να υπαρχει ειλικρινια μεταξυ των ατομων κι οχι υποκρισια και που ξερετε καποια στιγμη ο ιδιος ανθρωπος που απορριψατε ή σας απερριψε ισως ειναι ο ανθρωπος που θα περασετε το υπολοιπο της ζωης σας μαζι του

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 17:57:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικα ισχυει κατι αλλο.
Οταν τα ειχα με μια κοπελα σε πιο μικρη ηλικια(19 εννοω)οι κολητοι μου και γενικα οι φιλοι μου ελεγαν οτι αυτη δεν κανει για σενα και τα σχετικα.
Τοτε ελεγα αποκλειετε,λαθος κανουν και αλλα τετοια κουλα.
Κι ομως πληγωθηκα παρα πολυ γιατι εκανα πραγματα που δεν επρεπε να τα κανω για εκεινη.
Και δεν με πληγωσε γιατι τα εκανα αλλα γιατι δεν αξιζε.
Τοτε καταλαβα οτι οι κολητοι του ειχαν δικαιο και το ελεγαν γιατι με αγαπουσαν πραγματικα.
Φυσικα και εκεινη την ωρα δεν παραδεχομουν τιποτα και το κολημα κρατησε καποιους μηνες.
Μετα εμαθα και δεν την πατησα ετσι.
Θελω να πω οτι οταν υπαρχει κατι λαθος και ειναι λαθος απο την αρχη ενας τριτος μπορει να το δει.Και οταν γινουν πολλοι τριτοι που βλεπουν το ιδιο πραγμα καλο ειναι να ψαχνουμε λιγο.
Σιγουρα ο καθενας μας την εχει πατησει απο μια ή και παραπανω γυναικες.
Οσο ζεις μαθαινεις.Αλλα και οι γυναικες την πατανε απο αντρες.Δεν διαφωνω σε αυτο.
Γενικα καθε ατομο σε καποιες φασης της ζωης του δεδομενου την απειρια ελκεται απο λαθος ατομα.

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Δεκ 2007, 13:32:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από ανέκδοτο....:

Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα θα βρω ένα κορίτσι.
Οταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος, κι έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή.
Στο κολέγιο έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν συναισθηματική. Όλα μαζί της ήταν μία κατάσταση εκρηκτική. Ήταν μελοδραματική, έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα.
Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα. Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή.
Όταν έγινα 28 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και με έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού την έχανες κι αλλού την έβρισκες. Έτσι αποφάσισα να βρω ένα κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους στη ζωή του.
Όταν έφτασα τα τριάντα, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και ..... την παντρεύτηκα. Ήταν τόσο φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ό,τι είχα και δεν είχα.
Τώρα είμαι πιο ώριμος και πιο σοφός, και ψάχνω για ένα κορίτσι με μεγάλα βυζιά.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Δεκ 2007, 13:54:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμβουλή:

Κοιτάξτε να περνάτε καλά. Να είστε ειλικρηνείς με τον εαυτό σας (κατά κύριο λόγο) και με τους γύρω σας. Αν ο στόχος σας είναι να περνάτε καλά (να είστε και να αισθάνεστε καλά) τότε θα περνάτε και καλά.

Αν αυτός(η) που έχετε απέναντί σας (ή... δίπλα σας) δεν σας κάνει να αισθάνεστε καλά, τότε πρέπει να αναζητήσετε άλλο σύντροφο. Οταν θα είστε με έναν άνθρωπο που ούτε θα τρώγεστε (εσωτερικά, συναισθηματικά) και θα περνάτε πραγματικά καλά, τότε βρήκατε τον άνθρωπό σας...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Δεκ 2007, 17:34:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Αν αυτός(η) που έχετε απέναντί σας (ή... δίπλα σας) δεν σας κάνει να αισθάνεστε καλά, τότε πρέπει να αναζητήσετε άλλο σύντροφο. Οταν θα είστε με έναν άνθρωπο που ούτε θα τρώγεστε (εσωτερικά, συναισθηματικά) και θα περνάτε πραγματικά καλά, τότε βρήκατε τον άνθρωπό σας...

+1

Το αποτέλεσμα το βλέπετε στην υπογραφή του Τάσου! Wink

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Δεκ 2007, 17:54:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις είναι η άποψή μου.
μαθαίνεις από τα άσχημα συνήθως και όχι από τα καλά ειδικά στην περίπτωση του ωραίου φύλου..έχει και ο πόνος την ομορφιά του και το θετικότερο είναι ότι ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας και τί όρια έχει.

καλά να είναι να μας τυραννάνε και να τις τυραννάμε Cool

και να μην ξεχνάμε ότι what goes around...comes around αλλά είναι επιλογή μας αν θα είμαστε εκεί που μας αφήνουν για να γυρίσουν Worthy

γιατί το απόλυτο δηλαδή:
1)βολική σε όλα
2)κουκλάρα
3)συνοδηγάρα
4)τρομερή το βράδυ
5)τρομερή το πρωί
6)στυλάτη
κτλ
κτλ
κτλ

δεν υπάρχει, εκτός αν ο Ιντζόγλου μας κάνει τα κονέ χαχαχαχα

(το χαλάρωσα λίγο στο τέλος γιατι πολύ σοβαρά μίλησα σήμερα,του χρόνου πάλι)

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Δεκ 2007, 18:41:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμαν αμαν.
Περιεγραψες την καλυτερη γυναικα αλλα δεν υπαρχει.
Παντως τα λες ωραια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης