PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Υποψήφιος αγοραστής 207 Rallye
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
TonyD (Αντώνης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

OPEL Astra GTC 1.6T

Ένταξη: 30 Οκτ 2007
Τόπος: Αθήνα - Ταύρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Οκτ 2007, 05:25:45    Θέμα δημοσίευσης: Υποψήφιος αγοραστής 207 Rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σας παιδιά! Είμαι &εγώ ένα νεό μέλος στο πολύ αξιόλογο αυτό club! Τις τελευταίες μέρες ήμουν συχνός επισκέπτης & αποφάσισα να εγγραφώ για να μου δώσετε τα 'φώτα' σας σχετικά με το 207 Rallye.

Αρχικά να σας πω πως είμαι 6 μηνών κάτοχος του OPEL Astra GTC 1.6Τ (180Hp). Η αλήθεια είναι οτι δεν έκανα &την καλύτερη έρευνα αγοράς πριν το αγοράσω πιστεύωντας περισσότερο στους αριθμούς της OPEL & τα άρθρα του ειδικού Τύπου. Το αποτέλεσμα ήταν να διαθέσω 21.700€ &το αυτοκίνητο να με έχει ξενερώσει 1) γιατί τα 180 άλογα που αναφέρει μου φαίνονται κάπως υπερτιμημένα στο δρόμο [πχ με παίζαν στα ίσα κάτι TSI(140) & ColtCZT(150)], 2) γιατί τα κρατήματα του δεν με ενθουσίασαν &πολύ και 3) γιατί ΚΑΙΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ & όταν εννοώ πολύ εννοώ μέση κατανάλωση 12-13L/100 χωρίς σπασμένη οδήγηση και με το 1/3 των 13.000km εώς σήμερα σε ταξίδια!

Ειλικρινά το αμάξι με έχει γονατίσει ψυχολογικά & οικονομικά & σκέφτομαι σοβαρά να το πουλήσω άμεσα! Να μην σας κουράζω άλλο λοιπόν & να ρωτήσω ευθέως τη γνώμη σας! Με ενδιαφέρει πολύ το 207 Rallye! Δεν με ενοχλει & τόσο η πτώση κατηγορίας & ισχύς αλλά μια πιο οικονομική λύση (17.900) με παραπλήσια ισχύ & με σίγουρα πιο ασφαλή οδήγηση (κρατήματα Peugeot). Βεβαίως σημαντικός παράγοντας είναι & η κατανάλωση! Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε τις διαφορές (θετικές & αρνητικές) που θα δω, σχετικά με όσα προανέφερα, αν πάρω το Rallye!

Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη για το μεγάλο post αλλά πιστεύω να καταλαβαίνετε τον προβληματισμό μου! Σας ευχαριστώ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
GeoMel 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT

Ένταξη: 18 Οκτ 2007
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Οκτ 2007, 17:17:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kατ αρχιν να σε καλοσορισουμε στο club κ σου ευχομαστε καλη διαμονη..
Κ εγω να σου πω σκεφτομουν ενα απο τα 2 αυτοκινητα(GTC t,207GT).. H γνωμη μου ειναι να το αλλαξεις.. Οχι γιατι ρωτας σε ενα forum της peugeot οπου η προφανης απαντηση θα ειναι να το αλλαξεις , αλλα γιατι πραγματικα αξιζει..! Πολυ καλος κινητηρας,καλα κρατηματα,κ ασχετα αν ειναι μια κατηγορια κατω , ειναι πιο ευρυχωρο..!(Ειμαι 2.02 κ στο 207 χωραω ΑΝΕΤΑ ενω στο GTC δεν χωρουσα..) Κ αν σκεφτεσαι οτι εχει 30 αλογακια λιγοτερα απο το GTC μην σε απασχολει.. Θα σε εχει στην ευθεια(κ αν) αλλα Θα τον περνας στις στροφες..!!(ειναι γνωστο οτι τα opel δεν στριβουν..)
Αυτα απο μενα...!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
StorM_GmA (Ευριπίδης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)

Ένταξη: 21 Αύγ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Οκτ 2007, 18:46:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προφανώς δεν ήθελες ξενέρωτο αμάξι και κατα την γνώμη μου τα opel είναι
αρκετά ξενέρωτα...κάτι που σε καμία περίπτωση δεν είναι τα peugeot Razz

το αν σε παίζουν coltακια κτλ έχει να κάνει και αρκετά με το βάρος τους...
καλύτερη αναλογία κιλά/ίππο... πάντως τα 150 άλογα του 207 rallye σίγουρα
θα τα "νιώσεις"...είναι ντόμπρα άλογα αυτά όχι ξενέρωτα πόνυ Razz

...sine Diabolo nullus Dominus...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Οκτ 2007, 19:41:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου, ολα ειναι σχετικα...

Ειχες μια εμπειρια με ενα αυτοκινητο και δε σε καλυψε...

Καλο ειναι πας σε μια αντιπροσωπια Peugeot να δοκιμασεις και το Rallye ή το GT (τα ιδια ειναι στην ουσια) και να βγαλεις τα συμπερασματα σου...

Προσωπικα δεν εχω οδηγησει, ουτε καν συνοδηγησει την εν λογω εκδοση του Astra, αλλα εχω οδηγησει το 207 Rallye...

Οι εντυπωσεις που μου αφησε ηταν μετριες στο συνολο...

Αλλα αυτες αποτελουν προσωπικες μου εντυπωσεις!!!

Το συνολο τιμονι-φρενα-αναρτηση-πλαισιο ειναι πολυ καλυτερο στο συνολο απαυτο του Astra!!!

To μοτερ τωρα, προσωπικα δε μου αρεσε η αποκριση του, ειδικα στα χαμηλα!!! Εχει δυναμη, αλλα η ροπη του ειναι αυτη που σε κερδιζει...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
TonyD (Αντώνης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

OPEL Astra GTC 1.6T

Ένταξη: 30 Οκτ 2007
Τόπος: Αθήνα - Ταύρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Οκτ 2007, 21:07:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για τις γνώμες! Η αλήθεια είναι οτι δεν ήθελα να περιμένω & πολύ και σήμερα το πρωι έκλεισα 3 test drive! Το πρώτο το έκανα σήμερα & τα άλλα δύο την Παρασκευή! Σχετικά με το σημερινό, ειλικρινά δεν μπορώ να σχηματίσω σωστή εικόνα γιατί η αντιπροσωπεία ήταν στη Συγγρού & είχα τον πωλητή να με 'περιορίζει' στα 110km/h για μην μας γράψουν & απλά σε ένα πάνω κάτω την λεωφόρο η οποία είναι μια ξερή ευθεία! Το πιο ακατάλληλο μέρος δηλαδή για να τεστάρεις ένα Peugeot Rallye!!! Το μόνο που μου έμεινε ήταν οι καλές ρεπρίζ. Σίγουρα υστερεί σε σχέση με το Astra μου αλλά δεν το συγκρίνω καν γιατί θα ήμουν άδικος! Το τιμόνι βέβαια στις μικρές ταχύτητες ήταν φτερό στον άνεμο & αυτό δεν μου πολυάρεσε αλλά σίγουρα σε πορεία με ευθείες, στροφές & αρκετά χιλιόμετρα στο κοντέρ θα έχει άλλη αίσθηση! Ελπίζω την Παρασκευή να νιώσω λίγο & αυτές τις περίφημες αναρτήσεις!!! Μπορεί όμως κάποιος κάτοχος να μου πεί πόση μέση κατανάλωση βλέπει & σε τι διαδρομές?

Live to Speed... OR Speed to Live... ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Οκτ 2007, 21:24:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το τιμόνι σκληραίνει οσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα
ισως μια ενδιαφέρουσα επιλογή αντιπροσωπίας για σωστό test drive να ειναι η North Attica Center στην Ανοιξη...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
GeoMel 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT

Ένταξη: 18 Οκτ 2007
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Οκτ 2007, 21:32:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την καταναλωση, εχω 3700km κ η μεση καταναλωση ειναι στο 10.8(ελαχιστα πανω κατω)..Τα πιο πολλα χιλιομετρα εχουν γινει μεσα σε πολη κ δν μπορω να πω οτι πηγαινω πολυ χαλαρα.. Αλλα δεν το ξεσκιζω κ καθε μερα..
Επιστροφή στην κορυφή
U142093 ((Γιώργος)210ps+32kg)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207RC 1.6 (2007)

Ένταξη: 25 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Οκτ 2007, 00:19:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε δεν ξέρω τι κενά ψάχνεις για να γεμίσεις την οδηγηκή σου απόλαυση.αν το προβλημά σου είναι αν σε παίζουν στα ίσα άλλα αμάξια με τις ίδιες δυνατότητες τότε το Rally δέν θα σου κάνει την διαφόρα. Είναι αλήθεια ότι οποιοδήποτε Οπελ θα ήταν η τελευταία μου επιλογή, απο προσωπική μου εμπειρεία αυτά τα αμάξια είναι εντελώς ουδέτερα, τι και αν είναι 500 άλογα.Η ουσία είναι να πάρεις ένα αμάξι που θα σου κάνει κλικ.Πιστεύω ότι εμείς (οικογένεια Peugeot) η γνώμη μας μπορεί να είναι και υποκειμενίκη λόγω του κολληματός μας με την μάρκα αυτή. Γενικά τα Γαλλικα αυτοκίνητα έχουν το δικό τους ταπεραμέντο και μια διαφορετική νοοτροπία, και νομίζω οτι όσα και τεστ να κάνεις εσύ προσωπικά (λόγω μη κάτοχης Peugeot) δεν θα μπορέσεις να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.
Η γνώμη μου άκου τη καρδιά σου και το ενστικτό σου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Οκτ 2007, 09:30:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

o καταλληλος ανθρωπος ειναι το papaki για να σου απαντησει καθως οταν δουλευε στο ams τα ειχε αρκετο καιρο οδηγησει ολα αυτα.

to astra 1.6t εγω ξερω οτι ειναι ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ για τη κατηγορια και σιγουρα πολυ πιο γρηγορο απο golf tsi 140... που εγραψες.
μηπως παιζει κατι με μοτερ? το εχεις στο σπορτ?

το 207gt einai καλο αμαξι με ενα μεγαλο μειον τελικα. το esp.
το ραλλυ για μενα ειναι τελεως μαλ***α επιλογη αν εχεις τα εξτρα 2000 του gt. αν δε τα εχεις οκ. δε πας να οδηγησεις και το golf gt? Wink
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Οκτ 2007, 11:56:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
to astra 1.6t εγω ξερω οτι ειναι ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ για τη κατηγορια και σιγουρα πολυ πιο γρηγορο απο golf tsi 140... που εγραψες.

Εγώ παιδιά απογοητεύτηκα με το πώς πάει το Astra.

Άνοιξα με ενός φίλου μου για χαβαλέ, κι ενώ πίστευα ότι θα με φάει,

από 1ες ρολ μέχρι 4ες (140-150) ήμασταν δίπλα. Rolling eyes

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Οκτ 2007, 12:02:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

18.000E

http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTELA/choose_montel/show_sig_AUTO.asp?b_id=2506&t_id=2383&montelo=
PEUGEOT 207 RALLYE 1.6T 150HP

20.000E

http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?category_id=73&NEWS_DATA_ID=65096
OPEL CORSA GSI 1.6T 150HP

http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=73&NEWS_DATA_ID=65146
SKODA OCTAVIA GT 1.8T 193HP

http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTELA/choose_montel/show_sig_AUTO.asp?b_id=2257&t_id=2138&montelo=
PEUGEOT 207 GT 1.6T 150HP

http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTELA/choose_montel/show_sig_AUTO.asp?b_id=2218&t_id=2103&montelo=
VOLKSWAGEN POLO 1.8T 150HP

http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTELA/choose_montel/show_sig_AUTO.asp?b_id=1717&t_id=1589&montelo=
SEAT ΙΒΙΖΑ CUPRA 1.8Τ 180ΗΡ

22.000

http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTELA/choose_montel/show_sig_AUTO.asp?b_id=2403&t_id=2284&montelo=
OPEL CORSA OPC 1.6T 192HP

http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTELA/choose_montel/show_sig_AUTO.asp?b_id=2456&t_id=2336&montelo=
PEUGEOT 207 RC 1.6T 175HP

http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTELA/choose_montel/show_sig_AUTO.asp?b_id=2379&t_id=2260&montelo=
OPEL ASTRA 1.6T 180HP

http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTELA/choose_montel/show_sig_AUTO.asp?b_id=2488&t_id=2366&montelo=
SEAT LEON 1.8TSI 160HP

http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTELA/choose_montel/show_sig_AUTO.asp?b_id=2106&t_id=1988&montelo=
HONDA CIVIC 4d 1.8 140HP

Έχει επεξεργασθεί από τον/την WilDuck στις Τετ 31 Οκτ 2007, 12:05:11, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Οκτ 2007, 12:04:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
o καταλληλος ανθρωπος ειναι το papaki για να σου απαντησει καθως οταν δουλευε στο ams τα ειχε αρκετο καιρο οδηγησει ολα αυτα.

το 207gt einai καλο αμαξι με ενα μεγαλο μειον τελικα. το esp.
το ραλλυ για μενα ειναι τελεως μαλ***α επιλογη αν εχεις τα εξτρα 2000 του gt. αν δε τα εχεις οκ. δε πας να οδηγησεις και το golf gt? Wink

Άμα είναι να δώσει 25k για το Gt, γιατί να μην πάρει το RC τότε;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Οκτ 2007, 12:49:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεφεύγουμε όμως σε τιμές....
Άμα είναι να δώσει 25k ευρώ, τότε γιατί να μην πάρει το Octavia RS που έχει 27?
Από ότι έχω καταλάβει το παλικάρι δεν είναι ευχαριστημενός από το γκάζι και μάλλον πρέπει να διαλέξει κάτι σε 2λιτρο turbo...εξάλλου το Astra 1.6Τ είναι ότι πιο γρήγορο στα κυβικά του...
Επιστροφή στην κορυφή
vendetta26 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

bmw m3-206 rc

Ένταξη: 08 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Νοέ 2007, 23:59:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παλι γιατι θα κοιτουσα το rc?

το γλεντι αρχιζει μετα την ευθεια....
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Νοέ 2007, 23:04:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα!ενδιαφερομαι κ 'γω για ενα καινουργιο ραλυ!θα μπορουσατε να μου πειτε τις εντυπωσεις ?
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007, 00:18:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον εχοντας απο το 1993 ολα τα Rallye, 1.3 8v, 1.6 8v, 1.6 16v(2001) και απο φέτος τον Σεπτέμβρη το 207GT εχω να παραθέσω τα εξής:
Για μένα προσωπικά το Rallye δεν αξίζει απλά μπές σε μια έκθεση και κατσε και στα δύο μεσα(GT/RALLYE) και μετα μου λές αν αξίζουν τα 2.000 επιπλέον ευρό. Ναι όντος εχει χάσει αυτό το feeling του "οπλου" που είχαν τα προηγούμενα αλλα σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πείς οτι δεν ειναι ενα γρηγορο Hatchback που μπορει να κινηθεί ταχύτατα παντού και πλέον με ΟΛΕΣ τις ανέσεις και με την μεγαλύτερη ασφάλεια(5αστέρια). Ταπεινή μου γνώμη έχει πολυ καλήτερο πλαίσιο απο τα παλιότερα και άμα ψαχτείς λίγο με τις αναρτήσεις και τοποθετίσεις και το πρόγραμμα τις PSport(Κυρίως γιανα βγαίνει το esp) τότε δεν θα παίζετε, για την κατηγορία του πάντα.
Όσο για την κατανάλωση έχω μέχρι σήμερα 5.500Χλμ με 10.2 lt/100Χλμ με 100αρα βενζίνη ΠΑΝΤΑ. Απο τα 5.500χλμ τα περίπου 2.000 εκτος πόλης και τα υπόλοιπα στην τρέλα τις Αθήνας.

Υ.Σ Ισος να γερνάω αλλά αρχίζω να την βρίσκω με την χλύδα του GT!
(Θα τρίζουν τα κοκκαλα του 1.3μου με τα 810KG του ούτε επένδηση στις πόρτες δεν είχε........άλλες εποχές.........)
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007, 12:21:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Υ.Σ Ισος να γερνάω αλλά αρχίζω να την βρίσκω με την χλύδα του GT!
(Θα τρίζουν τα κοκκαλα του 1.3μου με τα 810KG του ούτε επένδηση στις πόρτες δεν είχε........άλλες εποχές.........)

Και καλά κάνεις φίλε!

Από κάποια ηλικία και μετά, βαριέσαι τη βαβούρα και το κοπάνημα και θέλεις κάτι γρήγορο, ήσυχο, ασφαλές, πολιτισμένο, χωρίς βλάβες.

840 είμαι εγώ! Με 4 πόρτες όμως. Με έφαγες! Razz

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007, 13:22:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα συμφωνήσω 100% με την άποψη του Δημήτρη Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2007, 20:43:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα jim207gt!
το ραλλυ το εβλεπα σαν μια επιλογη λογο τιμης! τελικα μετα απο πολυ διαβασμα μεσα στο φορουμ καταληξα οτι το ραλυ δεν ειναι μενα κ θα τρελενομουν παρα πολυ αν εβλεπα να με περναει κανα γκολφακι με 140 αλογα Shocked
κ γιατι να παρω ενα αμαξι καινουργιο κ να ψαχνωμαι με προγραμματα εξατμισεις αναρτησεις?τα οποια θα βγουν κανα 3.000 χιλιαρικα κ να μην δωσο 22.500 κ να παρω ενα rc?
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2007, 00:01:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
καλησπερα jim207gt!
το ραλλυ το εβλεπα σαν μια επιλογη λογο τιμης! τελικα μετα απο πολυ διαβασμα μεσα στο φορουμ καταληξα οτι το ραλυ δεν ειναι μενα κ θα τρελενομουν παρα πολυ αν εβλεπα να με περναει κανα γκολφακι με 140 αλογα Shocked
κ γιατι να παρω ενα αμαξι καινουργιο κ να ψαχνωμαι με προγραμματα εξατμισεις αναρτησεις?τα οποια θα βγουν κανα 3.000 χιλιαρικα κ να μην δωσο 22.500 κ να παρω ενα rc?

Αν μπορεις να ανεβεις τοσο ψιλα τοτε RC με κλειστα ματια. Αλλα με την ιδια λογικη (του αντε λιγο παραπανω) βρισκεσε τελικα να εχεις υπερβει κατα πολυ το αρχικο budget. Οσο για το αν με περνανε τα γκολφακια με ΤSI δεν ειχα την τιμη να τα παω αλλα με 3 GT που ανοιξα(170 ps) μου ειπαν οτι εχει ωραιο κωλο το 207 μου. Το ενα απο τα GT ειναι του αδερφου μου ο οποτε ξερω τι λεω. Ισως σε τελικη να χανουμε λιγο κιαυτο λογο 5ης,( λιγο πριν το θρειασιο για Ελευσινα ειχα 220 τερματισμενο κοντερ 6.200+ και ανεβαζε για το κοφτη) θα την ηθελε την 6 ρε γα**το. Και οπως λεω χρονια ο οδηγος κανει την διαφορα και οχι το αμαξι.Εχω δει C1 να πηγαινει προφηλακτηρα Rallye στα λιμανακια!!! Αλλο τα χαρτια και τα περιοδικα και αλλο η πραγματικοτητα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης