PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Υποψήφιος αγοραστής 207 Rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2007, 09:33:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

epeidι αυτος που μου το εστειλε εινα βλαμενος Laughing και δε θα το ανεβασει

παρτε τη γνωμη ενος ασχετου ανθρωπου - ιδιοκτητη 206 1.4 - για το 207ραλλυ....
απιστευτο κειμενο που τα λεει ολα λητα και περιεκτικα.

xxx έγραψε:

Παρε και τη γνωμη ενος φιλου μου για το νεο 207 ραλλυ.Αυτος εχει 206 1.4

" Σήμερα-πολύ επίκαιρα, σε σχέση με το θέμα μας-οδήγησα το 207 RALLYE ενός συμφοιτητή μου.

Μπορώ να πώ ότι δεν ήταν τόσο άσχημο όσο το περίμενα, μετά από όσα έχω ακούσει... Ήταν ακόμη χειρότερο!

Και εξηγούμαι: Η αίσθηση των χειριστηρίων-ως βάρος-δεν απήχε πολύ από αυτήν που είχα στο Bravo, π.χ. Αυτό δε θα ήταν κακό, αν δε λεγόταν RALLYE. Ως αμάξι-ταξιδευτής πρέπει να είναι μια χαρά. Αλλά παιδιά, σε στροφιλίκι-για το Καστρίτσι μιλάω, οι της Πάτρας ξέρετε-και στενό ειδικά στροφιλίκι δεν παλεύεται...

Μούτρα πολλά, μάλλον λόγω βάρους-ειδικά μπροστά, αναίσθητη ουρά, λόγω esp, τιμόνι πραγματικά πανάλαφρο-για κακό το λέω. Και έλεγα ότι ούτε το 206 μου έχει πολύ καλό τιμόνι, αλλά μετά από την εμπειρία μου ανακάλεσα πλήρως! Δεν ξέρω τι ταχυδακτυλουργικά μπορείς να κάνεις για να πας αυτό το αμάξι χαμογελώντας, αλλά εγώ σε ένα τέταρτο-εικοσάλεπτο δεν τα τόλμησα (αν γίνονται, κιόλας)...

Μετά με πήγε βόλτα το παιδί που το έχει. Η αίσθηση δεν απείχε πολύ από αυτήν που είχα αποκομίσει ο ίδιος. Πάλευε να πλασάρει κάπως το αμάξι στην είσοδο, αλλά και να γινόταν αυτό έννοιοθες ότι είχες χάσει άπειρη ταχύτητα-άρα και χρόνο.

Μετά έκανα την ίδια διαδρομή με το δικό μου, με το παιδί στη θέση του συνοδηγού... Του είπα στο τέλος ότι πήγαμε σβέλτα, αυτός νόμιζε ότι πήγαμε flat-out!!! Ας είναι 1.4, με 90 άλογα το 206. Ο χαρακτήρας του σου επιτρέπει-δε λέω, παίζει και η ανάρτηση το ρόλο της-να συμμετέχεις απείρως περισσότερο στη διαμόρφωση της τροχιάς του. Η ουρά τοποθετείται όσο θες-ειδικά όταν αρχίσεις να το μαθαίνεις, το τιμόνι σε πληροφορεί αισθητά περισσότερο και το σώμα του αμαξιού νιώθεις να ακολουθεί σαφέστατα τις όποιες εντολές σου. Στην κατηφόρα οδήγησε το παιδί αυτό. Δεν πήγαμε γρήγορα, αλλά κατάλαβε τη διαφορά στην αίσθηση του αυτοκινήτου. Μου'πε πως θα'θελε να έχει το δικό μου στήσιμο.

Το αμάξι-για το 207 λέω-δεν είναι καθόλου κακό. Ειδικά ως ποιότητα εσωτερικού, άνεση κτλ. Αλλά-δυστυχώς κατ' εμέ-βλέπει κανείς στην πράξη μια αλλαγή πλέυσης της peugeot προς άλλα μονοπάτια. Έχω την εντύπωση ότι πρόλαβα το τελευταίο peugeot από αυτά που θα ήθελα να έχω..."

υ.γ. το 206 δεν ειναι τελειως μαμα σε αναρτηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

Ένταξη: 11 Ιαν 2007
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2007, 10:01:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περι ορεξεως σπανακοπιτα!
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2007, 10:14:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον για να μπουν ορισμενα πραγματα στη θεση τους. Το καινουργιο Rallye/GT/RC δεν οδηγουντε με πλασαρισμα οπος τα παλια αν το κανεις αυτο σου ριχνει μια χαστουκα το ESP και χανεις τρελη φορα θελει σωστες γραμμες και ροη αν το κανεις αυτο πηγαινει αερα. Και στα ανοικτα κομματια φενετε το πλαισιο που εχει δεν πηγαινες με μαμα Rallye ποσο αλλωστε με 206 200+ περιφεριακη Υμητου μην τρελαθουμε κιολας. Οποιος θελει βαζει το προγραμμα και βγαινει το esp και πιστεψε με την ιδια παιχνιδιαρα ουρα εχει μετα. Γνωμη μου καλα καναν με το ESP γιατι το αμαξη λογο εξοπλησμου και ασφαλιας ειναι αρκετα βαρη και θελει γνωστη. Η πολυ μαζα καθως και καποιοι πιστηρικαδες που θα το επερναν πρωτο αμαξι θα το στουκαραν στη πρωτη βδομαδα. Το ειπα και ποιο πανω αν διαβασεις τα post οπλο δεν ειναι οπως τα παλια rallye αλλα συνολικα ειναι 2φορες καλυτερο αμαξι. Αν παω πισο το μυαλο μου τα ιδια λεγαμε τοτε για το 1.3 Rallye με το 1.6 και μετα απο λιγο καιρο ολοι πειραμε το 16ν μαλλον γουσταρουμε να γκρινιαζουμε λιγο εμεις η πεζακιδες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2007, 10:20:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην εισαι τοσο σιγουρος με ποσα στριβει ένα 206 στην περιφερειακη Υμηττου.Το μοτερ του το κοβει και μονο……….και χωρις esp

Έχει επεξεργασθεί από τον/την grpap στις Τετ 28 Νοέ 2007, 10:25:36, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2007, 10:23:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TO 207 δε θα το συγκρινετε με 106.
ειναι βλακωδες κυριως απο πλευρας διαστασεων-μετατροχιων-μεταξονιων...

το 207 αν το συγκρινετε με 306-307-206 τοτε ....
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2007, 10:30:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελως παντων εγω ξαναλεω αυτο που ειπα και ποιο πανω τα ιδια λεγαμε απο γενια rallye σε rallye τα ιδια ακουσα οταν βγηκε το 206 γενικα γκρινιαζουμε μετα παμε και τα κωλοφτιαχνουμε και μετα λεμε τι γα** το αμαξι που ειναι βριζοντας το επομενο Peugeot μεχρι να το αγορασουμε και φτου και απο την αρχη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2007, 10:45:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε αυτό δεν εχεις αδικο.Θα ελθει και η σειρα του 207 για πειραγμα μεχρι να ελθει στα μετρα μας.Και μετα θα βριζουμε το 208………..Laughing
Με το 206 να είναι θρυλος……………
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2007, 10:51:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το 206 να είναι θρυλος……………[/quote]

Κανεις λαθος θρυλος ειναι α)Ο γαυρος (ΑΕΚτζιης ειμαι)
β) Το 205 GTI 1.9 Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης