PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ZX με rallye καπακι και πολλαπλη
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Alexis_7 (Alexis_7)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen zx 1.4 (8v)

Ένταξη: 13 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Οκτ 2007, 14:27:49    Θέμα δημοσίευσης: ZX με rallye καπακι και πολλαπλη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια!
Εχω ενα citroen zx 1.4 8v monopoint. Εχω αγορασει καπακι και πολλαπλη εισαγωγης απο rallye 1.3. Ξερω οτι το rallye ειναι multypoint. Ετσι πηρα εγκεφαλο IP 40 και πλεξουδα απο zx. Θελω να σας ρωτησω: Με τα πραγματα που εχω αγορασει θα δουλέψει η μηχανη με το καπακι και την πολλαπλη του rallye? Η κιτρινη φισα στην πεταλουδα του rallye που πρεπει να κουμπωσει για να παιρνει σημα? Υπαρχει πιθανοτητα να μην δουλεψει τιποτα, αλλα εχω δει πολλα xsara1-306 με ατη την πολλαπλη...θα δουλεψει πιο καλα αν εβαζα τον εγκεφαλο του rallye?

Ευχαριστς πολυ για οποια σας απαντηση...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2007, 08:49:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το να το βαλεις μπρος ειναι σχετικα ευκολο.
Το δυσκολο θα ειναι να...μην σπασει! Sad
Εκει που θα αποδιδει ο εκκεντροφορος και η εισαγωγη,τα πιστονια και οι μπιελες σου θα τα "βλεπουν ολα",οποτε καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο.
Η κιτρινη φισα ειναι ο αισθητηρας γωνιας πεταλουδας αν θυμαμαι καλα.
Θα το δω το μεσημερι και θα σου πω. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Alexis_7 (Alexis_7)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen zx 1.4 (8v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2007, 18:06:18    Θέμα δημοσίευσης: ZX με rallye καπακι και πολλαπλη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το βηματικο μοτερ ενοεις. Αν μπορεις κ εχεις βεβαια καποιο σχεδιαγραμμα με την συνδεσμολογια της πλεξουδας σ παρακαλω στειλ'τη μου. Α κατι αλλο: κςτω απο την μπεκιερα ειναι ο ρυθμιστης πιεσης βενζινης, εχει μια υποδοχη για σωληνακι, που παει αυτο?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Οκτ 2007, 08:56:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχεδια δυστυχως δεν εχω... Sad
Οσο για τα σωληνακια,η μπεκιερα εχει δυο.Ενα που ειναι παροχη και ενα που ειναι επιστρεφομενα.
Μηπως εννοεις καποιο αλλο; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Alexis_7 (Alexis_7)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen zx 1.4 (8v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Οκτ 2007, 18:14:33    Θέμα δημοσίευσης: ZX με rallye καπακι και πολλαπλη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι-οχι.... Κατω απο την μπεκιερα ειναι ο ρυθμιστησ πιεσης βενζινης εκει εχει μια υποδοχη για σωληνακι, που οδηφγει αυτο το σωληνακι?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Οκτ 2007, 08:42:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν καταλαβα ποιο λες,θα το ξανακοιταξω μπας και καταλαβω. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis_7 (Alexis_7)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen zx 1.4 (8v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Νοέ 2007, 16:05:31    Θέμα δημοσίευσης: ZXοραλο! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μολις εβαλα μπροστα το zx μου με καπακι και πολλαπλη εισαγωγης απο rallye 1.3. Αν θελεται βαζω και φωτογραφιες...
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Νοέ 2007, 18:11:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι για βάλε λίνκ να καμαρώσουμε !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Alexis_7 (Alexis_7)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen zx 1.4 (8v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Νοέ 2007, 11:03:10    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Ψυκτης λαδιου σε 106 1.3 rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια κατα ποσο ειναι σημαντικος ο ψυκτης λαδιου που εχουν τα rallye 1,3 8v? Βοηθαει στην επαγωγη θερμοτητας? Αν ναι, κατα ποσους βαθμους Κελσιου περιπου?
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Νοέ 2007, 13:12:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: ZX με rallye καπακι και πολλαπλη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexis_7 έγραψε:
Οχι-οχι.... Κατω απο την μπεκιερα ειναι ο ρυθμιστησ πιεσης βενζινης εκει εχει μια υποδοχη για σωληνακι, που οδηφγει αυτο το σωληνακι?

Μήπως εννοείς το σωληνάκι που πηγαίνει στο ρυθμιστή πίεσης και ξεκινά από την πολλαπλή εισαγωγής; Κάπου πρέπει να έχει η πολλαπλή μαστό για να το συνδέσεις, το πολύ πολύ βάλε κανένα σύνδεσμο ταφ με την υποπίεση του σερβό των φρένων.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

Ένταξη: 25 Οκτ 2007
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Νοέ 2007, 20:54:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα,κοιτα ειναι πολυ σημαντικο γιατι εχει δυο ρολους:
1)κραταει σταθερη την θερμοκρασια του λαδιου γυρω στους 90 βαθμους
ψυχωντας το με το νερο της μηχανης.
2)βοηθαει να ανεβει γρηγορα η θερμοκρασια λαδιου μιας και το υγρο του ψυγειου ζεσταινεται πιο γρηγορα απο το λαδι,φερνοντας ετσι πιο γρηγορα τον κινητηρα στην σωστη θερμοκρασια λειτουργιας του μειονοντας τις τριβες του.

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Νοέ 2007, 21:44:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν επειδή το σκέφτομαι και εγω μιας και το λαδι δουλευει υπερωριες.Τοποθετούμε το ψυγείο αν θέλουμε με θερμοστάτη η οχι.Προφανως τοποθετουμε τοσο λαδι περισσότερο οσο ειναι η χωρήτικότητα του ψυγειου με τις σωληνώσεις του,σωστα?
Με την πίεση λαδιού ομως σε ολο το κύκλωμα τι γίνεται? εχουμε καποιο πρόβλημα?

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Νοέ 2007, 22:54:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα με την πιεση λαδιου δεν εχεις κανενα προβλημα.Το ψυγειο λαδιου επειδη εσυ εννοεις για ξεχωριστο ψυγειο γεμιζει μια φορα οποτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα μιας και το φιλτρο λαδιου εχει ανεπιστροφη βαλβιδα και δεν αφηνει το λαδι να γυρισει πισω.Βεβαια παντα μιλαμε για λογικες αποστασεις .Αν το βαλεις πχ. πολυ ψηλα και στο πορτ μπαγκαζ ειναι σιγουρο οτι θα υπαρχει πτωση πιεσης. Exclamation

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Νοέ 2007, 23:21:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά κατι δε μου κάθεται καλα.Λογω του οτι αυξάνεις την διαδρομη στο κυκλωμα μιας και παρεμβαλεις σωληνωσεις και ψυγειο + το περισσότερο λάδι,μου φαίνεται λογικό να πεφτει η πίεση.
Το γνωρίζεις απο τοποθέτηση προσωπικα? δηλ το μετρησες και δεν επεσε καθολου η πίεση ή το λες "θεωρητικα"?

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Νοέ 2007, 01:30:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το γνωριζω πιστευω αρκετα καλα.Αν σου πω που να κοιταξεις θα θεωρηθει διαφημιση ομως.Δες το www...

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Νοέ 2007, 09:40:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πτωση υπαρχει απλα ειναι σε συγκεκριμενο φασμα... Wink
Εξαρταται βεβαια και απο το μεγεθος του ψυγειου. Confused

Συγκεκριμενα παντως ο εναλλακτης θερμοκρασιας που εχουν τα "γρηγορα" 106 απο το εργοστασιο,δεν κανει και φοβερη δουλεια.
Ειναι η κατασκευη του τετοια που η ροη του νερου σε αυτον δεν ειναι μεγαλη και γρηγορη με αποτελεσμα το νερο γυρω απο το φιλτρο λαδιου να μην ανανεωνεται αρκετα γρηγορα ωστε να προσφερει ουσιαστικα. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis_7 (Alexis_7)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen zx 1.4 (8v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Νοέ 2007, 00:26:34    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Ψυκτης λαδιου σε 106 1.3 rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ρωταω ρε παιδια διοτι εβαλα πολλαπλη εισαγωγησ και καπακι απο rallye 1,3 και η θερμοκρασια φτανει στους 96 κελσιου. Παραξενευομαι διοτι το rallye εχει 5,8 λιτρα κυκλωματος ψυξης, ενω το zx εχει 6.5, ενω φορας τον ιδιο θερμοστατη και βαλβιδα βεντιλατερ με το ralley 1,3... Ενω τωρα που εχει ψυχρα κατι παει και γινεται... Το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ τι θα κανω??? Γι αυτο ρωταω αν θα γινει δουλεια αμα βαλω τον ψυκτη λαδιου του rallye 1,3...?
Επιστροφή στην κορυφή
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Νοέ 2007, 00:59:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η θερμοκρασία λειτουργίας του κινητήρα σου ειναι σωστή.Ο θερμοστάτης σου ανοίγει στους 89 βαθμους.Στους 98-100 παίρνει το βεντιλατέρ σου.Δεν βλέπω λόγω ανησυχίας.92-98 βαθμοί λειτουργίας είναι φυσιολογικότατο.
Φαντασου οτι το 207 GT στους 105 βαθμούς δίνει ο εγκέφαλος εντολη στο βεντιλατέρ.Ασε που ο θερμοστατης ελεγχεται από τον εγκέφαλο και όταν πας χαλαρα ρυθμιζει την θερμοκρασία στους 102-104 βαθμούς Shocked για περισσότερη οικονομία στο καύσιμο Exclamation Με το να βάλεις το ψυγείο λαδιου θα του κάνεις καλό είπαμε διότι τωρα το λάδι δεν ψύχεται ιδιαίτερα Wink

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis_7 (Alexis_7)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen zx 1.4 (8v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Νοέ 2007, 22:19:05    Θέμα δημοσίευσης: Πλεξουδα κ εγκεφαλος απο rallye 1.3 8v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω βαλει στο zx μου καπακι και πολλαπλη εισαγωγης απο rallye 1,3 8v. Εχω εγκεφαλο ip.40 marelli και την πλεξουδα του zx. Το αμαξιθ δεν κραταει καθολου ρελαντι και η καταναλωση εχει αυξηθει απιστευτα πολυ. Οσο για το ρελαντι δεν ειναι το μοτερ του ρελαντι διοτι εβαλα και καινουργιο και δεν κραταγε ξανα καθου σταθερο ρελαντι. Θα πρεπει να βαλω τον εγκεφαλο του rallye στην πλεξουδα μου (θα δουλεψει?) ή πρεπει να βαλω και την πλεξουδα του rallye? Ταιριαζει στο αμαχι μου? Θα πεσει η υπερβολικη καταναλωση?

Ευχαριστω πολυ
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Νοέ 2007, 08:47:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου εχεις ηδη εγκεφαλο και πλεξουδα που "παιζουν" με Marelli,βρες εναν 8Ρ40(1300R) και κουμπωσε τον. Wink
Η καταναλωση ειναι λογικο και αναμενομενο φαινομενο καθως οι χαρτες ψεκασμου εχουν "τσιτωσει" προκειμενου να καλυψουν τα καυσιμα αλλα το αβανς δεν εχει αναλογη χαρτογραφηση για να τα καλυψει,για αυτο και καιει τα κερατα του.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης