PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 1.4 (16v ή 8v) vs.......!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούν 2007, 22:20:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να μαθουν καποια opel corsa να μην κολλανε σε 206 στην και ειδικά στην Καποδιστρίου... Και ειδικα αν ρεταρει το αμαξι, γιατι τοτε τρελαινεται αυτος που το οδηγαει...... Και μετα τα opel κανουν την κοτα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούν 2007, 00:17:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι έγινε ρε Νίκο; Κλέβουμε και εκκλησίες τώρα; Razz Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούν 2007, 00:24:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω κύριος...
Αργα δεξια πηγαινα.... Αλλά αν έρχεται ο άλλος και σου κολλάει πινακίδα, τι να κάνεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούν 2007, 00:34:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Του κάνεις πάσα το τρομπόνι και τον αφήνεις να σου δείξει τις μουσικές του ικανότητες Rotfl

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούν 2007, 02:30:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχαχαα
σωστοοος
Επιστροφή στην κορυφή
Σέρμπης Κώστας (κώστας)
Μέλος
Μέλος

106 1.3 Rallye, 206 1.6 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2007, 21:56:19    Θέμα δημοσίευσης: 206 1.4 16v VS nissan micra 1.2 '91 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ναι και μη γελατε καθολου...η κοντρα για τα κυβικα μας και τα αυτοκινητα που ειχαμε ηταν με τους προφυλακτηρες...
εγινε λοιπον πριν απο μιαμιση ωρα περιπου σε μια μικρη ευθεια.εγω ημουν στο 206 με ενα αλλο παιδι και διπλα το νισσαν μονο με τον οδηγο.το αυτοκινητο εκεινο εινια 8βαλβιδο του 91 μοντελο και αποψε ο "κυριος" αυτος που το ειχε εβαλε (καταλαθος...!!!) 100αρα αμολυβδη...(ναι αμολυβδη καιει.)ετσι λοιπον ξεκιναω πατιναριστος στις 6000 και φυσιολογικο ηταν να πεταχτω μπροστα καθως ο αλλος σβαριστηκε και καρφωσε αμεσως δευτερα η οποια εμεινε επισης κατω.οταν εγω εβαλα δευτερα(χωρις καρφωμα) εκεινος ηταν στην πισω πορτα μου ακριβως.καρφωνω τριτη τριτη και αυτος και ηταν ακομα εκει αλλα οταν περασα τις 4500(σχεδον αμεσως μετα το καρφωμα δηλαδη) αρχισα και εφευγα.καπου εκει λοιπον τελειωνε η ευθεια και σταματησαμε...
ετσι καταλαβα ποσο σημαντικο ρολο παιζει το βαρος στην κοντρα...ανεκαθεν το ηξερα καθως εχω βαλει πολλες (φιλικες παντα) κοντρες αλλα τα αυτοκινητα ηταν στα ιδια βαρη

υποψην ομως τι εγω ειχα συνοδηγο 95 κιλων...το 206 εινια 1030 κιλα
εγω εχω 175 λαστιχο και αυτος ειχε 155...
περιπου και εγω αλλα 70...
τι μικρα εινια γυρω στα 850 με 900 και ο οδηγος ηταν 75 περιπου...εγω ειχα 95αρα αμολυβδη και εκεινος 100αρα...αναμενεται ρεβανς με 10αρες και στα δυο και μονο οι οδηγοι μεσα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2007, 22:37:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 1.4 16v VS nissan micra 1.2 '91 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. Kάπου εχει τοπικ με κοντρες για τα 1.4... ισως δεν χρειαζόταν αν ανοίξεις καινούριο τοπικ.

2. Δοκίμασε να πας με yaris 1.3 να νιώσεις πόνο.

3.
Σέρμπης Κώστας έγραψε:
ετσι λοιπον ξεκιναω πατιναριστος στις 6000

με σλικ ησουν Question Question Question , ακόμα 428rpm ηθελες και δουλευε στον κόφτη το λιοντάρι σου

4.
Σέρμπης Κώστας έγραψε:
ο αλλος σβαριστηκε και καρφωσε αμεσως δευτερα η οποια εμεινε επισης κατω

αμάν... αυτο πρέπει να είχε δύναμη τελικά. Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Σέρμπης Κώστας (κώστας)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 13:46:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να λες ετσι για το γιαρις θα πρεπει να εχεις επιπονες εμπειριες ε... Laughing
επισης ξεκινησα 6000 με βροχινα...το ξερω αυτο για τον κοφτη που λες αλλα ηθελα την καλυτερη εκινηση χωρις να σβαριστω...

και τελος η δευτερα εμεινε κατω γιατι το αυτοκινητακι ειναι υπερβολικα ελαφρυ και μικρο...εξου και τα 1.2 η μεγαλυτερη εκδοση...ασε εχουμε κανα μηνα τωρα που σκεφτομαστε να του βαλουμε 1.6 sr μονο για ευεθειες...παει καλα ρε!!!

θα δουμε ομως την κυριακη που ερχεται και αν ειμαι με κατοσταρα δε θα με δει καθολου..και θα ειμαστε μονοι μας στο αμαξι.εγω ειχα και συνοδηγο γιατι υπολογισαμε πως η τεχνολογια θα βγει μπροστα...παντα ελεγα οτι το καρμπυρατερ ειναι και θα ειναι πρωτο...ουτε ηεκτρογκαζα ουτε ιντζεκσιον ουτε τιποτα...τσπα..
θα δουμε την ερχομενη κυριακη και θα ενημερωσω καταλληλως.. Wink Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 13:53:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σέρμπης Κώστας έγραψε:
για να λες ετσι για το γιαρις θα πρεπει να εχεις επιπονες εμπειριες ε... Laughing

α όχι, δεν κατάλαβες. Εγώ δεν χάνω ποτε, γιατί πάντα ξεκινάω πρώτος, είτε με κοκκινο, είτε στο 1 2 3 παμε φευγω με το 1 κι οταν δω ο αλλος να με μαζεύει πατάω φρένο και χαλάω την κόντρα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 14:16:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
α όχι, δεν κατάλαβες. Εγώ δεν χάνω ποτε, γιατί πάντα ξεκινάω πρώτος, είτε με κοκκινο, είτε στο 1 2 3 παμε φευγω με το 1 κι οταν δω ο αλλος να με μαζεύει πατάω φρένο και χαλάω την κόντρα. Wink
Rotfl Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Σέρμπης Κώστας (κώστας)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 14:31:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Σέρμπης Κώστας έγραψε:

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa τι λεει ρε το ατομο... Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 15:33:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σέρμπης Κώστας έγραψε:
plaketokofths έγραψε:
Σέρμπης Κώστας έγραψε:

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa τι λεει ρε το ατομο... Laughing Laughing Laughing Laughing

η πολυετής πείρα με το 206 στο φανάρι αυτο εχει διδάξει Idea αλλιως δεν γινεται η δουλειά....

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Επιστροφή στην κορυφή
Σέρμπης Κώστας (κώστας)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 20:59:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε ναι με 14αρι μοτορι τι να κανεις...αλλα για το γιαρις δεν το περιμενα... μπραβο το εργαλειο Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 21:04:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σέρμπης Κώστας έγραψε:
ε ναι με 14αρι μοτορι τι να κανεις...

Για έλα από 'δω να σου δείξω τί κάνεις Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Σέρμπης Κώστας (κώστας)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 21:25:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Σέρμπης Κώστας έγραψε:

ωπα!!!!συβμουλες για ευθεια????για πες Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 21:41:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σέρμπης Κώστας έγραψε:
Steve έγραψε:
Σέρμπης Κώστας έγραψε:

ωπα!!!!συβμουλες για ευθεια????για πες Very happy

1. βαζεις διφυσο εγκεφαλο
2. χτυπας πριν την κοντρα για 3 λεπτα κοφτες να ξεχυλώσει απο τα 1400 να παει στα 1500κ.εκ... πηρες ετσι αμέσως 1,5kg ροπής
3.ψεκάζεις με χλωρίνη τα λαστιχα και σφουγγαρίζεις με χλωρίνη επίσης κρυφα την λωρίδα στην οποια προκειται να εκκινησεις. Ετσι εκαναν οι παλιοι οταν τα σεμι σλικς ηταν αγνωστα... προσεχε ομως, θα γατζώσει με κινδυνο να κοψεις τα ημιαξόνια.
4.κλεινεις καθρέπτες
5. αφοδεύεις οσο καλυτερα γινεται
6. ριχνεις οτι ματζούνι βρεις (aldon, avgas, stp κτλ κτλ) στο ντεπόζιτο

εχει πολλά ακόμα αλλα δεν θα στα πω όλα γιατι που ξερεις ισως καποια φορα ανοίξουμε μεταξύ μας.
Επιστροφή στην κορυφή
Σέρμπης Κώστας (κώστας)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 21:46:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μωρε φαση θα χει να ανοιξουμε μεταξυ μας..αλλα δυφισο εγκεφαλο που θα βρω..της μανας ειναι το αμαξι...και αυτο με τη χλωρινη δεν το ηξερα...αληθεια ειναι η με δουλευεις τωρα.. Laughing Laughing

πες ρε και τιποτα αλλο..τρεχω την κυριακη το βραδυ παλι σου λεω
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 22:06:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σέρμπης Κώστας έγραψε:
μωρε φαση θα χει να ανοιξουμε μεταξυ μας..αλλα δυφισο εγκεφαλο που θα βρω..της μανας ειναι το αμαξι...και αυτο με τη χλωρινη δεν το ηξερα...αληθεια ειναι η με δουλευεις τωρα.. Laughing Laughing

πες ρε και τιποτα αλλο..τρεχω την κυριακη το βραδυ παλι σου λεω

αμα τρεχεις το παν ειναι να βρεις χορηγό να σκασει αυτος το μαρούλι για την βελτίωση Laughing

για να ανοίξουμε το ειπα για πλακα... το 206 μου αποδείχθηκε πιο αργό και απο του Gr@lly στο παρελθον οποτε δεν εχει νόημα... θα ειμαι πολύ πισω. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Τι αλλα βρε δεν ξερω για πλακα τα λεω... παντως αυτό με τα λαστιχα ισχύει και το εκαναν στο παρελθον οι ψαγμένοι αλλα να ξερεις πως ετσι καταστρέφεται το λαστιχο.
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Νοέ 2007, 14:58:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνέχεια από εδώ:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=229318#229318

Εκ της MOD Team
MEMsound

Steve έγραψε:
Για να μην τα συγχέουμε, να κάνω μια λίστα ραψίματος γιατί πλακώνει πολύ δουλειά:

• elias
  • PHSYBORG

Άλλος με αμφιβολία για τις 17" να μπει κι αυτός στα προς ράψιμο? Rolling eyes

Εγω
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Νοέ 2007, 15:29:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

• elias
  • PHSYBORG
  • Road_Runner

Έλα... θέλω κι άλλα 1.4 8v με αμφιβολίες Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Επόμενη
Σελίδα 22 από 26

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης