PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Επιλογή δωρέαν έξτρα εξοπλισμού

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2007, 23:07:50    Θέμα δημοσίευσης: Επιλογή δωρέαν έξτρα εξοπλισμού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περί τα τέλη Ιουλίου "έκλεισα" ένα καινούριο 207 CC 1.6 Turbo. Το αυτοκίνητο έφτασε στα 25.300€ προσθέτοντας στο βασικό εξοπλισμό το JBL και το πρώτο πακέτο δερμάτινου σαλονιού. Παρά την υψηλή τιμή και το γεγονός ότι το αυτοκίνητο θα αγοραστεί τοις μετρητοίς, δεινοπάθησα από αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία για να καταφέρω τελικά να πάρω ένα δώρο σε έξτρα εξοπλισμό. Στην καλύτερη των περιπτώσεων (εκεί όπου τελικά θα γίνει η αγορά) μου προσέφεραν σαν δώρο να επιλέξω ένα αξεσουάρ από αυτά που θα μπορούσαν να τοποθετηθούν στην ελληνική αντιπροσωπεία. Ώπερ σημαίνει: συναγερμός ή αισθητήρες παρκαρίσματος ή bluetooth. Από αυτά αρχικά απέκλεισα τους αισθητήρες παρκαρίσματος (για προσωπικούς λόγους) και ήμουν ανάμεσα στο συναγερμό και το bluetooth, επιλέγοντας τελικά το συναγερμό αφού μου παρουσιάστηκε ως το πιο ακριβό αξεσουάρ.
Διαβάζοντας όμως διάφορα posts βλέπω ότι ο συναγερμός της Peugeot δεν είναι και ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Μήπως λοιπόν θα έπρεπε να το ξανασκεφτώ και να βάλω το bluetooth; Ούτως ή άλλως τους συναγερμούς γενικά δεν τους συμπαθώ. Ο μόνος λόγος που επέλεξα συναγερμό είναι ότι μου παρουσιάστηκε σαν αξεσουάρ αξίας 500€ (πολύ αμφιβάλλω πλέον γι' αυτό). Ποια είναι η γνώμη σας;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2007, 23:53:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερω αν κανει 500 (που πολυ αμφιβαλω) αλλα για μενα εκανες λαθος επιλογη.
για ενα ακριβο αμαξι σαν το δικο σου βαλε εναν ποιοτικοτερο και καλυτερο (περισσοτερες λειτουργιες) συναγερμο.

προτιμησε καποιο απο τα αλλα 2 (εγω θα διαλεγα το bluetooth) δωρα!

δωρο;
παλι καλα που σου εκαναν αυτα τα 3 δωρα (για να διαλεξεις)
καποτε στα 206 ειχαν φτασει στην ξεφτυλα να κανουν δωρο τα ...πατακια (οχι τα φονικα τα αλλα)
ΗΜΑΡΤΟΝ !!! Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Οκτ 2007, 00:22:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αλήθεια είναι ότι είχα καλομάθει στα δώρα από το προηγούμενό μου αυτοκίνητο που ήταν Ford (1400€ έκπτωση+εργοστασιακό ηχοσύστημα 400€+10 έτη δωρεάν service+πατάκια+36 άτοκες). Παραξενεύτηκα πολύ στην Peugeot όταν η μία αντιπροσωπεία μετά την άλλη μου έλεγαν ότι: "δεν κάνουμε δώρα γιατί τα περιθώρια κέρδους μας είναι πολύ περιορισμένα."
Να σημειώσω επίσης ότι μου ζήτησαν και 50€ για την τοποθέτηση του συναγερμού τα οποία φυσικά δεν έχω δόσει λέγοντάς τους ότι θα το ξανασκεφτώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Νοέ 2007, 14:32:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες εψαξα να αγορασω το 207 cc απο τελη μαρτιου μεχρι και αρχες αυγουστου..
Κατα τυχη επεσα σε εναν εμπορο στη κηφισιας ο οποιος συνεργαζεται με τον Κονδωρα..Το βιβλιαρακι μου εχει υπογραφη κονδωρ και εκει το παω οτι χρειαστω..
Λοιπον εκει εδωσα και το ιβιζακι που ειχα μιας και μου εδωσε τα περισσοτερα..
Δωρα: ογκομετρικος συναγερμος..parktronik..και ανεμοθραυστης..επιπλεον πληρωμενα απο αυτον τελη, πινακιδες, εξοδα φακελου..ενω ολοι οι αλλοι με το ζορι μου εδιναν ενα..
ειπε οτι τα εκανε αυτα γιατι και καλα ηθελε το ιβιζα..αλλα απ οτι καταλαβα ηθελε να πιασει οπως και δηποτε τους στοχους του μηνα η κατι τετοιο..
Οταν πηγα στον κονδωρ για τοποθετηση δωρων αρχες σεπτεμβρη γιατι αυγουστο ηταν κλειστα..εμειναν με το στομα ανοιχτο αν και αμεσως καταλαβαν απο που το ειχα παρει..
Πως σας φανηκαν τα δωρα?καλο deal?
Επιστροφή στην κορυφή
paraliaaas13 (Neoklis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GTi 1.6 (16V) (2003)

Ένταξη: 20 Δεκ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Νοέ 2007, 15:18:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλό deal, αλλά τι προμήθεια βγάζει για να δίνει τέτοια δώρα????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
StorM_GmA (Ευριπίδης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)

Ένταξη: 21 Αύγ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Νοέ 2007, 18:53:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paraliaaas13 έγραψε:
Πολύ καλό deal, αλλά τι προμήθεια βγάζει για να δίνει τέτοια δώρα????

παίζει να μπήκε και μέσα με αυτό το deal (καλά μην φανταστείς οτι θα μπήκε
και 5.000ευρώ...αλλά μπήκε) απλά όπως είπε και ο Puzzle έπρεπε προφανώς
να πιάσει τους στόχους του μήνα... Φίλος του πατέρα μου έχει αντιπροσωπία
Mazda και μας τα έλεγε κάποια στιγμή παλιά αυτά...αυτό που μου έκανε τρελή
εντύπωση είναι οτι αυτοί οι στόχοι είναι του τύπου "150 αμάξια τον μήνα"...
άμα κάθε αντιποσωπία πουλάει 150 αμάξια τον μήνα, πόσα πωλούνται τον
μήνα σε όλη την Ελλάδα?!?!

Όσο για τα δώρα, επειδή λένε δώρο τον συναγερμό (π.χ), δεν σημαίνει και οτι
όντως δεν θα τον πληρώσετε! Σας τα παίρνουν από αλλού τα λεφτά! Το ίδιο
κάνει και αυτός ο γνωστός μας και όλοι...δεν ξέρω από πού τα παίρνουν πίσω
τα λεφτά...δεν θυμάμαι...χάζευα το rx-8 και δεν πρόσεχα και πολύ την συζήτηση Razz

Puzzle φαντάζομαι δεν το πίστεψες οτι ήθελε όντως το ibiza σου...ibiza
είναι όχι ferrari! Ασε που πρέπει μέσα σε 1-2 μήνες να τα έχουν πουλήσει
αυτά τα αμάξια...την μεγαλύτερη "πίεση" από εκεί την δέχονται...απλά
ίσως πίστευε οτι θα το πουλήσει εύκολα το αμάξι σου για τους δικούς του
λόγους και μπορεί να ήταν ήδη στριμογμένος...οπότε θα του ήταν καλή
ευκαιρία...

...sine Diabolo nullus Dominus...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 07:47:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου εδωσε ως δικαιολογια οτι ανοιγει μια καινουργια μαντρα στην επαρχια και οτι το θελει γιατι εκει τετοιου ειδους αμαξια φευγουν αμεσως..
Τωρα τι να σας πω..
Το θεμα ειναι οτι εψαξα πολυ, παρα πολυ θα ελεγα και οντως μου εκατσε απο το πουθενα..ισως να ημουν και τυχερος..
Γιατι μια αλλη εκδοση που κοιταζα..ermitage με δερματα L1 που ερχοταν αρχες Σεπτεμβρη μου ειπε οτι εκει δε θα μπορουσε να μου κανει τοσα δωρα..
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 10:10:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συνδιαστηκα πρέπει να συνέβησαν τα εξής:
το αμάξι που πήρες να το είχε παραγγείλει άλλος (ενδεχομένως με τον εξτρα εξοπλισμό) και να το ακύρωσε τελευταία στιγμή
το δικό σου ibiza να ετυχε να του εχει ζητήσει κάποιος περαστικός και να μπόρεσε εκείνος να το του πουλήσει σε πολύ καλά λεφτά.
πχ να το πήρε από εσένα 4000 και να είχει βρει να το δώσει 6000 (υποθετικά μιλάω)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τετ 21 Νοέ 2007, 10:20:44, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 10:19:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
συνδιαστηκα πρέπει να συνέβησαν τα εξής:
το αμάξι που πήρες να το είχε παραγγείλει άλλος (ενδεχομένως με τον εξτρα εξοπλισμό) και να το ακύρωσε τελευταία στιγμή
το δικό σου ibiza να ετυχε να του εχει ζητήσει κάποιος περαστικός και να μπόρεσε εκείνος να το του πουλήσει σε πολύ καλά λεφτά.
πχ να το πήρε από εσένα 4000 και να είχει βρει να το δώσει 6000 (υποθετικά μιλάω)

το ιβιζα ηταν 01/2004 1.4 75hp, full, καινοθργια ζαντολαστιχα..μου εδωσε 6700 συν οτι μου πληρωσε απο αυτα τελη πινακιδες κτλ που πηγαιναν αλλα 400 δηλαδη σα να το πηρε 7100..μετα απο 2 εβδομαδες που ειχα παει ηταν εκει αρα δεν ειχε πωληθει..
Οσο για το 207cc το εφεραν απο τη lion δε το ειχε εκει ..ηταν απο τα λιγα ετοιμοπαραδοτα αλλα δεν ειχε κλειστει..
Πιστευω οτι ηταν καθαρα θεμα στοχων η κατι αλλο που ειχε στο μυαλλο του και προφανως δεν επιασε..
Εδω μου εδεινε ενα ermitage με L2 και μου ειπε να του πληρωνα το μισο δερμα το πασχα και το αλλο μισο του χρονου το καλοκαιρι..
αλλα δεν ημουν διαθεσιμος να δωσω 23800 + τοκους για το 207..
Τι να πω και εγω ρε παιδια ετυχε να ειμαι προφανως τυχερος σε αυτο το θεμα..
Μου ειχε πει να μη το πω σε κανεναν χαχαχα..
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 10:50:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα το ibizακι για ποσα στο πηρε ;

Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 10:53:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

Μου εδωσε 6700 σαν μετρητα + 400 που πληρωσε αυτος τελη,πινακιδες κτλ..
Σα να το πηρε δηλαδη 7100..
Ολες οι υπολοιπες μαντρες maximum εδειναν 6500..Ξερω οτι επιανα περισσοτερα απο ιδιωτη αλλα ηθελα την ανταλλαγη ωστε να μη μεινω χωρις αμαξι και να γλυτωσω τα τρεξιματα..
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 19:45:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
DimiP έγραψε:

Μου εδωσε 6700 σαν μετρητα + 400 που πληρωσε αυτος τελη,πινακιδες κτλ..
Σα να το πηρε δηλαδη 7100..
Ολες οι υπολοιπες μαντρες maximum εδειναν 6500..Ξερω οτι επιανα περισσοτερα απο ιδιωτη αλλα ηθελα την ανταλλαγη ωστε να μη μεινω χωρις αμαξι και να γλυτωσω τα τρεξιματα..

ωραιος Salute

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 20:04:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:

Και καλα που δεν το ειπες... Εισαι πολυ εχεμυθο ατομο τελικα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 21:10:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Puzzle έγραψε:

ROFL!!! Rotfl Rotfl Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Νοέ 2007, 07:48:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Puzzle έγραψε:

Ειπα απλα για τα δωρα που πηρα..
Δεν εδωσα ονομα..
Για να καταλαβουν καποιοι οτι θελει ψαξιμο κι οτι καμια φορα ο εμπορος κανει καλυτερα δωρα..
Αν επραξα σωστα ειναι δικη σου αποψη..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης