PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ηχοσύστημα - η γνώμη σας
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 12, 13, 14  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιαν 2007, 17:08:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω κι εγώ Pioneer πηγή με 6απλή CDιέρα πίσω, είδα στα Accessories της Pioneer το adaptor για να συνδέσεις το εργοστασιακό χειριστήριο και τις ενδείξεις της πηγής στην εργοστασιακή οθόνη το οποίο όμως συνδέεται στο IP-Bus στο πίσω μέρος. Εκεί έχω εγώ όμως την CDιέρα, αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να παίζει, πρέπει να την βγάλω ή υπάρχει αντίστοιχο ταφ να τα έχω και τα δύο ? Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιαν 2007, 18:41:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω εβαλα ενα Pioneer 7500 και εδω και 20 μερες περιπου δεν εχω κανενα προβλημα βεβαια το οτι δουλευει ακομα το ραδιο ενω εχω βγαλει το κλειδι ισχυει απολυτα.Η μονη παρατηρηση που εχω να κανω ειναι οτι αντεστρεψα τα δυο καλωδια του ρευματος(μονιμο + και διακοπτομενο+) στα καλωδια του Pioneer ο λογος ειναι πως σκεφτομαι καποια στιγμη μηπως ξαναβαλω το μαμα ραδιο.
Το ραδιο κλεινει στη δικη μου περιπτωση 2-3 λεπτα αφου βγαλω το κλειδι απο τη μιζα και αν δεν ανοιξω καποια πορτα ωστε να αναψει η πλαφονιερα.Ακουγεται κουλο αλλα ετσι ειναι απο οτι μου ειπαν στη Peugeot της περιοχης μου η μονη ρυθμιση ππου κανουν ειναι να μειωνουν το χρονο που μενει ανοιχτη η πηγη (στην ουσια κλεινει αμεσως μολις βγαλεις το κλειδι)
Επιστροφή στην κορυφή
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιαν 2007, 13:21:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rolland206cc έγραψε:
Το ραδιο κλεινει στη δικη μου περιπτωση 2-3 λεπτα αφου βγαλω το κλειδι απο τη μιζα και αν δεν ανοιξω καποια πορτα ωστε να αναψει η πλαφονιερα.Ακουγεται κουλο αλλα ετσι ειναι απο οτι μου ειπαν στη Peugeot της περιοχης μου η μονη ρυθμιση ππου κανουν ειναι να μειωνουν το χρονο που μενει ανοιχτη η πηγη (στην ουσια κλεινει αμεσως μολις βγαλεις το κλειδι)

To ίδιο ακριβώς κάνει και σε μένα, άρα πρέπει να το πάω στην Peugeot για να μου μειώσουν αυτόν το χρόνο ώστε να κλείνει δευτερόλεπτα αφού βγάλω το κλειδί όπως ήταν παλιά?

Επιστροφή στην κορυφή
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιαν 2007, 14:34:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε καποιο ξενο site διαβασα οτι επειδη ο εγκεφαλος ψαχνει το εργοστασιακο ραδιοφωνο δινει συνεχεια error με αποτελεσμα καποια στιγμη να μας κολλησει την οθονη πολλαπλων ενδειξεων.Αρα παμε σε ενα συνεργειο να κανει τον απαραιτητο προγραματισμο στον εγκεφαλο για να ληξει το θεμα
Επιστροφή στην κορυφή
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ 2007, 17:30:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά κύριοι είναι θέμα IP-Bus, έβαλα τον αντάπτορα της Pioneer (http://www.service.pioneer-eur.com/peeservice/instrmanuals.nsf/0/07876E628533108BC1256FC70049FAB8/$File/CA-D-PI.030.pdf) και ησύχασα ...

Ούτε να μένει 3 λεπτά μετά που θα βγάλω το κλειδί, ούτε χρειάζεται να αλλάξω τα καλώδια μεταξύ τους επειδή δεν κρατάει μόνιμα 12V για τις μνήμες, και κυρίως χωρίς να πάω στην Peugeot να μου ρυθμίσει οτιδήποτε.

Με τον αντάπτορα αυτό το Pioneer δουλεύει όπως το εργοστασιακό RadioCD, η κεντρική οθόνη δείχνει όπως παλιά και το χειριστήριο επίσης συν το ότι έχει και έξτρα λειτουργίες ανάλογες του Pioneer.

Το όλο θέμα είναι 130 ευρώπουλα αλλά τον τελευταίο μήνα είχα ξεβολευτεί με το πως ήταν παλιά κι αν λάβετε υπόψη ότι έπρεπε να πάει Peugeot για ρύθμισμα εεεεε τότε χαλάλι ...

Επόμενο στάδιο τώρα, αναβάθμιση ηχείων , χε, χε, ....

Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ 2007, 20:02:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτόν τον ανταπτορα τον έχουμε βάλει σε κάμποσα 206 με pioneer και όντως δουλευει τέλεια.
ακριβός σχετικά μεν, γαμάτος δε.
για εμένα αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του Wink
Οντως,ειναι καλος...! Cool Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ 2007, 20:30:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rolland206cc έγραψε:
σε καποιο ξενο site διαβασα οτι επειδη ο εγκεφαλος ψαχνει το εργοστασιακο ραδιοφωνο δινει συνεχεια error με αποτελεσμα καποια στιγμη να μας κολλησει την οθονη πολλαπλων ενδειξεων.Αρα παμε σε ενα συνεργειο να κανει τον απαραιτητο προγραματισμο στον εγκεφαλο για να ληξει το θεμα

Ισχύει αυτό που λες, αρκεί μόνο μια ρύθμιση μέσω του διαγνωστικού, δουλειά 1 λεπτου είναι.
Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 XS 1.6 (February 2002)

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2007, 21:23:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορούμε να μάθουμε ΠΟΙΟΣ πουλάει και τοποθετεί σωστά τελικά τον αντάπτορα???
Επιστροφή στην κορυφή
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάρ 2007, 08:53:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστεύω ότι αρκετά μαγαζιά που ασχολούνται με ήχο το έχουν, αν όχι σε stock σε 2-3 μέρες! Για τοποθέτηση δεν χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο, μπαίνει ανάμεσα στους ISO κοννέκτορες μετά τα εργοστασιακά καλώδια και πριν από το Pioneer, αν το δεις θα το καταλάβεις, άσε που έχει και σχεδιάγραμμα ... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάρ 2007, 09:21:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saura έγραψε:
Μπορούμε να μάθουμε ΠΟΙΟΣ πουλάει και τοποθετεί σωστά τελικά τον αντάπτορα???

Βαγγέλη φαντάζομαι ότι ο saura εννοεί τον αντάπτορα για την οθόνη/χειρηστήριο

Για το 206 η ΗΧΟΚΙΝΗΣΗ το έχει και το τοποθετεί 100% Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάρ 2007, 14:10:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό λέω κι εγώ, παραπάνω έχω το link στο pdf της Pioneer, το εξηγεί πλήρως !

Επιστροφή στην κορυφή
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάρ 2007, 16:04:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ειχαμε και μια τιμη καλα θα ηταν Laughing Laughing Laughing Laughing
εμενα το pioneer 7500mp εχει μια υποδοχη πισω για τηλεφωνο handfree απο οτι λενε οι οδηγιες ξερει κανεις αν μπορω να βαλω μονο πλακετα για χειριστηριο στο τιμονι?δεν βρηκα κατι στο ιντερνετ παντως για το 7700 και το 7600 λεει αλλα στην πισω μερια ειναι ιδα με το δικο μου και εχουν την ιδια υποδοχη
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάρ 2007, 16:14:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν έχει την τετράγωνη ip-bus υποδοχή κάνει

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάρ 2007, 19:16:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτα που ειναι μονο για το χειριστηριο εχουν ενα βισμα σαν ακουστικων και υποθετω πως μπαινει στην υποδοχη του τηλεφωνου
Επιστροφή στην κορυφή
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάρ 2007, 21:52:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rolland206cc έγραψε:
αν ειχαμε και μια τιμη καλα θα ηταν

Το λέω πιο πάνω, 130 ευρώ !

rolland206cc έγραψε:
ξερει κανεις αν μπορω να βαλω μονο πλακετα για χειριστηριο στο τιμονι?

Υπάρχει και μόνο για το εργοστασιακό χειριστήριο αλλά κοστίζει γύρω στα 100 ενώ με 130 έχεις και την οθόνη ! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 18:32:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τοποθετηση ενταξη σχετικο ειναι και αυτο....Φισες βαζεις φισες βγαζεις....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007, 13:59:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από πολλή σκέψη και αρκετό ψάξιμο στο forum, επιτέλους αντικατέστησα το μαμά ηχοσύστημα με έναν συνδυασμό που πιστεύω με ικανοποιεί πλήρως και ηχητικά και λειτουργικά...

Απαραίτητες προϋποθέσεις που τέθηκαν εξ αρχής:
1. DVD player σε 1DIN για να εκμεταλλευτώ τη χωρητικότητα του δίσκου DVD για mp3.
2. ΟΧΙ κατάργηση του χειριστηρίου του τιμονιού (δυστυχώς η οθόνη ήταν δύσκολο να διατηρηθεί)
3. Καλό διαιρούμενο στις μπροστινές θέσεις χωρίς να τρυπήσω τις γρίλιες που αναφέρονται σε αντίστοιχα τόπικ.
4. Όχι χρησιμοποίηση ενισχυτών ή άλλων παρόμοιων συσκευών.

Το αποτέλεσμα:

1. Τοποθετήθηκε η πηγή της JVC KD-AVX33, το πιο πρόσφατο μοντέλο της εταιρείας, με θύρα usb και bluetooth.
http://mobile.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027890&pathId=133&page=1

2. Χρησιμοποιήθηκε ο αντάπτορας της Connects2 με κωδικό CTSPG006 (μαζί με ένα επιπλέον ειδικό φυσάκι ειδικά για JVC που ήρθε παρέα με τον αντάπτορα) και διατηρήθηκαν ΟΛΕΣ οι λειτουργίες του χειριστηρίου, χωρίς κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς, η JVC δεν διαθέτει αντάπτορα και για την οθόνη.
http://www.connects2.com/c2search.aspx?catID=24&manID=223&modID=507

3. Τοποθετήθηκαν τα διαιρούμενα της Focal 165V1 στις εργοστασιακές θέσεις με τη βοήθεια δύο πλαστικών δακτυλίων, που έβγαλαν το ηχείο προς τα έξω και έτσι δεν αναγκάστηκα να κόψω τις γρίλιες. Δεν κατέληξα στα 165V2, καθώς πιστεύω ότι θα ήταν υπερβολή από τη στιγμή που δε θα χρησιμοποιούσα ενισχυτή. Επίσης, χρησιμοποιήθηκαν τα τριγωνάκια από το facelift μοντέλο και τα tweeters της Focal πάτησαν άψογα.
http://www.focal.tm.fr/catalogue-front/produit.php?langue=EN&idArbo=15&idProduit=130

Τέλος, τοποθετήθηκε μόνωση στις πόρτες και φυσικά έγινε ο απαραίτητος επαναπρογραμματισμός της μονάδας BSI για να εξαλειφθούν οποιεσδήποτε παρενέργειες.

Το αποτέλεσμα με ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό και το λόγο αυτό παραθέτω το όλο project για να βοηθήσει εκείνους που σκέφτονται ανάλογα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007, 14:22:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα καλα Γρηγορη αλλα με εναν ενισχυτη θα ειχες μονιμο χαμογελο!
η μερα με τη νυχτα !

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007, 14:38:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206xs2 έγραψε:
Τέλος, τοποθετήθηκε μόνωση στις πόρτες και φυσικά έγινε ο απαραίτητος επαναπρογραμματισμός της μονάδας BSI για να εξαλειφθούν οποιεσδήποτε παρενέργειες.

Το αποτέλεσμα με ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό και το λόγο αυτό παραθέτω το όλο project για να βοηθήσει εκείνους που σκέφτονται ανάλογα.

πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και επιλογή πραγμάτων.

τελικά το πιο συμαντικό στο 206 ειναι η μόνωση στις πόρτες... και όποιος θέλει να φτιάξει ηχο στο 206 πρέπει να ασχοληθεί με αυτό το πράγμα.

αυτές τις μέρες οδηγώ και το νισσαν (sunny του 89) στο οποίο εχω βάλει τα μαμά ηχεία του 206 και μια παλιά πηγή της kenwood...
με την διαφορά ότι την πορταν την εχω ικανοποιητικά μονωμένη (όχι κάτι ιδιαίτερο)...
ε παίζει πιο ωραίο μπασάκι από ότι το 206...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007, 14:52:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ολα καλα Γρηγορη αλλα με εναν ενισχυτη θα ειχες μονιμο χαμογελο!
η μερα με τη νυχτα !

Ξέχασα να σας πω ότι δεν ήθελα να κλέψω ούτε ένα εκατοστό από χώρο αποσκευών Very happy Και όπως πολύ καλά γνωρίζετε: Ενισχυτής = sub (μείωση χώρου αποσκευών) = αλλαγή καλωδιώσεων = ενδεχόμενη αλλαγή μπαταρίας κλπ κλπ, πράγματα στα οποία δεν ήθελα με τίποτα να εμπλακώ Very happy

MEMsound έγραψε:
τελικά το πιο συμαντικό στο 206 ειναι η μόνωση στις πόρτες

Συμφωνώ Μάνθο, αλλά μπορεί να διόρθωσα το μπασάκι που έλειπε σε μεγάλο βαθμό από το 206, αλλά συνεχίστηκαν τα τριξίματα από τα παράθυρα στις πόρτες (που το καταλαβαίνεις αρκετά στα beat κομμάτια), κάτι που φυσικά δεν διορθώνεται (ας όψεται η ποιότητα κατασκευής του 206 Embarassed )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 12, 13, 14  Επόμενη
Σελίδα 4 από 14

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης