Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Οκτ 2007, 22:26:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | Eυχαριστω για τις απαντησεις σας αν και σας βρισκω λιγο απαισιοδοξους αλλα αυτο οφειλετε καθαρα στην ανθρωπινη φυση.Δηλ.
οσο κιαν εξηγησα οτι θελω τη γνωμη καποιου που ειναι διατεθημενος και θελει να αγορασει το συγκεκριμενο αμαξι (εννοειται με τις ζαντες το ηχοσυστημα και ολα τα λοιπα) πηρα αρκετες απαντησεις του στυλ "πουλα το μαμα και πουλα μετα τα εξτρα χωριστα".. |
Δεν νομίζω πως ειναι απαισιόδοξη αντιμετώπιση του ζητήματος. Προσωπικά συμφωνώ με τον Λευτέρη, το αγοραστικό κοινό ενος 5 θυρου 206 δεν νομίζω να ενδιαφέρεται για τις ζαντες, βαμμένα πλαστικά, ηχοσύστημα, εξατμιση κτλ... ίσα ίσα μαλλον αρνητικά θα επηρεάσουν κατά την ταπεινή μου άποψη.
DimiP έγραψε: |
Τελος παντων ολοι δωσατε απαντησεις με βαση του ποσο πιστευετε πως κανει το αυτοκινητο (αν και δεν ζητουσα αυτο) αλλα ειναι απολυτα κατανοητο μια και εγινε πιστευω υποσυνηδητα - σιγουρα το 1400αρι δεν ζητιεται. |
Θα προσπαθήσω με τη δικιά μου λογική μου να σου πω ποσο θα το κοστολογούσα, αν και πιστεύω είναι λίγο δύσκολο καποιος να κανει αυτό που ζητας εφοσον δεν εχεις γράψει κάπου (δλδ εγώ δεν ειδα) πόσο σου εχουν κοστίσει τα εξτρα. Οπότε η τιμή θα διαμορφωνόταν κατ εμε ως
(αξια αυτοκινήτου συμφωνα με αντιστοιχα μεταχειρισμένα 206 1.4 5θ ιδιας χρονολογιας/χιλιομέτρων & καταστασης) + (αξια εξτρα-35%)
DimiP έγραψε: |
Παντως για να λυσω αποριες το αμαξι θα μπει αγγελια κομπλε οΜως με μια α τιμη και χωρις το ηχοσυστημα α - 1000 Ευρω. |
Θα γίνω κουραστικός μιας και ηδη εχει αναφερθει ξανά αλλα ενα 5θυρο 206 εχει καθαρά χαρακήρα πόλης και μαλλον οχι sport στο μυαλό ενος υποψήφιου αγοραστή. Επίσης τα 5θυρα εναντι των αντιστοιχων 3θυρων λόγο αυτού του χαρακτήρα εχουν υψηλότερη αξία μεταπώλησης αν δεις.
Με αφορμή τα ομολογουμενος αρκετά εξτρα του 206 σου, θα ηθελα εδω να πω φιλικά και χωρις παρεξηγηση πως αυτά που με κόπο, μεράκι, ψαξιμο, αφιερωση χρόνου τοποθετήσαμε στο αυτοκινητο μας δεν προσμερτούν τόσο στην αξία μεταπώλησης. Βέβαια η χαρά, η δημιουργία, η ικανοποίηση του αποτελέμσατος που μας εφεραν την στιγμή εκει για μένα είναι αναντικατάστατη.
Φιλικά Γιάννης (μπλε 5θυρο επίσης ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Οκτ 2007, 22:49:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γυρω στο 5000αρο ειναι μια καλη τιμη...Τωρα οσον αφορα τα extra συμφωνω οτι ολγου του οτι ειναι 5θ μαλλον θα σε κανουν να χασεις πιθανους αγοραστες με την προφαση οτι "αυτος του εχει πιει το αιμα για να το εχει ετσι..." ασχετα αν εσυ εισαι τυπικος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Οκτ 2007, 01:16:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Bασικα επειδη δεν υπαρχει αντικειμενικη αποψη σε ενα τετοιο θεμα,αφου μιλαμε για την τσεπη του καθενος....
Απλα εγω θα σου πω οτι πουλησα το δικο μου μοντελο 2001 με 87.000χλμ με 6.000ε περιπου αν δεν κανω λαθος!
Δεν ξερω αν σε βοηθαει αυτο να βγαλεις συμπερασματα...!
Γνωμη μου,δεν ξερω αν σε στεκοχωρησω τα 7.000 ειναι πολυυυυ μακρυα απο την πραγματικοτητα!
Εγω ενα τετοιο αυτοκινητο θα το επερνα για μεσα στην πολη λογω 4πορτου και για αυτον τον λογο δεν θα κοιταγα τιμες πανω απο 5.000!
Μιλαμε για μενα παντα....!
Α, ειναι και 2πορτο εμενα! 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
elias (Ηλίας) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)
Ένταξη: 05 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 357 Τόπος: Λάρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Οκτ 2007, 09:06:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν ήμουν υποψήφιος αγοραστής δεν θα έπαιρνα το αυτοκίνητο για ένα λόγο. Δεν έχει χώρο στο πορτ μπαγκαζ λόγο ηχοσυστήματος. Προτείνω να βγάλεις αυτήν την κούτα και να πουλήσεις το ηχοσύστημα χωριστά. Αυτός που θα πάρει τέτοιο αυτοκίνητο θα θέλει πιο πολύ να βάζει πράγματα πίσω, παρά να ακούνε οι γειτονιές μουσική. Τα εσωτερικά διακοσμητικά λίγο θα εκτιμηθούν άσε που μπορεί κάποιος να νομίζει ότι είναι έτσι από το εργοστάσιο. Εξωτερικά αν δεν έχει χτυπήματα και μπαλώματα, οι ζάντες, εξάτμιση και πίσω δισκόφρενα (θυμάμαι ότι είχες βάλει) είναι στα υπέρ γιατί χτυπάνε στο μάτι. Αν το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς μηχανικά προβλήματα και τρακαρίσματα τότε να το δώσεις 6500-7000 ευρώ. Τέλος να ξέρεις ότι το 5θ έχει μεγαλύτερη ζήτηση από 3θ.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Οκτ 2007, 12:02:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είναι δύσκολο ώς απίθανο να εκτιμήσει κάποιος τον κόπο και τα χρήματα που έχεις χώσει γι'αυτό το αμάξι.Κατά την γνώμη μου,θα προσελκύσει υποψήφιους αγοραστές που ενδιαφέρονται μόνο για την εμφάνιση και δεν γνωρίζουν ή δεν ενδιαφέρονται για ιπποδυνάμεις.Σε αυτή την περίπτωση είσαι μεταξύ 5500-6000Ε.
Αν πάλι βγάλεις από πάνω ότι βγάινει εύκολα (ηχοσύστημα-ζάντες),η τιμή πέφτει γύρω στα 5000Ε + ότι πάρεις από τα extra.Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να φύγει πιο εύκολα.
Καλή τύχη.
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Thp130
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Οκτ 2007, 14:35:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
elias έγραψε: | 6500-7000 ευρώ. Τέλος να ξέρεις ότι το 5θ έχει μεγαλύτερη ζήτηση από 3θ. |
Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω....
7000 ευρω?οχι απλα πολλα παμπολλα για αμαξι με 100.000 και χλμ...Εδω περσι το δικο μου επιανε 8000ευρω με 35.000 χλμ και πραγματικα χωρις το παραμικρο και μοντελο 03.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Οκτ 2007, 16:08:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και από περιέργεια... αφού έκανες τόσο κόπο να το φτιάξεις... γιατί το δίνεις; και ποιο άλλο αυτοκίνητο σε έβαλε σε τέτοιες σκέψεις;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Οκτ 2007, 16:14:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Και από περιέργεια... αφού έκανες τόσο κόπο να το φτιάξεις... γιατί το δίνεις; και ποιο άλλο αυτοκίνητο σε έβαλε σε τέτοιες σκέψεις; |
Αφού λέει "...για να παμε 1, 2, 3,... 5 βηματα παραπανω"...
Μάλλον ελικόπτερο σκέφτεται 
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Οκτ 2007, 16:24:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν καιγομαι ιδιαιτερα να το σκοτωσω με την εννοια οτι θα το ...αγορασει η αδελφη μου αλλα θα μεινει παλι στην οικογενεια σαν ενα 2ο αυτοκινητο οποτε στην ουσια παλι και δικο μου θα ειναι.
Αν βρω το μερακλη που θα θελει το αμαξι οπως ειναι , εκτιμώντας οσα εχει αλλα χωρις απαραιτητα να ζηταω εξτρα λεφτα τοτε θα το δωσω.
Δηλ. δεν θα χρεωσω εξτρα απλα ψαχνω για εναν ο οποιος να θελει 5θυρο με αυτομ. κλιματισμο, προβ.ομιχλης, αεροτομη, ζαντολαστιχα, δερματινο σαλονι, κ.λ.π. οτι δηλ. ειχε η εκδοση premium του 1400.
απλα το μπερδεμα γινεται γιατι το βλεπει ο καθενας σαν ενα 1400 απλη εκδοση-τωρα πια δεν ειναι.
Το ηχοσυστημα αν δεν το θελει ο.κ. θα το ξηλωσω. τα υπολοιπα θα δωθουν πακετο .
Αλλιως θα μεινει στην οικογενεια. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ) Τρελλαμένο μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11
Ένταξη: 28 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 742 Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Οκτ 2007, 16:24:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
micra_iro έγραψε: | να σου πω ενα πραγμα, οτι βαλεις στο αμαξι ποτε δεν θα μπορεσεις να κερδισεις χρηματα απο αυτα ισως καποιο ποσο, ας πουμε οτι το αμαξι το αγορασες 15χιλιαδες και με αυτα που του εβαλες να να εχει φτασει η αξια του στις 20χιλιαδες,αν ομως ζητησεις 20 χιλιαρικα κανεις δεν θα στα δωσει για τον απλουστατο λογο οτι με 20 χιλιαρικα παιρνεις ενα καινουργιο αυτοκινητο,
προτεινω λοιπον να κρατησεις τα πραγματα που μπορεις να ξαναχρησιμοποιησεις στο καινουριο σου αμαξι ή να τα πουλησεις τμηματικα περισσοτερα χρηματα θα βγαλεις |
+1
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Οκτ 2007, 17:14:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Και από περιέργεια... αφού έκανες τόσο κόπο να το φτιάξεις... γιατί το δίνεις; και ποιο άλλο αυτοκίνητο σε έβαλε σε τέτοιες σκέψεις; |
λεω για 308RC αλλα αν αργησει περα απο το καλοκαιρι του 2008 θα παρω κατι αλλο
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Οκτ 2007, 17:20:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δημητρη για ολα τα πραγματα υπαρχει ο καταληλος/ιδανικος αγοραστης...!
Απλως εχει σημασια το ποτε θα βρεθει....κοινως, αν δε βιαζεσαι/νοιαζεσαι ζητα αυτο που νομιζεις εσυ σωστο για το αυτοκινητο σου
Σε γενικες γραμμες παντως δυσκολα πανω απο 5000...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Οκτ 2007, 17:36:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οκ
eυχαριστω και παλι για τις απαντησεις .
καταλαβα πως το κοστολογητε 5000-6000 Ευρω.
θα δουμε

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2007, 00:22:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπάρχουν άτομα που θα εκτιμήσουν τα όσα έχει πάνω (κυρίως μικρής ηλικίας που θέλουν το αμάξι μόνο για μόστρα και το θέλουν ψιλοφτιαγμένο για να μην κάθονται και ασχολούνται οι ίδιοι από τη στιγμή που δεν ξέρουν τι και πως).
Θα με ρωτήσεις αν ξέρω καμιά φωλιά..φωλιά όχι, αλλά ψάχνοντας θα βρεις. Υπομονή θέλει (και καμιά προσευχή ), αλλά αν σου κάτσειιιιιιιιιιιιιιιιιι... . Αν σκοπεύεις να το πουλήσεις, ξεκίνα από τώρα να ψάχνεσαι, ώστε να μη χρειαστεί να βιαστείς και να το δώσεις "όσο-όσο για να φεύγει".
Το 206 σου "το ξέρω" και από τη στιγμή που είναι ΠΕΝΑ, μέσα-όξω, δε νομίζω να δυσκολευτείς στην πώληση.
Θα συμφωνήσω με το Μανθοζουζουνέλο (ένα μοτεράκι πάνω και είσαι οκ) καθαρά και μόνο για το μεράκι και την όση δουλειά έχεις ρίξει τόσα χρόνια, που θα πάει άδικα λόγω αξίας μεταπώλησης.
Άποψη ζήτησες και αυτή είναι η δική μου.
Ψιτ αγόρια, λίγα λόγια για τα 5πορτα ε?
Ειδικά για αυτά που φαίνονται για 3πορτα (Γιάννηηηηηηηηηηηηηηηηηη? )
Άλλο να πηγαίνεις με το πλάι και 3 πόρτες και άλλο με 5..πρέπει να είσαι ταχυδακτυλουργός...
Ας σοβαρευτούμε...θέλω τον πίσω άξονά σου. 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
elias (Ηλίας) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)
Ένταξη: 05 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 357 Τόπος: Λάρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2007, 07:32:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Giannis307 έγραψε: | elias έγραψε: | 6500-7000 ευρώ. Τέλος να ξέρεις ότι το 5θ έχει μεγαλύτερη ζήτηση από 3θ. |
7000 ευρω?οχι απλα πολλα παμπολλα για αμαξι με 100.000 και χλμ...Εδω περσι το δικο μου επιανε 8000ευρω με 35.000 χλμ και πραγματικα χωρις το παραμικρο και μοντελο 03.... |
Χωρίς να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, δεν μιλάμε για οποιοδήποτε αυτοκίνητο με 100.000 χλμ αλλά για το αυτοκίνητο του dimip με όλα αυτά που έχει πάνω και στην κατάσταση που το έχει. Το δικό μου (με ζάντες, εξάτμιση, φρένα και αμορτισέρ 2λιτρου) σε αντιπροσωπεία που ρώτησα το παίρνει 6500 ευρώ και έχει πάνω από 160.000 χλμ. Ενός γνωστού μου το 206 1.1 χωρίς τίποτα πάνω, ούτε στροφόμετρο και ψιλοτρακαρισμένο 3 φορές το παίρνει 2800 ευρώ. Μήπως τα 5000 ευρώ είναι τιμές για την Αθήνα που γέμισε ο τόπος αυτοκίνητα?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2007, 18:55:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
elias έγραψε: | Giannis307 έγραψε: | elias έγραψε: | 6500-7000 ευρώ. Τέλος να ξέρεις ότι το 5θ έχει μεγαλύτερη ζήτηση από 3θ. |
Χωρίς να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, δεν μιλάμε για οποιοδήποτε αυτοκίνητο με 100.000 χλμ αλλά για το αυτοκίνητο του dimip με όλα αυτά που έχει πάνω και στην κατάσταση που το έχει. Το δικό μου (με ζάντες, εξάτμιση, φρένα και αμορτισέρ 2λιτρου) σε αντιπροσωπεία που ρώτησα το παίρνει 6500 ευρώ και έχει πάνω από 160.000 χλμ. Ενός γνωστού μου το 206 1.1 χωρίς τίποτα πάνω, ούτε στροφόμετρο και ψιλοτρακαρισμένο 3 φορές το παίρνει 2800 ευρώ. Μήπως τα 5000 ευρώ είναι τιμές για την Αθήνα που γέμισε ο τόπος αυτοκίνητα? |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2007, 18:58:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
elias έγραψε: | ...Μήπως τα 5000 ευρώ είναι τιμές για την Αθήνα που γέμισε ο τόπος αυτοκίνητα? |
μα προφανώς και για "τιμές Αθήνας" μιλάμε αφού εδώ μένει και ο dimip...
εκτός και αν υπάρχει η δυνατότητα να το πάει σε κάποια μάντρα ή αντιπροσωπεία εκτός Αθήνας/Αττικής και εκεί όντως μπορεί να πιάσει καλήτερη τιμή... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Thp130
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2007, 22:22:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδια ας ειμαστε ρεαλιστες..οταν πας να παρεις αυτοκινητο και δει μεταχειρα απο ιδιωτη το πρωτο που [b][u]δεν θα κανεις ειναι να δειξεις εθουσιασμου και κατα συναιπεια να εκτιμησεις το τι εχει βαλει extra πανω του...Γιατι απλα ετσι εξαλειφεις το ενδεχομενο να κανεις παζαρι...Και εκτος αυτου οταν αγοραζεις κατι απο οποιονδηποτε δεν κοιτας να βοηθησεις την τσεπη του αλλα την δικη σου...Εξαλλου τα ρημαδια βγαινουν με πολυ κοπο για να τα χαριζουμε.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|