Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάϊ 2002, 11:25:50 Θέμα δημοσίευσης: 206 - 206 1,4 8ν - Επιλογή αλλαγής κινητήρα |
|
|
Re paidia ayto pou skeftomoun (oxi realistika bebaia) einai mipws anti na dinei kapoios lefta se skoupes,xwanes ,xtapodia tsiapakia kai outo kathexis na aksize perissotero na allaxei kinitira gia na brei ta xamena tou aloga?Olo kai syxnotera tis teleytaies ebdomades anoigontai syzitiseis me kati filarakia gia allagi kinitira.Proswpika den exw skopo na ton allaxo aplws thetw to filosofiko erwtima pou me basanizei teleytaia...... xaxa!Exw akousei oti i skoupa prokalei arrythmies ston kinitira kai ton epibarynei simantika isxyei?Pantws enas metaxeirismenos 2L Den pisteyw me topothetisi na paei panw apo 800,000 afou to sasi einai sxedon to idio (Ta ftera tou 2L einai pio fardia).Enw ta extra kostizoun panw katw 400,000 gia na sou dwsoun 10-15 pseytoaloga me epibarynsi kinitira!<br><br>Episis yparxei kamia periptwsi na mporei na topothetithei kinitiras Rallye se 206??? <p>Ready in the cat!</p><i></i> |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
konstantinos Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 918 Τόπος: Μελίσσια
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάϊ 2002, 13:23:22 Θέμα δημοσίευσης: Re: ALLAGH KINHTHRA?????????? |
|
|
Δεν ξέρω αν χωράει ο κινητήρας του 306 στο 206 (βάσεις κτλ.) πάντως να έχεις υπόψη σου ότι χρειάζονται πολλά περισσότερα για να γίνει κάτι τέτοιο.
Απ'ότι ξέρω κατ'αρχήν, το αυτοκίνητο θα είναι παράνομο, διότι στα αυτοκίνητα (δεν είμαι σίγουρος αλλά ήξερα ότι ίσχυε παλαιότερα) δεν πρέπει να αυξηθεί η χωριτικότητα πάνω από 20 ή 25%. Αρα παράνομο.
Υστερα, το κόστος ενός τέτοιου σπάνιου κινητήρα δεν θα είναι μόνο 1.000.000. Βάλε φρένα, σασμάν, ενισχύσεις στο αμάξωμα, ανάρτηση κτλ, κτλ.
Είναι προτιμότερο να το πουλήσεις και να πάρεις το 206 RC (αν ποτέ βγεί)
Γενικά είμαι της άποψης ότι ΠΟΤΕ μην ρίχνεται μεγάλα ποσά σε ένα αυτοκίνητο που ουτε θα φανούν, ούτε θα είναι αξιόπιστο, ούτε θα τα πάρετε ποτέ ΠΙΣΩ!!!
Είναι προτιμότερο να βρείτε ένα παλιό (της 10ετίας 70-80) αυτοκίνητο και να παίξετε μαζί του (είναι πολύ πιο οικονομικό και πιο οικονομικό)
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
konstantinos Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 918 Τόπος: Μελίσσια
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Larry69 (Λάζαρος) Μέλος

Peugeot 206 GT 2.0 16V
Ένταξη: 09 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 121 Τόπος: Αθήνα - Κορυδαλλός
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Μάϊ 2002, 06:11:47 Θέμα δημοσίευσης: ΣΚΕΨΟΥ!!! |
|
|
KΑΛΗΜΕΡΑ...
Σκέψου ομως Larry με το εκατομύριο της βελτίωσης και τα 2500000 εκατομύρια του δικού σου σαν μεταχειρισμένο αγοράζεις το ΧS1600/16V με όλα τα αξεσουάρ και μοντέλο 2001....
Επίσης αν κοιτάξεις και τις τιμές της PEUGEOT παρατηρείς ότι το XS1/1600/16V έχει 4390000 τιμή πολύ χαμηλή....
Επίσης θα ήθελα να μου πεις ΑΝ εμπιστεύεσαι Ελληνικά χέρια στην αλλαγή κινητήρα...? Είμαι σίγουρος ότι η μετατροπή γίνεται και ότι είναι σχετικά απλό....αλλά δεν νομίζω εδώ στην Ελλάδα να τηρούνται όλες οι τεχνικές προδιαγραφές κατά το στήσιμο...
Σκέψου ότι λάδια πας να αλλάξεις και μετά χρειάζονται 2 άτομα για να μελετήσουν πως κουμπώνει το καπάκι λαδιού....
Εγώ θεωρώ ότι είναι καλύτερο να βρεις ένα καλό μεταχειρισμένο και να κάνεις ανταλλαγή....παρά το ρίσκο αλλαγής κινητήρα....
Προσωπικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ:
"ΕΛΑ ΒΡΕ ΣΥ....ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ...."
ή
"ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...."
"ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ!" A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pugsang (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 26 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1292 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Μάϊ 2002, 09:37:52 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΣΚΕΨΟΥ!!! |
|
|
Εγω θα συμφωνησω με αυτους που λενε οχι στην αλλαγη κινητήρα.
Γιατι:
Οταν θα θες να το πουλησεις ποιος θα παρει αμαξι-"μαϊμού"? Ουτε καν στις μαντρες δεν θα στο παιρνουν ή ακομα αν βρεθει καποιος θα στο παρει κοψοχρονια.
Εγω παντως που δεν προκειται να πουλησω ΠΟΤΕ το 106 λεω πολυ αργοτερα να του βαλω το μοτερ του 306 2.0 Lt 167HP.
Μαλλον θα πηγαινει καλα....
Αλλα αυτα οταν τα φτυσει το μοτερακι.
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Larry69 (Λάζαρος) Μέλος

Peugeot 206 GT 2.0 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Μάϊ 2002, 12:20:31 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΣΚΕΨΟΥ!!! |
|
|
Πραγματι τα όσα προαναφέρατε στεκουν και θα παίξουν μεγαλο ρόλο στην τελική απόφαση για την αλλαγη του Μοτέρ. Για μένα προέχει πάνω απ'όλλα η βελτίωση της ασφάλειας.Το "στήσιμο" που έχει πάνω στον δρόμο.Απλά η ιδεα της αλλαγης και του δυπλασιασμού της υποδύναμης με συνέρπασε απο νωρίς.(όταν θα ερθει αυτή η ώρα που θα θέλω και άλλη δυναμη αλλα θα εχω και έτοιμο το αμαξι να την αξιοποιήσω,Τοτε θα το σκεφτώ ΠΟΛΥ.)
’λλωστε το αμαξάκι μου το έχω μόνο 13 μήνες και προέχουν άλλα πραγματα γι'αυτό.
Thanks anyway. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pugsang (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 26 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1292 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Μάϊ 2002, 13:36:09 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΣΚΕΨΟΥ!!! |
|
|
ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ 106 ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ 106 ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ 106 ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ 106 ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ 106
Ελπιζω τωρα να το εμπεδωσαμε ολοι
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Larry69 (Λάζαρος) Μέλος

Peugeot 206 GT 2.0 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Μάϊ 2002, 17:29:41 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΣΚΕΨΟΥ!!! |
|
|
Φιλε dimip μπορεις να το δεις και απο μια άλλη πλευρά το θεμα,ωστε να μην μας παιρνει απο κάτω. ΑΠΛΑ έχουμε ακριβό χόμπι !!!Κακό ειναι αυτό? Τουλάχιστον εσυ έχεις και 15 αλογάκια παραπάνω!Εγώ?
Ξέρεις τι λέω???Ας αρκεστούμε στα πατάκια που πρότεινε ο Τοmcat και για το μοτερ το αφήνουμε για πιο μετα.Συμφωνείς???
p.s. 1.(Κάπου είδα οτι μένεις Νίκαια!Πού περίπου?) 2. Το αμαξι το πήρες απο τον Κρητικάκο από ότι είδα,είσαι ευχαριστημένος απο το εκεί συνεργείο?Το πηγαίνεις εκεί? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Μάϊ 2002, 17:40:49 Θέμα δημοσίευσης: Akousa Kritikakos? |
|
|
Paidia kai egw apo ekei to agorasa alla dystyxws den eimai eyxaristimenos kai poly apo tin aftersale eksypiretisi!Den kserw an kai eseis exete tin idia apopsi alla......Ekane 3 kai kati ebdomades na ferei to amaxi kai stin symfwnia eixe pei se 2 ebdomades me to kleidi sto xeri, 5 mines perimena na brei to timologio tou amaksiou to opoio elege oti eixe xathei!Ti na pw!Kai se mikroproblimata adiaforia!Katse re file..... Oso gia to synergeio panakribo!Piga gia ena boulomataki sto kapo (to eftiaxa me 35000 xtypima stokarisma bapsimo) Kai mou eipe mono allagi kapo 70000+60000 ergatika-topothetisi!!!!Tin paraskeyi paw gia to service eggyisis kai ANTE GEIA!!!!!!!!!!!Ta symperasmata dika sas! Ready in the cat! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Larry69 (Λάζαρος) Μέλος

Peugeot 206 GT 2.0 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Μάϊ 2002, 23:48:51 Θέμα δημοσίευσης: Re: Akousa Kritikakos? |
|
|
Οσο αφορά παράδωση και τα σχετικά δεν είχα κανένα πρόβλημα.Με προβληματίζει αυτό που λές για τα λαδια(γιατι είχα σκοπό να του έλεγα να πήγαινα τα δικά μου).Πλησιάζουν τα χιλιόμετρα μου στα 30000 και το σκέφτομαι πολύ να το πάω για service εκεί. Στα χιλιόμετρα αυτά σου κάνανε τίποτα?Απλώς έλενχος δεν ήταν?Το "μαλί" πόσο πήγε?
Εγώ μένω Κορυδαλλό(Σχιστό Κορυδαλού).Αν βρείς κανένα συνεργείο της προκοπής (καλό θα ήταν να είναι και ψιλοκοντά) πές μου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zpoul (Ζαννής) Νέος χρήστης

Peugeot 207 CC SPORT PACK 150
Ένταξη: 24 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 72 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Μάϊ 2002, 11:11:26 Θέμα δημοσίευσης: Re: ALLAGH KINHTHRA?????????? |
|
|
Εστώ οτί αποφασίζω να αλλάξω κινητήρα... Θέλω κανένα μύριο, σωστά; Ο παλίος κινητήρας (1.1) έχει καμιά αξία, μπορώ να τον πουλήσω κάπου, και πόσα λεφτά θα πάρω;
Οπώς έχω ξαναπεί, νομίζω πως, εκτός από λίγες περιπτώσεις (σαν τον pugsang, που σκέφτεται κατί εκτός πραγματικής αγοράς για την τρέλλα του), δεν αξίζει κανείς να μπεί κανείς σε αυτή τη διαδικασία. Χωρίς ουσιαστικό οικονομικο κέρδος, βρίσκεται με ένα αυτοκίνητο που δεν μπορεί να πολυεμπιστευθεί. Αλλωστε πλεον ο διαφορετικός κινητήρας επιβαρύνει πολύ λίγο το κόστος ενος καινούργιου 206 και ο εξοπλισμός είναι αυτός που μεταβάλλει την τελική τιμή. Παρολα αύτα, πάντα, αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο μόνο και μόνο για συναισθηματικούς λόγους, δηλαδή είμαι παθιασμένος με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ 206 και θα μου ήταν δύσκολο κάποια στιγμή, έστω και αν είχα τα χρήματα να το αλλάξω με ένα άλλο 206 με καλύτερο κινητήρα.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|