PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εισαγωγή Μεταχειρησμένων απο Γερμανια
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

Black 206 1.4 (8v) (2000)

Ένταξη: 05 Ιούλ 2006
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2007, 22:05:46    Θέμα δημοσίευσης: Εισαγωγή Μεταχειρησμένων απο Γερμανια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτησω τι παιζει με τα τελωνεια,θα καταργηθουνε;ειμαστε η μονη χωρα της ευρωπαικης ενωσης που ζηταει λεφτα για να φερεις αμαξι Ελλαδα,δηλαδη ελεος!
Εχω ακουσει οτι εχουν πεσει κατι καμπανιες με προστιμα απο την ευρωπαικη ενωση γιαυτο το θεμα και συντομα θα πρεπει να συμορφωθει και να καταργησει τα παρανομα τελωνεια η Ελλαδα.
Αν οντως γινει πιστευω ολοι μας θα παμε μια βολτα γερμανια και θα κατεβασουμε με 13 χιλιαρικα κανα rx8!
AΝτε να δουμε!!!

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Msn/Mail: karmagos@hotmail.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2007, 22:09:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσες καμπάνες και να φάει η χώρα απο την Ε.Ε. πάντα υπάρχει ένα παράθυρο του νόμου που παρατείνει το υπάρχον καθεστώς με τα μεταχειρισμένα....οπότε μην περιμένεις τίποτα για πολλά χρόνια ακόμα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2007, 22:13:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λενε οτι 1/1/08 αλλαζει το πραμα...

λενε........

2μηνες ειναι θα δειξει
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2007, 22:25:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω την εντύπωση πως μεταξύ των χωρών της ΕΕ δεν πληρώνεις τελωνειακό δασμό, τουλάχιστον μέσω ebay.
Επιστροφή στην κορυφή
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2007, 23:09:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
εχω την εντύπωση πως μεταξύ των χωρών της ΕΕ δεν πληρώνεις τελωνειακό δασμό, τουλάχιστον μέσω ebay.

αυτο δεν ειπα ρε φιλε,δε το καταλαβες;ειμαστε η μονη χωρα που εχουμε τελωνειο στην ΕΕ.ΜΑΓΙΣΕΤΑ!

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2007, 23:33:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

karmagos έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

αυτο δεν ειπα ρε φιλε,δε το καταλαβες;ειμαστε η μονη χωρα που εχουμε τελωνειο στην ΕΕ.ΜΑΓΙΣΕΤΑ!

ναι φιλε εχεις δικιο, ξεχασα να γράψω - διευκρινήσω πως αν αγοράσεις κάτι ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μέσω ebay δεν πληρώνεις τελωνειακό δασμό εαν η χωρα απο όπου ερχεται το προιόν είναι μελος της ΕΕ.

Με τα αυτοκίνητα δεν ξέρω τι παίζει....
Επιστροφή στην κορυφή
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2007, 23:49:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
karmagos έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

ναι φιλε εχεις δικιο, ξεχασα να γράψω - διευκρινήσω πως αν αγοράσεις κάτι ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μέσω ebay δεν πληρώνεις τελωνειακό δασμό εαν η χωρα απο όπου ερχεται το προιόν είναι μελος της ΕΕ.

εσυ μιλας για ελτα πακετα,αλλο το ενα αλλο το αλλο!

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 00:09:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

karmagos έγραψε:
plaketokofths έγραψε:
karmagos έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

εσυ μιλας για ελτα πακετα,αλλο το ενα αλλο το αλλο!

ελτα, μεταφορική τελοσπάντων γι αυτη την διαδικασία πάντως. Wink

Πάντως αυτο που προανεφεραν τα παιδιά το εχω ακούσει κι εγώ πολλές φορές... οψόμεθα το λοιπόν Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 06:57:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο το ακουω απο οταν ημουν μικρο παιδι.... (ενω τωρα μεγαλωσα!)
Τους συμφερει να πληρωνουμε τα προστιμα και να συνεχιστει σαν μετρο, μιας και τα εσοδα απο τους φορους ειναι πολυ μεγαλυτερα απο τα "εξοδα" (λεγε με προστιμα...)
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 07:36:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπανανία παιδί μου...

Εμάς δεν μας πιάνει η ευρωπαϊκή νομοθεσία, είμαστε υπεράνω... Twisted evil

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 07:58:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DrJekyll στις Τρι 16 Οκτ 2007, 22:38:29, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 08:30:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πραγμα ειναι απλο.
Το κρατος(αυτος ο χωρος τελος παντων που λεγετε Ελλαδα γιατι κρατος ακριβως δεν το λες)οποτε θελει να βαλει λεφτα στην τσεπουλα ειναι Ευρωπη.
Βλεπε ασφαλιστικο,προστιμα του ΚΟΚ και αλλα πολλα.
Οποτε ομως πρεπει να βγαλει λεφτα απο την τσεπουλα ειναι κατι πιο κατω απο Ουγκαντα.
Βλεπε δρομους,παιδια,υγεια,κρατικη υποδομη γενικως και μεταχειρισμενα σαφως.
Αυτο νομιζω οτι σας καλυπτει.Ετσι?

Οταν καποιος χρωσταει λεφτα στο δημοσιο αποτελει ποινικο αδικημα,οταν ομως το δημοσιο χρωστα σε σενα(γιατι ολα τα παραπανω μας τα χρωστα γιατι τα πληρωνουμε)δεν αποτελει τιποτα και περνα ετσι.

Αυτη ειναι η Ελλαδα κυριοι.
Με το θεμα δεν προκειτε να γινει τιποτα γιατι οσοι μας κυβερνανε ειναι λεμαργοι και θελουν να μας τα περνουν.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 10:05:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει κανεις αγορασει απο γερμανια αμαξι;συμφερει τωρα με τα τελωνεια;
δηλαδη το rx8 εδω εχει 23.000 γερμανια 13.000,ποσο παει περιπου ο εκτελωνισμος;συν κανα 1000 σε μεταφορικα βενζινες συμφερει;γιατι ετσι οπως τα λετε δε θα γινει ποτε!
οσο για τους μαντραδες να πανα κοψουν το λαιμο τους!μαντραδες στις αλλες ευρωπαικες χωρες δεν υπαρχουν;εχουν πεθανει απο την πεινα;απλος θα χασουν μερικα χιλιαρικα στα αμαξια που εχουν.

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 10:44:12    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DrJekyll στις Τρι 16 Οκτ 2007, 22:36:54, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 15:31:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λογω του επαγγελματος μου (δουλευω σε ιδιωτικο ΚΤΕΟ) μας φερνουν πολλα αυτοκινητα οι μαντραδες αλλα και οι ιδιωτες για ελενχο ωστε να παρουν πινακιδες. απο συζητησεις που εχουν γινει μπροστα μου αλλα και απο τα χαρτια που μας φερνουν οι ιδιοι (τα οποια αναφερουν ποσα) εχω καταλαβει το κερδος που βγαζουν οι μαντραδες αναλογα με τα cc του αυτοκινητου δεν ξεπερναει τα 700 ευρω θα μου πειτε οτι αυτο μπορει να μην ειναι και αληθεια αλλα δυστυχως αυτο το ξερουν μονο οι ιδιοι

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΠΕΖΟΥΛΑΣ (ΝΤΟΥΚ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

"Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2003)

Ένταξη: 08 Ιαν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 17:53:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημητρη πολυ κατατοπιστικό αυτο που παραθετεις αλλα μηπως εχεις ψαξει που θα βρουμε την αξια του καθε οχηματος κατα το υπουργειο οικονομικων; γιατι αν ειναι να παρεις καποιο αμαξι απο εξωτερικο μικρης αξιας τοτε δεν ειναι μεγαλη η επιβαρυνση αλλα για ενα αυτοκινητο 2000 κυβικων και πανω εκει ειναι σημαντικη η επιβαρυνση απο τον δασμο.
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 19:42:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ακριβως.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Οκτ 2007, 07:20:38    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DrJekyll στις Τρι 16 Οκτ 2007, 22:37:37, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Οκτ 2007, 09:06:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον για να πετυχει καποιος καλη τιμη στον εκτελωνισμο και να μην το πληρωσει σαν 2 φορες καινουργιο πρεπει να εχει καποιο ατομο μεσα και πρεπει να παει το αμαξι σε τετοια κατασταση ωστε να μην πιανονται μερικα πραγματα σαν πολυτελεια.
Πχ ειδικες περλες,ζαντες αλουμινιου και δερματινα ανεβαζουν το ποσο του εκτελωνισμου.
Επισης αν μπορειτε να καβατζωσετε κανεναν τρακαρισμενο προφυλακτηρα καντε το.Η τιμη πεφτει δραματικα.
Ολα αυτα τα εχω μαθει απο διαφορους φιλους μαντραδες εδω στα Τρικαλα που ειναι μανουλες σε αυτα.Ολοι τους εχουν Porsche και δεν εχουν πληρωσει τιποτα.Μην ξεχνατε οτι τα Τρικαλα ειναι η μεγαλυτερη αγορα μεταχειρισμενων φορτηγων στα βαλκανια και 2 στην ευρωπη μετα της μαντρες της Γερμανιας.
Παραδειγμα θα σας πω εναν φιλο μου που εχει κατεβασει Boxter απο Γερμανια.
Την αγορασε εκει 34000 ευρω με προφυλακτηρες τρακαρισμενους-τσακισμενουν και του στοιχισε ολα μαζι 40000 ευρω.
Δηλαδη μου ειπε οτι κανονικα θα εβγαινε 12000-14000 ευρω μονο ο εκετελωνισμος και επειδη ειχε αυτα τα τσακισμενα μερη επεσε τοσο.

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Οκτ 2007, 10:33:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εμένα ενας φίλος μου πήρε μια Z4 M cabrio 60.000€ απο γερμανία και τελικά απ οτι ειπε του ηρθε με πινακιδες κτλ στην Ελλάδα 80.000€...

Ειπε επίσης αν θες να παρεις καθαρο αμαξι και να μην στα φάνε είναι προτιμότερο να πας ενα ταξίδι στην Γερμανία μαζί με ανθρωπο ειδικό γι αυτές τις δουλειες που θα σε κατευθύνει αλλα και θα κανονισει στα Γερμανικά τα των συναλλαγών. Ο φιλος μου ετσι κι εκανε, πηγε με τον παιχτη(εννοειται των πληρωσε) ειδε ο ιδιος το αμαξι το οδηγησε και το μονο που εκανε με τον Γερμανό ηταν να δωσουν τα χερια....χαχαχαχα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης