PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ KAI 206 !!!!!!!!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2002, 17:34:12    Θέμα δημοσίευσης: ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ KAI 206 !!!!!!!!!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια, τι ηταν παλι το σημερινό ;
το ρευμα ηρθε μολις πριν απο 5 λεπτα.
Τι νερό ηταν αυτο;
Ας ειναι καλα τα βουλωμενα και παρατημενα στο ελεος του Θεου φρεατια !!!τοσο νερο δεν ειχα ξαναδει και δεν ειχα ξαναοδηγησει .

Τα ερημα τα 206 που βλεπουμε στην τηλεοραση να ειναι παρατημενα η σβηστα η κουκουλωμενα απο τα νερα?
Ποναει η καρδια μου.

Ασε που και το δικο μου με 2α και πηγε να σβήσει στην περιοχη του Ρεντη βγαινοντας προς Θηβων.
Δεν εχω λογια να περιγραψω το τι γινοταν 4 το μεσημερι.

Και ειναι ωρα νομιζω να μιλησουμε περι των κινδυνων που υπαρχουν οταν κανεις οδηγει με τοσο νερο στο δρομο!!! (να ηταν τουλαχιστον και δρομος!!)
1. Υπαρχει περιπτωση να εισελθει νερο στον κινητηρα μας οταν οδηγουμε σε τετοιες συνθηκες - φυσικα απο που αλλου αλλα απο την εισαγωγη αερα? βλεπε σκουπες και λοιπες πατεντες!
2. Αν μπει νερο τι γινεται ; παει το κλαιμε το μοτερακι μας ;
3. Ποτε σβηνει μια μηχανη (του 206) οταν οδηγεις μεσα στα νερα ;
4. Αν σβησει πρεπει να δοκιμασουμε να ξαναβαλουμε μπροστα ; Ποσο ευκολο ειναι κατι τετοιο ;

Συγχωρηστε μου την απειρια στην οδηγηση σε "συνθηκες λιμνης".

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2002, 17:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλό το topic!!

Εγώ πάντως τα έπαιξα με την ποσότητα νερού....Πανικός!

είδα και στην TV το έρημο το κόκκινο 206 με την ηλιοροφή που το "παρέσυρε το ρέμα, μάνα μου δεν ήταν ψέμα"... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Πάντως προσωπικά δεν έχω και πολλές εμπειρίες από βροχές και με 206...

Ξέρει κανείς αν αντέχει το 206 σε τέτοιες καταστάσεις??
Μου φαίνεται ότι το 206 παίρνει νερά από κάτω εύκολα....και αυτό το λέω γιατί η ποδιά από κάτω που καλύπτει την μηχανή κλπ... είναι στα αξεσουάρ και δίνεται στάνταρ μόνο στην Βόρεια Ευρώπη...άλλη μια οικονομική παρέμβαση της PEUGEOT που "σέβεται" τους Έλληνες πελάτες της.... Evil

Του έχει τύχει κανενός χαλάζι? Ζημιές έχει πάθει κανείς?
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2002, 18:07:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωπ! ποδια που καλυπτει τη μηχανη?
vini παλι σε εξοδα θα μας βαλεις ;
Επειδη θελω πληροφοριες αλλα για να μην ξεφυγει αυτο to topic και αντι για τη βροχη αρχισουν τα παιδια να γραφουν για την ποδια, κανε ενα κοπο κι ενα topic σχετικο και πες που , ποσο, ποιος, και αν μπαινει σε χαμηλωμενους κ.λ.π.

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2002, 18:27:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως με έχει πετύχει παρόμοια καταιγίδα στη περιοχή του Factory
(στην Πειραιώς) με το 206 και δεν είχα κάποιο πρόβλημα εκτός του ότι
δεν έβλεπα παραπάνω από 5 μέτρα....

Επίσης στην Κηφησίας μου έχει τύχει κάτι ανάλογο αλλά και πάλι δεν
είχα πρόβλημα. Τότε βέβαια είχαν σταματήσει όλοι μέσα στην μέση του δρόμου
οπότε είχα σταματήσει και εγώ αλλά το αμάξι δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα. Τότε είχε πέσει και αρκετό χαλάζι.

Φώτα ομίχλης, μεγάλη σκάλα, alarm και ο θεός βοηθός.
Πιο πολύ ανησυχούσα μην πέσει κανείς επάνω μου παρά μήπως μείνει
το 206 λόγω νερού.

Επίσης για την σκούπα το βλέπω λίγο δύσκολο να μπει νερό μέσω αυτής
στην μηχανή διότι είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω απο τις πλαστικές γρύλλιες.
Σε 2 πλυσίματα που έχω κάνει, έριξα επίτηδες νερό με το λάστιχο στην
μούρη του αυτοκινήτου, αλλά όταν κοίταξα την σκούπα για ίχνη νερού
δεν βρήκα τίποτα..

Οπότε ότι νερό έρχεται και μπαίνει μπροστά από το καπώ, για να περάσει
στην σκούπα θα πρέπει να έχει και μια δύναμη από κάτω να το φυσάει
προς τα πάνω, λίγο απίθανο σε βροχή.
Εκτός αν το νερό ανέβει τόσο πολύ οπότε θα έχει σβήσει η μηχανή από πρίν.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2002, 18:43:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CHATASSOS ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ Ή ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΡΥΛΛΙΕΣ?
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΚΟΥΡΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΙΑ ΑΣΗΜΙ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ (ΝΟΜΙΖΩ) ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΝΑ ΜΠΛΕ 206 ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ. ΣΑΝ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΟΥΖΑ ΕΙΝΑΙ .
ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΟ !!!!
3 ΤΑ 206 ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ΝΙΩΘΩ.

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2002, 19:22:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιλάμε για τις γρύλιες που είναι πάνω από τον προφυλακτήρα?
Αν ναι, τότε είναι ήδη αργά!!!! Καλά θα κάνεις να έχεις και κανένα
σωσίβιο μαζί σου....

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2002, 20:31:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimip για την προστατευτική ποδιά κοίτα στην:

http://www.pugsport-gti.co.uk/sumpguard.htm
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2002, 20:36:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό που μας μάθαιναν στο στρατό:"Μικρή σχέση στο κιβώτιο και ψηλά τις στροφές όταν περνάτε ποτάμι" (...)
Εγώ πάντως σήμερα το νερό το έφαγα με το παπί. Δεν ξέρω αν ήταν για καλό Rolling eyes
Όσο για τα καημένα τα 206 που είδαμε στα έκτακτα τι να πει κανείς; Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2002, 20:43:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο Μega ειδα δυο 206 στου Ρεντη ενα γκρι που το επερνε το ρεμα και το κυνηγουσε ενας καδος! και ενα πρασινο παρκαρισμενο σε μια λιμνη
Ελπιζω να μην ηταν κανενος δικου μας Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούλ 2002, 01:06:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ego pantos me tin simerini neroponti emina kat'enthousiasmenos. Me toso nero kai to agapimeno toutou den pire oute mia stagona apta tzamia.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Asto kalo sigkinithika Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούλ 2002, 09:28:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρα η σύνοψη είναι:

Για τα 206 cc, μετά από εξαντλητική έρευνα του 206 club, μπορούμε να πούμε ότι είναι στεγανά 100% 8O

Τα 206 έχουν λίγο από αμφίβια διότι επιπλέουν και σε περίπτωση κινδύνου γίνεται και ... βάρκα.

Αν κάνετε κόντρες να γνωρίζετε ότι είσαστε πιο γρήγοροι από τους κάδους 8O

Ετσι για να γλυκάνουμε λίγο τον πόνο μερικών. Ελπίζω να μην είχαμε θύματα στο Club.

Vini το προστατευτικό από κάτω (ποδιά) είναι για ασφάλεια από πέτρες και λοιπά αντικείμενα. Αν η ποδιά είναι μεταλλική όταν θα πηγαίνετε στα συνεργεία θα σας βρίζουν διότι για να αλλάξουν λάδια θα πρέπει να την κατεβάζουν.

ΤΙP: Eλέγξτε αν η ασφάλειά σας, καλύπτει θεομηνίες και καταστροφές από φυσικά φαινόμενα.
Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιοι για λόγους οικονομίας τα αφαιρούν και μετά τραβάνε τα μαλλιά τους...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούλ 2002, 09:45:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά εγώ δεν συνάντησα νεροποντή πουθενά γιατί είμουνα στο μπουντρούμι μέχρι τις 8.00 το βράδυ (ο Sidobre γνωρίζει) και μετά όταν πήγα σπίτι δεν είχα ρεύμα. Aφού πέρασα μία ρομαντική βραδυά υπο το φως των κεριών, μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχε έρθει ο πολιτισμός. Nοιώθω βαθύτατα συγκηνημένος που μετά από 14 ώρες είμαι σε ένα μέρος που έχει ρεύμα.

Kαι δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν θα ξανακράξω καμία γυναίκα εάν φέρει σπίτι εκείνα τα άθλια αρωματικά κεριά! Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούλ 2002, 09:54:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Παιδιά εγώ δεν συνάντησα νεροποντή πουθενά γιατί είμουνα στο μπουντρούμι μέχρι τις 8.00 το βράδυ (ο Sidobre γνωρίζει) και μετά όταν πήγα σπίτι δεν είχα ρεύμα. Aφού πέρασα μία ρομαντική βραδυά υπο το φως των κεριών, μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχε έρθει ο πολιτισμός. Nοιώθω βαθύτατα συγκηνημένος που μετά από 14 ώρες είμαι σε ένα μέρος που έχει ρεύμα.

Kαι δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν θα ξανακράξω καμία γυναίκα εάν φέρει σπίτι εκείνα τα άθλια αρωματικά κεριά! Wink Wink Wink

Βρήκαμε και τι δώρα θα σου κάνουμε.

Τσιγάρα για το μπουντούμι (όπως και σε μένα)
Και κεριά (..κατά προτίμηση αρωματικά) για το σπίτι.... :D

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούλ 2002, 09:56:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίγουρα και απο προσωπική εμπειρία (ανέβασμα της Δουκίσσης Πλακεντίας απο Χαλάνδρι προς Μεταμόρφωση Χαλανδρίου -Εθνος-) το νερό να είναι μέχρι την πόρτα, πάνω δηλαδή απο τον μαρσπιέ, το 206 πήγαινε χαλαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο που χρειαζόταν να κάνω να κρατάω τις στροφές του κινητήρα ψηλά (2500 - 3000) και με 1η - 2α στο κιβώτιο και φυσικά προσοχή στους απέναντι να μην σηκώνουμε κύματα (οχι τσουνάμι), παρότι βέβαια οι απέναντι με έλουζαν κανονικά (το νερό να κρύβει το αυτοκίνητο).

Τώρα για τις ασφάλειες, θα πρέπει όλοι να έχουμε στο ασφαλιστήριο μας όλες τις απρόβλεπτες "φάσεις". Και εξηγούμε
1. Πλημμύρες - νεροποντές
2. Πτώσεις δέντρων
3. Σεισμούς (καταπλάκωση απο κτίριο κλπ)
4. φωτιά
5. κακόβουλες πράξεις

έστω και αν όλα αυτά αυξάνουν τα ασφάλιστρα έχουμε κάπως το μυαλό και την καρδιά μας στην θέση τους.

Αυτά και θα επανέλθω, όπως έκανα και σε άλλο topic, για την κατάντια της χώρα μας και ποιοι ευθύνονται για όλα αυτά.

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούλ 2002, 10:49:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206cfu έγραψε:
έστω και αν όλα αυτά αυξάνουν τα ασφάλιστρα έχουμε κάπως το μυαλό και την καρδιά μας στην θέση τους.

Eπειδή εγώ τα έχω όλα αυτά στην ασφαλειά μου (πακέτο E15 της Eθνικής) για τον λόγο που έβαλα σε quote από τον p206cfu, σας λέω, ότι το παραπάνω ποσό που πληρώνεις, είναι αστείο σε σχέση με την εξασφάληση που έχεις. Kαι βέβαια πέρνοντας το πακέτο με όλα αυτά είχα 15% έκπτωση, όπου έρχεται στα ίσια εάν δεν τα έβαζα.

Tο μόνο πρόβλημα που σε κάποιους θα φανεί, είναι ότι δίνεις όλα τα χρήματα cash. Δεν έχεις την δυνατότητα να δώσεις 2 εξαμηνες δόσεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούλ 2002, 11:18:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια που το έφερε η κουβέντα, υπάρχει η δυνατότητα όταν μεγαλώσει το Club να κάνει ομαδική ασφάλιση σε ασφαλιστική εταιρία με σημαντική έκπτωση και πολλές καλύψεις....

Αν ενδιαφέρετε κανείς ας το πεί....

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούλ 2002, 12:12:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επανέρχομαι, λοιπόν πιο ήρεμος απο πρίν, για να αναπτύξω κάποιες σκέψεις και κάποια συμπεράσματα που έχω βγάλει απο το φτωχό πλήν τίμιο (στις σκέψεις) μυαλό μου.

Τα τελευταία 12 χρόνια που είμαι μόνιμος κάτοικος Αθηνών παρατηρούσα και συνεχίζω να παρατηρώ αλλά και φυσικά να συμμετέχω σε κάποιους φρενήρης ρυθμούς της ζωής (κάποιοι θα περίμενα να πώ ανάπτυξης, πολύ θα το ήθελα), με αυτούς τους ρυθμούς πολλές φορές αδυνατώ να παρακολουθήσω αλλά και να κρίνω διάφορες αλλαγές που γίνονται γύρω μου. (Μπαίνω στο θέμα μην φωνάζετε) η πόλη αυτή θέλουμε(?) όλοι μας να γίνει καλύτερη για μας αλλά και κυριότερο για τα παιδιά μας. Κάποιοι όμως - οι γνωστοί σε όλους μας - που καθορίζουν τις τύχες μας έχουν άλλα σχέδια. Τα τελευταία 10 χρόνια τα έργα ανάπτυξης σε αυτήν την πόλη είναι τεράστια, ΑΛΛΑ μόνο στα σχέδια. Τι είναι αυτο που φταίει οταν μια γέφυρα ηλικίας μόλις 20 ετών γρεμίζεται, τι είναι αυτο που φταίει οταν ένα εργο αξία πολλών δις βουλιάζει σε μια νεροποντή, τι είναι αυτό που φταίει οταν σε ένα σεισμό τα πάντα διαλύονται???
Η απάντηση η δικιά μου είναι μία και μοναδική και αυτή είναι η
Α Τ Ι Μ Ω Ρ Ι Σ Ι Α.

Κάποτε (ενας μύθος λέει) οτι σε κάποια γέφυρα (φυσικά της Αρτας) θα έπρεπε να θαφτεί η γυναίκα του πρωτομάστορα στα θεμέλια της, για να μπορέσει η γέφυρα να σταθεί στα "πόδια της". Οπερ και εγέννετω λοιπόν, τιμώρησαν τον πρωτομάστορα με την θανάτωση της γυναίκας του μόνο και μόνο για να στυλωθεί η γέφυρα.

Ας βρούν λοιπόν κάποτε τον "πρωτομάστορα" του κάθε έργου που γίνεται αιτία να θρινήσουμε θύματα και ας του θανατώσουν οτι πολυτιμότερο έχει στην ζωή του - την ελευθερία του - και θα δούμε όλοι μας κάποια πράγματα να πηγαίνουν λίγοοοοοο προς το καλύτερο. Είναι τουλάχιστον μια αρχή. Αν και αυτό δεν αποδώσει τότε "Καιάδα σου ερχόμαστε".

Ενας ψυλοσκεπτόμενος (οταν κατεβαίνει απο το τραίνο με τους φρενήρης ρυθμούς) Ελληνας...

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούλ 2002, 13:29:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Βρήκαμε και τι δώρα θα σου κάνουμε.

Τσιγάρα για το μπουντούμι (όπως και σε μένα)
Και κεριά (..κατά προτίμηση αρωματικά) για το σπίτι.... :D

εναν αναπτηρα εχω και αυτον τον καταθετω υπερ του κοινου σκοπου!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούλ 2002, 13:44:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aυτό είναι FORUM!!!!!!!!!!

Ξεπετάω μία παρουσίαση και επανέρχομαι γιατί τι θέμα που θίγει o p206cfu είναι από τα θέματα που μου αρέσουν. Aν προλάβω, το βράδυ. Kαι αν βέβαια έχω ρεύμα στο σπίτι. 8O 8O 8O

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούλ 2002, 14:34:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πεις ρε Chris (Τα ξαναπείρα τώρα - οχι με εσένα φυσικά),

θα με ρωτήσει κάποια στιγμή η κόρη μου γιατί γίνονται όλα αυτά και τι θα πρέπει εγώ να της απαντήσω???

Οτι θα πρέπει να ζει με αυτές τις καταστάσεις και άλλες τέτοιες μλκς???
Ειλικρινά τρέμω και μόνο στην ιδέα αυτής της σκηνής...

Αλήθεια έχουν σκεφθεί ποτέ στην ζωή τους - ξέρετε πολύ καλά για ποιούς μιλάω - τι θα απαντήσουν στα παιδιά τους σε μία παρόμοια ερώτηση με αυτήν της κόρης μου?

Πολύ φοβάμαι οτι θα τους απαντήσουν "Δεν φταίμε εμείς παιδί μου, φταίνε αυτοί που μας τα παρέδωσαν!!!"

"Κύριοι ο Καιάδας άνοιξε, παρακαλώ κρατάτε τις προσκλήσεις στα χέρια και καλό ταξίδι..."

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης