Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Οκτ 2007, 17:38:39 Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
volvos έγραψε:
Τί να του προσφέρει το Golf GTi παραπάνω από ένα 207RC, εκτός από χώρους?
α. τιμονι
β. στριψιμο
Για το τιμόνι μην το ορκίζεσαι πάντως, είτε το leon είτε το golf δεν έχουν να πουν κάτι το ιδιαίτερο. Του 207 σε απλή μορφή είναι πολύ καλύτερο από leon tsi/golf gt, οπότε...
Σε στρίψιμο το golf θα έχει πλεονέκτημα στα ανοιχτά πατημένα, αλλά όχι και τόοοση διαφορά δεδομένου και του μεγέθους του 207 πλέον. Σε σφιχτή διαδρομή πάντως τα λεφτά μου δεν θα τα έβαζα σε αυτό.
volvos έγραψε:
γ. αξιοπιστια (πλεον κυκλοφορει χρονια αυτο το μοτερ)
Αξιοπιστία όσον αφορά το μοτέρ ναι, για τα υπόλοιπα του αυτοκινήτου τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά. Σίγουρα το V δεν είναι IV, αλλά δεν είναι ρόδινα τα πράγματα.
volvos έγραψε:
δ. κυρος
ε. αξια μεταπωλησης
Σύμφωνοι, αλλά έχε στο μυαλό σου ότι και το golf θέλει ένα +6k στην τιμή του για αγορά, οπότε...
Δεν εχω παρα να συμφωνησω σε ΟΛΑ με τον drdino!!
Ας επιστρεψουμε ομως στο θεμα μας...
Απο τη στιγμη που αγορασες το cooperακι πιστευω οτι θα σου αρεσε περισσοτερο, οποτε θα σου προτεινα να το κρατησεις δινοντας του μια "πιστωση" χρονου και αν συνεχιζει να βγαζει τοτε να το σπρωξεις...
Αν παλι σε εχει ξενερωσει τοσο πολυ τοτε σπρωξ'το και βουρ για το rc (να ξεκαθαρισω ομως οτι δεν το εχω οδηγησει,αλλα αν κρινω απο τα gt δεν πιστευω οτι θα βγαζει κανα προβλημα)
Και το δικο μου με ΒΕ σασμαν ειναι <φορτωμενο> και δεν εχει βγαλει το παραμικρο...
(Φυσικα μην περιμενεις η αισθηση και η ακριβεια να ειναι σαν ενος καλου γιαπονεζικου πχ celica...)
Αν πεις ομως να ανεβεις κοντα στα 220 αλογα φοβαμαι οτι εκει θα εχεις "θεμα"
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Οκτ 2007, 19:02:24 Θέμα δημοσίευσης:
Έχω ξυλώσει 6 φορές το ταμπλό, και 2 φορές τις πόρτες.
Άλλαξα εγκέφαλο, και κολάρα.
Αυτή την στιγμή, τρίζει.
Ναι, θα πηγαίνει πιο αργά από το cooper, θα καίει και λίγο παραπάνω.
Αλλά τουλάχιστον θα βρω λίγο την ησυχία μου.
Όσο για το κιβώτιο, σε τελική ανάλυση είναι ήδη 185 άλογα(δυναμομετρημένο τόσα είναι).
Άντε να μπει μια εξάτμιση και μια καλύτερη εισαγωγή.
Δεν νομίζω να το ψάξω παραπάνω, ούτως η άλλως, παραπλήσιες επιδόσεις με το mini έχει.
Άντε να χάνει στην τελική μετά τα 220 λόγω έλλειψης 6ης.
Δεν θα αντέξει ποιά το κιβώτιο, τι θα πάθει?
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Οκτ 2007, 19:40:54 Θέμα δημοσίευσης:
Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης.
Με 140χλμ και πέμπτη, στις πόσες στροφές δουλεύει ο κινητήρας/
Λόγω έλλειψης 6ης, έχετε παρατηρήσει γενικώς να δουλεύει ο κινητήρας πολύ ψηλά με αντίκτυπο την κατανάλωση?
Πήγα και το είδα τώρα στην αντιπροσωπεία, μόνο η έλλειψη 6ης με ζορίζει.
Ξεπερνιέται πιστεύετε?
Η είναι κουραστικό?
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2, 3 ... 60, 61, 62
Σελίδα 62 από 62
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης