Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
saxo kit kar (Ανδρέας) Νέος χρήστης

Saxo vts 1.6 16v MKII
Ένταξη: 04 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 56 Τόπος: Νάξος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Οκτ 2007, 07:47:32 Θέμα δημοσίευσης: Ποιες κόρνες να πάρω; |
|
|
Ξέρη κανίς να μου πει μάρκες και τιμές για κόρνες 3,5’’ με 4’’, όχι γνωστές μάρκες για τη είναι ακριβές, ας πούμε εγώ ξέρω της mc voice από την MM ACOUSTIC που είναι φτηνιάρικες.
Κανένας για pro evolution; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vrass! (Kώστας) Μόλις έγραψα

Ford Fiesta S 1.6
Ένταξη: 07 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 17
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Οκτ 2007, 22:34:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν είναι να μπεις σε διαδικασία για κορνες, πήγαινε για καλές. Αξίζουν. Οι Beyma είναι η πιο δημοφιλής λύση.
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Saxo vts 1.6 16v MKII
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Οκτ 2007, 07:27:52 Θέμα δημοσίευσης: Ποιες κόρνες να πάρω; |
|
|
Καλημέρα, ναι όντως μετά από ψάξιμο πολύ που έκανα είδα ότι μόνο αυτές μου ταιριάζουν και ιδιαίτερα οι στρονγκιλες με 45euro το κομμάτι.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
KONIORDOS (ΜΑΝΩΛΗΣ) Νέος χρήστης

Peugeot 306 cabrio 1,6 01'
Ένταξη: 05 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 53 Τόπος: SEPOLIA CITY
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Οκτ 2007, 15:17:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αναλογα ποσα ηχεια εχεις ,παντως οι beyma ph-35(στρογγυλες) ειναι πολυ καλες αν βεβαια δεν εχεις πολλα ηχεια!!! 
ΛΟΞΑ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ !!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Οκτ 2007, 16:30:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάρε κάτι που να γράφει JBL ή Pioneer πάνω του
Εκτός κι αν θέλεις να έχεις το αμάξι για ενίσχυση ορχήστρας σε τοπικά πανηγύρια, πάρε Beyma για να έχεις ίδια μάρκα με αυτά που θα έχει και η ορχήστρα 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Οκτ 2007, 18:03:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συμφωνω οτι τα beyma ειναι για να πουλας πατατες.Αμα θες ποιοτητα μπορεις να παιξεις καλα και χωρις κορνα αλλα με καλο tweeter (vibe,focal,morel,klp)Aλλα γενικα οι κορνες ειναι μονο για φασαρια.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Οκτ 2007, 18:10:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παρε audio power ειναι φτηνες και μαλλον γι αυτό που το θες ειναι οτι πρεπει.
Φαντάσου αυτες οτι συνοδεύουν οσα 8" βλέπεις κι ενα 18"αρι sub kicker solo X.
focal κορνες δεν υπάρχουν.... μονο tweeter
εγω θα σου προτεινα παντως για κατι πιο ποιοτικο και εξισου δυνατό morel
και για κορνα αρκετα ποιοτική αλλα οχι πολύ φτηνη peerless απο σειρα σπιτιού.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Saxo vts 1.6 16v MKII
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Οκτ 2007, 21:16:54 Θέμα δημοσίευσης: Ποιες κόρνες να πάρω; |
|
|
Καλησπέρα, τα ηχεία για της μεσαίες θα είναι η έξι η εφτά 10’’ και δυο sub 15’’. Τι λες Μανόλη τέσσερις ph-35 δεν θα είναι ο.κ; Νομίζω ότι οι προαναφερθέντες JBL,Pioneer,vibe,focal,morel είναι από της πιο ακριβές και σίγουρα πιο ακριβές και από της ph-35 η κάνω λάθος; Για της audio power έχω ακούσει καλά λόγια, τι τιμή έχει το τεμάχιο;
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Saxo vts 1.6 16v MKII
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Οκτ 2007, 21:19:33 Θέμα δημοσίευσης: Ποιες κόρνες να πάρω; |
|
|
Μήπως μπορείτε να μου απαντήσετε και στο άλλο μου ερώτημα για τους ενισχυτές, ξερή κανίς από τι συμβαίνει αυτό;
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Οκτ 2007, 01:25:05 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποιες κόρνες να πάρω; |
|
|
saxo kit kar έγραψε: | Νομίζω ότι οι προαναφερθέντες JBL,Pioneer,vibe,focal,morel είναι από της πιο ακριβές και σίγουρα πιο ακριβές και από της ph-35 η κάνω λάθος; |
Είναι πιο ακριβές, αλλά ότι πληρώνεις, παίρνεις. 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Οκτ 2007, 02:22:27 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποιες κόρνες να πάρω; |
|
|
saxo kit kar έγραψε: | Καλησπέρα, τα ηχεία για της μεσαίες θα είναι η έξι η εφτά 10’’ και δυο sub 15’’. Τι λες Μανόλη τέσσερις ph-35 δεν θα είναι ο.κ; Νομίζω ότι οι προαναφερθέντες JBL,Pioneer,vibe,focal,morel είναι από της πιο ακριβές και σίγουρα πιο ακριβές και από της ph-35 η κάνω λάθος; Για της audio power έχω ακούσει καλά λόγια, τι τιμή έχει το τεμάχιο; |
Επειδή είναι αρκετο μπλέξιμο η ιστορία αυτή, συνοπτικα θα σου πω τα εξής:
1.κορνα και tweeter ειναι αλλο πραγμα, οπότε καποιες απο τις παραπανω εταιριες δεν εχουν κορνες.
2. αν δεν αναφερεις συγκεκριμένα μοντελα δεν τιθεται θεμα σύγκρισης
3. και να σου προτεινει εν τελει καποιος ενα προιον τι σε κανει να πιστεύεις οτι είναι αυτο που θες? Προταση: πήγαινε σε καποιο μαγαζί πες του ποσα χρηματα εισαι διατεθιμένος να δώσεις και ζητα να ακούσεις καποια απο τα προιόντα.
4.Δεν ξερω για τι χρηση το θες το ηχοσυστημα παντως με 10αρια για τις μεσαίες συχνότητες εχεις χάσει τις κυριες μεσαιες, ητοι τις φωνές. Προσπαθησε αυτα που θα βάλεις να δέσουν συχνοτικά μεταξύ τους.
5. θα ρωτήσω τον τσάκαλο οταν τον δω ποσο κανουν οι audio power (να ξερεις ομως εμενα απο το πολύ το τσσσσσ τσσσσ που κανουν με πιάνει κατούρημα )
6. Επισκεψου κάποιο φορουμ σχετικό με ηχοσυστήματα πιστεύω θα παρεις καλύτερες και περισσότερες απαντήσεις απο δω. Αν θες μπορω να σου στειλω σε πμ αν υπαρχει προβλημα να αναφέρω δημόσια, αν ηδη αυτο που λεω τώρα δεν είναι σωστό.
Φιλικά Γιάννης
ΥΓ. Πραγματικά φιλική συμβουλή. Εχεις μπλέξει σε λούκι που θες πολύ χρήμα και θα βαρεθείς σύντομα μετανιώνοντας για την επένδυση σου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Thp130
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Οκτ 2007, 06:37:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δυστηχως ετσι ειναι....
Και ασε που θα ακουσεις την μουσικη σου θα σαρεσει για μια βδομαδα το πολυ...μετα θα συνηθησει το αυτι σου την ενταση και θα θες κιαλλο....κιαλλο....κιαλλο....μεχρι να φτασεις σε σημειο να εχεις δωσει λευτα να παρεις αλλο 1.5 saxo και να εχεις καταστρεψει την πρακτικοτητα του αυτοκινητου.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Saxo vts 1.6 16v MKII
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Οκτ 2007, 08:08:23 Θέμα δημοσίευσης: Ποιες κόρνες να πάρω; |
|
|
Καλημέρα, 10’’ θα βάλω για τη έχω ερωτευτεί της γρίλιες AUDIOBAHN που είναι σαν πύρινος ήλιος χρομιομενες, θα της ξέρεται μερικοί, και επειδή η εταιρία αυτή σταμάτησε να της βγάζει για 8’’ δεν θα βάλω 8’’ μόνο και μόνο για να δείχνει εσωτερικά ωραίο με αυτές της γρίλιες, βλέπεται εγώ κοιτάω και τα εφε πολύ. Το ηχοσιστιμα απλά θέλω να έχει πολύ μπάσο και ένταση, το ξέρω ότι με τα 10’’ θα χάσω της κύριες μεσαίες και γιαυτο έλεγα να πάρω τουλάχιστον ποιοτικές κόρνες για να ισοσταθμίσω την διαφορά από το πολύ μπάσο. Το τελευταίο που λες δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, τι να μου στήλης σε π.μ; Όσο αφορά για το λούκι παιδιά που έμπλεξα να ξέρεται ότι είμαι πωρωμένος μέχρι το κόκαλο, έχω κάψει από την ένταση που έπαιζα τέσσερις φορές τα ηχεία τα μπροστινά και δυο 12’’, οπότε αυτή τη φορά θα κάνω κάτι καλό, έχω περίπου 800 κομμάτια μέσα στο αμάξι από τραγούδια πάντα ξένα και περασμένα σε mp3 πως να βαρεθώ.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Οκτ 2007, 10:19:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλά οτι θα βαρεθείς κάποια στιγμή είναι γεγονός θα το δεις...
εντομεταξυ όμως θα το εχεις ευχαριστηθεί...
το θέμα είναι πως θα το ευχαριστηθείς περισσότερο...
πάντως τα 10ιντσα για μεσαίες ειναι μέγα λάθος
ο ηχος σου δεν θα ειναι σωστός.
οι γυναικίες φωνές θα ακούγονται χωρίς σωστή χροιά
αφού έχεις "κολλήσει" με τις σιτες της audiobahn θα σου προτίνω το εξής (πιο ακριβό αλλά αν γίνει σωστα θα δείξει πολύ)
Παραγγελνεις σε μαγαζί που ασχολείται με plexiglass στρογγυλές σίτες στο σχέδιο των audiobahn
διάφανες ή και με αμμοβολή (ματ)
μπορείς στην περιφέρεια να προασμόσεις μπλε χρώματος led και να δώσεις μια τελείως space εμφάνιση
ή πχ κόκκινα στο κάτω μέρος και κίτρινα στο πάνω και να πάρει το χρώμα της φωτιάς κλπ κλπ
ΑΛΛΑ σε διάσταση 8"...
τα 10" δεν μπορούν λόγω ογκου να κινηθούν σωστά και να αναπαράξουν την μεσαιουψηλές συχνότητες
οτι κόρνα και να βάλεις θα υπάρχει συχνοτικό κενό και ο ήχος δεν θα είναι φυσικός
αυτά.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Οκτ 2007, 10:32:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ααααααααααα
ορίστε κάτι αντίστοιχο υπάρχει ήδη ετοιμο (για sub όμως) από την ιδια την audiobahn...
δε εδώ:
http://www.audiobahn.com/Audiobahn06/pages/grilles.html
αλλά εκεί έχει και ετοιμες και για 8" ηχεία
ρε μήπως απλά ο εισαγωγέας δεν έχει και δεν θέλει να παραγγειλει
ή το μαγαζί που έχεις μιλήσει θέλει να ξεφορτωθεί τίποτα 10ιντσα ηχεία και σου λέει μαλ***ες?????
στειλε ενα μειλ στην audiobahn για το αν εχει διαθέσιμες σιτες 8" και αν σου πουν ναι ή παράγγειλέ τις απευθείας από εκεί ή από όπου σου υποδείξουν ή τουλάχιστον πες το στο μαγαζί απ΄όπου θα ψωνίσεις να σου φέρει.
(εκτός και αν όντως εχει σταματήσει η παραγωγή και απλά δεν εχουν ανανεώσει το site< πράγμα τελείως χλωμό γιατί πρώτον δεν είναι δυνατόν να καταργήσουν τα 8ιντσα ηχεία και 2ον γιατί οι ανανεώσεις στα site τέτιων εταιριών γίνονται άμεσα για λόγους μαρκετινγκ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Saxo vts 1.6 16v MKII
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Οκτ 2007, 14:59:23 Θέμα δημοσίευσης: Ποιες κόρνες να πάρω; |
|
|
Καλησπέρα, είμαι από την Νάξο και είναι τρομερά δύσκολο να βρω κατάστημα που να ασχολείται με plexiglass για τη απλά δεν υπάρχει εδώ, με χρώματα και άλλα τέτοια δεν έχουμε καλή σχέση, δεν μου αρέσουν λάμπες, λάμπες κάτω από το αμάξι και άλλα τέτοια.Έχω μπει σε αυτό το site φίλε Μανθο και το παράξενο είναι ότι εδώ δείχνουν ότι υπάρχει για 8’’ τα καταστήματα που έχω πάρει τηλέφωνο είναι το κατάστημα της ΔΙΑΚΑΡ αλλά οι άνθρωποι εκεί είναι εντελώς ανοργάνωτοι, το σηκώνει συνέχεια μια υπάλληλος και με ρωτάει τη θέλω, εγώ της λέω τι θέλω πιστεύοντας ότι θα με εξυπηρετήσει, και μόλις της πω μου λέει (συγγνώμη αλλά πάρτε αύριο που θα είναι εδώ το πρωί ο αντιπρόσωπος). Παίρνω την επόμενη μέρα και αυτός δεν είχε πάει καθόλου, παίρνω σε ένα τέταρτο και αυτός μόλις είχε φύγει, τελικά έσπασα το τηλέφωνο μου από τα νεύρα μου για τη αυτό είχε συμβεί για τέσσερις μέρες συνεχόμενες, δεν ήθελα να βρίσω την κοπέλα και την πλήρωσε το κινητό μου. Είχα μιλήσει και με το 12voltshop.gr και μου είχαν πει ότι σταμάτησε η AUDIOBAHN να βγάζει γρίλιες για κάτω από 10’’. Λές να μπορούμε να βρούμε πουθενά; Μπορεί να κοιτάξει κανίς από εσάς εκεί στην Αθήνα; Σε ευχαριστώ Μανθο για το ενδιαφέρον που δείχνεις φίλε.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

308 Thp130
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Οκτ 2007, 17:48:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στανταρ ξερω να σου βρω απλες σχαρες και ροδελες για πολυεστερα με χειλος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Οκτ 2007, 20:46:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θα κάνω 1~2 ερωτησεις από Δευτερα και θα σου πω  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Saxo vts 1.6 16v MKII
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Οκτ 2007, 08:41:30 Θέμα δημοσίευσης: Ποιες κόρνες να πάρω; |
|
|
Τι κάνης φίλε Γιάννη; Ευχαριστώ φίλε αλλά δεν θέλω να βάλω της απλές, πάντα προσπαθούσα και προσπαθώ να το κάνω το saxo να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα του νησιού, όλοι έχουν της απλές σήτες η και καθόλου, εγώ θέλω να προχωρήσω λίγο παραπέρα, άμα το δεις το αμάξι μου θα καταλάβεις τι εννοώ, αν υπάρχει topic που να επιτρέπει να γράψουμε τι έχει το αμάξι του καθενός θα τα γράψω εκεί. Και κάτι που ξέχασα την άλλη φορά, η Beyma έχει κόρνες η τούιτερ 8Ω, ξέρει κανίς; Ευχαριστώ Μανθο.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
KONIORDOS (ΜΑΝΩΛΗΣ) Νέος χρήστης

Peugeot 306 cabrio 1,6 01'
Ένταξη: 05 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 53 Τόπος: SEPOLIA CITY
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2007, 15:28:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οι jbl , pioneer κ.τ.λ ειναι για πεταμα στη θαλασσα!!! αλλα ουτε οι ph-35 κανουν για τοσα 10αρια που θελεις να βαλεις για μενα βαλε 4 beyma cp-21 ή cp-22 θα σου ξυριζουν τα τυμπανα οσο παιζουν 20 "ποιοτικες" παιζει μια τετοια!!!!! αλλα και εγω θα σου ελεγα να βαλεις 8αρια ,θα παιζει πολυ πιο ομορφα!!!! 
ΛΟΞΑ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ !!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την KONIORDOS στις Πεμ 25 Οκτ 2007, 01:56:05, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|