PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ανάβαση Ριτσώνας 2-12-2007
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 13:16:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον ας πω κ εγω τι ειδαν τα ματια μου απο εκει που καθομουνα αεροπορια περασε ο σωτηρχος o χιωτακης αλλα ο βασιλιαδης ακομα μια φορα με το πολυ δυνατο αχ του περασε αερα οσο για τον δικο μας lef ειχε ενα ατυχο αγωνα απο θεμα χρονου μια λαθος επιλογη ελαστικων τον αφησε εκτος συναγωνισμου. Στο δευτερο σκελος οπου κ ειχαν λυθει τα οποια προβληματα ειχε πλεον δεν υπηρχε η καταληλη ψυχικη δυναμη για να συνεχισει αλλωστε το ειχε πει απο τα μεσα της εβδομαδας θα τρεχει η σκια μου

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 14:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καποιες φωτο κυρίως απο το τιμ 0-1000hp
tsakos
asa
brillis
lef
chiotakis
anexelegktos

αλλά και
memsound's κλώνος & x-gr@llάμαξο

http://picasaweb.google.com/Giannis.Theocharis/2007
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
BadSpud! (Spiros) - (Π.R.T.)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 Rallye 1600cc 16v (Τούμπανο)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006
Τόπος: 6' απο Παντού!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 14:35:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν πιστεύω περάσαμε όλοι πολύ καλά και το διασκεδάσαμε!
ΛΕΦΟΟΟΟ Αυτό είναι που μετράει…. Δεν τρέχεις πρώτη φορά και ξέρεις πως είναι τα προβλήματα τελευταίας στιγμής. Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο τα λάστιχα που άλλαξαν πριν τον αγώνα και δεν ζεστάθηκαν ΠΟΤΕ! Αλλά και ότι το αγόρι μας φρέναρε ε τους πίσω τροχούς!!!! Αουτσσσσ...... Νεχτ τιμε

Στα του αγώνα… πολύ δυνατά περάσματα γυρίσαμε σχεδόν όλες τις Κ (πολύ περπάτημα) υπήρχαν και κάποιες ατυχίες για κάποιους χωρίς κάτι πολύ σοβαρό. Πολύ θέαμα τα κινεζακια τα σπάσανε. Laughing

Respect στην κ. Καίτη και κ. Μάκη Μυτακιδη σας ευχαριστούμε πολύ Very happy Very happy Very happy

Τελικά πολύ γρήγορο το κόκκινο (Ν προς Ε) για να καταλάβεις πόσο γρήγορο είναι…

Είναι λίγο πίσω μου (Ν προς Α)!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 15:18:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταρχας νομιζω πως παλι τα καταφερα! Μας εκανα ρομπα μεσα στη Ριτσωνα! Laughing Laughing Laughing

Παμε να τα παρουμε απο Παρασκευη ομως.
Παρασκευη βραδυ ετοιμα τα 106, το βολτσιο φορτωμενο και το αγωνιστικο ΠΛΥΜΜΕΝΟ κ ετοιμοπολεμο! Very happy
Ερχεται σπιτι ο Αρης και ο Νικος, με αυτα κ μ'αυτα πηγε αργαμιση οποτε αποφασιζουμε να μην κοιμηθουμε και να ξεκινησουμε στις 3.30 το βραδυ για Ριτσωνα μιας και ηταν μια πολυ φυσιολογικη ωρα, φτανουμε και το ξημερωμα του Σαββατου μας βρισκει 3 ατομα στο βολτισιο 106 να κοιμομαστε φυσιολογικα και απροβληματιστα!
Σαββατο πρωι ερχονται οι Τασος Ανεστης Χιωτακης Μπριλλης και στηνουμε την ομαδα τις τεντες κλπ.
Αραζουμε και ερχεται επιτελους η ωρα του πρωτου δοκιμαστικου!
Ερχεται η ωρα να κανω αυτο που τοσο πολυ αγαπαω και ειχα να κανω απο τον Ιουλιο οποτε καταλαβαινετε ποσο πολυ μου εχει λειψει!
Φτανω στην εκκινηση και απορουν οι κριτες που με βλεπουν να χασκογελαω σαν χαζο χωρις λογο και να φωναζω ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! Αποφασιζω απλα να οδηγησω για να ευχαριστηθω χωρις να σκεφτω χρονους μιας και μου ειχε λειψει τοσο πολυ να κανω αγωνα, ανεβαινω και παρολο που ο δρομος γλυστρουσε ατσουμπαλα φτανω στον τερματισμο με ενα χαμογελο που εκανε πολλους να ανησυχισουν!
Βλεπω τον χρονο μου που ηταν απλα αξιοπρεπης για τα δεδομενα μου και ηρεμω.
Κατεβαινουμε πισω στα πιτς και σκεφτομαι πως πρεπει να ξυπνισω λιγο μπας και κανουμε και τιποτα! Laughing
Μιλαω τηλεφωνικως με τον Θειο και μου λεει "στο ειπα βαλε 34-27 στα λαστιχα να γλυστραει ελεγχομενα πισω ωστε να μενεις στο γκαζι και θα ξυονησεις!"
Βαζω αυτες τις πιεσεις και ανεβαινω για δευτερο σκελος με το ιδιο χαμογελο απλα πιο συγκεντρωμενος για να κανω κατι καλυτερο.
περνω εκκινηση και το αυτοκινητο απλα ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΨΟΓΑ, εχει ενα τρομερα ευελικτο πισω μερος που το κανει πολυ πορωτικο!
Ξεκιναω και κανω οτι καλυτερο μου βγαινει μιας και αυτο που μου εβγαζε η συμπεριφορα του αυτοκινητου ηταν το λιγοτερο ερωτικο, φτανω τερματσιμο και εχω κατεβασει 5 δευτερολεπτα σε σχεση με πριν, χρονος που με εχει βαλει σε μια καλη θεση!
Καταχαρουμενος χαλαρωνω και τελειωνει το Σαββατο.
Κυριακη ερχεται ο Θειος μου και φερνει 4 kosei μαζι με φουλ σλικς για να κανουμε την εκπληξη, τις κουμπωνω πανω και με ανεβασμενη ψυχολογια περιμενω να ερθει η σειρα μου.
Πρωτο σκελος περνω εκκινηση και διαπιστωνω οτι τα λαστιχα ηταν ΠΑΓΟΣ!
Το αυτοκινητο γκαζωνες διπλωνε, αφηνες διπλωνε και διπλωνε τοσο ατσουμπαλα που ουτε αυτο δεν μπορουσα να ευχαριστηθω. Sad
Την συνεχεια την ειδατε.
Δευτερο σκελος βαλαμε τα ιδια λαστιχα με το Σαββατο εκανα τον ιδιο χρονο ακριβως με το Σαββατο και τελος.

Ενα μεγαλο Ευχαριστω.

Στον Τακη που μου εδωσε το κιτ καρ για δοκιμες και για κατι αλλο που προσπαθησε χωρις κανενα δικο του ωφελος.Δεν το περιμενα ποτε οτι θα το εκανε αυτο κανεις για εμενα, μιλαμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΙΛΟ.
Στους Νικο και Αρη που ηταν εκει απο Παρασκευη και με βοηθησαν ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Στον mike και το Ζευγος Μυτακιδη για την φιλοξενια.
Στον Τασο asa1 που μας ειχε φτιαξει ομαδα που θα ζηλευαν πολλες εργοστασιακες.
Στον Ανεστη που μου ετοιμασε το αυτοκινητο.
Στον Μπριλλη για τις συμβουλες.
Σε καποια που ξερει να με ανεβαζει.
Σε ολους εσας που ειτε απο κοντα ειτε τηλεφωνικως μου ευχηθηκατε!

ΥΓ το θεμα κατανεμητη δε θα ηθελα να το θιξουμε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 15:55:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok lef k σορρυ για τον τροπο που το εθιξα κ πολυ καλα εκενες κ το διωρθοσες απλα εκνεβριστικα κ ξερεις το λογο

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 16:07:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mikerrgp έγραψε:
ok lef k σορρυ για τον τροπο που το εθιξα κ πολυ καλα εκενες κ το διωρθοσες απλα εκνεβριστικα κ ξερεις το λογο

το ξερω οτι εκνευριστηκες αγορινο μου.
θα σου εξηγησω απο κοντα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 16:24:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενα μεγαλο μπραβο για τον Λεφ και ολους οσους τον βοηθησαν...θα ερχομουν και εγω αλλα ημουν εκδρομουλα Cool

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 19:31:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νa πω και εγω 2-3 πραματακια...

ωραια τα δοκιμαστικα θυμιστε μου να μη ξαναπαω με τον οχλο τις κυριακες...ολο το λεω αλλα ποτε δε το κανω!

ωραια και η οργανωση...ειρωνικα ε. τελικα οσο και να προσπαθεις ειναι σα τη παροιμια με τη πουτανα. θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δε την αφηνει. κανανε τοσες φιλοτιμες προσπαθειες να πετυχουν ενα καλο αγωνα πραγμα πολυ δυσκολο με 200αγωνιστικα...αλλα η νοοτροπια και η μαλ***α στον εγκεφαλο καποιων ειναι ανικητη!

καταρχην συγχαρητηρια σε ολους οσους ξερω Laughing
χιωτακη-μπριλλη-τασο-κακαρη

ειδικα με τον μπριλλη ενα μπραβο για τα περασματα του.
πολυ γρηγορος ισως μεσα στους 6-7με 106 σε περασματα κ8-κ10
το σαββατο.
οκ καποιοι λενε οτι δεν ειναι Ν. σορρυ ποιο ειναι σκετο Ν2?του σμυρναιου?του πανουργια? μη χεσω. και το αν ειναι Ν ή οχι δε το βλεπεις στη στροφη. εκει βλεπεις το στησιμο και τα αρχ**ια του αλλου....
τα ιδια δε λεγανε και για τασο-ασα1 μεγαρα? δεν ηρθε κανεις να τον ανοιξει ομως το σκ.......χωρις χερια δε κανεις πολλα και ας εχεις και κιτκαρ...

τωρα στη περιπτωσαρα μας ο λευτερης ειναι μεγαλος μαλ**ας και μαζοχας το ξερουμε χρονια αυτο. δεν εξηγειται αλλιως να εχει παρει ενα φοβερο αμαξι στημενο 100% για ραλλυ και σπριντ και να εχει τρεξει μονο 2 αναβασεις ολες και ολες με αυτο.που πας ρε ξυπολητος στα αγκαθια με 148αλογα και αν...... ελπιζω τωρα που σου εφυγε λιγο η καυλα να σοβαρευτεις και να μη σπας το αμαξι σε αγωνες που δεν εχουν καμια σχεση με αυτο. και μετα να χαλιεσαι που δε πηγες και καλα.
δε το δινεις στο νικο για παλλαδιο να γελασουν και τα παρδαλα κατσικια.........

περα απο ολα τα αλλα στο λεφο μου εχει κανει κατι τρομερη εντυπωση και πρεπει να το πω δημοσια. σε οσους αγωνες τον εχω πρακολουθησει παντα απο το 2ο-το πολυ 3ο περασμα εστω και αναγνωριστικο εχει πιασει οτι χρειαζεται και εχει κανει σχεδον το καλυτερο του χρονο.

αυτο μου θυμιζει τον γουιλσον της φορντ οταν τον ειχαν ρωτησει για το μακρευ και το σαινθ να τους συγκρινει.
και ειχε πει οτι ο μεν μακρευ εχει το χαρισμα-ταλεντο μεσα σε 3-4περασματα να εχει στησει το αμαξι να εχει μαθει την ειδικη και να εχει κανει το καλυτερο χρονο.
αντιθετα ο σαινθ σαν πιο λεπτολογος-τελειομανης εκανε 10περασματα ρυθμιζοντας ψαχνοντας και τη παραμικρη λεπτομερια... ομως στο τελος και οι δυο ειχαν κανει τον ιδιο χρονο.

ο ενας ομως τον εκανε βασιζομενος στο φυσικο του ταλεντο
και ο αλλος σε χιλιες δυο λεπτομεριες που ειναι βεβαια συναρτηση και του μυαλου του και του ταλεντου του (σιγα μη πουμε το σαινθ αταλαντο)

ομως τα φυσικα ταλεντα φαινονται με τη μια. τωρα ποσο θα το αναπτυξεις ή θα το μαγαρισεις ενα ταλεντο που εχεις ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...

υ.γ.1. λεφο μου για το ...αλλο, αυτα ειναι απλα μαθηματα ζωης. γιατι οταν κανεις κατι πρεπει πρωτα να το κανεις για να γινεις καλυτερος ανθρωπος εσυ . . . χτες ημουν εγω αυριο ο μιχαλης μεθαυριο εσυ Cool
Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 19:48:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λεφο μπραβο!!!!Αν και ηθελα να ερθω δεν εγινε λογω υποχρεωσεων,next time....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 19:53:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σορρι του Πανουργία ειναι Ν2...
Καθαρό..........τατο......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 19:54:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
υ.γ.1. λεφο μου για το ...αλλο, αυτα ειναι απλα μαθηματα ζωης. γιατι οταν κανεις κατι πρεπει πρωτα να το κανεις για να γινεις καλυτερος ανθρωπος εσυ . . . χτες ημουν εγω αυριο ο μιχαλης μεθαυριο εσυ Cool

Μαθήματα και εμπειρίες ζωής... pskarm fun club! Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 20:03:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στεναχωρέθηκα που είδα το 106μου..
Δεν περίμενα να έχω δεθεί τόσο πολύ μαζι του....

Λέφο δεν πειράζει μια χαρά ίσουν...
Κοίτα τι έπαθε ο κολλητός μας....
Δεν χρειάζεται να έχουμε και άλλα τέτοια..
Για την κ**λα σας πάτε...

Ο Τάσος απλά πέρα απόπ μηχανίκός πιστεύω
οτι ειναι και φίλος.....
Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 22:21:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συγxαρητηρια λευτερακο
μην στεναχωριεσαι αγορινα μου το παν ειναι να περασεις καλα και η συμμετοχη plus οτι μαζευεις κι εμπειριες και καθε φορα θα εισαι καλυτερος μην ξεχνας οτι παντα υπαρχει και η επομενη φορα
respect στους φιλους φιλους μας τους γιαπωνεζους κι εχω να συμπληρωσω ενα και μονο πραγμα που ειναι λιγο ασχετο βεβαια αλλα πρεπει να το πω:αν η νομοθεσια της χωρας μας ηταν διαφορετικη θα ειχαμε πολυ καλα αυτοκινητα να κυκλοφορουν στους δρομους μας αλλα και να ηταν στα χερια μας

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 23:53:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

Γιατι να γελασουν τα παρδαλα κατσικια ρε? Τι έχω εγώ?
Επιστροφή στην κορυφή
ignotic69 (Νίκος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Mongoose_Pro_Sniper(dirty edition)

Ένταξη: 28 Σεπ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2007, 04:02:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
volvos έγραψε:

Γιατί ρωτάς Νικόλα..?Αφού το λες καθαρά στην υπογραφή σου,ο Τάκης έχει πάντα δίκιο... Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2007, 08:46:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
volvos έγραψε:

apo το ποσο ψηλα θα τερματιζες βλαμενε εννοω σε σχεση με οσους κοροιδευουν το αμαξι...δεν εισαι απο χωριο εεεε
Επιστροφή στην κορυφή
106 amaliada (kostas)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE

Ένταξη: 31 Δεκ 2004
Τόπος: AMALIADA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2007, 10:37:58    Θέμα δημοσίευσης: 6 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενα μπραβο και απο εμενα...εγω ημουν στην κ9 απο μεσα....του χρονου θα τρεξω και εγω σιγουρα....

μιπωσ ξερει κανεισ τι θα γινει με τα ν1 σε ποια κατηγορ θα πανε τελικα?????
μου εχοθν πει κατι για ΕΝ1 ετσι ειναι????

ενα ραλλυε 1300 ν1 εχω παρει.....

106 rallye,turbo,nitrous
1)AX,1.6,16v..2nitrous,1 stage 120hp...2 stage ???hp
2)AX.??????????
subaru,impreza,sti,f.p.e.
suzuki,gsx-r 1300,hayabusa..acrapovic
1.3 Ν1 peugeot
εχουμε και συνεχεια

Κώστας Π.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Brillis (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 N/2

Ένταξη: 21 Νοέ 2006
Τόπος: Ν. Μάκρη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2007, 13:08:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θελω να πω συγχαρητηρια σε ολους για την προσπαθεια,ενα μεγαλο ευχαριστω στον κοσμο γιατι το ηθικο πιστευω ολων ανεβηκε στα υψη βλεποντας τον πανικο που γινοταν!
Οι Ιαπωνες ηταν απλα ΑΛΛΟΥ!
Του Σμυρναιου ειναι Ν καραΝ γιατι ημουν μπροστα σε αυτεπαγγελτο ελεγχο και τα συγχαρητηρια μου για την νικη και το πρωταθλημα.Του Πανουρια δεν ξερω προσωπικα,Gr@lly απο που το ξερεις?
Οσο για το δικο μου μη λεμε παλι τα ιδια.Αφου οι εμπειρογνομωνες-ειδικοι-δυναμομετρητες ειδαν οτι αφου εβαλα 4η πριν την αριστερη μετα τα Ελλενιτ τοτε το αμαξι φοραει εκκεντροφορους εγω παω πασο!Αν ειχα το σασμαν που περιμενω και εγκεφαλο plug n play θα εβαζα και πεμπτη(με το συμπαθειο)!!!Παρτε το ερειπιο μου και καντε καλυτερο ανεβασμα!Οσοι ξερουν το αμαξι καταλαβαινουν τι λεω.Τελος παντων μη χαλιομαστε με μερικους ασχετους.Προσωπικα ευχαριστηθηκα τον αγωνα,αγρατζουνιστος γυρισα και αυτο ειναι που μετραει κατ'εμε!Να ειμαστε καλα ΟΛΟΙ και του χρονου!

Συγχαρητηρια στον Βασιλειαδη και τον Τσουργιαννη για τα περασματα στην τελευταια αριστερη.....Δεν υποτιμω τους αλλους σε καμια περιπτωση(εγω κοτα περασα απο κει Laughing ) απλα εμεινα με ανοιχτο το στομα με τα 2 αυτα περασματα....

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2007, 13:23:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

καταρχην συγχαρητηρια σε ολους οσους ξερω Laughing
χιωτακη-μπριλλη-τασο-κακαρη

ειδικα με τον μπριλλη ενα μπραβο για τα περασματα του.
πολυ γρηγορος ισως μεσα στους 6-7με 106 σε περασματα κ8-κ10
το σαββατο.
οκ καποιοι λενε οτι δεν ειναι Ν. σορρυ ποιο ειναι σκετο Ν2?του σμυρναιου?του πανουργια? μη χεσω. και το αν ειναι Ν ή οχι δε το βλεπεις στη στροφη. εκει βλεπεις το στησιμο και τα αρχ**ια του αλλου....
τα ιδια δε λεγανε και για τασο-ασα1 μεγαρα? δεν ηρθε κανεις να τον ανοιξει ομως το σκ.......χωρις χερια δε κανεις πολλα και ας εχεις και κιτκαρ...

Mε αφορμή αυτό, κι οχι προς τον Παναγιώτη προσωπικά θα ηθελα να πω το εξης, γιατι πραγματικά με στενοχωρεί. Στο μυαλό μου γυρίζει η σκέψη για τον φιλο μου τον Δημήτρη για τον οποίο αρκετές φορές εχουν ακουστεί διαφορα. Σκεφτείτε μερικοι τα εξης, και αναφέρομαι γενικά, οχι μονο για τον Μπρίλλη.

1. Οταν καποιος πέρνει καλή θέση, ειναι το αμαξι μαιμού, οταν δλδ δεν πέρνει γιατι δεν υπάρχει πρόβλημα?Τοτε δεν ειναι μαιμού, ειναι αγελάδα?

2. Συγκεκριμένα για τον Μπρίλλη εχω να πω τα εξής, επειδή τον ξέρω κι οχι επειδη είμαστε φίλοι οτι τρέχει στις αναβάσεις χωρις να εχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει εναν αγώνα οπως πολύ αλλοι κάνουν. Ο ανθρωπος κρατάει λεφτά για να κανει κατι που του αρέσει, πρώτα για προσωπική του ευχαρίστηση και ύστερα για τον συναγωνισμό.

3. Το αυτοκινητο εχει τυχει να χαρακτηριστεί μαιμού, αν κάποιος το οδηγήσει και πολύ περισσότερο το στρίψει θα καταλάβει οτι το αυτοκίνητο στερείται αρκετών χαρακτηριστικών αλλων Ν/2 που φοράνε proflex, plug'n'play, σχέσεις, ραμμένη καρότσα, roll cage 12 σημείων... οταν του Μπρίλλη φοράει bilstein group N 33αρα, ταλαιπωρημένο πλαίσιο κτλ κτλ (αν θέλει ας γράψει ο ιδιος).

Καταλήγοντας λοιπόν θελω να πω πως χαρακτηρίζοντας τον καθε Μπρίλλη ή Τάσο ή Χαράλαμπο ή Σοφοκλή χωρις τουλάχιστον να εχει αποδειχτεί ή να μπορεί να αποδειχτεί κατι τετοιο, στηριζόμενοι σε υποθέσεις είναι άδικο.

Μπορεί για τον οποιοδήποτε να αποδειχτεί οτι εχει παρατυπίες, μεχρι να αποδειχτεί δεν ειναι καλό να καταδικάζουμε ετσι ανθρωπους που προσπαθούν, γιατι τυχαίνει οι υποθεσεις μας να είναι λάθος.

Φιλικά Γιάννης
Επιστροφή στην κορυφή
Brillis (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 N/2

Ένταξη: 21 Νοέ 2006
Τόπος: Ν. Μάκρη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Δεκ 2007, 13:28:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
ταλαιπωρημένο πλαίσιο κτλ κτλ (αν θέλει ας γράψει ο ιδιος).
Φιλικά Γιάννης

Ε οχι και ταλαιπωρημενο πλαισιο ρε Γιαννη.Απλα εχει ξεκολλησει ο μπροστα θολος και λιγο ο πισω Shocked

Τα καλυτερα ερχονται που λεει και το 0-1000hp Racing Team...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης