PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Λίγα λόγια για εμάς.... (Ηλικία, ενδιαφέροντα, απασχόληση)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 148, 149, 150 ... 295, 296, 297  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Μέλη Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
christos207 (Χρηστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 gt (2007)

Ένταξη: 01 Νοέ 2007
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Νοέ 2007, 20:34:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια!Με λενε Χρηστο , ειμαι 25 χρονων και μενω στην Αθηνα (Περιστερι).Μοθ αρεσει να ασχολουμε με το αθτοκινητο γενικα χςρισ να εχς κ ειδικες-τεχνικες γνςσεις.Ειμαι τελειοφοιτος ΤΕΙ ζωικης παραγωγης κ εργαζομαι στο εργοστασιο ΝΙΚΑΣ σαν βοη8ος χημεικου.εδω και 5 μηνες ειμαι κατοχος ενος PEUGEOT 207 GT και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Σας παρακολουθω λιγο καιρο και μου αρεσει πολυ το club.Ολοι κανετε πολυ καλη δουλεια.Καλως σας βρηκα και εγω!!!!!!! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye 16V, 106 S16 N/2

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: ..ξανά στο μπάκετ!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Νοέ 2007, 21:29:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλως ηλθατε...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
papadakn (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207GT (2007)

Ένταξη: 15 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2007, 15:28:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετώ όλα τα μέλη του club! Με λένε Νίκο, είμαι 25 χρονών πριν μια ώρα "έκλεισα" ένα μαύρο 207GT το οποίο ελπίζω να είναι στα χέρια μου εντός 10ημέρου. Αν και φανατικός οπαδός της Renault το προτίμησα έναντι του Clio RS για χρηστικούς λόγους. Αν και δεν συγκρίνεται με το clio πιστεύω πως θα βγεί ένα καλό και τίμιο για τα λεφτά του αυτοκίνητο.

Καλώς σας βρήκα λοιπόν!

Μετωρολογικός σταθμός Νέας Κηφισιάς
http://www.locus-delicti.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Jim_207GT (Jim)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2007, 21:15:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να καλήσπερισω και εγω απο την μερια μου ολα τα μελη του κλαμπ ονομαζομαι Δημητρης και εργαζομαι ως ηλεκτρολογος τα τελευταια πεντε χρονια στο γκρουπ citroen-peugeot αυτος ειναι αλωστε και ενας βασικος λογος που πηρα και Γαλλικο αμαξι αφου δεν το κρυβω οτι εχω μια συμπαθεια στα Ιαπωνεζικα αυτο δεν σημαινει οτι δεν επαθα πλακα με το νεο μου απκτημα που δεν ειναι αλλο απο το peugeot 207 GT σε μαυρο χρωμα γνωριζω αρκετα χρονια το κλαμπ σας και μπορω να πω οτι εχετε κανει αψογη δουλεια θελω να πιστευω οτι θα εχουμε μια ωφελιμη (συνεργασια) και θα ανταλλασουμε αποψεις παντα σε ευχαριστο κλιμα μεταξυ μας!

Y.Γ Πρωην κατοχος YARIS ΤS και νυν 207GT Αχ πως αλλαζουνε οι ανθρωποι θα με φανε οι φιλοι μου!!! Razz Τη να κανω την πατησα με μια Γαλλιδα!!! Embarassed

207 GT με τρελή πίεση!!!
Επιστροφή στην κορυφή
COLT_KOSEI (DIMITRIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2007, 21:31:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα,με λενε Δημητρη εχω ενα mitsubishi colt μοντ.02.και ειμαι μελλοντικος αγοραστης του 106 gti. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
AlexGr2006 (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 2.0 (16V) 180hp

Ένταξη: 24 Νοέ 2007
Τόπος: ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΠΟ,ΟΥΤΕ ΕΛΠΙΔΑ...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Νοέ 2007, 20:09:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψευδώνυμο:Alexgr2006

Επάγγελμα: ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ

Hobby's :ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!:D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
NPIL (NIK)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 307 1.6 XT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Νοέ 2007, 21:05:16    Θέμα δημοσίευσης: ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΗΦΟΡΟ
29 ΕΤΩΝ
ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΕΧΩ ΕΝΑ 106 1.4 ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΝΑ 307 1.6
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΑ 306 1.4
ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ FAN ΤΗΣ PEUGEOT

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ: ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ PEUGEOT ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Νοέ 2007, 10:21:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Νοέ 2007, 14:11:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlexGr2006 έγραψε:

Δεκτός λόγο χόμπυ..
Αρούλη ετοιμάσου... Εχουμε ανταγωνιστη..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Νοέ 2007, 15:41:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ Onfire

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
nickhan207GT (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT(2007)

Ένταξη: 25 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Νοέ 2007, 15:45:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ονομα: Nίκος
Απασχόληση: Εικονολήπτης

It looks best in white!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
zil (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (16v) rallye (2002)

Ένταξη: 07 Οκτ 2007
Τόπος: ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Νοέ 2007, 18:56:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλος ηρθατε παιδια Clapping Clapping Clapping

Better drive....rallye than fly!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Νοέ 2007, 19:43:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλωσορίζω τα νέα παιδία στο forum μας . . . ελπίζω να σας δούμε και από κοντά!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
AlexGr2006 (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Τόπος: ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΠΟ,ΟΥΤΕ ΕΛΠΙΔΑ...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2007, 03:29:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr@lly αχαχαχαχχα...πιστευω να σας δω την πεπμτη απο κοντα αν και δεν νομιζω να το αναφερα πηγενω νυχτερινο λυκειο και σχολαω αργα αλλα κατι θα κανω και την πεμπτη θα περασω να σας δω και 80% να γινω αμεσως μελος:D

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2007, 15:36:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr@lly έγραψε:
AlexGr2006 έγραψε:

Δεκτός λόγο χόμπυ..
Αρούλη ετοιμάσου... Εχουμε ανταγωνιστη..

Χαχαχαχα,αφου με ξερεις....παντα ετοιμος ειμαι ωρε Γραααλλλ!!! Armed Laughing Laughing Laughing
Περα απο πλακα, καλως ηρθατε Αλεξανδρε και οοολα τα υπολοιπα νεα μελη! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
rallyemaniak (Φίλων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2007, 20:50:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όνομα: Φίλων
Επάγγελμα: Σπουδάζω ακόμα....κ μαλιστα στην Αγγλία...
Αυτοκίνητο: 106 rallye 16v
Hobbys: Οδήγηση και εκδρομές στην Ελλάδα

Κατεβαίνω Αθήνα 3 βδομάδες χριστούγεννα,3 πάσχα και 3 μήνες καλοκαίρι, τώρα που θα κατέβω στις 16 θα έρθω κάποια στιγμή να γραφτώ.

P.S: Σε μια βδομάδα πάω να δω και το Wales Rally GB.... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2007, 22:29:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallyemaniak έγραψε:
P.S: Σε μια βδομάδα πάω να δω και το Wales Rally GB.... Very happy

Ποσταρε μας καμια καλη φωτο μετα τον αγώνα... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2007, 22:41:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλωσήρθες! Very happy

rallyemaniak έγραψε:

Αυτό τώρα... από πού βγαίνει? Black eye Confused

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
rallyemaniak (Φίλων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2007, 22:55:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eίναι αρχαίο Ελληνικο όνομα, και βγαίνει απο το Φίλων ο Αλεξανδρεύς, ο οποίος ήταν αρχαίος φιλόσοφος...δεν νομιζω όμως να είχε καμία σχέση με την οδήγηση.. Very happy πράγμα που έχω εγώ.. Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2007, 23:47:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallyemaniak έγραψε:

Eίναι αρχαίο Ελληνικο όνομα, και βγαίνει απο το Φίλων ο Αλεξανδρεύς, ο οποίος ήταν αρχαίος φιλόσοφος...δεν νομιζω όμως να είχε καμία σχέση με την οδήγηση.. Very happy πράγμα που έχω εγώ.. Razz

Ελπίζω να παραμείνεις στην οδήγηση και να μην πιάσεις τις φιλοσοφίες... γιατί θα μπλέξεις Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Μέλη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 148, 149, 150 ... 295, 296, 297  Επόμενη
Σελίδα 149 από 297

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης