PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρωινό κόμπιασμα κινητήρα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Οκτ 2007, 22:17:46    Θέμα δημοσίευσης: κομπιασμα κινητηρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα καταρχας το φιλτρο το εχω επανω 3χρονια και δεν εχει παρουσιασει τιποτα, λετε αυτο να ετυχε απο κανα σκουπιδι απο το φιλτρο? εντο μεταξυ δεν εχω κανενα προβλημα με το ρελαντι, και αυτο το κομπιασμα που αναφερω ειναι μονο στο πρωινο ξεκινημα μετα κατα την διαρκεια της ημερας δεν το κανει.
Πως μπορω να καθαρισω την πεταλουδα του γκαζιου?

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2007, 07:55:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα πρέπει να την βγάλεις για να καθαρίσει καλά και από της δύο μεριές.
Μπορείς να την καθαρίσεις με λίγη βενζίνη ή με κάποιο σπρέι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2007, 21:18:45    Θέμα δημοσίευσης: πρωινο κομπιασμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστώ Αργύρη θα το κάνω σύντομα γιατί δε λέει να συνεχίσει έτσι το πρόβλημα.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Οκτ 2007, 18:42:24    Θέμα δημοσίευσης: πρωινά κόλπα κινητήρα 1.4 8v (206) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρωί πρωί σήμερα πάω να βάλω μπροστά και το μοτέρ έκανε τα δικά του!
Αρκετό τράνταγμα και οι στροφές γύρω στις 1100-1200... Με λίγο γκαζάκι σταματόυσε το τράνταγμα αλλά με περισσότερο τρανταζόταν πάλι.
Το σβησα, το ξανάβαλα, πάλι τα ίδια, οπότε κράτησα 1500 στροφές μέχρι να ανέβει λίγο η θερμοκρασία και μετά (ευτυχώς) όλα οκ μέχρι και αυτή τη στιγμή.
Είναι η πρώτη φορά που μου κάνει τέτοιες ιστορίες στον 1μιση χρόνο που το έχω. Ο κινητήρας έχει κάτι λιγότερο από 100Κ χλμ. Είναι φυσιολογική αντίδραση λόγω κρύου και υγρασίας (βρέχει εδώ και 2 μέρες και το αμάξι ήταν ακούνητο 1 μέρα+); Ή να ψάχνομαι; Τα λάδια του είναι καινούρια (μοτούλ 8100) και είχε βενζίνη 100οκτ (διατηρώ κάποιες αμφιβολίες ωστόσο για την ποιότητα της)
Δεν κρύβω ότι τα χρειάστηκα πρωινιάτικα... μέχρι και καμμένος κύλινδρος μου πέρασε από το μυαλό γιατί είμαι και γκαντέμης τις τελευταίες μέρες! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Οκτ 2007, 23:59:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωπα μωρε!
Δεν παθαινει τιποτα!
Το πολυ πολυ να τα παιξει ο πολλαπλασιαστης! Shocked Cool
Κατι τετοια θυμαμαι εκανε σε μενα πριν τα παιξει αλλα πολυ εντονα τρανταγματα σαν να εχει φυγει καμια βαση μηχανης!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Νοέ 2007, 18:31:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως απο την στιγμη που αλλαξα μπαταρια ειδα οτι σταματησε να κανει οτιδηποτε τετοι στην κρυα εκκινηση.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Νοέ 2007, 12:08:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκει που θα πας θα δεις κατι πρωινα……….ρεψιματα κινητηρα λογω κρυου…….παιζει και -8,-10 για πλακα το χειμωνα νωρις το πρωι.
Τεστ drive σε Ρεο.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Νοέ 2007, 13:38:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και οχι μονο.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης