PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

11ο Rally Sprint Κορίνθου 2007
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Νοέ 2007, 20:31:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλό αγώνα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Νοέ 2007, 21:00:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή επιτυχία... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 19:08:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα ηθελα πολυ να ευχαριστησω τον Σταυρο και τον Μανθο που με πηραν μαζι τους απο αθηνα κορινθο οπως επισης και ολα τα παιδια για την ομορφη βολτα που μου χαρισανε

Υ.Γ.1:Σταυρο αν ειναι ευκολο να μου κανεις μια κοπια απο το mp3 που ακουγαμε στο αμαξι

Υ.Γ.2:ξερω τι εκανε ο νικολας και ο αρης απο χρονους αλλα ας τους αφησω να εχουν οι αμεσα ενδιαφερομενοι την τιμη να πουν

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 20:16:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συγχαρητηρια στο πληρωμα μας για την πολυ καλη εμφανιση τους.
αν κ απο μηχανικη βλαβη δεν καταφεραν να τερματισουν παρ'ολα αυτα εκαναν αισθητη την παρουσια τους αφηνοντας πολλες υποσχεσεις για το μελλον... Wink

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 21:19:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαρητήρια και από εμένα για τους χρόνους στο πρώτο σκέλος!
Καλή επισκευή και καλή συνέχεια στον επόμενο...
Συμβαίνουν κι αυτά... προβλήματα νεότητας (νεότητας των αλλαγών που έγιναν στο αμξι εννοώ)...
Θα ξεπεραστούν και ... πάμε στο επόμενο! Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 21:22:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολλα μπραβο στα παιδια που πετουσαν..........
και οπως λεω οποιος καταλαβε καταλαβε Cool

υ.γ. νικο ακου το μανθο..προβληματα νεοτητας. επρεπε να το κανεις διλιτρο μαμα να μη μπλεκεις με αυτα..αχ δεν τον ακουμε
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 21:29:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
υ.γ. νικο ακου το μανθο..προβληματα νεοτητας. επρεπε να το κανεις διλιτρο μαμα να μη μπλεκεις με αυτα..αχ δεν τον ακουμε

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αντε βρε σαχλαμάρα...
Κυριακή βόλτα ράβω τον Μάνθο και Δευτερα συνεργείο!
ούτε ΚΤΜ 5ετίας δεν τα κάνει αυτά!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Love Love Love Love Love Love
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 21:51:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δίνω κι εγώ με τη σειρά μου τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε Νίκο - Άρη!
μία άτυχη στιγμή ήταν... περιμένουμε να σας απολαύσουμε στους επόμενους αγώνες! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 22:05:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημασία έχει και η προσπάθεια και όχι μόνο ο τερματισμός και η νίκη....και τα παιδιά έχουν αποδείξει πολλές φορές τις αγωνιστικές τους ικανότητες...για αυτό πολλά συγχαρητήρια στον Νικόλα και στον Αρη... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 22:17:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ηταν ραλλυ, ηταν αγωνας επιβιωσης.
100 χιλιομετρα χωματινων ειδικων διαδρομων δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση ουτε για το πληρωμα αλλα ουτε και για το αυτοκινητο, το πληρωμα αντεξε αλλα το 206ακι πληγωθηκε. Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 22:36:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω στέιλει ήδη 2 μηνύματα στο MSN του Νικου για να μάθω νέα, αλλά μάλλον για να ξεχάσει τον πόνο του, θα έχει επιδοθεί σε άγριο cyber - sex και δεν απαντά Tease

Από το www.ethea-live.gr είδα ότι έγραψαν αρκετά ικανοποιητικούς χρόνους μέχρι να παραδόσουν καρνέ..

Και ήταν μπροστά από πιο δυνατά αυτοκίνητα.

Συγχαρητήρια παιδιά, ευχομαι μόνο τερματισμούς απο δω και πέρα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 23:00:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το τούμπανο

Τα πιώματα

Τάκης...

Υπερ - υπερ ειδική

Κάτι που δεν έχει ο Μάνθος... ακόμα...

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 23:16:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Κάτι που δεν έχει ο Μάνθος... ακόμα...

στο εχω πάρει δώρο...
δεν θα βαλω στο δικό μου
μην τα κάνουμε ιδια... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

φωτογραφιες από εμένα αυριο Wink Wink Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Κυρ 11 Νοέ 2007, 23:19:50, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 23:17:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ζηση αν δε βγαλεις τη φωτο απλα θα πεθανεις.
Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 23:23:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τακη εισαι ολα τα λεφτα................ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Νοέ 2007, 14:38:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και γώ είδα πολύ καλούς χρόνους το πρωί της Κυριακής

για πείτε για τον αγώνα!

Επιστροφή στην κορυφή
BadSpud! (Spiros) - (Π.R.T.)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 Rallye 1600cc 16v (Τούμπανο)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006
Τόπος: 6' απο Παντού!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Νοέ 2007, 14:52:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, δεν ξενερώνουμε ποτέ αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.
Περάσαμε όλοι τέλεια περιμένουμε τον επόμενο αγώνα Laughing Laughing Laughing

http://i56.photobucket.com/albums/g168/BadSpud/Lefo.jpg
Τι να πεις κρίμα

http://i56.photobucket.com/albums/g168/BadSpud/5in206.jpg
Πόσοι χωράνε σε ένα 206 αγώνιαρικο????

http://i56.photobucket.com/albums/g168/BadSpud/Takis.jpg
Μετά από μια κουραστική μέρα….

http://i56.photobucket.com/albums/g168/BadSpud/mekenod.jpg
Ότι μπορώ κάνω

http://i56.photobucket.com/albums/g168/BadSpud/Lefamakso.jpg
Έδωσε το παρόν και το hrv στις ιδικές

Τελικά πολύ γρήγορο το κόκκινο (Ν προς Ε) για να καταλάβεις πόσο γρήγορο είναι…

Είναι λίγο πίσω μου (Ν προς Α)!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Νοέ 2007, 15:13:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας γραψω και εγω κάτι...

Αποφασισα να κανω εναν χωματινο αγωνα για φετος και ειπα να ειναι το Κορινθου.. Δυστυχως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε... Ειτε απο την καλή είτε από την ανάποδη.... Και εξηγώ:
Αρχικά ο Σπύρος λόγω προσωπικών δυσκολιών δεν μπορούσε να είναι στο δεξί μου μπακετ και έτσι αποφασίσαμε να κανουμε τον αγώνα με τον Αρη..
Με τον Αρη είχαμε πολύ καλή συνεργασία και συνεννοηση, παρόλο που ξεκινήσαμε τον αγώνα με μηδενικές δοκιμές και τον αρη συνιθισμένο στον τρόπο γραψίματος και διαβασματος του Λευτερη..

Ξεκινάμε την Κυριακή το πρωι τον αγώνα με αποκλειστικό σκοπό την προσωπική μας ευχαρίστηση και διασκέδαση. Μπαίνουμε στην πρώτη ειδική και βλέπω ότι το αμάξι είναι πλήρως στα μέτρα μου. Το μοτερ να ανεβαζει αισθητα καλυτερα απο τον προηγουμενο αγώνα, ηαναρτηση απιστευτα καλη, σε σημειο να στριβουμε σε κατηφορικα κομματια με τυφλες στροφες πανω σε χασιματα με 120++ και να καταλαβαινεις οτι το αμαξι εστριβε και με παραπανω. Περασαμε το αλμα στο Σπαθοβουνι με εκπληκτική ανεση και το αμαξι να καθεται απιστευτα καλα...συνεχιζουμε με το 206ακι να κανει οτι ακριβως του λεω. Τοποθετειται απιστευτα καλα και στριβει πολυ ωραια και στρωτα χωρις καν την υπαρξη μπλοκε...

Συνεχιζουμε στα κατηφορικα πατημενα κομματια, με τον Αρη να διαβαζει πολυ καλα και να μου εμπνεει απιστευτη εμπιστοσυνη, με αποτελεσμα να μην φοβηθω καμια στροφη και να τις περναμε ολες πατωμα. 500 μετρα πριν τον τερματισμο πετυχαμε ενα τουμπαρισμενο VW μεσα στον δρομο, με αποτελεσμα να χασουμε 2-3 δευτερολεπτα. Τεραματιζουμε και εγω μεσα στην τρελη χαρα. Φωναζω στον Αρη οτι τα πηγε τελεια.. Εχω χαρει το αμαξι πιο πολυ απο καθε αλλη φορα.. Απιστευτες πλαγιολισθησεις και φλικαρισματα καθ'όλη την διαρκεια της ειδικης.. Και φτανουμε στο ΣΤΟΠ...
Αναμενουμε χρονους... 6:44.42. Ειμαστε 9 στους 15 της Α/5 με διαφορα 30 εκατοστα απο τον 8 της κατηγοριας μας (Χεκιμιαν-Seicento) και 42 γενικης. Ψιλοαπογοητευμενος, αλλά μολις βλέπω χρονους των μπροστινων μας (Yaris που εχει κανει ακροπολις, μερικα micra, καποια αλλα Yaris και ενα Starlet) αναθαρευω... Καταλαβαινω οτι ειμαστε πολυ καλα...

Ξεκιναμε για Χιλιομοδι. Νιωθω στο αμαξι να εχει βρακιασει λιγο η αναρτηση και πανικοβαλομαι.. Αλλα αργοτερα διαπιστονουμε οτι απλα εχει ζεσταθει, και ολα ΟΚ ξανα...

Ξεκιναμε Χιλιομοδι.. Πουλαμε στην αρχη καποια κομματια που ηταν σπαστηρια με σκοπο να φυλαξουμε λιγο το αμαξι.Πηγαινοντας περιπου για 3-4 χλμ φυλαγμενα φτανουμε στο καλο κομματι της ειδικης. Αποφασιζουμε να τα δωσουμε ολα. Στριβουμε εμφανως γρηγορα, σε σημειο που καποιες στροφες να τις φοβαμαι... Ο Αρης συνεχιζει να διαβαζει πολυ καλα.. Ολη η ειδικη παει πολυ καλα. Στην μεση περιπου της ειδικης αργώ επίτηδες τα φρενα πριν απο ενα κομματι που παταγαμε ασφαλτο, διπλωσε το αμαξι και μετα απο πολυ χαροπάλεμα ειχαμε ενα "μισο". Πουλαμε αλλο ενα κακο κομματι και συνεχιζουμε στον ιδιο ρυθμο.. Φτανουμε το κατηφορικό κομματι πριν τον τερματισμο το οποιο λογω του οτι ηταν πολυ στενο το φοβηθηκα και πηγαμε καπως αργα... το περναμε και θελοντας να κερδισω τα χαμενα, περναμε κυριολεκτικα ταπα το σημειο που καθομασταν στο τελευταιο περασμα (οσοι ημασταν κατω) με το αμαξι να πηδαει αρκετα και συνεχιζουμε για το τελευταιο πολυ πατημενο κομματι. Πηγαινουμε παντου πατωμα. Στριβουμε σε καποιες πλαγιολισθαινοντας, κανουμε καποιες τρελες μπουκες και περναμε το flying. Ο Αρης ξενερωμενος γιατι ειχε χαθει για 200 μετρα λογω κακων δικων μου σημειωσεων, και εγω να προσπαθω να τον ηρεμισω και να του λεω οτι δεν φταιει αυτος αλλα εγώ και οι λαθος σημειωσεις.. Αρκετα χαρουμενος και ευχαριστημενος απο το αμαξι που δενειχε κανει κιχ.. Κανουμε 11:08.51. 6 χρονο στους 15 της Α/5 και 36 γενικης. Σκαρφαλωνουμε στην 7 θεση της Α/5 και 37 γενικης.

Συνεχιζουμε και προχοραμε στα Αθικια, την 3 και αγαπημενη μου ειδικη... Με πολυ καλο οδοστρωμα, αφου ειχαν κοπει τα πρωτα 4χλμ λογω της βροχης.. Αρχιζουμε με πολυ γρηγορο ρυθμο. Ο Αρης έχει "επανελθει" απο το ξενερωμα που ειχε φαει λογω του οτι ειχε χαθει και παμε παρα πολυ καλα.... Σε μια 2η αριστερη το αμαξι φευγει ευθεια λόγω λάσπης, χωρις ευτυχως παραπανω επακόλουθα, με μοναδικο αντικτυπο τα 2-3 δευτερολεπτα που χασαμε.. Συνεχιζουμε με το αμαξι να γλυστραει υπερβολικα... Σε σημειο που να λεω οτι εχει ξεβιδωθει η αναρτηση και ειμαστε μονο με τις ραβδους.. (Και να σκεφτομαι οτι "καποιος" στο σερβις θα μου λεει οτι θέλω ράβδους...) Τελικα ήταν λόγω λάσπης, καθως η ειδική είναι μεσα στα δεντρα και δεν ειχε στεγνωσει καθουμου απο την βροχη, όπως είχε γινει στις προηγουμενες ειδικες.
"100 ισια και αμεσως 6η δεξια και αμεσως 6η αριστερη και αμεσως 6η δεξια και 50 σε 3η δεξια κλεινει τελος και αμεσως 2η αριστερη στενευει μεινει μεσα".. Αλλα μου διεφυγε το μεινε μεσα και στην αριστερη το αμαξι γλυστρισε πααρα πολυ, με αποτελεσμα να μενω απλα θεατης στην πορεια του προς το ρειθρο και να μην μπορω να κανω τπτ παρα να μεινω στο γκαζι, με "κλειδωμενο" αναποδο..το αμαξι μπήκε με τις 2 πισω ροδες και λιγο με την μπροστινη δεξια μεσα στο ρειθρο, και η εμπρος αριστερη στον αερα.. Ευτυχως λόγω της φορας δεν μείναμε μέσα και δεν χτυπήσαμε.. Συνεχιζουμε σε ελαφρως πιο χαλαρους ρυθμους, καθως "δεν ελεγε" να μεναμε εκει... Φτανουμε 400 μετρα πριν το flying και μπερδευομαι και αφηνω λιιιγο πιο πριν, με αποτελεσμα να χασουμε επιπλεων χρονο... τερματιζουμε και ειμαι λιγο απογοητευμενος γιατι ηξερα οτι ειχα κανει λαθη και θα ειμασταν αρκετα πισω. 6:07.68. 6ος Α/5 και 34οι γενικης. Ανεβαινουμε στην 34\η θέση γενικης και ενω σκαρφαλωνουμε στην 6η θεση της Α/5 αφηνοντας πισω μας πολυ ποιο δυνατα αυτοκινητα.

Φτανουμε σερβις και μετα τον τυπικο ελεγχο του αυτοκινητου απο τον Λευτερη τον Μιχαλη και τον πατερα μου ξεκιναμε δυναμικα για το 2ο loop.
Στον δρομο μου κανει καποια κομπιασματα αλλα δεν δινω σημασια. Παιρνουμε εκκινηση και παμε ακομα πιο γρηγορα απο το πρωτο σκελος. Το αλμα το περναμε με απλα 1 ασε με σκοπο στο 3ο σκελος να το περασουμε ταπα. (που να ηξερα...) Πηδαμε αρκετα, και συνεχιζουμε. τις κατηφορικες τις στριβουμε με οσα εχουμε... εκει που στο πρωτο σκελος ειχαμε γλυστρισει περναμε πιο φυλαγμενα χωρις να γλυστρισομε αυτη την φορα..
Και καπου εκει το αμαξι αρχισε να ρεταρει.. Κανουμε πανω απο το μισο της ειδικης με το αμαξι να μην ανεβαζει πανω απο 5500 και να μου κανει κοψιματα. Ευτυχως που ηταν κατηφορα και τερματισαμε. Το μυαλο μου αρχικα πηγε σε ασχημη βενζινη, αφου μολις ειχαμε βαλει... Τερματιζουμμε κανοντας χρονο 3 δευτερολεπτα πιο αργο απο το πρωτο σκελος ο οποιος ειναι 13ος Α/5... απογοητευμενοι οδευουμε στην επομενη ειδικη με το αμαξι να αρνειται να ανεβασει στροφες.. Αποφασιζουμε με τον Μολις φτασαμε στην επομενη ειδικη καταλαβαμε οτι ειχε ξεβιδωθει και η πολλαπλη απο τον σωληνα της εξατμισης και το αμαξι εχανε και καυσαερια... αποφασιζουμε να μην συνεχισουμε. Απογοητευμενοι παραδιδουμε καρνε και γυρναμε στο σερβις. Η απογοητευση και η λυπη ειναι εμφανης σε ολους. Τα νευρα πολλα και η στεναχωρια να υπερκαλυπτει την ευχαριστηση της πρωινης επιδοσης, καθως αν συνεχιζαμε θα ειμασταν το χειροτερο στην 6η θεση της Α/5 ίσως και καλυτερα..

Αυτα όμως έχουν οι αγωνες. Παντα θα συμβαινουν..

Αρουλη τον αγωνα αυτο μας τον χρωσταμε του χρονου.. Να το θυμασαι...

Τελος θα ηθελα να ευχαριστήσω Τον Αρη, ο οποιος με εμπιστευτηκε και δεν φοβήθηκε ούτε μια φορα...
Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στον Θειο Lef205, ο οποιος παρόλο το ξενύχτι της προηγουμενης νυχτας ηταν στο σερβις και εκανε οτι περνουσε απο το χερι του για να συνεχισουμε τον αγωνα.
Επισης ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστο στον Μιχαλη Mikerrgp, ο οποιος διεθεσε παρα πολλες ωρες απο την δουλεια του και απο την ξεκουραση του για να ετοιμασουμε το αμαξι και επισης ηταν και αυτος στο σερβις για να βοηθησει να κανουμε τον αγωνα μας..
Επισης ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στον πατερα μου που ηταν για αλλη μια φορα εκει να υποστηριξει την προσπαθεια μου και να βοηθησει οπως μπορει.
Να ευχαριστησω και τον κ. Κοσμοπουλο, πρόεδρο του ΣΟΟΑ, ο οποιος μου έδωσε εκκίνηση το Σαββατο το βράδυ.. Ίσως γιαυτο και η τόσο καλή επίδοση... Κύριε Κοσμοπουλε Θέλω να μου ξαναδώσετε εκκίνηση...Very happy
Ευχαριστω επισης θερμα τον Σπυρο Badspud ο οποιος παρα τα προβληματ ηταν και αυτος εκει και βοηθησε το σαββατο το βραδυ να ετοιμασουμε το αμαξι για την εκκινηση..
Να ευχαριστήσω ΟΟΟΛΑ τα παιδια (Lef205, Mikerrgp, Badspud, Snakemjk, Volvos, Memsound, Stevon, Abaleo, Gr@llys, Ερη, Κατερινα, Ρικα, Ηρω, Λυδια, Ελινα,) που ήρθαν για να μας δουν, να μας υποστηριξουν, να χαβαλεδιασουν και ότι αλλο καναμε γενικα...
Τελος να ευχαριστησω την Ερη μου που με ανεχτηκε αυτο το Σ/Κ, που υπεμεινε ολα αυτα και δεν με χωρισε......ακομα... ισως στον επομενο αγωνα....

Να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη απο όλους σας για την ταλαιπορια και για το "τραβηγμα" μεχρι εκει κατω, και σαν αποτελεσμα, να μην δειτε ουτε ενα περασμα μου.. Συγνωμη..
Συγνωμη και για τα νεύρα και τον θυμο-λυπη μου μετα την εγκαταλειψη μου, αλλά καταλαβαίνεται.. Συγνωμη και απο τον Σταθη Abaleo, ο οποιος κουβαλήθηκε απο την Πατρα, δεν μας ειδε, και δεν μπορεσα να μιλησουμε καθολου, παρα τα τυπικα.. Συγνωμη αλλα ήμουν κάπως...

Επιφυλάσομαι ομως (αν όχι υποσχομαι) για του χρονου στον ιδιο αγωνα.....

Αναμενονται In car πλανα..

Αντε και καλο μας Παλλάδιο..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Νοέ 2007, 17:26:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν πειραζει ρε Νικολα...εσεις να ειστε καλα...παντα μετραει και η προσπαθεια και στην συγκεκριμενη περιπτωση ηταν πολυ καλη απο οτι καταλαβα...θα ηθελα πολυ να ερχομουν αλλα δεν μπορεσα..συγνωμη..
Και παλι να ειστε καλα! Wink Cool

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Νοέ 2007, 18:03:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mπράβο Νίκο καλή περιγραφη Wink

Πραγματικά νιώθω άτυχος που δε μπόρεσα ν'ανέβω

Όσο για την εγκατάλειψη , συμβαίνουν αυτά. κάποιοι δεν γυρίσανε ούτε με ολόκληρο αμάξι πίσω..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης