Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
307__:)(dimitris) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black
Ένταξη: 07 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 318 Τόπος: agrinio
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2007, 08:17:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | 307__:)(dimitris) έγραψε: | Το τριξιμο της αντιστρεπτικης πως λυνεται? Αργυρη μηπως ξερεις τι χτυπαει και σε εμενα? Γιατι σινεμπλοκ αντιστρεπτικης αλλαξα πριν 1 μηνα  |
Τα καβαλέτα τα άλλαξες ή μόνο τα λάστιχα? |
Μονο τα λαστιχα αλλαξα θελει και καβαλετα? 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2007, 09:20:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν εξακολουθεί και κάνει θόρυβο καλό είναι να τα αλλάξεις.
Πες να σου βάλουν και λαστιχάκια εκεί που φωλιάζει το καβαλέτο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6 black
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 18:42:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αργυρη αυτα ειναι τα καβαλετα ?και αν ναι που βαζουμε λαστιχο 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Οκτ 2007, 06:21:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
307__:)(dimitris) έγραψε: |
Αργυρη αυτα ειναι τα καβαλετα ?και αν ναι που βαζουμε λαστιχο  |
Ναι αυτά είναι.
Το λάστιχο το βάζεις εκεί που πάει και μπαίνει το καβαλέτο στην γέφυρα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6 black
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Νοέ 2007, 08:42:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδες απο χθες ακουω στην πισω δεξια μερια οταν πεφτω σε λακουβες ενα χτυπο οχι συνεχεια αλλα παντα σε κανα κοπανημα του πισω τροχου ενα γκαπ ακαριαιο τι μπορει να ειναι? 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Νοέ 2007, 10:12:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συνήθως χτυπάνε οι βάσεις τω αμορτισέρ σε εγκάρσιες ανωμαλίες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6 black
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Δεκ 2007, 09:07:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | Συνήθως χτυπάνε οι βάσεις τω αμορτισέρ σε εγκάρσιες ανωμαλίες. |
Λοιπον εχω αλαξει βασεις αλλα παλι τα ιδια χτυπαει και ο θορυβος ακουγεται σαν να χτυπας τον θολο κανει ακριβως τον ιδιο ηχο ελεχτηκαν σινεμπλοκ αξονα και οι βιδες του και ολα καλα τι αλλο να κανω? (να αλλαξω αυτοκινητο)
Μηπως ειναι το αμορτισερ που τερματιζει?
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Δεκ 2007, 16:00:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
307__:)(dimitris) έγραψε: | Touristas έγραψε: | Συνήθως χτυπάνε οι βάσεις τω αμορτισέρ σε εγκάρσιες ανωμαλίες. |
Λοιπον εχω αλαξει βασεις αλλα παλι τα ιδια χτυπαει και ο θορυβος ακουγεται σαν να χτυπας τον θολο κανει ακριβως τον ιδιο ηχο ελεχτηκαν σινεμπλοκ αξονα και οι βιδες του και ολα καλα τι αλλο να κανω? (να αλλαξω αυτοκινητο)
Μηπως ειναι το αμορτισερ που τερματιζει? |
Πες να σου αλλάξουν τα silent block του πίσω άξωνα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6 black
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Δεκ 2007, 18:17:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ξερουμε περιπου ποσο παει η αλλαγη τον σινεμπλοκ μαζι με τα σινεμπλοκ? Δεν θα φαινονταν αν καποιο ηταν κομενο?
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ) Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc
Ένταξη: 05 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 392
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2007, 00:22:52 Θέμα δημοσίευσης: προβληματα 307 |
|
|
καλησπερα παντος εχθες το αυτοκινητο μου παρουσιασε και αλλα προβληματα το ενα ειναι μετα παραθυρα που δεν αναιβενουνε απο το χειριστιριο τον κλειδιων και το αλλο ειναι δεν πεταγετε νερο απο τα πιτσιλιστιρια ενω ακουγετε το μοτερ απο τα πιτσιλιστιρια αλλα νερο τιποτα ουτε μπρος ουτε πισω.
Η αληθεια τα προβληματα που αναφερω το πιθανοτερο που δεν λειτουργουν ειναι απο την αχρηστια τα παραθυρα σχεδον καθολου δεν τα λειτουργω απο το χειριστιριο των κλειδιων οπως και το ιδιο με τα πιτσιλιστιρια και εκανα τον γνωστο καθαρισμο με την βελονα.
Εαν καποιος εχει καποια λυση χωρις να επισκεφτο συνεργειο εχει καλος αλλιος δεν πολυ σκαο και να μεινουνε ετσι δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο.
ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 13:53:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νερο εχεις μεσα?
Πεα απο την πλακα μπορει να εχει βουλωσει κανα σωκηνακι απο την αχρηστια....ακομα παιζει να το κανει αμα ειναι στην αχρηστι πολυ καιρο το νερο με καποια απο αυτα τα υγρα πυ ριχνουμε για να καθαριζουν καλλητερα τα τζαμια....το εχω παθει σε civic....ειχε κατακαθησει και ειχε κανει μουργα εκει που ειναι η τρυπα που ρουφαει η αντλια του νερου... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marios206 (Κώστας) Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 142
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 20:21:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οδηγίες για τα παράθυρα και το αυτόματο κλείσιμο με το τηλεχειριστήριο
κάτσε μέσα στο αυτοκίνητο.
βάλε μία μπροστά τον κινητήρα να φύγει από economy mode
κλέισε κινητήρα
κατέβασε τα εμπρός παράθυρα
πάρε το τηλεχειριστήριο στο δεξιό σου χέρι
το αριστερό χέρι στον διακόπτη των παραθύρων
ταυτόχρονα πάτα με τα δάχτυλα του δεξιού σου χεριού το κουμπάκι του κλειδώματος στο τηλεχειριστήριο και με τα δάχτυλα του αριστερού σου χεριού τράβα τους διακόπτες για το ανέβασμα των εμπρός παραθύρων.
κράτα τους διακόπτες τραβηγμένους και το κουμπάκι του κλειδώματος πατημένο μέχρι να ανέβουν τέρμα επάνω τα παράθυρα και για 1 με 2 δευτερόλεπτα ακόμα.
αφήσε τα όλα και κάνε μια δοκιμή.
Με αυτόν τον τρόπο τηλεκωδικοποιείς ξανά τα μοτέρ των παραθύρων για την λειτουργεία του αυτόματου κλεισίματος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6 black
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Δεκ 2007, 21:53:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα προχθες που αλλαξα αμορτισερ μου ειπε ο ανθρωπος εκει(μου το ξαναειπε πριν απο ενα χρονο παλι αλλα δεν εδωσα σημασια)οτι η κρεμαγιερα απο την μερια του οδηγου εχει πολυ λιγα κενα στο πανω κατω οχι δεξια αριστερα μηπως ξερει κανεις αν αυτα τα κενα μαζευονται γιατι στην εδω peugeot μου ειπαν οχι. Γιατι για να αλλαξω κρεμαγιερα εχει 850 eur θορυβο παντως δεν ακουω καθολου αν και αυτα τα κενα οπως ειπα ειναι πανω απο χρονο + χωρις να αυξηθηκαν. Τα φωτα σας 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ) Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc
Ένταξη: 05 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 392
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Δεκ 2007, 01:20:10 Θέμα δημοσίευσης: οχι ιδιατερα προβληματα θα ελεγα |
|
|
καλησπερα και χρονια πολλα, καταρχας θα ηθελα να ευχαριστησω για τις οδηγιες σχετικα με τα παραθυρα.
Ο τιτλος του συγκεκριμενου τοπικ χωρις παρεξηγηση με ενοχλει λιγο ακουγεται οτι το 307 ειναι γεματο προβληματα και τιποτα αλλο, ενταξει η αληθεια ειναι οτι το αυτοκινητο εχει βγαλει καποια προβληματα αλλα πες τε μου υπαρχει μαρκα που σε καποια καινουρια παρουσιαση δε βγαζει προβληματα? οπως ξερεται τα περισσοτερα προβληματα που εχουν αναφερθει ειναι απο την αρχη που παρουσιαστηκε το 307 και οχι κατα την πορεια των περιπου 7χρονων η αληθεια ειναι οτι η πεζο θα μπορουσαι καποια απο τα προβληματα που εμφανηστηκανε να τα ειχε αντιμετωπισει πιο αποτελεσματικα και τελειωτικα και οχι να τρεχουμε καθε λιγο και λιγακι για ενα και μονο προβλημα, παντως απο φιλο μου και κουμπαρο μου που χρησημοποιουνε το 307 καθημερινα στη δουλεια τους και οχι οπως εγω που το δουλευω καθε σαββατοκυριακο, ο ενας εχει κανει 110.000χλμ κανενα προβλημα εκτος απο το ζουν της εξατμισης και ο αλλος εχει κανει 70.000χλμ κανενα προβλημα εκτος απο τις βασεις αμορτισερ.
ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6 black
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Δεκ 2007, 13:20:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
307__:)(dimitris) έγραψε: | Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα προχθες που αλλαξα αμορτισερ μου ειπε ο ανθρωπος εκει(μου το ξαναειπε πριν απο ενα χρονο παλι αλλα δεν εδωσα σημασια)οτι η κρεμαγιερα απο την μερια του οδηγου εχει πολυ λιγα κενα στο πανω κατω οχι δεξια αριστερα μηπως ξερει κανεις αν αυτα τα κενα μαζευονται γιατι στην εδω peugeot μου ειπαν οχι. Γιατι για να αλλαξω κρεμαγιερα εχει 850 eur θορυβο παντως δεν ακουω καθολου αν και αυτα τα κενα οπως ειπα ειναι πανω απο χρονο + χωρις να αυξηθηκαν. Τα φωτα σας  |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
IAKOVOS (iakovos) Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007
Ένταξη: 03 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 173 Τόπος: ΚΡΗΤΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιαν 2008, 22:40:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
307__:)(dimitris) έγραψε: | 307__:)(dimitris) έγραψε: | Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα προχθες που αλλαξα αμορτισερ μου ειπε ο ανθρωπος εκει(μου το ξαναειπε πριν απο ενα χρονο παλι αλλα δεν εδωσα σημασια)οτι η κρεμαγιερα απο την μερια του οδηγου εχει πολυ λιγα κενα στο πανω κατω οχι δεξια αριστερα μηπως ξερει κανεις αν αυτα τα κενα μαζευονται γιατι στην εδω peugeot μου ειπαν οχι. Γιατι για να αλλαξω κρεμαγιερα εχει 850 eur θορυβο παντως δεν ακουω καθολου αν και αυτα τα κενα οπως ειπα ειναι πανω απο χρονο + χωρις να αυξηθηκαν. Τα φωτα σας  |
 | τι να σου πω φιλε εγω στο 307χτ πριμιουμ που ειχα ειδα μια αννομιομορφια στο φαγωμα των ελλαστικων απαντηση αλλαγη κρεμαγιερας(μετα απο ελεγχο που εκαναν στο συνεργειο και ευτυχωσ<εντοσ εγγυησης. στη περιπτωση σου θα ελεγα να κανεισ και ενα ελεγχο εκτοσ πεζο να παρεις μια γνωμη.αλλα θα σου ελεγα οτι η κρεμαγιερα ειναι ενα απο τα κυριοτερα εξαρτηματα του αυτ/νητου χτυπα ξυλο αν σπασει πραγμα δυσκολο εμεινες ακυβερνητος 
ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|