PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγορά 207 rc
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2007, 22:22:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:

καλα για υμαντες δεν πιστευω να εχει πιασει κανενας τοσα χλμ ωστε να εχει κανει το μεγαλο σερβις οποτε δεν ρωταω!

Δεν εχει ιμαντες... Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2007, 19:58:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
giannis27 έγραψε:

καλα για υμαντες δεν πιστευω να εχει πιασει κανενας τοσα χλμ ωστε να εχει κανει το μεγαλο σερβις οποτε δεν ρωταω!

Δεν εχει ιμαντες... Rolling eyes Rolling eyes

τι Shocked Shocked
ειναι με καδενα? Exclamation
η καδενα απο οσο ξερω δεν θελει αλαγη ποτε!η μηπως κανω λαθος?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2007, 23:54:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.feline207.net/site/images/moteurs_207/ep6dt.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Νοέ 2007, 16:12:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως εγώ αν έψαχνα αμάξι με γκάζι μέχρι 24000 και μου άρεσε η πίσω κίνηση που λέει ο φίλος θα έπαιρνα RX8. Το μικρό καινούργιο εκεί έχει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
papadakn (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207GT (2007)

Ένταξη: 15 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Νοέ 2007, 20:36:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206xs έγραψε:
Πάντως εγώ αν έψαχνα αμάξι με γκάζι μέχρι 24000 και μου άρεσε η πίσω κίνηση που λέει ο φίλος θα έπαιρνα RX8. Το μικρό καινούργιο εκεί έχει.

Απλά 6 μήνες θα τρελαινόσουν όταν η κατανάλωση δεν θα έπεφτε κάτω απο 15-16 lt/100km ακόμη και με ρυθμούς αργής βόλτας. Ξέρω πολλές περιπτώσεις που την πάτησαν με αυτό το -καταπληκτικό κατά τα άλλα- αυτοκίνητο. Πάντως για 2ο αυτοκίνητο και εγώ θα το προτιμούσα από πολλά μπροστοκίνητα.

Μετωρολογικός σταθμός Νέας Κηφισιάς
http://www.locus-delicti.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης