PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγορά 207 rc
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Νοέ 2007, 19:55:43    Θέμα δημοσίευσης: Αγορά 207 rc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mερικοι το λενε καταρα , αλλοι ευλογια, αλλοι απωθημενο. Τα πισωγυρισματα σου αφηνουν μια παραξενη αισθηση.

Εχω το mx5 nb 1.8 , ειχα το 206 cc 1.6 και τωρα ζαχαρωνω το 207 rc. Καμια σχεση μεταξυ τους. Το γνωριζω αλλα παντα ημουν λατρης της τουρμπινας.

Ετυχε κατι και πρεπει να αγορασω καινουριο αυτοκινητο.

-Το corsa opc το θεωρω καβουρια.
-Το cooper s ειναι 3.000ε πανω απ το budget.
-To astra 1.6Τ με ξενιζει που υπαρχει το opc με τα 240.
-Το νεο mx-5 ειναι "αργο" και νομιζω οτι ξεπερασα την μανια των καμπριο.
-Οχι ομως της πισω κινησης !

Οποιαδηποτε αποψη και γνωμη πανω σ αυτην την αγορα ευπροσδεκτη.
Το budget ειναι στα 23-24Κ και προυποθετει αγορα καινουριου αυτοκινητου.

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Νοέ 2007, 21:46:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο budget που αναφέρεις, το 207 rc είναι όντως μια καλή λύση.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
U142093 ((Γιώργος)210ps+32kg)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207RC 1.6 (2007)

Ένταξη: 25 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Νοέ 2007, 23:07:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως τελικα δεν έχεις καταλήξει στο τι ψάχνεις στο αυτοκίνητο που θέλεις να αγοράσεις.
Γίνε πιο συγκεκριμένος για να μπορέσουμε να σου δώσουμε τη γνώμη μας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 01:06:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

U142093 έγραψε:
Μήπως τελικα δεν έχεις καταλήξει στο τι ψάχνεις στο αυτοκίνητο που θέλεις να αγοράσεις.

Ψαχνω κατι σπορ με οτι μπορει να σημαινει αυτο. Ειτε ειναι mx5 ειτε 207 rc .
Aν και λογω εμπειριας με miata, πιστευω οτι η σπορ αισθηση που σου παρεχει ενα μιατα ακομα και ενα 1.6 ειναι ασυγκριτη μπροστα στο rc και το καθε μπροστοκινητο "hot hatch". Για μενα ιδανικο αυτοκινητο θα ταν ενα rx8 turbo με "λογικη" καταναλωση. Αναγκαστικα λοιπον σ αυτη την κατηγορια τιμης παιζουν λιγα αυτοκινητα. Το καθενα με τα υπερ και τα κατα του .

Και η απορια μου ειναι η εξης: Hot hatch με καλες επιδοσεις χωρους ανεση κλπ ή ενα αυθεντικο πισωκινητο αλλα "αργο" . Η μονη σχεση σ αυτα τα δυο ειναι η τιμη. Οι χωροι δεν μ ενδιαφερουν, το πορτ μπαγκαζ δεν μ ενδιαφερει. Μ ενδιαφερει η αισθηση. Αλλα και η ροπακλα του 1.6Τ ειναι τρομερη αισθηση !!!

Στο ενα λειπει η overall sport αισθηση και στο αλλο το γκαζι. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα... αλλα οταν το budget ειναι "περιορισμενο" πρεπει να διαλεξεις και ας εχεις βρεθει αναμεσα σε δυο διαφορετικες φιλοσοφιες.
Αυτα τα ολιγα.

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 07:24:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πας να ξαναδεις απο κοντα το Corsa?!
Σε καμια αντιπροσωπια εννοω...
Ισως να αλλαξεις γνωμη!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
StorM_GmA (Ευριπίδης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)

Ένταξη: 21 Αύγ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 11:47:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ στην θέση σου 207RC θα έπαιρνα... τα opel έχουν ψώφιο γκάζι και είναι
εντελώς ξενέρωτα (κατα την γνώμη μου πάντα) αυτοκίνητα...οπότε, θα
έχεις θυσιάσει την πίσω κίνηση, την σπορ αίσθηση κτλ για το γκάζι που δεν
θα υπάρχει! (τουλάχιστον στον βαθμό που νομίζεις). Όπως είπε και ο kanelj
πήγαινε να τα δεις και απο κοντά...αν έχεις κανέναν γνωστό με opel πες του
να σου το δώσει μια βόλτα γιατι στα τεστ drive δεν σε αφήνουν να τα πατήσεις
και πολύ οπότε δεν θα καταλάβεις το νεύρο του...

διάβασε και αυτό το topic
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11293
να δεις την γνώμη ενός παιδιού με astra 1.6T και τις εμπειρίες του με αυτό!

...sine Diabolo nullus Dominus...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207RC 1.6 (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 11:57:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:
U142093 έγραψε:

Ψαχνω κατι σπορ με οτι μπορει να σημαινει αυτο. Ειτε ειναι mx5 ειτε 207 rc .
Aν και λογω εμπειριας με miata, πιστευω οτι η σπορ αισθηση που σου παρεχει ενα μιατα ακομα και ενα 1.6 ειναι ασυγκριτη μπροστα στο rc και το καθε μπροστοκινητο "hot hatch". Για μενα ιδανικο αυτοκινητο θα ταν ενα rx8 turbo με "λογικη" καταναλωση. Αναγκαστικα λοιπον σ αυτη την κατηγορια τιμης παιζουν λιγα αυτοκινητα. Το καθενα με τα υπερ και τα κατα του .

Και η απορια μου ειναι η εξης: Hot hatch με καλες επιδοσεις χωρους ανεση κλπ ή ενα αυθεντικο πισωκινητο αλλα "αργο" . Η μονη σχεση σ αυτα τα δυο ειναι η τιμη. Οι χωροι δεν μ ενδιαφερουν, το πορτ μπαγκαζ δεν μ ενδιαφερει. Μ ενδιαφερει η αισθηση. Αλλα και η ροπακλα του 1.6Τ ειναι τρομερη αισθηση !!!

Στο ενα λειπει η overall sport αισθηση και στο αλλο το γκαζι. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα... αλλα οταν το budget ειναι "περιορισμενο" πρεπει να διαλεξεις και ας εχεις βρεθει αναμεσα σε δυο διαφορετικες φιλοσοφιες.
Αυτα τα ολιγα.

Αυτό που θέλεις αλλά με τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις δυστυχώς δεν μπορείς να το αποκτήσεις.
Για να πάρεις πισωκούνα γρήγορη και ασφαλή δυστυχώς δεν φτάνουν.
Σίγουρα με ένα καυτό χατζμπαγκ θα έχεις τα γκάζια που θέλεις αλλά μήπως αναπολείς κάθε στιγμή τα όμορφα κουπέ που έχεις στο μυαλό σου!!!
Για το 207RC θα μπορώ να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες μέσα στην βδομάδα γιατί Θεού θέλοντας το παραλαμβάνω αύριο.
Μία γνώμη για τα αυτοκίνητα που είχες παραθέσει στην αρχή μπορώ να σου πω τα εξής:
Για τα κουπέ λόγω του ύψους μου 2m μού προκαλούν μια αντιπάθεια αλλά και γενικά δεν με εξιτάρουν ιδιαίτερα, τα μόνα που θα ήθελα να αποκτήσω αλλά είναι απαγορευτικά τα νούμερά τους για μας τους κοινούς θνητούς είναι καμιά Πόρσε ή Φερράρι κτλ όλα τα άλλα για μένα είναι φτηνές απομιμήσεις για fancy Αμερικανάκια (μην παρεξηγείς τα λόγια μου).
Για τα Οπελ η γνώμη μου πάντα είναι αρνητική.
Για το Mini Cooper S πάρα πολλά τα λεφτά ρε φίλε για πρώτο αυτοκίνητο παρά τα θετικά σχόλια που έχει πάρει νομίζω ότι είναι αμάξι για γκόμενες που τους το έχει αγοράσει ο μπαμπάς ή για μεγαλογιατρούς που θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους στα πιπινάκια.
Μια καλή επιλογή αν δεν σε ενδιαφέρουν οι πίσω θέσεις και με προϋπόθεση ότι είσαι κάτω του 1,85 είναι το 207cc με τα 150 άλογα τούρμπο που με κλειστή την οροφή έχει και μεγάλο πορτ μπαγκάζ.
Θα σου πω γιατί επέλεξα το 207rc για αγορά:
1ον Γιατί είναι Peugeot (Ας ευλογήσουμε και τα γένια μας)
2ον Γιατί είναι ένα αμάξι που τα έχει όλα στον εξοπλισμό του και έτσι δεν χρειάζεται να ψάχνομαι για aftrer sail λύσεις καθίσματα φιμε τζάμια ζάντες κτλ που αν όλοι μας αναλογιστούμε τι λεφτά έχουμε ξοδέψει θα διαπιστώσουμε ότι το νούμερο είναι υπερβολικό.
3ον Γιατί είναι 1600cc που σημαίνει γενικά λιγότερα έξοδα ασφάλειας, τελών κυκλοφορίας, και το βασικότερο πιο εύκολη μεταπώληση από κάθε δίλιτρο (εκ προσωπικής πείρας).
4ον Είναι τούρμπο και κάθε αύξηση ιπποδύναμης είναι πιο εύκολη και πιο οικονομική.
Πάντως μια βόλτα στο club κάποια Πέμπτη και ανταλλάσοντας απόψεις με τα παιδιά ακούγοντας το <<μακρύ>> του καθενός ίσως σε κάνει να αποκρυσταλλώσεις τις σκέψεις σου καλύτερα.

Επιστροφή στην κορυφή
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 13:39:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω για ολα σε σχεση με το 207rc με μονη σημειωση τα εξης:λογω του μεγαλου βαρους του οι επιδοσεις δεν προκειται να ειναι αναλογες σε αισθηση και αριθμους απο οσο μαρτυρουν οι 175 ιπποι του μοτερ του.Για τον ιδιο λογο και το στριψιμο του.Θα μου πεις εσυ δεν θα το επαιρνες;Φυσικα και θα το επαιρνα! Very happy Αλλα θα πρεπει να εχουμε υπ'οψιν μας και τα παραπανω αλλα και το οτι το αυτοκινητο ειναι ακομα στην αρχη της εξελιξης του και οτι θα βελτιωθει πολυ στο μελλον οπως εγινε και με το 206.
Καλοταξιδα παιδια!Μεγειες!
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207RC 1.6 (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 18:14:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

grpap έγραψε:
Συμφωνω για ολα σε σχεση με το 207rc με μονη σημειωση τα εξης:λογω του μεγαλου βαρους του οι επιδοσεις δεν προκειται να ειναι αναλογες σε αισθηση και αριθμους απο οσο μαρτυρουν οι 175 ιπποι του μοτερ του.Για τον ιδιο λογο και το στριψιμο του.Θα μου πεις εσυ δεν θα το επαιρνες;Φυσικα και θα το επαιρνα! Very happy Αλλα θα πρεπει να εχουμε υπ'οψιν μας και τα παραπανω αλλα και το οτι το αυτοκινητο ειναι ακομα στην αρχη της εξελιξης του και οτι θα βελτιωθει πολυ στο μελλον οπως εγινε και με το 206.
Καλοταξιδα παιδια!Μεγειες!

Εργοστασιακά δεν νομίζω ότι θα υστερεί από τα 206rc 306gti 106rally μιλάμε για 175 ίππους με 24,5 κιλά ροπή και 26,5 με το overboost ονομαστικά είναι το γρηγορότερο από όλα τα παραπάνω τι άλλο μπορούμε να ζητήσουμε.
Όπως είναι φυσικό ακολουθεί τις συνταγές των καιρών, παθητική ασφάλεια οικονομία, ρύπους, εξοπλισμό, δεν μπορεί να μείνει πίσω για κάποιους ρομαντικούς της αγωνιστικής οδήγησης, πρέπει να ακολουθήσει το marketing.
Βασικά νομίζω ότι το αμάξι είναι σεταρισμένο καλά από κει και πέρα είναι στα χέρια του καθενός να κάνει τις υπερβάσεις του.
Ίσως και να αρχίζω να γερνάω αλλά για κάθε αλλαγή σε κινητήρα ανάρτηση κτλ αρχίζει μια διαρκή αναζήτηση στο τι φταίει κάθε φορά και κάτι δεν μας αρέσει μια χτυπάει το ένα μια δεν δουλεύει καλά το άλλο και τελικά το αυτοκίνητο γίνεται ένας κουμπαράς που δεν γεμίζει ποτέ και λες και έχει έναν τρύπιο πάτο και τα λεφτά μας εξαφανίζονται.
Θα σου πω το εξής όταν αγόρασα το 106Rally την μεγαλύτερη οδήγική απόλαυση μου την έδωσε όταν ήταν μαμά όταν άρχισα τα σκαλίσματα όλο και κάτι μου έφταιγε.
Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες γιατί όπως λέει ο σοφός λαός μας (μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην λες) στο RC δεν πρόκειται να αλλάξω τίποτα εκτός βεβαία από Κανά πρόγραμμα αλλά ούτε εξατμίσεις αναρτήσεις άξονες πιστόνια εκεντροφόρους τούρμπο κορονοπήνια χτένια αν είναι να πληρώσω όλα αυτά καλυτέρα να πάω να πάρω Κανά EVO X.

Επιστροφή στην κορυφή
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 19:15:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη το ραλλυ ηταν ετοιμο απο μαμα και ηταν πολυ πιο δυσκολο να δεις βελτιωση σε κατι χωρις πολυ ψαξιμο.Στο 206 ηταν αναποδα.Τρομερες δυνατοτητες αλλα καταστραμμενες για λογους μαρκετινγκ-ρυπανσης-κοστους.Για το τελευταιο αρκει να πουμε οτι το κορωνοπηνιο που εχουν τα 16βαλβιδα 14αρια και 16αρια ειναι το ιδιο με των διλιτρων αλλα ειναι προφανες οτι ειναι πολυ μακρυ και δεν τους ταιριαζει.
Προσωπικα για τους παραπανω λογους δεν εχω μετανιωσει στιγμη για τα χρηματα που εδωσα να βελτιωσω το 206 μου και που θα δωσω ακομα.Επομενη αλλαγη μου το κορωνοπηνιο και ειμαι σιγουρος οτι θα παθω πλακα με την βελτιωση.Πηρα ηδη μια ιδεα οδηγωντας το 206 του Τασου το οποιο εχει σημειωτεον και προβλημα.

ΥΓ Η παρουσιαση του 207 ραλλυ με την αναρτηση-ζαντες-προγραμμα ειναι πολυ ελπιδοφορα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την grpap στις Κυρ 11 Νοέ 2007, 19:19:22, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 19:18:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματικα ειμαι απιστευτα μπερδεμενος. Για να ειμαι ειλικρινης ποτε δεν ημουν γιατι υπηρχε η επιλογη του μεταχειρισμενου οποτε μπορουσα να κανω "το ονειρο μου πραγματικοτητα". Τωρα τα πραγματα εχοιυν στενεψει και εχουν στενεψει και οι επιλογες .

Τα φθηνα κουπε φιλε U142093 καθε αλλο παρα φθηνες απομιμησεις super car ειναι ! Eχεις οδηγησει ενα rx8 ; Nαι συμφωνω , εξωτερικα ειναι σαν κακο χρονο να χει. Ομως ειναι αμαξι με τρελο setup αναρτησης και καθαρα sport προσανατολισμο. Στριβει σαν διαολος και επιταχυνει "αγωνιαρικα".

Το 207 cc το θεωρω φλουφλικο. Ημουν κατοχος 206 cc για τρια ολοκληρα χρονια και οταν οδηγησα το miata νομιζα οτι οδηγουσα τενεκε τοσο καιρο.

Το cooper μπορει να το χουν γκομενιτσο-φλωροι παρ ολ αυτα το αυτοκινητο ειναι πραγματικο καρτ. Οποιος εχει γευτει την αισθηση που σου αφηνει η αναρτηση και το τιμονι θα καταλαβει.

Το αμαξι δεν ειναι το 1ο μου ειναι το 3ο με οτι αυτο μπορει να σημαινει.

Το corsa δεν με κλικαρει καθολου ρε γα**το. Παρ ολη την δυναμη του δεν μου κανει αισθηση. Εχω ακουσει εκπληκτικα λογια για αυτο το αυτοκινητο απλα εμενα δεν μου αρεσει. Οχι γιατι ειναι οπελ ! προς θεου! Απλα με χαλαει η πολυ funky εμφανιση του.

Αυτο που σκεφτομαι επισης ειναι το astra 1.6T με την πανοραμικη οροφη.Δεν ειναι καμπριο αλλα εχεις τον ουρανο απο πανω σου χωρις να σε χτυπαει ο αερας ! Συμφωνω οτι δεν ειναι PUG! Τα εκτιμαω τα pug. Eιχα pug.Ξερω τι σημαινει να χεις αυτοκινητο PSA (κι απ'την καλη κι απ'την αναποδη!)

Αληθεια το RC εχει επιλογη για ηλεκτρικη οροφη ;

(Υπ οψιν αν ειχα την δυνατοτητα μεταχειρισμενου θα οδηγουσα s2000 αυτη τη στιγμη)

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207RC 1.6 (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 20:31:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:
Πραγματικα ειμαι απιστευτα μπερδεμενος. Για να ειμαι ειλικρινης ποτε δεν ημουν γιατι υπηρχε η επιλογη του μεταχειρισμενου οποτε μπορουσα να κανω "το ονειρο μου πραγματικοτητα". Τωρα τα πραγματα εχοιυν στενεψει και εχουν στενεψει και οι επιλογες .

Τα φθηνα κουπε φιλε U142093 καθε αλλο παρα φθηνες απομιμησεις super car ειναι ! Eχεις οδηγησει ενα rx8 ; Nαι συμφωνω , εξωτερικα ειναι σαν κακο χρονο να χει. Ομως ειναι αμαξι με τρελο setup αναρτησης και καθαρα sport προσανατολισμο. Στριβει σαν διαολος και επιταχυνει "αγωνιαρικα".

Το 207 cc το θεωρω φλουφλικο. Ημουν κατοχος 206 cc για τρια ολοκληρα χρονια και οταν οδηγησα το miata νομιζα οτι οδηγουσα τενεκε τοσο καιρο.

Το cooper μπορει να το χουν γκομενιτσο-φλωροι παρ ολ αυτα το αυτοκινητο ειναι πραγματικο καρτ. Οποιος εχει γευτει την αισθηση που σου αφηνει η αναρτηση και το τιμονι θα καταλαβει.

Το αμαξι δεν ειναι το 1ο μου ειναι το 3ο με οτι αυτο μπορει να σημαινει.

Το corsa δεν με κλικαρει καθολου ρε γα**το. Παρ ολη την δυναμη του δεν μου κανει αισθηση. Εχω ακουσει εκπληκτικα λογια για αυτο το αυτοκινητο απλα εμενα δεν μου αρεσει. Οχι γιατι ειναι οπελ ! προς θεου! Απλα με χαλαει η πολυ funky εμφανιση του.

Αυτο που σκεφτομαι επισης ειναι το astra 1.6T με την πανοραμικη οροφη.Δεν ειναι καμπριο αλλα εχεις τον ουρανο απο πανω σου χωρις να σε χτυπαει ο αερας ! Συμφωνω οτι δεν ειναι PUG! Τα εκτιμαω τα pug. Eιχα pug.Ξερω τι σημαινει να χεις αυτοκινητο PSA (κι απ'την καλη κι απ'την αναποδη!)

(Υπ οψιν αν ειχα την δυνατοτητα μεταχειρισμενου θα οδηγουσα s2000 αυτη τη στιγμη)

gianic έγραψε:
]Πραγματικα ειμαι απιστευτα μπερδεμενος. Για να ειμαι ειλικρινης ποτε δεν ημουν γιατι υπηρχε η επιλογη του μεταχειρισμενου οποτε μπορουσα να κανω "το ονειρο μου πραγματικοτητα". Τωρα τα πραγματα εχοιυν στενεψει και εχουν στενεψει και οι επιλογες ]

[Μπορείς να μας πείς αυτούς τους λόγους.]

[Τα φθηνα κουπε φιλε U142093 καθε αλλο παρα φθηνες απομιμησεις super car ειναι ! Eχεις οδηγησει ενα rx8 ; Nαι συμφωνω , εξωτερικα ειναι σαν κακο χρονο να χει. Ομως ειναι αμαξι με τρελο setup αναρτησης και καθαρα sport προσανατολισμο. Στριβει σαν διαολος και επιταχυνει "αγωνιαρικα".]

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα,όπως ανέφερα και πιο πάνω δέν μου αρέσουν, απλά είναι προσωπική μου άποψη αυτό δέν πάει να πεί οτι είναι καί ορθό.

[Το 207 cc το θεωρω φλουφλικο. Ημουν κατοχος 206 cc για τρια ολοκληρα χρονια και οταν οδηγησα το miata νομιζα οτι οδηγουσα τενεκε τοσο καιρο.

Το 206 είναι διαφορετικό εντελώς απο το 207 αλλά δέν είναι στα πλάνα σου καί οπότε δέν υπάρχει θέμα.

[μπορει να το χουν γκομενιτσο-φλωροι παρ ολ αυτα το αυτοκινητο ειναι πραγματικο καρτ. Οποιος εχει γευτει την αισθηση που σου αφηνει η αναρτηση και το τιμονι θα καταλαβει.]

Μπορεί να είναι και έτσι απλώς βλέπω υπερβολική την τιμή του αν έσενα σου κάνει από χώρους και από ότι άλλο θες πάρτο και μήν σκέφτεσε την τιμή του.

[Αληθεια το RC εχει επιλογη για ηλεκτρικη οροφη ; ]

Είμαι 90% σίγουρος ότι μπορείς να το παραγγείλεις με sunroof με πανοραμική είναι σίγουρα ναί

Τελικά ίσως πρέπει να δείς την πραγματικότητα, δεν ξέρω τους λόγους που σε περιορίζουν στην επιλογη σου αλλά όπως καταλαβαίνω υπάρχει διάσταση μεταξύ των θέλω σου και των μπορώ σου αυτά πρέπει να ξεκαθαρίσεις πρώτα και ίσως βρείς την λύση.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την U142093 στις Κυρ 11 Νοέ 2007, 21:21:19, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 20:47:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θελω Rx8 Turbo με 300 αλογα. Πραγματικα οτι πιο ιδανικο για μενα αυτη τη στιγμη.

Προσγειωνοντας ομως τον εαυτο μου στην πραγματικοτητα του καινουριου αυτοκινητου το 207 ειναι πιο κοντα στις οικονομικες μου δυνατοτητες και τις γκαζοφονιαδηκες ορεξεις Wink

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
pmetsis (Panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC

Ένταξη: 28 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 21:11:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:

Όχι. Εκτός αν κάνεις ειδική παραγγελία (+3 μήνες) και πάλι δε νομίζω ότι μπαίνει.
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 21:15:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pmetsis έγραψε:
gianic έγραψε:

Όχι. Εκτός αν κάνεις ειδική παραγγελία (+3 μήνες) και πάλι δε νομίζω ότι μπαίνει.

μαλ***α!

Ουτε καν την πανοραμικη ;

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207RC 1.6 (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 21:40:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:
Θελω Rx8 Turbo με 300 αλογα. Πραγματικα οτι πιο ιδανικο για μενα αυτη τη στιγμη.

Προσγειωνοντας ομως τον εαυτο μου στην πραγματικοτητα του καινουριου αυτοκινητου το 207 ειναι πιο κοντα στις οικονομικες μου δυνατοτητες και τις γκαζοφονιαδηκες ορεξεις Wink

Και εγώ θέλω evo X με 280hp αλλά δεν μπορώ γιατί πρέπει να ξεπουληθώ και να κάνω και άλλα ανήθικα πραγματά και δυστυχώς πονάει η μέση μου.

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 21:43:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

U142093 έγραψε:
gianic έγραψε:

Και εγώ θέλω evo X με 280hp αλλά δεν μπορώ γιατί πρέπει να ξεπουληθώ και να κάνω και άλλα ανήθικα πραγματά και δυστυχώς πονάει η μέση μου.

Ελα δεν ειναι το ιδιο. Το rx8 ειναι μακραν πιο προσιτο με τιμες που ξεκινανε με κατι λιγοτερο απο 25.000ε (απο γνωστο παραεισαγωγεα)

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 21:45:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

U142093 έγραψε:
Τελικά ίσως πρέπει να δείς την πραγματικότητα, δεν ξέρω τους λόγους που σε περιορίζουν στην επιλογη σου αλλά όπως καταλαβαίνω υπάρχει διάσταση μεταξύ των θέλω σου και των μπορώ σου αυτά πρέπει να ξεκαθαρίσεις πρώτα και ίσως βρείς την λύση.

Η "αγορα" θα γινει μεσω leasing κατι το οποιο δεν παρεχεται σε μεταχειρισμενα.

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207RC 1.6 (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 21:49:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:
U142093 έγραψε:
gianic έγραψε:

Ελα δεν ειναι το ιδιο. Το rx8 ειναι μακραν πιο προσιτο με τιμες που ξεκινανε με κατι λιγοτερο απο 25.000ε (απο γνωστο παραεισαγωγεα)

Τέτοια αμάξια μόνο κούτα θα τα έπαιρνα γιατί καταλαβαίνεις ότι οι που***νες στήν οδό φυλής είναι λιγότερο σχισμένες.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Νοέ 2007, 21:57:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

grpap έγραψε:
Επειδη το ραλλυ ηταν ετοιμο απο μαμα και ηταν πολυ πιο δυσκολο να δεις βελτιωση σε κατι χωρις πολυ ψαξιμο.Στο 206 ηταν αναποδα.Τρομερες δυνατοτητες αλλα καταστραμμενες για λογους μαρκετινγκ-ρυπανσης-κοστους.Για το τελευταιο αρκει να πουμε οτι το κορωνοπηνιο που εχουν τα 16βαλβιδα 14αρια και 16αρια ειναι το ιδιο με των διλιτρων αλλα ειναι προφανες οτι ειναι πολυ μακρυ και δεν τους ταιριαζει.
Προσωπικα για τους παραπανω λογους δεν εχω μετανιωσει στιγμη για τα χρηματα που εδωσα να βελτιωσω το 206 μου και που θα δωσω ακομα.Επομενη αλλαγη μου το κορωνοπηνιο και ειμαι σιγουρος οτι θα παθω πλακα με την βελτιωση.Πηρα ηδη μια ιδεα οδηγωντας το 206 του Τασου το οποιο εχει σημειωτεον και προβλημα.

ΥΓ Η παρουσιαση του 207 ραλλυ με την αναρτηση-ζαντες-προγραμμα ειναι πολυ ελπιδοφορα.

μην μπερδευεις το 106 ραλλυε με το 1,6 206.
το 106 ραλλυε ηταν το κορυφαίο 106 (και η πλούσια εκδοση του ηταν το 106 γτι)
το 206 1,6 δεν ηταν+ειναι το κορυφαίο 206.
το κορυφαίο 206 ειναι το 206 RC.
Αν το οδηγήσης θα καταλάβεις ότι το εργοστασιακό 206 1,6 (ούτε καν το 2λιτρο Gti 206) δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το 206 rc...
ούτε σε στρίψιμο, ούτε σε στησιμο, ούτε σε επιδόσεις, ουτε σε εξοπλισμό ούτε ούτε ούτε κλπ κλπ...

επίσης το συγκρίνετει τιμές 106 ραλλυε/γτι με 206 1,6 ή και με 206 rc δεν έχει νόημα γιατί άλλο μέγεθος, άλλη ασ΄φαλεια, άλλος εξοπλισμός κλπ κλπ κλπ

μην συγκρίνεται ανόμια πράγματα γιατί καταλήγετε σε περίεργα συμπεράσματα που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα εκτός και αν ο μόνος τομέας συγκρισης είναι το γκάζι και η οδηγική απόλαυση οπότε πάω πάσσο...

στο πρόκειμενο τώρα

@gianic

τα πισωκίνητα ειναι γενιοκώς ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ!
ιδιως κιόλας αν ειναι και καμπριο
ομιαα ειναι κυριολεκτικα παιχνιδομηχανή ακόμα και το 3γενιάς 1,8 που δεν ειναι δυνατό ...
αλλά αν σε ενδιαφέρουν και οι επιδόσεις το 1,8 δεν σου κάνει για κανένα λόγο.
θα σου ελεγα το 2λιτο μιατα το οποίο (για εμένα) εχει μια χαρα επιδόσεις (οκ δεν βάζει φωτια στην ασφαλτο αλλά κινείται αξιοπρεπέστατα) και εχει και μπλοκέ και 6άρι και και και ... αλλά εχει και 30000+ ε... οπότε ξεφευγει από το μπατζετ των ~24000 που θες.

το νέο ΜΙΝΙ το βρησκω απλά πανακριβο.
οκ εχει σουπερ ντουπερ πλαίσιο στρίβει με ρυθμούς καρτ κλπ κλπ αλλά υπερβολές για τα λεφτα του... που για πλάκα με 1~2 εξτρα φτάνουν τα 30000...

το κορσα οκ εχει γκαζι, εχει και εμφάνιση σαν γενική γραμμη (=μιλάω για το απλό το 1,4 που εμένα μου αρέσει περισσότερο από το απλό 207 1,4, αλλά το OPC ειναι λίγο κραβγαλαίο και υπερβολικο...)
επίσης κρίνοντας από όσα σχόλια έχω ακούσει για τα περισσότερο οπελ ακόμα και για το αστρα OPC από αισθηση και οδηγική απόλαυση πάσχουν...
Το αστρα 1,6 εγω δεν θα το σκεφτόμουν ούτε καν... για πάρα πολλούς λόγους...

επίσης δεν θα σκεφτόμουν για κανένο λόγο αλλαγή ενός μιατα για ενα 207 cc 1,6 T... αλλό το ένα άλλο το άλλο...

προσωπικά θεωρώ ότι στα χρηματα που θες να κινηθείς και με τις προυποθέσεις που εθεσες στο 1ο και 2ο ποστ σου το 207 RC ειναι μονόδρομος.

και αν θες να βλέπεις και λίγο ουρανο να το κάνεις παραγγελία και ας ερθει όποτε θέλει.
στο χρώμα που θες και με την οροφη (συμβατική ηλιοροφή) που γουστάρεις)
(ούτως η άλλος καλό ειναι να μηξν το πάρεις Νοέμβριο/Δεκέμβριο αλλά από το νέο έτος οπότε να οι 3 μήνες)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης