PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβλημ turbo 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
amartz 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207cc 150ps

Ένταξη: 02 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 23:06:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry ημουν και εγω away.περιμενω και εγω να ερθει το καινουργιο turbo για να βγαλουμε τα τελικα συμπερασματα. το δικο μου ξεκινησε με μικρες διακοπες απο τον πρωτο κιολας καιρο. μπερδεματα, σαν να εφταιγε η τροφοδοσια η κατι τετοιο τελως παντων.πατουσα γκαζι και την στιγμη που ηταν να τουρμπισει μπερδευε,εκοβε και μετα επιταχυνε αποτομα.το διαγνωστικο βεβαιως δεν δειχνει καμια βλαβη...ααα να μην ξεχασω οτι σε ενα απο τα μπουζι, εαν ειναι δυνατον... εσπασε το κεραμικο και κρατηθηκε απο την ακιδα.τοτε ειχε δειξει βλαβη(εννοειται).μαλλον και εγω θα επιμεινω στην αλλαγη του μοτερ αν δεν βρεθει συντομα λυση γιατι παει καιρος τωρα με ολα αυτα.sorry αν σας κουρασα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Οκτ 2007, 21:47:41    Θέμα δημοσίευσης: απο τωρα προβληματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ ωραια αμα ξεκινησαμε με προβληματα απο τωρα τι θα γινει αμα βγει και το 308 που ειναι και ολοκληρο θηριο, μου φαινετε τελικα θα το γυρισουμε σε αλλη μαρκα με ατμοσφαιρικα. Κατα την γνωμη μου κακος η Πεζο το γυρισε στην πιο ευκολη λυση στα τουρμπα και μην τρελαθουμε οτι δεν μπορει να βγαλει δυνατο ατμοσφαιρικο κινητηρα για παραδειγμα 206 RC 2000 με 180 αλογα και οχι μονο 106 ραλλυ 122αλογα

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Οκτ 2007, 08:03:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλω να μου πείτε ποιο αυτοκίνητο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Οκτ 2007, 08:49:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το δικο μου

ΤΕΛΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Bill304 (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 304

Ένταξη: 11 Οκτ 2007
Τόπος: Αγρίνιο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Οκτ 2007, 09:48:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως εγω ξερω οτι και ενας αλλος αγορασε το 207 με τα 150 αλογα και του εβγαλε προβλημα αμεσως.Και εχει τρελαθει τωρα!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2007, 08:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
το δικο μου

ΤΕΛΟΣ

Το δικό σου είναι ειδική περίπτωση Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
lionking(t) (anestis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 25 Ιούν 2007
Τόπος: Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 11:16:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

amartz έγραψε:
sorry ημουν και εγω away.περιμενω και εγω να ερθει το καινουργιο turbo για να βγαλουμε τα τελικα συμπερασματα. το δικο μου ξεκινησε με μικρες διακοπες απο τον πρωτο κιολας καιρο. μπερδεματα, σαν να εφταιγε η τροφοδοσια η κατι τετοιο τελως παντων.πατουσα γκαζι και την στιγμη που ηταν να τουρμπισει μπερδευε,εκοβε και μετα επιταχυνε αποτομα.το διαγνωστικο βεβαιως δεν δειχνει καμια βλαβη...ααα να μην ξεχασω οτι σε ενα απο τα μπουζι, εαν ειναι δυνατον... εσπασε το κεραμικο και κρατηθηκε απο την ακιδα.τοτε ειχε δειξει βλαβη(εννοειται).μαλλον και εγω θα επιμεινω στην αλλαγη του μοτερ αν δεν βρεθει συντομα λυση γιατι παει καιρος τωρα με ολα αυτα.sorry αν σας κουρασα.

Παιδια το ιδιο ακριβως φαινομενο το ειχα και εγω,αλλα απο οτι καταλαβα εφταιγε η βενζινη,γιατι με το που αλλαξα βενζιναδικο το αυτοκινητο επανηλθε στα φυσιολογικο του τουρμπισμα,απο οτι καταλαβα το αυτοκινητο μας ειναι πολυ ευαισθητο με τις βενζινες.
Επιστροφή στην κορυφή
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Οκτ 2007, 09:32:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

20600 χλμ....απο τα 9000 χλμ το GT με πρόγραμμα και πετάει...
χθες κόντρα με φίλο με 206 RC ο οποίος τρελάθηκε γιατί δεν μπορούσε να με πιάσει...κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα...μόνο 2 φορές depolution fault με διάγνωση ρύθμιση ποιότητας καυσίμου τιμή πολύ χαμηλή.
Το 207 είναι αστεράκι και ο φίλος με το Opel corsa OPC ακόμα δεν έχει εμφανιστεί γιατί ξέρει ότι θα την φάει.... Laughing
μην αγχώνεστε ρε παιδιά...καινούργια μοτέρ είναι...θα τα βγάλουν και τα προβληματάκια τους....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
panosgep (Πάνος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI (Χωρίς Καθρέφτες)

Ένταξη: 09 Φεβ 2005
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Οκτ 2007, 18:02:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios206 έγραψε:
χθες κόντρα με φίλο με 206 RC ο οποίος τρελάθηκε γιατί δεν μπορούσε να με πιάσει...κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα...μόνο 2 φορές depolution fault με διάγνωση ρύθμιση ποιότητας καυσίμου τιμή πολύ χαμηλή.
Το 207 είναι αστεράκι και ο φίλος με το Opel corsa OPC ακόμα δεν έχει εμφανιστεί γιατί ξέρει ότι θα την φάει.... Laughing
μην αγχώνεστε ρε παιδιά...καινούργια μοτέρ είναι...θα τα βγάλουν και τα προβληματάκια τους....

Σορρυ αλλά αυτό δεν το έπιασα.
Θέλεις να πεις ότι το δικό σου αντιθέτως με των παιδιών που έχουν πρόβλημα με το τούρμπο δουλεύει σαν δίλιτρο Impreza??????

Riding on my own I speed, riding on a road of fire
Staring at the autumn leaves, left is for the neon isles
Waiting on the road a torment, waiting on the road the doormen
Riding on my own I speed, right is for the shadowshires

P@N1S
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Οκτ 2007, 22:26:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ! Μη μου λέτε τέτοια και το περιμένω πώς και πώς να μου έρθει από το τελωνείο... 25.000€ είναι αυτά. Άμα βγάζει και προβλήματα την κάτσαμε. Πάντως για όσους νοσταλγούν τα ατμοσφαιρικά να θυμίσω ότι φέτος καλά τη γλυτώσαμε με τα τέλη κυκλοφορίας, αλλά του χρόνου έρχεται η αύξηση. Οπότε κάλιο 1.6 Turbo παρά δίλιτρο.
Επιστροφή στην κορυφή
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Οκτ 2007, 19:05:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panosgep έγραψε:
marios206 έγραψε:

Σορρυ αλλά αυτό δεν το έπιασα.
Θέλεις να πεις ότι το δικό σου αντιθέτως με των παιδιών που έχουν πρόβλημα με το τούρμπο δουλεύει σαν δίλιτρο Impreza??????

θέλω να πώ ότι τα μοτέρ τώρα κλείνουν πρώτο χρόνο στην αγορά....πρώτος χρόνος=προβλήματα νεότητας...20600 χιλιομετράκια το δικό μου και πειραγμένο και όλα βαίνουν καλός..σκυλί το μοτέρ.....μην το πεθάνουμε και από τώρα...δεν είναι και TSI ή TFSI που καίει 1 λιτρο λάδι στα 1000 χλμ...
κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχουν με πρόβλημα στην τουρπίνα όπως λένε τα παιδιά εδώ..οκ...γιαυτό και υπάρχει η εγγύηση να πάνε να την αλλάξουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Οκτ 2007, 22:47:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποσο λαδι καιει κ στα ποσα χλμ. μιας κ εισαι κ πειραγμενος κ εκανες κ καμποσα χλμ.?
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Οκτ 2007, 23:38:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάριε σου καίει λάδι το μοτέρ?
Εμένα περίπου 700gr έκαψε από την πρώτη μέχρι τη δεύτερη αλλαγή (10.000km). Αλλά ακόμη είναι μαμά..

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Οκτ 2007, 18:04:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μία φορά συμπλήρωσα στα 10.000 km περίπου μισό λίτρο και άλλα τόσα έλειπαν και την προηγούμενη εβδομάδα που έκανα την αλλαγή στα 20.300 περίπου.
Αυστηρά 5W/30 ..το μόνο που παίρνει
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Οκτ 2007, 00:32:39    Θέμα δημοσίευσης: καιει λαδι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντος σας καιει μια χαρα απο λαδι, φιλος μου που πηρε το λεον σεατ με τα 180 αλογα του καιει 1λιτρο στα 5.000χλμ

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
sfikas205 (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 205 1,6 (16v)

Ένταξη: 05 Μάρ 2007
Τόπος: ΧΙΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Νοέ 2007, 11:11:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα.νομιζω οτι θα πρεπει να υπολογισουμαι και το κιλο ανα ιππο σε σχεση με το προηγουμενο RALLY και να καταλαβουμαι γιατι το 207 μαμα παει σαν ατμοσφερικο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης