PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 Κατανάλωση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
apatewn13 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8v) XT

Ένταξη: 23 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2007, 13:16:00    Θέμα δημοσίευσης: 307 Κατανάλωση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα.
Εχω το 307 το 1.4 με τα 75 ps. Τα τελευτεα 10.000 χμ περιπου εχει ανέβει αρκετα η κατανάλωση.Με 120 km/h μου καιει περίπου 9.5lt/100.
Το νορμαλ ηταν περιπου 6.5 με 7.
Ξερει κανεις που μπορει να οφειλετε? Εχω περιπου 64000 km.
Μηπως ηρθε η ωρα για ρυθμιση βαλβίδων? φιλτρο αερα ,λαδιου κτλ τα αλλαζω συχνα και δεν νομιζω να οφειλετε σε αυτα τοσο μεγαλη αυξηση στην καταναλωση.
Η μηχανη δεν εχει ανοιχτει καμιαφορα,καθαρισμα μπεκ δεν εχει γινει.Μια αντλια βενζινης εχει αλλαχτει μονο.

Κανας καλος μαστορας στην θεσσαλονικη υπαρχει?εχετε καποιον να προτεινετε?
Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2007, 14:17:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα ειπες μονος σου... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2007, 16:52:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την αυξηση αυτη της καταναλωσης τη βλεπεις μονο στον υπολογιστη ή και στην πραξη???

Η αυτονομια σου εχει μειωθει???

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
apatewn13 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8v) XT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2007, 20:25:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Την αυξηση αυτη της καταναλωσης τη βλεπεις μονο στον υπολογιστη ή και στην πραξη???

Η αυτονομια σου εχει μειωθει???

Και στον υπολογιστη φενεται και στην πραξη.Το νιωθω και ποιο αδυναμο.
Επισης ακουγοντε κατι τριγμοι απο τους πισω θολους.Οταν κινουμε με χαμηλες ταχυτητες σε στροφες κυριως.Ξερει καποιος που μπορει να οφειλοντε?
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2007, 03:11:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ελέγξεις τον αισθητήρα λάμδα για αρχή.

Για τον θόρυβο, πατώντας φρένο στο κάνει;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
apatewn13 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8v) XT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2007, 03:25:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Να ελέγξεις τον αισθητήρα λάμδα για αρχή.

Για τον θόρυβο, πατώντας φρένο στο κάνει;

Ενα αισθητηρα έχει?αυτον με το που ανοιγει το καπο στην εξαγωγη?
Τον θορυβο τον κανει σε λακουβες κυριως και γενικα οταν δουλευει η αναρτηση αποτι εχω καταλαβει
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2007, 07:58:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πισω τα αμορτισερ σου ειναι τα μαμα?Το λεω γιατι ενα θεμα που εχουν το οποιο κανει και τον πιο πολυ θορυβο ειναι ενα μαυρο καλυμα που εχουν το οποιο πρεπει να ειναι τερμα πανω μεσα στο θολο αλλα αυτο ξεκουμπωνει και οταν συμπιεζεται το αμορτισερ κανει το χαρακτηριστικο γκντουπ που ακουμε πισω οι 307αδες!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
apatewn13 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8v) XT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2007, 10:13:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Πισω τα αμορτισερ σου ειναι τα μαμα?Το λεω γιατι ενα θεμα που εχουν το οποιο κανει και τον πιο πολυ θορυβο ειναι ενα μαυρο καλυμα που εχουν το οποιο πρεπει να ειναι τερμα πανω μεσα στο θολο αλλα αυτο ξεκουμπωνει και οταν συμπιεζεται το αμορτισερ κανει το χαρακτηριστικο γκντουπ που ακουμε πισω οι 307αδες!

Τα μαμα ειναι τα αμορτισερ.
Φιλε φοραμε το ιδιο πραμα που οι γαλλοι ονομασαν κινητηρα.Ρυθμιση στις βαλβιδες εχεις κανει?ποσα κμ εχεις?ειδες διαφορα μετα?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2007, 17:40:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι δεν εχω κανει γιατι τωρα εινα να κανω το service των 60.000
οποτε τωρα θα γινοταν αυτη η δουλεια.Τα μοτερ μας ειναιαρκετα ροπατα
απλα μην εχεις απαιτησεις,αμα εχεις πας για τροπετακι 1.6 η 2.0 και εισαι μια χαρα μετα...Αλλα γενικα εχω παρατηρισει οτι θελει προσοχη στις βενζινες και που και που θελει κανα βελτιωτικο καυσης για να ερχονται ολα στα ισα τους....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης