PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγορά 207 rc
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 22:03:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

U142093 έγραψε:
gianic έγραψε:
U142093 έγραψε:
gianic έγραψε:
Θελω Rx8 Turbo με 300 αλογα. Πραγματικα οτι πιο ιδανικο για μενα αυτη τη στιγμη.

Και εγώ θέλω evo X με 280hp αλλά δεν μπορώ γιατί πρέπει να ξεπουληθώ και να κάνω και άλλα ανήθικα πραγματά και δυστυχώς πονάει η μέση μου.

Ελα δεν ειναι το ιδιο. Το rx8 ειναι μακραν πιο προσιτο με τιμες που ξεκινανε με κατι λιγοτερο απο 25.000ε (απο γνωστο παραεισαγωγεα)

Τέτοια αμάξια μόνο κούτα θα τα έπαιρνα γιατί καταλαβαίνεις ότι οι που***νες στήν οδό φυλής είναι λιγότερο σχισμένες.

Για κουτα μιλαω

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
U142093 ((Γιώργος)210ps+32kg)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207RC 1.6 (2007)

Ένταξη: 25 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 22:08:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως αν θές 207rc υπάρχουν ελάχιστα διαθέσιμα και μόνο στο Grey Shark, αλλιώς θα περιμένεις πάνω απο τρείς μήνες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 22:12:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μανθο εισαι μεγαλη ******** (χαριτολογωντας) Very happy

Μαυρο ή Ασπρο με πανοραμικη. ΟΚ. Πειστηκα. Αναμονη ;3 μηνες ; ******** ! εχω την Miatara μου Wink

Kατι αλλο που μ ενδιαφερει ειναι το cruise control. Παιζει πατεντα με την Bsi οπως στο 206;

edit by vinman
Θα παρακαλούσα να προσέχουμε λίγο της εκφράσεις μας

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207RC 1.6 (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 22:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι εννοείς με αυτό, ενδιαφερόμενος βλέπεις...

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 22:39:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα multiplex (pssssss) επαιζε ενεργοποιηση μεσα απο το διαγνωστικο και αγοραζες μονο το controller γυρω στα 50-60 ευρω.

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 22:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 207 rc δεν εχει στανταρ το κρουζ?

61ευρω εχει το χειριστηριο Laughing
και παιζει τελεια στο δικο μουυυυ
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207RC 1.6 (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 22:49:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

Στα αριστερα του τιμονιου εχει το κρουζ κοντρολ και τον περιοριστη ταχυτητας και νομιζω οτι ειναι στανταρτ αυριο θα σου το πω 100% αλλα ετσι ειναι.

Επιστροφή στην κορυφή
pmetsis (Panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC

Ένταξη: 28 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Νοέ 2007, 00:02:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

U142093 έγραψε:
volvos έγραψε:

Στα αριστερα του τιμονιου εχει το κρουζ κοντρολ και τον περιοριστη ταχυτητας και νομιζω οτι ειναι στανταρτ αυριο θα σου το πω 100% αλλα ετσι ειναι.

Είναι στάνταρτ. Για ηλιοροφή ρώτα γιατί όταν πήρα το δικό μου μου είπαν ότι δεν μπαίνει. Βέβαια σε άλλο φόρουμ μου έδειξαν ένα γαλλικό RC με ηλιοροφή...
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Νοέ 2007, 02:17:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'τα λιγα που εψαξα ηλιοροφη πανοραμικη βγαινει με το Gt .

Μακαρι να βγαινει και με Rc. Χαλαλι η αναμουνη!

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Νοέ 2007, 08:25:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που εκανα συγκριση σε 106-206 Μανθο;Το μονο που ειπα είναι ότι το 106 ραλλυ ηταν ετοιμο από μαμα ενώ το 206 1.6 μπασταρδεμενο από μαμα.Δεν συγκρινα ουτε επιδοσεις,ουτε στριψιμο,ουτε τιποτα.
Ουτε και παιζουν στον ιδιο τομεα από οδηγικη απολαυση γιατι το ένα είναι «ωμο» και το άλλο «μαγειρεμενο»…….Silly
Το jet lag απο Κορινθο φταιειειειειειειειει..........Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Νοέ 2007, 09:32:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παλικάρια κι όλη τη μέρα να φάμε γράφοντας για το RC δε φτάνει.Το αμάξι μόνο καφέ δεν ψήνει, αν και αν μετά από μισή ώρα διαδρομής ανοίξεις το καπό μπορείς και καφέ να ψήσεις πάνω στην τουρμπίνα του.Δεν έχω κάνει πολλά χλμ. ακόμα αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η αίσθηση του τραβήγματος στις επιταχύνσεις είναι το κάτι άλλο.Αδιάφορο σε αφήνουν και τα auto cruise και τα auto a/c και όλες οι πολυτέλειες που πρεσβεύουν τα νέα δεδομένα για τα αυτοκίνητα.Ακόμα και η έκτη που λένε ότι του λείπει δεν του λείπει καθόλου γιατί με 300 δεν μπορείς να πας πουθενά στην Ελλάδα.Τι έχεις ενεργοποιημένο το ESP τι δεν το έχεις το ίδιο του κάνει.Η Γαλλογερμανίδα συμπεριφέρεται άψογα σε όλες τις συνθήκες.Άσε που σε λίγο καιρό με τη χαρτογράφηση του RC Z θα πάμε για 220 άλογα και το αμάξι δε θα έχει στοιχίσει πάνω από 24000 ευρώ.Οπότε μην πελαγοδρομούμε...θες τα γκάζια τα έχεις με αξιοπρέπεια...δεν τα θες το πας νορμάλ κι έληξε το θέμα...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Νοέ 2007, 09:41:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

grpap έγραψε:
Που εκανα συγκριση σε 106-206 Μανθο;Το μονο που ειπα είναι ότι το 106 ραλλυ ηταν ετοιμο από μαμα ενώ το 206 1.6 μπασταρδεμενο από μαμα.Δεν συγκρινα ουτε επιδοσεις,ουτε στριψιμο,ουτε τιποτα.
Ουτε και παιζουν στον ιδιο τομεα από οδηγικη απολαυση γιατι το ένα είναι «ωμο» και το άλλο «μαγειρεμενο»…….Silly
Το jet lag απο Κορινθο φταιειειειειειειειει..........Laughing

μα ειναι προφανές
γιατί το 206 1,6 (μαμά) ειναι το αντίστοιχο του 106 1,4 "ας πούμε"...
το βάρος του 206 (σε σχέση με του 106) δεν του επιτρέπει με τον 1,6 κινητήρα (μαμά) αλλά και με την μαμά ανάρτηση να κινηθεί σαν το 106ραλλυε.
το πρόβλημα είναι ότι στην Ελλάδα εχουμε (δυστυχώς) μάθει να κατηγοριοποιούμε βάση κιβικών (εν μέρη λόγικό λόγω μέχρι πρότινως φορολογίας αλλά και λόγω τελών κυκλοφορίας) και όχι βάση μεγέθους ή επιδόσεων...

πρέπει να οδηγήσεις ενα μαμά 206 RC για να καταλάβεις τι εννοώ. Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Νοέ 2007, 10:06:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξαναλεω,που ειδες ότι εκανα συγκριση;Να σου πω εγω,δεν εκανα.Καλα όλα αυτά που λες αλλα ορε,δεν εκανα συγκριση.Γιατι πολύ απλα δεν μπορουν να συγκριθουν.

ΥΓ. Όταν ηταν να αγορασω το δικο μου οδηγησα και ένα rc που χρησιμοποιουσε τοτε ο αντιπροσωπος.Κοπαναω ακομα το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν πηρα το rc αλλα αφησα και με επηρεασε ενας πανιβλακας συναδελφος.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Νοέ 2007, 10:20:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα και μόνο όταν αναφέρεις το 106 και λες οτι το 206 1,6... δεν ειναι το ένα... και δεν είναι το άλλο εμέσως πλην σαφώς το συγκρίνεις...
δεν είναι σαν το 106 γιατί απλά δεν φτιάχτηκε για να ειναι.
μην παίζουμε με τις λεξεις δεν έχει νόημα... Wink
και το 106 1,4 εχει τρομερές διαφορές από το 106 ραλλυε...
όπως και το 206 1,6 σε σχέση με το 206 rc...
και πάει λέγοντας...
και το 207 1,6 με τα 120+ (να μην μιλήσω για το 110αρι) αν συγκρίνεις ακόμα και με το 207 gt (ούτε καν το rallye που ειναι πιο ελαφρύ... καλά για το 207 rc δεν το συζητώ καν) θα δεις οτι οι διαφορές είναι χαώδεις.. Wink

(μιλάω πάντα για μαμα)

anyway ξεφευγουμε από το θέμα του τόπικ που ειναι το 207 rc...
κοντός ψαλμός αλληλουια λένε...
μάλλον μόνο ενα τεστ νταιβ θα μας λύσει όλες τις απορίες (αν και με τον πωλητή διπλα να σε κράζει δεν βγάζεις σωστό συμπέρασμα) για το αν αξίζει η όχι... αν και προσωπικά και έχοντας δει ότι όπου η peugeot θέλει κάτι τα καταφέρνει μια χαρά... θεωρώ οτι θα ειναι σουπερ... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Νοέ 2007, 11:00:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εξαρταται το πωλητη Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Νοέ 2007, 11:05:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
σωστό και αυτό
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Νοέ 2007, 16:15:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο 4τ φορουμ
τα βαρη μινι-207 που μετρησαν στο περιοδικο με ζυγαρια.
τελικα ειχε δικιο ο σταυρος. το rc ειναι κατω απο 1300

Krusenstern έγραψε:
nidosan έγραψε:
Krusenstern έγραψε:
Nikos997 έγραψε:
ratanplan έγραψε:
Ρε παιδια μπορει καποιος να βαλει βαρος απο 207 RC και απο μινι κουπερ ες?

Cooper S: 1130kg (κενό)
207 RC: 1250+

Αύριο θα βρω και τα νούμερα από τη ζυγαριά των 4Τ.

Thumbs Up Smile

Λοιπόν, 1216 το Κούπερ S, 1281 το RC. Το ζύγισμα γίνεται χωρίς οδηγό, αλλά με όλα τα υγρά του αυτοκινήτου (λάδια, πλυστικά, καύσιμα) στο φουλ. Και τα δύο είχαν υπερπλήρη εξοπλισμό από όσο θυμάμαι. Ηλιοροφές, δέρματα, θερμαινόμενα, Navi και Xenon το Κούπερ, αυτόματους καθαριστήρες/φώτα, συναγερμούς κλπ.
Επιστροφή στην κορυφή
pathfinder (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC

Ένταξη: 07 Μάϊ 2003
Τόπος: Αθήνα, Αγ. Στέφανος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Νοέ 2007, 18:02:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιτέλους μετά από σχεδόν 5 μήνες αναμονή την Παρασκευή το απόγευμα παρέλαβα το 207 RC χρώματος γρι shark.

Πρώτες εντυπώσεις: απλά το αυτοκίνητο με έχει αφήσει άφωνο.
Την σύγκριση θα την κάνω με το 106 GTi του οποίου ευτυχισμένος κάτοχος ήμουν εδώ και πέντε χρόνια και 160,000 + χλμ. Το αναφέρω αυτό γιατί νομίζω έχει την σημασία του.

Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση αυτό είναι υποκειμενικό αν δεν μου άρεσε δεν θα το αγόραζα. Μέσα τώρα τα καθίσματα είναι κορυφαία και δεν αναφέρομαι μόνο στην άριστη πλευρική στήριξη αλλά και στην συνολική τους άνεση και το πόσο ρυθμίζονται. Είμαι 1.83 με μακριά πόδια και δεν δυσκολεύτηκα να βρω την σωστή θέση οδήγησης. Επίσης η ποιότητα υλικών καμία σχέση με 106.

Στην ουσία τώρα: κινητήρας και στρίψιμο. Η ροπή του είναι απίστευτη τουλάχιστον μέχρι τις 4000 στρ. για πιο ψηλά υπομονή μέχρι να το στρώσω. Εκεί που το βλέπεις πραγματικά δεν είναι στην εκκίνηση από στάση αλλά στις ρεπρίζ. Εδικά με 3η 4η δίνει ρέστα. Στο 106 έπρεπε να είσαι 4500 + στρ. για να κινηθείς σβέλτα, εδώ από τα 1500 δεν το μαζεύεις Laughing

Σε στροφές τώρα σε διαδρομή που έχω κάνει άπειρες φορές με το 106. Στις ανοιχτές στροφές με το 207 μπαίνεις χαλαρά με περισσότερα και δεν ιδρώνεις . Ακόμα όμως και σε κλειστά κομμάτια που σίγουρα είναι το βασίλειο του 106 δεν μπορώ να πω ότι το 207 δεν τα πάει καλά. Σίγουρα λόγο διαφορετικού όγκου και μετατρόχιου θέλει λίγο διαφορετική τοποθέτηση στο πως μπαίνεις στις στροφές σε σχέση με το 106. Γενικά σου εμπνέει περισσότερη σιγουριά, και χωρίς να το καταλάβεις κινείσαι πολύ πιο γρήγορα χωρίς να το καταλαβαίνεις. Το ESP αν και πλήρες απερνεργοποιήσημο αν δεν κινείσαι με πολεμικούς ρυθμούς δεν ενοχλεί καθόλου.

Η ανάρτηση αν και σκληρή λόγο των καθισμάτων δεν σε ενοχλεί, άλλωστε πιο σκληρό από το 106 με τα bilstein δεν είναι σε καμία περίπτωση (προς μεγάλη χαρά της γυναίκας μου Very happy

Στα - είναι οι περιορισμένοι χώροι πίσω (αλλά εμένα δεν με ενοχλεί αυτό!).

Γενικά το αυτοκίνητο είναι 10 χρόνια μπροστά από το 106 και φαίνεται παντού και μην με παρεξηγείτε με μεγάλη δυσκολία αποχωρίστηκα το αγαπημένο μου 106 αλλά πιστεύω ότι η επιλογή του 207 RC με δικαίωσε 100%. Τα πράγματα εξελίσσονται και όσο καλό και να ήταν το 106 δεν με χαλάνε ούτε τα 5 αστέρια, ούτε οι ανέσεις του 207 και σίγουρα δεν με χαλάνε τα 175 αλόγα και τα 24 -26 kgr ροπής!
Περισσότερες εντυπώσεις μόλις ακολουθήσουν και άλλα χιλιόμετρα ... Very happy

Αύριο το σήμερα είναι χθές ... Carpe Diem
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Νοέ 2007, 18:33:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντε ωραία, καλά χιλιόμετρα και καλόστριφτο! Cool

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2007, 21:49:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες ποσο εχουν τα σερβις του rc?αναλωσιμα φρενα,λαδια,φιλτρα,τακακια,δισκοι!
καλα για υμαντες δεν πιστευω να εχει πιασει κανενας τοσα χλμ ωστε να εχει κανει το μεγαλο σερβις οποτε δεν ρωταω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης