PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μας λαβώσανε

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2002, 07:42:43    Θέμα δημοσίευσης: Μας λαβώσανε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΧΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ 206ΜΟΥ Crying or Very sad

ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟ ΕΙΜΟΥΝΑ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΣΟΥΠ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ! Evil

ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΑ!!!! 8O

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΩΝΑΞΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΤΟΣ ΤΟΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2002, 07:50:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Crying or Very sad ΦΙΛΕ PEZOMANIA ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ.
ΕΣΥ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΕΠΑΘΕΣ??????

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2002, 07:59:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΣΤΟ ΜΑΣΠΙΕ ΠΙΣΩ (ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ) ΧΑΜΗΛΑ, ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΟΥΒΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ (ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ) ΑΛΛΗ ΜΙΑ Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2002, 11:00:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από προσωπική μου εμπειρία ξέρω ότι αν η αστυνομία γράψει ότι φταίει
αυτός, αλλά αυτός δεν το παραδέχεται και κάνει αρνητική δήλωση,
θα πάτε δικαστικώς και σε κανά 2 χρονάκια λογικά θα κερδίσεις την υπόθεση.

Το θέμα είναι να έχεις δικηγόρο από την ασφαλιστική για να μην μπαίνεις
σε έξτρα χρεώσεις.

Τώρα για την ζημιά, δεν ξέρω αν πρέπει να αλλαχτεί όλο το πίσω φτερό
ή απλά να σου "τραβήξουν" έξω τις λακούβες, πάντως η 1η περίπτωση
είναι αρκετά πονεμένη ιστορία.

Πάντως περαστικά σου και αφού είσαι εσύ καλά, όλα τα άλλα θα φτιαχτούν.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2002, 11:13:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε pezomania,

Αν καταλαβα καλα σε εχει χτυπησει πισω.Συμφωνα με τον κοκ αμα εισαι χτυπημενος απο την μεση & πίσω φταιει ο αλλος.Και οπισθεν να εκανες ο αλλος φταίει.Αστον να παει να κανει αρνητική!!Εσυ τα λεφτα σου θα τα παρεις.Δεν θα τον αφήσει η ασφαλιστικη του να κανει αρνητική δήλωση γιατι μετα θα τους τρεχεις στα δικαστήρια & ειναι σίγουροι οτι θα χάσουν.Παντως αν συμβει το απίθανο καταθετεις τα τιμολογια στο Παρακαταθηκων & Δανειων παίρνεις τα λεφτά σου και μετα τον κυνηγάει το κράτος :fist:

Να πανε στο διαολο ολοι οι αλήτες.Τα πήρα τώρα :fist: :fist: :fist: :fist:

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2002, 12:57:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!

ΠΡΟΣ CHATASO:

ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΟΛΟ ΑΛΛΑΓΜΑ!

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2002, 20:44:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε συ Geo τώρα κατάφερα να το δω...

Κλασική περίπτωση Αθήνας....μανιακοί με μηχανάκια τρυπώνουν και ξετρυπώνουν όπου βρουν....

Ευτυχώς η ζημιά μικρή....οπότε θα το φτιάξουμε το εργαλείο.... Wink Wink
Oσο για ασφαλιστικές και τα ρέστα...άστα-βράστα.... Evil Evil

don't worry.... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2002, 21:00:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχην περαστικα στο λαβωμενο 206 σου και γρηγορη αναρρωση
Εφοσον σε κτυπησε πισω και δεξια
1 τον κατηγορεις για προσπεραση απο δεξια
2 δεν κρατησε αποστασεις ασφαλειας και σε κτυπησε απο πισω
Σ'αυτες τις δυο περιπτωσεις το δικιο ειναι με το μερος σου
και
3 Σε κατηγορει οτι εκοψες δεξια χωρις να βγαλεις φλας
οποτε εχει πιθανοτητες να πετυχει κατι
Αληθεια μαρτυρες υπαρχουν?
Αν οχι υπαρχει η πιθανοτητα να πατε 50-50
Τα παραπανω στα λεω στο θεωρητικο παντα επιπεδο
Το πισω δεξι φτερο ειναι το ευαισθητο σημειο των 206 .Εχω δει πολλα χτυπημενα εκει(μαζι και το δικο μου-αλλα δεν το φτιαχνω γιατι ενω φαινεται ελαχιστα μου ζητησαν 60000 8O )

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούλ 2002, 02:41:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NA katathesw tin diki mou apopsi:
Efoson den yparxoun thymata sto atyxima to porisma tis astynomias den exei sxedon kamia barytita (Dystyxws).To thema einai i dilwsi i opoia tha ginei stous asfalistes.Kalo tha itan na eixes foto tou atyximatos pou tha mporousan na apodeiksoun tous isxyrismous sou.Episis tha sou proteina otan einai na ftiakseis to amaksi na pareis tin asfalistiki tou allou kai na zitiseis pragmatognwmona gia na erthei na koitaksei to amaksi kai na sou kostologisei tin zimia Ftais den Ftais, kalo einai na eisai eksasfalismenos se periptwsi pou o allos anagkasti apo tin asfalistiki na allaksei dilwsi.Pigaine an mporeis kai ayrio stin TROXAIA kai kane aitisi gia na pareis antigrafo tou porismatos alliws tha pas kai tha kaneis aitisi kai tha prepei na perimeneis alli mia ebdomada gia na to pareis sta xeria sou!Ayta apo emena!Eyxomai perastika sto toutou kai min anysixeis oi zimies ftiaxnontai!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούλ 2002, 08:19:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΙΤΗΣΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ!

Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ (ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ Ή ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ!

ΕΙΔΩΜΕΝ!

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούλ 2002, 10:11:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

File pezomania perastika sto autokinito sou. Loipon to porisma tis troxaias apo tin stigmi pou den ipirkse traumatismos tha grafei apla tin ekdoxi tou kathe odigou. Diladi px. pos eisoun stin tade odo, sto deksi reuma....se pio simio pou autokinitou ipirkse i epafi me to mixanaki ktl. ktl.

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούλ 2002, 10:25:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τότε ρε παιδιά ο κάθε ένας θα έκανε ότι ήθελε καί αν δεν προκαλούσε ατύχημα, θα έκανε αρνητική δήλωση και ούτε γάτα ούτε ζημιά Twisted evil

Όντως έτσι είναι;

Δηλαδή εάν περάσω από δρόμο που έχω stop και τρακάρω και κάνω αρνητική δήλωση, δεν θα πληρώσω; Την τροχαία γιατί την φωνάζουμε εάν δεν ξέρει ή εάν δεν γράφει ποιος φταίει Question

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούλ 2002, 11:05:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι τα πράγματα.

Ο ρόλος της τροχαίας είναι μόνο να πιστοποιεί το ατύχημα, την τοποθεσία και τους εμπλεκόμενους.

Εμπλέκεται μόνο όταν υπάρχει τραυματισμός που τότε έχει δικαιοδοσία διότι επιρίπτονται ποινές.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις υπεύθυνες είναι οι Ασφαλιστικές Εταιρίες και οι δικηγόροι τους.

Υπάρχει μια υπηρεσία που παρέχουν μερικές ασφαλιστικές, την υπηρεσία ατυχημάτων, όπου τους καλείς την ώρα του ατυχήματος και έρεται πραγματογνώμονας, φωτογραφίζει το συμβάν, συμπληρώνει τις δηλώσεις (επιτόπου) γνωρίζει αν η ασφαλιστική του άλλου υποστιρίζει την φιλική δήλωση (σημαντικό) και ξεμπερδεύεις μέσα σε ένα 15' από όλα τα υπόλοιπα βάσανα.

Πάντως αν αρχίζουν τα πράγματα και μπλέκουν άστα.

Επίσης καλό είναι να υπάρχει στο ασφάλιστρο Νομική κάλυψη για να μην πληρώνεις δικηγόρους.

Πάντως με ένα ξεκάθαρο περιστατικό που έπεσε ένας παππούς πάνω μου ακριβώς στο σημείο που σε χτύπησαν και εσένα, εδώ και 8 μήνες ακόμα δεν έχω βρεί άκρη.

Το έφτιαξα μόνος μου και άμα βγάλω ποτέ άκρη......

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούλ 2002, 14:36:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε pezomania ta περαστικα μου στο 206 και ευτυχως που εισαι καλα και η ζημια ειναι μικρη.
Αυτη τη στιγμη ειμαι κι εγω στραπατσαρισμενος (πιασμενος) γιαυτο κλεινω το Pc και παω να την πεσω.
Κουραγιο.

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούλ 2002, 14:49:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pezomania, σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα.

Το πόρισμα της Τροχαίας ωφελεί γιατί τα δεδομένα που θα αναφέρει θα είναι αδιαμφισβήτητα από το δικαστήριο. Αυτό το ξέρουν και οι δικηγόροι και οι ασφαλιστικές.
Ελπίζω να επικρατήσει η λογική και να μην ταλαιπωρηθείς, από άλλον έναν ανθέλληνα που ντρεπόμαστε να τον λέμε συνέλληνα.
Εκεί κατήντησε το προγονικό ελληνικό πνεύμα, να απαξιωθεί από το μικροσυμφεροντολογικό τρόπο επιβίωσης του σύγχρονου κόσμου.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 01:44:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pezomania το έφτιαξες;

Λες αμα πάμε μαζί να μας κάνουν καλύτερη τιμή;

Eφτιαξα ένα καινούργιο topic διότι ξέσκισα τον δικό μου μασπιέ, αγοράζοντας Πεζοδρόμιο!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης