PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Μπροστινά φανάρια
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Οκτ 2007, 09:14:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαναριων συνεχεια...

Χθες το βραδυ καθως πηγαινα στο σπιτι μετα το μαθημα μετα την δουλεια περασα απο πολυ σκοτεινους δρομους στην διαδρομη μονο και μονο για να δω πως συμπεριφερονται τα νεα φαναρια στο απολυτο σκοταδι.
Λοιπον το απογευμα εριξα μια ματια στο Wikipedia και εμαθα πολλα για το πως δουλευουν τα φαναρια με τα κατοπτρα και πως αυτα με τους προτζεκτορες.
Το βραδυ το ειδα και στην πραξη.

Δειτε δυο φωτος για να καταλαβαιτε τι περιπου εννοω.

Πρωτη φωτο:Φαναρι με κατοπτρα

Ο συγκεκριμενος τυπος εχει παραβολικα κατοπτρα.
Οπως θα δειτε δειχνει ακριβως πως πεφτουν οι δεσμες στον δρομο και που ακριβως εμφανιζετε η μαυρη περιοχη για το ματι του οδηγου.
Η μαυρη περιοχη ειναι και αυτη την οποια δεν βλεπουμε.
Αυτον τον συγκεκριμενο τυπο φαναριου τον εξεληξε η Valeo.

Δειτε τωρα την αντιστοιχη φωτο για τον προτζεκτορα

Πρωτη χαρακτηριστικη διαφορα ειναι το κατοπτρο το οποιο στην περιπτωση αυτη ειναι ελλιπτικο.
Η παραβολη μπορει να συγκεντρωνει δεσμες σε ενα σημειο που λεγετε εστιακο ενω η ελληψη συγκεντρωνει δεσμες που φευγουν απο ενα σημειο εκτος ελληψης σε ενα εστιακο σημειο.
Αν σκεφτητε τα παραπανω αναποδα θα καταλαβαιτε και την διαφορα στην λειτουργια των δυο τυπων φαναριων.

Οπως θα δειτε στην φωτο φαινετε πως καταληγουν τελικα η δεσμες στον δρομο.

Αυτο ηταν που ξεχωρισα με την πρωτη χθες το βραδυ.
Ενω με τα προηγουμενα το φως των Xenon διασκορπιζοταν και αλλου εκτος του δρομου με αποτελεσμα να ενοχλω και τους απεναντι με αυτα δεν ειχα τετοια προβληματα.

Το κυριο χαρακτηριστικο και των δυο φαναριων ειναι η δεσμη τους η οποια στο δεξιο μερος φεγγει πολυ περισσποτερο απο οσο ευθεια και αριστερα.
Κατα φαναρι παρουσιαζουν τις εξης διαφορες.Το δεξι φαναρι ειναι ετσι ρυθμισμενο(οχι απο το ρεγουλαρισμα αλλα απο την εταιρια)ωστε να φεγγει πιο μακρυα απο το αριστερο αλλα απο ενα σημειο και επειτα το φως του φεγγει τοσο ωστε να βλεπεις χωρις να ενοχλεις.
Το αριστερο φεγγει πολυ πιο εντονα αλλα πολυ πιο κοντα.
Τωρα δεν ενοχλω και κανεις δεν μου εκανε νοημα να χαμηλωσω τα φωτα μου.
Δεν ηταν οτι δεν ειχα αρκετο φως αλλα γιατι ειναι αλλη η φιλοσοφια του προτζεκτορα.

Τελος να πω οτι σε τελειως σκοτεινους δρομους το φως που εβλεπα στα δεντρα και στα λοιπα φυτα ηταν σαν να το ειχαν κανει με χαρακα.
Απιστευτο αποτελεσμα.

ΥΓ:Ολα τα παραπανω για τα κατοπτρα τα ειπα για να επαληθευσω ενα βιντεο που ειχα δει καποια στιγμη για την τοποθετιση Xenon σε αυτοκινητα και ποσο απαγορευτικη ειναι αυτη.
Τελικα το βιντεο ελεγε κατι σωστο αλλα δεν το εδεινε με σωστο τροπο.
Ελεγε οτι δεν πρεπει να περναμε φωτα Xenon σε αμαξια που δεν το εχουν απο την εταιρια.
Εγω λεω οτι μπορουμε να περασουμε φωτα Xenon σε αμαξια που εχουν προτζεκτορες.Τωρα καταλαβαινω γιατι οι εταιριες ακολουθουν αυτην την πολιτικη.
Το ειδα με τα ιδια μου τα ματια.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Οκτ 2007, 10:14:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
.....Τωρα καταλαβαινω γιατι οι εταιριες ακολουθουν αυτην την πολιτικη.
Το ειδα με τα ιδια μου τα ματια.

Για θυμήσου πόσο καιρό το λέω... εδω εδώ εδω κλπ κλπ

αν το κάτοπτρο είναι σχεδιασμένο για xenon τοτε ολα οκ
αν δεν τότε στραβώνουν
απλά οι προτζεκτορες ουτως η άλλως δεν στραβώνουν
περισσότερο στο τόπικ για τα φαναρια των 206 οπου θα ανεβάσω μέσα στο Σαββατοκύριακο μερικές πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από
206 μαμά φαναρι/λαμπα,
206 μαμα φανάρι/xenon,
206 projector/μαμα λάμπα,
206 projector/xenon

Χθες εβαλα και τα δικά μου.
Παρατήρησα το ίδιο ακριβώς... (σωστή κατανομή φωτισμού) το οποίο και περίμενα. Rolling eyes Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Οκτ 2007, 11:26:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω τωρα το μεσημερι θα βγαλω φωτος γιατι τωρα ειμαι στην δουλεια.
Θα το πλυνω και λιγο γιατι δεν παιζει αλλο.
Το μονο που φαινετε ειναι τα φαναρια που μπηκαν χθες.
Laughing Laughing Laughing

Εγω δεν εχω τοσες διαφορετικες εκδοχες και ειμαι πολυ περιεργος να δω την εξεληξη που ειχαν σε εσενα.
Παντως αν και δεν ξερω αν ειναι σωστα ρεγουλαρισμενα τα φαναρια μου το φως τους ειναι πολυ καλο.
Θα το τσεκαρω και σε εναν ηλεκτρολογο φιλο δικο μου γιατι αυτοι στην Peugeot σε απαγορευουν να μπεις στο συνεργειο μιας και παρακολουθητε με κλειστο κυκλωμα και αν παρατυπισουν θα τους κοψουν τον κ...ο!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Οκτ 2007, 21:10:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε ωρα ηταν να στρωθω και να βαλω τις φωτογραφιες που σας ειχα υποσχεθει.
Εβγαλα μπολικες για να εχουμε να λεμε.
Πρωτον χρωστουσα καποιες απο οταν "εδεσα" το φαναρι και ειχα βαλει ολα τα led στην θεση τους.
Η δοκιμη εγινε με μια 9V μπαταρια η οποια οταν τροφοδοτισε ολα τα led τα ψηλο-ειδε λιγο.Τελος παντων.
Δειτε.

Και μια στο απολυτο σκοταδι.

Τωρα ας δουμε και το αποτελεσμα πανω στο αμαξι.
Δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι το ασημι με το μαυρο θα κανουν καλο συνδιασμο.
Μολις τα ειδα ομως επαθα οσο και αν το περιμενα.
Δειτε φωτος.

Και τωρα καποιες σε καπως ποιο σκοτεινο περιβαλλον.Τις εβλαγα τωρα το απογευμα που περνουσα τις λαμπες στην μεγαλη σκαλα.
Εβαλα τις παλιες που μπλεδιζαν ελαφρως.Καλα σε καμια περιπτωση δεν φτανει το Xenon αλλα στον δρομο κανει πιο ομαλο αποτελεσμα.
Απλα παρενθεση.
Δειτε φωτος.

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Οκτ 2007, 22:59:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει κάποιο μοντέλο με projector, φώτα ομίχλης και ηλεκτρικό ρυθμιστή;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2007, 08:01:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νο.
Τουλαχιστον με αυτα που ξερω.
Εχω καιρο να μπω στην Autostyle ειναι η αληθεια και αυτην την στιγμη μπορει να σου λεω και ψεματα.
Παντως σκεφτομαι να βαλω προβολακια και εχω την δυνατοτητα με τον προφυλακτηρα που θελω να βαλω.
Αλλα δεν τα χρησιμοποιησα και ποτε μεχρι τωρα εκτος απο την περιοδο που ειχα περασει τις τυπου Xenon λαμπες.Αυτο το εκανα γιατι με την μικρη σκαλα μονο δεν εβλεπα τιποτα σχεδον.
Τωρα ουτε η μεγαλη χριαζετε ουτε τα προβολακια ουτε η μικρη.
Laughing Laughing
Πλακα κανω.
Βασικα το καλο που εχουν αυτα τα φαναρια ειναι τα δυο led που εχουν κατω χαμηλα.
Πολυ φως τα ατιμα.Αν τα κοιταξεις καταφατσα σε στραβωνουν.
Παρακανουν δουλεια για ψειρακια.
Οσο για την ηλεκτρονικη ρυθμιση που την εχασα δεν με πειραζει γιατι τα φωτα μου αυτην την στιγμη ειναι πολυ σωστα ρυθμισμενα.Και βλεπω σαν πριν και δεν στραβωνω κανεναν και εχει αυξηθει κατα πολυ η πλευρικη ορατοτητα και ειδικα η δεξια.
Οι βραδυνες δεξιες στροφες ειναι απολαυση.

Επιστροφή στην κορυφή
Kalxas (axilleas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.6 2001

Ένταξη: 12 Δεκ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Οκτ 2007, 09:38:01    Θέμα δημοσίευσης: μπροστινα φανατια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα, μηπως ειναι ευκολο να μου πει καποιος φιλος εαν τα παρακάτω φαναρια κανουν για 307 ελληνικο?

http://www.body-kit.co.uk/acatalog/peugeot_307_angel_eyes_headlights.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Οκτ 2007, 12:01:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Peugeot 307 (2001+) Head Lamps - Chrome Angel Eyes
Product Code: (P-307-HL-CHAE)
A Pair of AutoArt Chrome Angel Eyes Headlights for the Peugeot 307.
Fully E Approved - UK Road Legal.

Στην παραθεση εχω μπολνταρει το συγκεκριμενο κειμενο.
Αυτο το λεει ολα.
Αυτα αν τα παραγγειλεις απο το συγκεκριμενο e-shop θα σου ερθουν με προδιαγραφες δεξιοτιμονου.
Δηλαδη η αριστερη δεσμη θα ειναι αυτη που θα χτυπα στον θεο και ετσι θα ενοχλεις ολους οσους βρησκονται απεναντι.

Επιστροφή στην κορυφή
Kalxas (axilleas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.6 2001

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Οκτ 2007, 15:53:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις ιδέα που μπορουμε να βρουμε φαναρια "αμεσα " απο την ελληνικη αγορα?
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Οκτ 2007, 18:56:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελληνικη δεν νομιζω.Καλυτερα γερμανικη.

Επιστροφή στην κορυφή
Kalxas (axilleas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.6 2001

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Οκτ 2007, 11:04:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα, καποιο site που μπορουμε να παραγγειλουμε τα φαναρια σημερα και να τα εχουμε μεχρι τριτη-τεταρτη?

brz20 έγραψε:
Ελληνικη δεν νομιζω.Καλυτερα γερμανικη.
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Οκτ 2007, 10:47:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω σπιτι μου το χαρτι με την μεταφορα των χρηματων που ειχα κανει το καλοκαιρι στην εταιρια για τα φαναρια.
Γραφει πανω επωνυμια εταιριας,διευθυνση,ΤΚ,ΙΒΑΝ και γενικα ολα αυτα που χριαζονται για να μεταφερθουν τα χρηματα στον συγκεκριμενο λογαριασμο.
Η επωνυμια και η διευθυνση ειναι λιγο περιτα αλλα καλο ειναι να υπαρχουν.
Κατω κατω γραφεις τον λογο της μεταφορας των χρηματων(τον κωδικο των φαναριων δηλαδη)και περιμενεις να σε ειδοποιηση το ταχυδρομιο.
Εγω ετσι εκανα.

Κατι αλλο που θελω τωρα.Πειτε μου οποιος ξερει κατι.
Μπορουμε με καποιον τροπο να αφαιρεσεις καποια μικρη υγρασια μεσα απο το φαναρι?
Εστω και με το να αφησει ελαχιστο λεκε.
Δεν ειναι εκει το θεμα.Το θεμα ειναι αν υπαρχει τροπος(με πιστολακι για τα μαλια εστω)να αφαιρεθει.
Θελω την γνωμη ολων.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Οκτ 2007, 14:50:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σου είπα τι θα κάνεις με τα sms χθες... Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2007, 17:33:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα χριαστηκε δεκα λεπτα και 4 ωρες σε κλειστο χωρο οπως το γκαραζ.
Και εξηγω.
Μολις εφτασα Τρικαλα χθες το πρωι πριν παω για μαθημα τσεκαρω τα φωτα και ειχαν ακομα αυτην την σχετικη υγρασια.
Κατεβαζω μουτρα και αρχιζω και σκεφτομαι.
Αναβω μεσαια και μεγαλη σκαλα για να ζεστανω οσο περισσοτερο μπορουσα το φαναρι και βλεπω οτι η υγρασια διαλιετε αλλα δεν υπηρχε εξοδος διαφυγης.
Τοτε παρατηρω οτι συγκεντρωνετε προς τα φλας και αποφασιζω να ανοιξω το καπο και να ξεκουμπωσω της φισες που συγκρατουν τα φλας αλλα και τα λαστιχενια καληματα των φαναριων(μεσαιας και μεγαλης σκαλας).
Το αφησα ετσι και το παρατηρουσα.
Τελικα μην μποροντας να περιμενω εκει γιατι το μαθημα περιμενε και επρεπε να παω κλεινω την μηχανη και αφηνω λαστιχενια καλημματα,φισες και καπο ανοιχτα.
Μετα απο 4 ωρες που επεστρεψα τα φαναρια ηταν οκ και ουτε ιχνος υγρασιας.
Το ζητημα ειναι οτι πρεπει να ανοιξω μια μερα το καπο πριν βρεξει για να τσεκαρω κατι που θελω.
Τα φαναρια ειχα παρατηρησει οταν τα ειχα αγορασει οτι στο πισω μερος ειχαν κατι μικρες τρυπουλες που τις καλυπταν λαστιχενια καπελακια.
Αυτα δεν ξερω κατα ποσο υπαρχουν τωρα πισω γιατι μπορει καποιο να το εβγαλαν οι κυριοι που τα περασαν και να μην το προσεξαν καθολου.
Θα τσεκαρω λοιπον και θα σιλικοναρω οτι βρω ανοιχτο.
Ετσι δεν θα εχω παλι τα ιδια.

Επιστροφή στην κορυφή
PILAXENO (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 307 1.4 8V XT PREMIUM

Ένταξη: 03 Απρ 2007
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2007, 23:34:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω Κωσταντινε εχω το ιδιο προβλημα τωρα τον χειμωνα εχω υγρασια στα φαναρια μου .
Εσυ το ελυσεσ το προβλημα?

PILAXENO
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Νοέ 2007, 16:03:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ελυσα.
Μια μερα εκανα το δρομολογιο χωριο-Τρικαλα και οταν εβαλα το αμαξι στο γκαραζ ανοιξα το καπο του και τις λαστιχενιες ταπες απο τα φαναρια.
Ακομα και του φλας.
Μετα πηρα για λιγο το πιστολακι και ζεστανα το κρυσταλλο.
Αυτο δεν ειναι τοσο απαραιτητο.
Το καλυτερο ειναι να το αφησεις να κρυωσει με ανοιχτο το καπο(οπως και εκανα)και με τις ταπες ανοιχτες.
Η ζεστη παει παντα πανω και μαζι με πηρε και την υγρασια.

Επιστροφή στην κορυφή
SoniC (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) (2001)

Ένταξη: 16 Μάρ 2007
Τόπος: Menidi - Pefkakia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 03:31:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έβαλα και εγώ τελικά Angel Eyes μαζί με XENON. Έχω βγάλει μια πολύ low quality pic αλλά θα ανεβάσω και κάποια που θα φαίνεται καλύτερα. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι είναι φοβερά ωραία!!

My Peugeot 307 - ;o
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 08:24:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκεφτομαι να βαλω και φαναρια μπροστα και επειδη της fk ξεφευγουν πολυ βρηκα αυτα http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-307-BLACK-ANGEL-EYE-PROJECTOR-HEAD-LIGHTS_W0QQitemZ260319072431QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item260319072431&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1689|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318#ebayphotohosting
γιατι η Αγγλια πλεον ειναι οτι πρεπει για αγορες σε συνδυασμο με αυτα http://cgi.ebay.co.uk/Peugeot-307-00-05-Black-Lexus-Rear-Lights-Led-Style_W0QQitemZ220336949264QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item220336949264&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1689|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318#ebayphotohosting
τι λετε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
SoniC (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) (2001)

Ένταξη: 16 Μάρ 2007
Τόπος: Menidi - Pefkakia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 22:03:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άμα τα πάρεις απο ebay, όπως τα πήρα και εγώ, θα σου είναι κατάλληλα για δεξιοτίμονα. Δηλαδή θα φωτίζουν περισσότερο δεξιά αντί για αριστερά. Έμενα ο ηλεκτρολόγος μου έκοψε το ροδελάκι και μου κατέβασε τον φωτισμό περίπου 2 σκάλες για να μην τυφλώνω τους απέναντι. Παρόλα αυτά φωτίζει πολύ ικανοποιητικά μαζί με τα XENON που του έχω.
Να μερικές φώτο που τράβηξα σήμερα:

και μερικές άλλες αν θες να τις Postaro με Link

My Peugeot 307 - ;o
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ae86 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 XT 1.6 16v (11/2003)

Ένταξη: 11 Δεκ 2008
Τόπος: Αγρίνιο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Δεκ 2011, 14:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωρίζει κανείς αν αλλάζει το μοτεράκι ρύθμισης της δέσμης των φαναριών?
Εδώ και καιρό δεν λειτουργεί στο δεξί φανάρι και κάποια στιγμή πρέπει να το φτιάξω.

Ίσως θα την θυμούνται λίγες ώρες τα δέντρα και οι θάμνοι του τοπίου. www.ndimou.gr/articledisplay.asp?time_id=389&cat_id=1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Σελίδα 8 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης