PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Air condition (+clima) σε 206
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούλ 2002, 07:57:16    Θέμα δημοσίευσης: Air condition (+clima) σε 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον, δεν ξερω αν "κολαει" εδω το topic αυτο αλλα δεν ηξερα που να το βαλω, οποτε...

ερωτηση !
Ξερει κανεις πως πρεπει να συμπεριφερομαστε στο air condition του 206 μας ? Προσοχη ! εαν το air condition εχει διαφορετικη λειτουργια και τροπο χειρισμου απο τον αυτοματο κλιματισμο να μην τα μπλεξουμε.!
Βαζω λοιπον τις εξης ερωτησεις:
1. Μου ειπαν (εκει που το πηρα) πως η ανακυκλωση του αερα (δηλ. το να "ρουφαει" τον αερα μεσα απο την καμπινα-να τον ψυχει και να το γυρναει παλι μεσα) πρεπει να ειναι παντοτε on οταν λειτουργει το a/c (air condition) και ποτε off. Στο καλοριφερ το χειμωνα μπορει να ειναι ειτε on ειτε off. Mε λιγα λογια ποτε να μην περνει απο εξω αερα το a/c.
Ειναι αυτο ορθο? σημειωνω πως αν και ειχα κοιταξει το manual δεν θυμαμαι τι γραφει.
2. Πως αντιμετωπιζεται το φαινομενο να "βρωμαει" το a/c μετα απο λιγο χρονο αχρηστειας ?
3. Κανονικα θα πρεπει πρωτα να κλεινουμε τη ροη αερα και μετα να κλεινουμε (off) το κουμπι του a/c, οταν θελουμε να κλεισουμε το a/c. ετσι?
-Ειναι ορθή τακτικη να κλεινουμε (off) πρωτα το κουμπακι του a/c χωρις να σταματαμε τη ροη αερα λιγο πριν κλεισουμε εντελως το a/c (δηλ. σταματησουμε το αυτοκινητο), ώστε να μην δουλευει το a/c -όμως να συνεχισει να βγαινει αερας που σιγα-σιγα ζεσταινεται μεχρι που κλεινουμε εντελως τη ροη αερα και σταματαμε; Αυτο (μου ειπαν) αποτρεπει την μυρωδια απο το a/c την επομενη φορα που θα το ανοιξουμε !!!!
4. Με οποιο τροπο κιαν κλεινουμε το a/c (βλεπε το Νο3) , θα πρεπει να περιμενουμε 10-30 sec πριν σβησουμε εντελως τη μηχανη του αυτοκινητου (ωστε να δωσουμε χρονο να σταματησει το a/c), ή δεν πειραζει και μπορουμε να σβηνουμε αμεσως ;
5. Aπο που προερχεται ενας θορυβος που σταματαει οταν σβηνει το a/c ? κατι σαν φτερωτη που σταματα να γυρναει ?
6. Τις πολυ ζεστες μερες (καυσωνας) θα πρεπει να μπαινει το α/c αμεσως μολις αναψουμε τη μηχανη ή πρεπει να περιμενουμε να κανει κανα χιλιομετρο το 206 μας?

αυτα για τωρα ...
Οποιος γνωριζει κατι απο πρακτικη εμπειρια ας απαντησει.
Αν οι εμπειριες+γνωσεις σας αφορουν a/c η clima διευκρινηστε το.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούλ 2002, 09:53:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aπαντήσεις...για AC και όχι CLIMA!

1. ...απλά πρέπει σε κάποια διαστήματα να βγάζεις την ανακύκλωση για να μπαίνει στον εσωτερικό του 206...αέρας με υγρασία...διαφορετικά ο αέρας γίνεται ξήρός και η αναπνοή δύσκολη.... Η ανακύκλωση βοηθά στην γρήγορη ψύξη αλλά χάνεις σε υγρασία....Το "ποτε" δεν είναι σωστό....

2. Το 206 έχει φίλτρο γύρης για το αέρα του εσωτερικού, οπότε κάποια στιγμή πρέπει να αλλαχθεί...

3. Δεν παίζει ρόλο πως θα το κλέίσεις....Παίζει όμως ρόλο πως θα το ανοίξεις! Οταν βάζει μπροστά καλό είναι να μην έχεις ανοικτό το AC από πριν γιατί ΡΟΥΦΑΕΙ πολλή ισχύ από την μπαταρία και το αυτοκίνητο μπορεί και να μην πάρει μπροστά....Πρώτα σταθεροποιείται η λειτουργία της μηχανής και μετά βάλε μπροστά το AC.
Προσοχή! Σε μεγάλες ζέστες ΜΗΝ βάλεις μπροστά το AC αμέσως! Άνοιξε τα παράθυρα πρώτα...φύγε....άσε να μπει λίγος αέρας από έξω για να πέσει λίγο η θερμοκρασία και μετά βάλε το AC....

4. Δεν παίζει ρόλο....κλείστο όπως θες....αυτό που λες ίσχυε για τα Γερμανικά τύπου SCODA FELICIA που το AC χρησιμοποιούσε το βεντιλατέρ της μηχανής (καλό ε?) για οικονομία υλικών...οπότε καταλαβαίνεις τι γινόταν? 1 ανεμιστήρας για δύο χρήσεις!

5. Το βεντιλατέρ του AC που λέγαμε....

6. Oχι γιατί πρέπει στο εσωτερικό να μπει καθαρός αέρας ώστε να έχεις υγρασία....η μέγαλη ζέστη διώχνει την υγρασία και ξηραίνει τον αέρα οπότε με την ανακύκλωση υπάρχει πρόβλημα στο οξυγόνο....
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούλ 2002, 11:39:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε γενικές γραμμές ισχύουν αυτά που γράφει ο Vini. Απλά να συμπληρώσω ότι στο manual αναφέρετε (τόσο για A/C όσο και για CLIMA) ότι η ανακύκλωση του αέρα θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν υπάρχει ανάγκη (τούνελ, εξωτερικές οσμές...) γιατί διαφορετικά ο αέρας δεν φρεσκάρετε.
Κλείνε πρώτα το a/c και μετά τον αέρα. Καλό θα ήταν να μην αφήνεις υγρασία μέσα στα τούνελ του κλιματισμού. Η υγρασία βοηθά τους μικροοργανισμούς να αναπτυχθούν άρα και τις οσμές.
Γενικά καλό είναι να μην μπαίνει αμέσως το A/C μαζί με τη μηχανή. Θυμάσαι τα παλιά αυτοκίνητα με carbirater που ήθελαν χρόνο για να ζεσταθούν. Ακόμα και σήμερα θέλει χρόνο να αποδώσει ένας κινητήρας - άσε που και το a/c είναι δύσκολο να κατεβάσεις τους +50 C !. Άρα ότι λέει και ο Vini. Άνοιξε μηχανή - παράθυρα και περίμενε λίγο.
Το δικό μου 206 έχει clima αλλά υπάρχει εμπειρία και από A/C.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούλ 2002, 12:32:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω παιδες
Mr. Green

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2002, 16:01:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:

1. Μου ειπαν (εκει που το πηρα) πως η ανακυκλωση του αερα (δηλ. το να "ρουφαει" τον αερα μεσα απο την καμπινα-να τον ψυχει και να το γυρναει παλι μεσα) πρεπει να ειναι παντοτε on οταν λειτουργει το a/c (air condition) και ποτε off. Στο καλοριφερ το χειμωνα μπορει να ειναι ειτε on ειτε off. Mε λιγα λογια ποτε να μην περνει απο εξω αερα το a/c.
Ειναι αυτο ορθο? σημειωνω πως αν και ειχα κοιταξει το manual δεν θυμαμαι τι γραφει..

Oταν δουλευει το A/C πρεπει να ειναι ο διακοπτης στην ανακυκλωση και μονο περιοδικα να βαζεις φρεσκο αερα και για λογους αποδοσης
Παράθεση:

2. Πως αντιμετωπιζεται το φαινομενο να "βρωμαει" το a/c μετα απο λιγο χρονο αχρηστειας ?

Δοκιμασε να δουλεψεις την ανακυκλωση χωρις να δουλευει ο συμπιεστης=ευωδια Mad Αυτο οφειλεται στους μυκητες των σωληνωσεων.Προτου λοιπον φτασεις στον προορισμο σου κλεισε τον συμπιεστη και ανοιξε το κλαπετο να μπει αερας απο εξω για λιγο .Το ιδιο μπορεις να κανεις και οταν ξεκινας δηλ να ανοιξεις τα παραθυρα και τον ανεμιστηρα(κλαπετο ανοικτο) και μετα απο λιγη ωρα να βαλεις το A/C
Παράθεση:

3. Κανονικα θα πρεπει πρωτα να κλεινουμε τη ροη αερα και μετα να κλεινουμε (off) το κουμπι του a/c, οταν θελουμε να κλεισουμε το a/c. ετσι?
-Ειναι ορθή τακτικη να κλεινουμε (off) πρωτα το κουμπακι του a/c χωρις να σταματαμε τη ροη αερα λιγο πριν κλεισουμε εντελως το a/c (δηλ. σταματησουμε το αυτοκινητο), ώστε να μην δουλευει το a/c -όμως να συνεχισει να βγαινει αερας που σιγα-σιγα ζεσταινεται μεχρι που κλεινουμε εντελως τη ροη αερα και σταματαμε; Αυτο (μου ειπαν) αποτρεπει την μυρωδια απο το a/c την επομενη φορα που θα το ανοιξουμε !!!!.

Πρωτα θα κλεινεις τον συμπιεστη (A/C)και μετα τον ανεμιστηρα
Παράθεση:

4. ..... θα πρεπει να περιμενουμε 10-30 sec πριν σβησουμε εντελως τη μηχανη του αυτοκινητου (ωστε να δωσουμε χρονο να σταματησει το a/c), ή δεν πειραζει και μπορουμε να σβηνουμε αμεσως ;

Καλο ειναι να κλεινεις το A/c λιγο πριν φτασεις -πιο βασικο ειναι να μην βαζεις μπρος με ανοικτο τον συμπιεστη
Παράθεση:

6. Τις πολυ ζεστες μερες (καυσωνας) θα πρεπει να μπαινει το α/c αμεσως μολις αναψουμε τη μηχανη ή πρεπει να περιμενουμε να κανει κανα χιλιομετρο το 206 μας?

Παντα θα πρεπει να περιμενεις λιγη ωρα .Ανοιξε πρωτα τα παραθυρα.Επισης εχε υποψην οτι στις ταχυτητες 1,2 εχεις καλυτερη αποδοση απο τις 3,4 γιατι δεν προλαβαινει να ψυχθει ο αερας.Στην ταχυτητα 4 μπορει να σου καψει και την ασφαλεια(ιδια πειρα)

TIP1 το A/c πρεπει να δουλευει και τον χειμωνα για 10' την εβδομαδα
τουλαχιστον προκειμενου να διατηρηθει σε καλη κατασταση
TIP2 Με το A/c αναμμενο,τον διακοπτη στα τζαμια και θερμοκρασια στο ενδιαμεσο(κρυο-ζεστο)κλαπετο κλειστο τα τζαμια ξεθαμπωνουν στο αψε σβησε

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2002, 02:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ ο Αλέξανδρος είναι στο στοιχείο του... Wink

Ρωτάτε τώρα που τον βρήκατε!!! Smile

Αλέξανδρε, εάν ανάψω το aircondition, πόσο θα κόψει το 206 μου;
Τα 1100 με Turbo και Νίτρο θα με φτάνουν; Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2002, 20:37:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:

Αλέξανδρε, εάν ανάψω το aircondition, πόσο θα κόψει το 206 μου;

Θεωρητικα επειδη ο εγκεφαλος ειναι εξυπνος και προσαρμοζεται στις αυξημενες απαιτησεις οχι τοσο οσο στα παλιοτερα μοντελα.Υπολογιζε γυρω στους 4-5 ιππους.
Σκεψου ομως οτι ο κινητηρας σου λογω του επιπλεον αερα δεν ανεβαζει θερμοκρασιες αλλα λειτουργει στην ιδανικη θερμοκρασια δηλ τωρα το καλοκαιρι επωφελειται και δεν εχει αυξημενες φθορες
Παράθεση:
Τα 1100 με Turbo και Νίτρο θα με φτάνουν; Laughing

Πιστευω χαλαρα ακομα και χωρις τα καλουδια που λες Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούλ 2002, 13:27:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλέξανδρε, δώσ' μου λίγο από αυτό που πίνεις μπάς και πιάσω τα 2λιτρα στην ευθεία.... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούλ 2002, 13:47:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Αλέξανδρε, δώσ' μου λίγο από αυτό που πίνεις μπάς και πιάσω τα 2λιτρα στην ευθεία.... Laughing

Απλά Άπαιχτος ! Mr. Green

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούλ 2002, 16:19:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros έγραψε:
]Σκεψου ομως οτι ο κινητηρας σου λογω του επιπλεον αερα δεν ανεβαζει θερμοκρασιες αλλα λειτουργει στην ιδανικη θερμοκρασια δηλ τωρα το καλοκαιρι επωφελειται και δεν εχει αυξημενες φθορες

Δηλαδή αντί να βάλω σκούπα μπορώ να έχω αναμένο το Clima και να έχω τα ίδια αποτελέσματα.

Aυτά να τα βλέπει ο Sidobre που προσπαθεί να ανοίξει τρύπα στο καπό να παίρνει περισσότερο αέρα η σκούπα. Eνώ με ένα απλό πάτημα του σωστού κουμπιού.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούλ 2002, 22:38:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μέσα στην πόλη κυκλοφορώ πάντα με αναμμένο το air condition ακόμη και όταν δεν χρειάζεται, πλην του χειμώνα. Έτσι οι θερμοκρασίες διατηρούνται σε χαμηλά επίπεδα. Ό,τι χειρότερο στην κίνηση της πόλης οι υψηλές θερμοκρασίες. Χάνει σε επιταχύνσεις αλλά τέτοιες στιγμές ούτως ή άλλως δεν χρειάζονται.

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούλ 2002, 01:45:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μiltelaw επιτρεψε μου να παραφρασω το post soy και να πω:

Μέσα στην πόλη κυκλοφορώ πάντα με φανελακι α-μανικο (a/c=off) ακόμη και όταν δεν χρειάζεται, πλην του χειμώνα. Έτσι οι θερμοκρασίες του σωματος μου διατηρούνται σε χαμηλά επίπεδα. Ό,τι χειρότερο στην κίνηση της πόλης οι υψηλές θερμοκρασίες. Το σωμα μου χάνει σε ομορφια αλλά τέτοιες στιγμές ούτως ή άλλως δεν χρειάζεται !!!!

σωστττοοοοςςςςςςς;

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 15:53:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΧΙγια Clima:
Το A/c του 206 σας δουλευει συνεχεια η κανει και διαλλειματα?
ρωτω γιατι το εβαλα after(ειναι το a/c του εργοστασιου-απο τρακαρισμενο- οχι το ALEX που βαζει η αντιπροσωπια εκ των υστερων)και φοβαμαι μηπως εκτος απο την μ@@κια με το ρρουλεμαν μου εκαναν και καμμια αλλη

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 16:17:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 00:05:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros εμενα δουλευει συνεχεια , ποτε δεν εκανε διαλειμα.
για ψαξτο

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 22:31:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:
alexandros εμενα δουλευει συνεχεια , ποτε δεν εκανε διαλειμα.
για ψαξτο

Ωραια και μενα το ιδιο οποτε ειμαι ενταξει thanks

Επιστροφή στην κορυφή
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Σεπ 2002, 22:59:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΧΙγια Clima:
Το A/c του 206 σας δουλευει συνεχεια η κανει και διαλλειματα?
ρωτω γιατι το εβαλα after(ειναι το a/c του εργοστασιου-απο τρακαρισμενο- οχι το ALEX που βαζει η αντιπροσωπια εκ των υστερων)και φοβαμαι μηπως εκτος απο την μ@@κια με το ρρουλεμαν μου εκαναν και καμμια αλλη
Alexandre το a/c του 206 μου το έβαλα κι εγώ μετά,μόνο που το δικό μου είναι το ALEX και δε δουλεύει συνέχεια,όπως το μαμίσιο.Δεν πρέπει να σε ανησυχεί.Ευτυχώς που δεν έβαλες το ALEX γιατί άν και το έβαλα σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο εδώ και 2 εβδομάδες και εκτός τα 1.800!! ευρώ που έδωσα δουλεύει σαν κομπρεσέρ!!! και με το βελντιρατέρ του ψυγείου,το οποίο είναι διαφορετικό απο το μαμίσιο και κάνει περισσότερο θόρυβο,για να μη μιλήσω για την ισχύ που τραβά απο τη μπαταρία.Δυστιχώς έχασα την εμπιστοσύνη μου στην εδώ αντιπροσωπεία(Χαλκίδα) για να μη σου πω πόσο πολύ με ταλαιπώρησαν.Η LION HELLAS ενημερώθηκε ήδη και περιμένω ενέργειες απο μέρους της.Συμπέρασμα:Αν θες να βάλεις a/c στο 206 after,καλύτερα ν αλλάξεις αυτοκίνητο!!Πάντως το a/c σου δουλεύει κανονικά,μην ανησυχείς. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Σεπ 2002, 09:37:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαλκιδαίε, χάθηκες!

Χάρηκα που επέστρεψες!

Κάτι λέγαμε την άλλη φορά για ψαράκι αλλά ναυάγησε!! Confused Confused

Που εξαφανίστηκες καλέ?

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Σεπ 2002, 22:29:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Χαλκιδαίε, χάθηκες!

Χάρηκα που επέστρεψες!

Κάτι λέγαμε την άλλη φορά για ψαράκι αλλά ναυάγησε!! Confused Confused

Που εξαφανίστηκες καλέ?
Κι εγώ xαίρομαι που σας ξαναβλέπω όλους!Βλέπεις το καλοκαίρι δεν έχω χρόνο να μπώ στο net λόγω εντόνων δραστηριοτήτων! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Πάντως μπήκα twice απο άλλο υπολογιστή και τώρα επέστρεψα ανανεωμένος.Όντως περίμενα μήνυμα στο κινητό για τη συνάντηση,και μάλιστα ακύρωσα κάποιες δραστηριότητες τις 2 Κυριακές που είχαν μεγαλύτερες πιθανότητες για να έρθετε!Η Χαλκίδα εκτός απο ψαράκι έχει και υπέροχα club(έτσι απλά το αναφέρω εγώ).Το κινητό το έχεις ε Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Σεπ 2002, 22:35:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικα αυτο που διαπιστωνω ειναι οτι after A/C δεν λεει.Η θα σου κανουν μλκ η θα το πληρωσεις πανακριβα.Παντως και το μαμισιο δεν ειναι και οτι πιο αθορυβο.Το προβλημα της τασης λυνεται με μπαταρια με περισοτερα
αμπερωρια.Welcome back
Αντε και το επομενο με στανταρ A/C

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης