PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - car pc
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2007, 00:35:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ΄οτι καταλαβα μιλατε για carpc και με ενισχυτη?!
Τελικα απ'οτι φανηκε παντως,ειναι καλυτερο να φτιαξεις carpc χωρις ενισχυτη!
Eιναι ψιλομπερδεμα και δεν πολυχρειαζεται!Εγω επειδη τον ειχα ηδη στο αυτοκινητο τον εβαλα!
Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2007, 00:54:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και παλι
Τον βολευει να οδηγησει ενησχυτη απο πηγη αλλη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2007, 01:07:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Eιναι ψιλομπερδεμα και δεν πολυχρειαζεται!Εγω επειδη τον ειχα ηδη στο αυτοκινητο τον εβαλα!

γιατί ψιλομπέρδεμα?

Giannis307 έγραψε:
Και παλι
Τον βολευει να οδηγησει ενησχυτη απο πηγη αλλη...

γιατί?
λόγο 4~5v εξοδο της aftermarket πηγής?
μα τότε μιλάμε για καλή πηγή όχι για μόνο 150ε...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2007, 01:13:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:

Βy the way,εγω να ευχαριστησω τα παιδια εδω που με βοηθησαν σε αποριες που ειχα και πρωτα απο ολους να ευχαριστησω τον Brz20 για τις αποριες που μου ελυσε αλλα και για το προγραμματακι! Wink

Θελω να δηλωσω κατι.Πρωτα απο ολα θελω να μην ευχαριστησω τον Brz20.
Laughing Laughing Laughing

Ρε συ θες να μαλωσουμε?
Τι βοηθεια σου εδωσα που σε εβλεπα στο MSN και εβγαινα για να μην με δεις.
Πλακα κανω.Ε βοηθεισα λιγο αλλα περισσοτερο για το προγραμμα γαιτι στο αλλο οσο το ακουγα κοντεβα να σπασω εγω των δικο μου υπολογιστη και μετα θα πληρωνες κιολας.
Laughing Laughing

Πλακα πλακα(2 πλακες!!!)το προγραμμα θα στο εδεινα γιατι ειμαι υπερ της αποψης οτι η πληροφορια πρεπει να ειναι ελευθερη για ολους.
Καθαρα ιδεολογικα δηλαδη στο εδωσα μην νομιζεις οτι ειμαι και καλος ανθρωπος.
Παντως για ολα τα αλλα μην το συζητας(απο το PC τουλαχιστον)Αν θες το συζηταμε απο κοντα.Πολυ θα γουσταρα να τα πουμε καμια φορα απο κοντα.
Εχω αυτην την επιθυμια.
Γενικα να βρεθω με ατομα που μιλαμε χρονια απο εδω.
Αντε παιδια εριξα το μηνυμα.
Η επομενη εκδρομη θα ειναι στο Περτουλι.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2007, 07:06:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε ναι....Για 4χ50 μιλαμε παντα και πραγματικα οχι μονο peak...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
herosp77 (Hercules)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 1.6 (16V) Sport Pack (2007)

Ένταξη: 26 Αύγ 2004
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2007, 20:01:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@Geoptic

Ναι φίλε την εγκατάσταση την έχω κάνει σε μαγαζί. Αν θες στείλε pm να σου γράψω που πήγα. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά από το παλικάρι. Θα στον συνιστούσα ανεπιφύλακτα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Οκτ 2007, 00:19:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Η επομενη εκδρομη θα ειναι στο Περτουλι.

Έχει γίνει ήδη Ελάτη... για ακόμα μια φορά, παραείσαι πίσω Sad

Και Λάρισα-Ελάτη 27 λεπτά Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Οκτ 2007, 07:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
kanelj έγραψε:

γιατί ψιλομπέρδεμα?

Γιατι πεφτει πολυυυ φυσημα! Cool
Ασε που ακομα και τωρα καμια φορα χωρις λογο ακουω ενα ξαφνικο "παφ" και παιζει πολυ παρασιτο απο το δεξι και μονο ηχειο-αντι να ακουγεται ηχος!
Απ'οτι το ψαξαμε λιγο απο τον ενισχυτη πρεπει να ειναι αυτο!
Το κουφο ειναι τοτι το πρβλημα φτιαχνει ή μονο του μετα απο λιγο ή οταν σπρωχνω την κονσολα του αυτοκινητου προς τα μεσα ( Shocked Shocked Shocked Shocked ) αλλα και παλι οταν την αφηνω ξαναρχιζει!
(Γειωση???)

Αν εχει κανεις που ξερει απο ηλεκτρικα,καμια ιδεα ειναι καλοδεχουμενη! Wink

Επισης ξερει κανεις να χρησιμοποιει το Google earth σαν Νavigator?!
Μου εχει μουλαρωσει.....! Rolling eyes Confused

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Οκτ 2007, 21:26:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Google Earth σαν Navigation.
Πρωτον πρεπει να του πεις απο μια επιλογει που εχει να σηκωνει ενα αρχειο απο εναν Server.Μορφης kml το αρχειο ή gpx αν θυμαμαι καλα.
Το ζητημα ειναι πως περνας στον Server το στηγμα σου.
Αυτο το ξερω και το εχω αναλυσει αλλα δεν μπορω να σας το πω.
Υπαρχουν λογοι.
Μυστικες υπηρεσιες και τα σχετικα ξερετε.
Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2007, 18:11:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προβληματα μερος Β΄!
Χωρις λογο εδω και 2 μερες οταν βαζω μπροστα το αμαξι και λειτουργω το Carpc κανονικοτατα,μετα απο λιγο μου κλεινει ο ενισχυτης των ηχειων.... Shocked Shocked Shocked
Στην αρχη παρατηρησα οτι δεν ηταν καλα κουμπομενη η ασφαλειοθηκη της μπαταριας και εφτιαξα λιγο τα καλωδια!Και ολα ΟΚ!
Μετα την επομενη μερα μου το ξανακανε και την ψιλοπειραξα παλι την ασφαλεια!Παλι εφτιαξε!
Απο χτες το βραδυ μου το ξανακανει και αν και αναβει στην αρχη κανονικα μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου σβηνει και αυτη τη φορα οσο και να πειραζω την ασφαλεια της μπαταριας δεν φτιαχνει!
Πριν απο λιγο εκανα μια δοκιμη και εβγαλα την τροφοδοσια του λαπτοπ και (δεν ξερω αν δουλευε ο ενισχυτης πριν την βγαλω,δεν ειμαι σιγουρος) και ηταν ολα οκ!Δουλευε μια χαρα!
Υπαρχει περιπτωση να μην ανταποκρινεται η μπαταρια του αυτοκινητου σωστα και να σβηνει ΜΟΝΟ την τροφοδοσια του ενισχυτη?!?!? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Επισης να σημειωσω οτι ο ενισχυτης δεν σβηνει μια και καλη αλλα κανει σαν να πεφτει η ταση στο ρευμα σιγα σιγα...Παραμορφωνει δηλ λιγο ο ηχος και μετα ολο και πιο πολυ μεχρι που δεν παιζει καθολου!!!
ΒΟΗΘΕΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ,ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ,ΓΝΩΣΤΕΣ Exclamation Exclamation Exclamation

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2007, 18:18:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναφέρεις την λέξη ενισχυτής καμιά 10αριά φορές, χωρίς να μας λές από που τραβάει ρεύμα...

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2007, 18:24:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποσα αμπερ μπαταρια εχεις?Και περαν αυτου εχεις τσεκαρει αμα ειναι προβληματικη η ασφαλεια που εχεις και μολις ζεσταθει χανει επαφη?
Μου εχει τυχει και μαλιστα με την ασφαλεια που οδηγει τον ενησχυτη τοy sub ( Laughing Laughing ) δοκιμασε να αλλαξεις ασφαλειες και βλεπεις...
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2007, 18:37:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Ποσα αμπερ μπαταρια εχεις?Και περαν αυτου εχεις τσεκαρει αμα ειναι προβληματικη η ασφαλεια που εχεις και μολις ζεσταθει χανει επαφη?
Μου εχει τυχει και μαλιστα με την ασφαλεια που οδηγει τον ενησχυτη τοy sub ( Laughing Laughing ) δοκιμασε να αλλαξεις ασφαλειες και βλεπεις...

Δεν θυμαμαι ποσα αμπερ ειναι,παντως δεν εχω αλλαξει του εργοστασιου ειναι!
Επισης δεν προλαβαινει να ζεσταθει για να εχει προβλημα...Απλα σταματαει να δινει.....
Οταν λεω ασφαλεια,εννοω παντα την ασφαλειοθηκη του ενισχυτη που ειναι στην μπαταρια και οχι τις ασφαλειες του αυτοκινητου!

Σαν και αυτη!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2007, 18:45:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γω γιαυτη σου μιλαω...
Α και κατι αλλο που σκεφτηκα η τροφοδοσια του Laptop παιρνει απο την γραμμη του ενισχυτη η απο αλλου>?
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2007, 18:46:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιρνει απο την μπαταρια μεσω ενος μετασχηματιστη που ειναι για αυτον τον λογο! Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2007, 18:51:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως ο μετασχηματιστης στα κρεμαει ολα?
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 12:22:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο την μπαταρια σιγουρα αλλα παντα υπαρχει και ενα διακοπτομενο καλωδιο για να μην μενει συνεχεια ανοιχτος ακομα και οταν το αμαξι κλεινει.
Γιατι αν βαλεις οτιδηποτε στο + και στο - της μπαταριας θα λειτουργισει ανεξαρτητου αν εχουμε βαλει μπροστα η οχι.
Το ξεκαθαριζουμε αυτο και παμε παρακατω.

Εμενα γιατι μου φενετε οτι η συνδεση μπαταριας με ενισχυτη και μπαταριας με laptop ειναι λιγο λαθος.
Αν ολα περνουν το θετικο απο την μπαταρια τοτε συμενει οτι εχουμε μια παραλληλη συνδεση συσκευων η οποια κραταει μεν σταθερα τα Volts(12 για να μην ξεχνιομαστε)αλλα τα Amper τα γα*** την μανα γιατι τα ριχνει υπερβολικα.
Νομιζω οτι πρεπει να παει ως εξης:
Απο + και - της μπαταριας τροφοδοτησει του ενισχυτη και απο τα + και - του ενισχυτη τροφοδοτησει του μετασχηματιστη.
Ετσι θα εχουμε παντου το ιδιο ρευμα αλλα διαφορετικη ταση.
Ο μετασχηματιστης ομως εχει μια ανοχη σε αυτο το θεμα.
Νομιζω οτι ετσι θα λειτουργει σωστα.Μια δοκινη θα σε πεισει.
Ετσι το εχει ο ξαδερφος στο Honda και παει ρολοι.Νομιζω να σε βοηθεισα.

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Οκτ 2007, 01:13:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:

...Ετσι θα εχουμε παντου το ιδιο ρευμα αλλα διαφορετικη ταση.
Ο μετασχηματιστης ομως εχει μια ανοχη σε αυτο το θεμα.

Αυτο το τελευται με μπερδεψε λιγακι!
Ιδιο ρευμα-διαφορετικη ταση?!
Μα τα Volt δεν πρεπει να ειναι σταθερα?Αυτο δεν προσπαθουμε?
Δεν εχω μυαλο τωρα να το σκεφτω!
Αυριο θα το σκεφτω καλυτερα!
Thanks και θα ενημερωσω! Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Οκτ 2007, 08:00:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιταξε να δεις
Παραπανω το εχω γραψει λιγο λαθος και συγνωμη.
Εξηγω και παλι.
Το + της μπαταριας θα παει στο + του ενισχυτη.
Τωρα για να πουμε οτι εχουμε συνδεση σε σειρα πρεπει το - του ενισχυτη να παει στο + του υπολογιστη και το - του υπολογιστη στο - της μπαταριας.
Ετσι εχουμε παντου τα ιδια amper αλλα διαφορετικα volt.
Γιατι το λεω αυτο.
Γιατι νομιζω οτι το φαινομενο που περιγραφεις γινετε απο την εληψη εντασης ρευματος.Βασικα ειναι σαν να διαβαζω φαινομενο εκφωρτησης πυκνωτη.
Με καθε επιφυλαξη τα λεω τα παραπανω.Ετσι τα θυμαμαι και μπορει να κανω και λαθος.
Παντως αν κανεις μια σειριακη συνδεση και καει για παραδειγμα ο ενισχυτης τοτε δεν θα δουλευει ουτε το PC.
Κοιτα πρωτα να αλλαξεις ασφαλεια.Μετα ολα τα αλλα.

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2007, 03:40:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Brz20 απ'οτι διαβασα εχεις καλωδιο OBDII στο αμαξι με USB ε?
Ποσο το πηρες?!
Επισης ξερεις που μπορω να βρω hub με παραπανω απο 4 usb?!?!
Δεν θελω γελια!!!Δεν βρισκω!!!
Επισης το αλλο που δεν βρισκω με τιποτα ειναι ο ανταπτορας που χρησιμοποιουν περισσοτερο στους εξωτερικους σκληρους δισκους,που τα 2 USB (το κανονικο και της τροφοδοσιας) ενωνονται και βγαινει σε 1 USB!
Aν ξερει κανεις που να βρω ή αν εχει κανενας καποιο......... Rolling eyes

ΥΓ:Και ενα κουλο που το παρατηρησα σημερα!
Το hub που εχω συνδεεται με το κανονικο USB και του εχω δωσει τροφοσια απο μπαταρια κτλ!
Σημερα εβγαλα καταλαθος την τροφοδοσια του και λειτουργει κανονικα!!!! Shocked
Δεν χρειαζεται η τροφοδοσια του?!?! Rolling eyes Rolling eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης