PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ιμάντας χρονισμου-Σφύριγμα ρολεμάν

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

Ένταξη: 16 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούλ 2006, 20:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Ιμάντας χρονισμου-Σφύριγμα ρολεμάν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους στο club. Το λιονταράκι μου έχει 63.000χλμ στο κοντραν και ήδη απο τα 60.000χλμ ακούω ένα ελαφρό σφυριγματακι,υποθετω απο το ρολεμαν του ιμαντα του δυναμο. Μιας και στα 70.000χλμ θα κατεβει το μοτερ για να αλλαχτει ο ιμαντας χρονισμου, λεω να το αλλαξω τοτε.
Γνωρίζει κανεις αν θα τα βγαλει τα χλμ ή θα υπάρξει προβλημα και πρεπει να το αλλαξω άμεσα?
Επίσης όποιος γνωριζει θελω να με ενημερωσει για κοστος ανταλλακτικων και εργασια για αλλαγη ιμαντα χρονισμου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kas (iakobos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.6 (16v)xr (2001)

Ένταξη: 23 Απρ 2006
Τόπος: ΗΠΕΙΡΟΣ(ΠΡΕΒΕΖΑ)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιούλ 2006, 20:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω εχω 64,000κ κατι ψηλα κ την δευτερα εκλεισα ραντευου στην πεζω για αλαγμα ιμαντα χρονισμου κ τεντοτηρα(πανε σετ ετσι μου ειπαν),κ τον εξωτερικο ιμαντα ολα 126ευρω χωρις εργασια

pug 307 modified by carcept
Επιστροφή στην κορυφή
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιούλ 2006, 21:06:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kas έγραψε:
εγω εχω 64,000κ κατι ψηλα κ την δευτερα εκλεισα ραντευου στην πεζω για αλαγμα ιμαντα χρονισμου κ τεντοτηρα(πανε σετ ετσι μου ειπαν),κ τον εξωτερικο ιμαντα ολα 126ευρω χωρις εργασια

Απ'οτι λεει η πεζω, η αλλαγη του ιμαντα για μοντελα 2000 και μετα γινεται στα 80.000χλμ.
Σαν πολυ νωρις δεν τον αλλαζεις?Με δικια σου πρωτοβουλια τον αλλαζεις,για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, ή στην αντιπροσωπεια σου ειπαν?
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούλ 2006, 01:44:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλαξα χθες:

Ιμαντας εκκεντροφορου (χρονισμου) 20.29
Ιμαντας δυναμο 19.13
Τεντωτηρας 21.72

Οι τιμες ειναι ΜΟΝΟ τα ανταλακτικα και χωρις ΦΠΑ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
grand tourisme 2195 (grand tourisme 2195)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 grand tourisme

Ένταξη: 01 Οκτ 2005
Τόπος: Σεπολια Ονομα:Γιαννης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούλ 2006, 11:31:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ιμάντας χρονισμου-Σφύριγμα ρολεμάν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

max έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους στο club. Το λιονταράκι μου έχει 63.000χλμ στο κοντραν και ήδη απο τα 60.000χλμ ακούω ένα ελαφρό σφυριγματακι,υποθετω απο το ρολεμαν του ιμαντα του δυναμο. Μιας και στα 70.000χλμ θα κατεβει το μοτερ για να αλλαχτει ο ιμαντας χρονισμου, λεω να το αλλαξω τοτε.
Γνωρίζει κανεις αν θα τα βγαλει τα χλμ ή θα υπάρξει προβλημα και πρεπει να το αλλαξω άμεσα?
Επίσης όποιος γνωριζει θελω να με ενημερωσει για κοστος ανταλλακτικων και εργασια για αλλαγη ιμαντα χρονισμου

Πιστευω οτι ειναι καλητερα να κανεις το service νωριτερα για καλο και για κακο.ιμαντα χρονισμου ειχα αλλαξει στα 63000 και μου κοστισε 70 ευρω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kas (iakobos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.6 (16v)xr (2001)

Ένταξη: 23 Απρ 2006
Τόπος: ΗΠΕΙΡΟΣ(ΠΡΕΒΕΖΑ)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούλ 2006, 13:50:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ενοεις εμενα με δικια μου προτοβουλεια το πηγαινω γιατι βλεπω στον εξωτερικο ιμαντα κατι ρωγμες κ σαν να ειναι ψιλοφθαρμενος κ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο το πηγαινω απο τωρα

pug 307 modified by carcept
Επιστροφή στην κορυφή
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 17 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούλ 2006, 11:20:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στα 120000 κμ αλαζεται ο ιμαντας χρονισμου στα πεζο 307..δε ξερω για τ αλλα..εγω εχω 95000 307 και μου ειπαν απο αντιπροσωπεια 120000 κμ
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούλ 2006, 14:43:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε σου λενε μονο τα χλμ αλλα και τα ετη.
π.χ 60000χλμ ή 3.5χρονια μαξ...

εσενα στα 12000 θα δινει καμια 5ατια...
εμενα στης αδερφης μου στο πολο της στα 90000χλμ ειναι η δευτερη φορα που αλλαζουμε αλλα ειναι 98 μοντελο!
Επιστροφή στην κορυφή
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Αύγ 2006, 10:15:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοιγω αλλο τοπικ,το αναφερω εδω.

Την προηγουμενη βδομαδα αλλαξα ιμαντες και απο τοτε οταν βαζω εμπρος με κρυο κινητηρα,μεχρι να ζεσταθει,το αμαξι στο ρελαντι κανει σαν να γκαζωνει περιοδικα χωρις ομως να μεταβαλλονται οι στροφες.

Για να καταλαβετε τι εννοω, θα σας πω οτι κανει παρομοια οπως οταν με αναμμενα φωτα ανοιγουμε τα αλαρμ και το αμαξι ζοριζεται απο το ρευμα που τραβαει.

Μηπως μου κανανε καμια πατατα στο συνεργειο?
Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?
δεν ξερω αν παιζει κανα ρολο,αλλα εκτος απο ιμαντες,εκανα και ρυθμιση βαλβιδων την ιδια μερα
Επιστροφή στην κορυφή
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 17 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 02:08:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γενικως καλυτερα να μη το πολυ πειραζουν ταμαξι μηχανικοι..εγω δε εχω αλλξει ουτε ιμαντα χρονισμου ουτε ρυθμιση βαλβιδων και ειναι σαν καινουργιο..εχω 95000 χμ στα 120000 θαλαξω ιμαντα
Επιστροφή στην κορυφή
billisdim (Dim)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 31 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Μάρ 2007, 14:24:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακουω και γω απο τις 60 000 χλμ θορυβο στον ιμαντα οταν ειναι κρυο... μαλλον ειναι οι τεντωτηρες απ οσο μου πε ενας μηχανικος φιλαρακι,γιατι οταν ζεστενεται το αμαξι σταματαει ο θορυβος... να το αφησω με την αλλαγη ιμαντα στις 80.000 να τα κανω ολα μαζι η πρεπει να το κοιταξω τωρα?τι λετε?ειναι επικινδυνο για το αμαξι αυτο? τωρα εχω πανω 67.000χλμ υπ οψιν...
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2007, 03:22:24    Θέμα δημοσίευσης: τσιρίζει... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άρχισε πάλι τα τσιριγματάκια του από τους ιμάντες... μάλλον η πολλή βροχή φταίει... το έκανε και παλιότερα αλλά ο μάστορας στο συνεργείο μου είπε ότι ακουγόταν λόγω υγρασίας! Σταμάτησε και τώρα με προβληματίζει μετά από 3+ μήνες πάλι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2007, 09:27:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υγρασια κλασικο φαινομενο..ριξε λιγο λαδακι στον ιμαντα μεχρι να τον αλαξεις!

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2007, 12:03:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπα, μπάστα. Όχι λαδάκι στον ιμάντα αν δεν θέλει να τον κόψει. Με προσοχή λίγο λιπαντικό σπρέι στο ρουλεμάν του.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2007, 12:07:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
υγρασια κλασικο φαινομενο.

Κλασικη περιπτωση βλάβης...
χα0χ0αχ0α0χα0χ0αχ0α Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2007, 17:25:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πω...θα με τρελλάνει αυτός ο ιμάντας με τα σφυρίγματα του!
ξαναπήγα από το μάστορα και με παρέπεμψε -πάλι- στην υγρασία!
κάνουν και τα δικά σας τίποτε τερτίπια τώρα με τις βροχές ή μονο το δικό μου κάνει σα χρέπι?
να βιδώσω καμιά τουρμπίνα πάνω να ακούω τουλάχιστον τα φουσκώματα-ξεφουσκώματα??? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2007, 18:25:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

abaleo έγραψε:
πω...θα με τρελλάνει αυτός ο ιμάντας με τα σφυρίγματα του!
ξαναπήγα από το μάστορα και με παρέπεμψε -πάλι- στην υγρασία!
κάνουν και τα δικά σας τίποτε τερτίπια τώρα με τις βροχές ή μονο το δικό μου κάνει σα χρέπι?
να βιδώσω καμιά τουρμπίνα πάνω να ακούω τουλάχιστον τα φουσκώματα-ξεφουσκώματα???

Laughing
Laughing Laughing Laughing Πες το ψεματα!!!!! Και εγω το ιδιο λεω....
Και εμενα τις πρωινες ωρες μου ουρλιαζει αλλα για κανενα 2λεπτο!! Δεν εισαι ο μονος.... Salute

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης