PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ποια μοντέλα της αγοράς είναι κόκκινα, κίτρινα ή πράσινα;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 08:59:35    Θέμα δημοσίευσης: Ποια μοντέλα της αγοράς είναι κόκκινα, κίτρινα ή πράσινα; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=75&NEWS_DATA_ID=64804
καλα μας περνανε για μαλ**ες?? μου εχουν στην ιδια κατηγορια αυτοκινητα 10ετιας με τα χρονιαρικα αρε ελληνα ποσο καφε πρεπει να πιεις για να ξυπνησεις??????

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 10:23:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγάλη παπάτζα το συγκεκριμένο... Rolling eyes

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Συμμαχος 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1,4quicksilver(2002)

Ένταξη: 31 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 10:32:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή ειμαι μέσα στον συγκεκριμένο χώρο,η εραύνα ειναι ψιλολάθος διότι δεν σου λεει ακριβώς που ακριβώς στοχέυει,και τι θελω να πω.

Ύστερα από τη δημοσίευση τον Ιούλιο, των πρώτων αποτελεσμάτων της μεγάλης έρευνας Auto Check, το autotriti.gr επανέρχεται με νέα στοιχεία για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς.
Οι τυχόν αλλαγές στην κατάταξη των εταιρειών ή των μοντέλων σύμφωνα με τον δείκτη αξιοπιστίας τους οφείλονται στις χιλιάδες αναφορές νέων βλαβών (έχουν ξεπεράσει συνολικά τις 20.000) που είχαμε τους τελευταίους τέσσερις μήνες.
Ο ποιητής εδω μας λέει οτι συλέγουν τις πληροφορίες μεσω των παρατηρήσεων που τους στέλνουμε εμείς.Και ρωτάω εγω τώρα ο BMWδακιας Ελληνας η ο Μercedakiaς Ελληναε,θα παραδεχθει ποτέ οτι δεν δουλέυει σωστά το αυτοκινητό του? Question
Πλέον στο site μας υπάρχει μόνιμα η δυνατότητα να δηλώνουν οι επισκέπτες μας τις βλάβες που παρουσιάζουν τα αυτοκίνητα τους και τα αποτελέσματα να διαμορφώνονται on line.

Αλήθεια το Qasqhai γιατί το εχουν στα εκτός δρόμου,απο την στιγμή που η ίδια η nissan το εχει σαν αντικαταστάτη του almera??Μήπως το almera ηταν 4χ4(εκτος δρόμου) και δεν το ήξερα?

Επίσης το lada niva ειναι πράγματι αξιόπιστο(απο το 1973),αλλα αν το πάρεις μεταχειρισμένο 2ετίας που θα τα εχει πληρώσει όλα ο προηγούμενος ιδιοκτητης,για την Χ3(2004) δεν λέω τιποτα :roll:Το αφήνω στην κρίση σας.απλα να θυμυθήτε πόσσους κινητήρες εχει αλαξει η bmw

Και φτάνω στο ζητούμενο,το μόνο αξιόπιστο test που προσωπικά θα δεχόμουν,θα ήταν να υπάρχει μια βάση δεδομένων με τις ανακλήσεις και τα προβλήματα που βγάζουν όλες οι μάρκες αυτοκινήτων και να τα συγκρίνουν.

Υπάρχουν στιγμές που το σώμα σου αδυνατεί να ακολουθήσει τη σκέψη σου.Εκείνα τα δέκατα του δευτερολέπτου,ευχεσαί να μήν είχες όρια.Να είχες γκάζι στα πόδια σου..Ηαπλά ενα PEUGEOT.Ασε τους αλλους απλα να θαυμάζουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 10:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόνο αυτό είναι λάθος στην έρευνα αυτή; Laughing Στατιστικά, όλη ένα λάθος είναι.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Συμμαχος 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1,4quicksilver(2002)

Ένταξη: 31 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 11:13:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είπα να αναφέρω ορισμένα τρανταχτά λάθη,γιατι οντως ειναι λάθος ολη η ερευνα.. Smile

Υπάρχουν στιγμές που το σώμα σου αδυνατεί να ακολουθήσει τη σκέψη σου.Εκείνα τα δέκατα του δευτερολέπτου,ευχεσαί να μήν είχες όρια.Να είχες γκάζι στα πόδια σου..Ηαπλά ενα PEUGEOT.Ασε τους αλλους απλα να θαυμάζουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 11:30:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κουκουρουκου λεμεεε... Silly

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Σέρμπης Κώστας (κώστας)
Μέλος
Μέλος

106 1.3 Rallye, 206 1.6 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 16:18:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και τρεχα και γυρευε...τωρα αν και τι θα βρεις αυτο εινια αλλο θεμα...

και οπως πολυ σωστα ειπε ο συμμαχος...ποιος λεφτας με μπεεμβε και μερσεντες θα παραδεχτει οτι ειχε προβληματα....κανεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 21:29:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σέρμπης Κώστας έγραψε:
και τρεχα και γυρευε...τωρα αν και τι θα βρεις αυτο εινια αλλο θεμα...

και οπως πολυ σωστα ειπε ο συμμαχος...ποιος λεφτας με μπεεμβε και μερσεντες θα παραδεχτει οτι ειχε προβληματα....κανεις...

Mια μικρη διωρθωση...
Ποιος λευτας εχει τις γνωσεις να καταλαβει ανα κατι δεν παει καλα...
Το λεω γαιτι εχω κοντινο μουθ παραδειγμα...
Ενας γνωστος εχει ενα m3 cabrio,ο ανθρωπος ειναι μπουρτζος...Να φανταστειτε παθαινει ολη την ωρα λαστιχα γιατι εχει κανει τις ζαντες χαλια απο λακουβες και πεζοδρομια...Λοιπον...αυτος ο ανθρωπος δεν ξερει να οδηγησει θα ξερει και να βγαλει παραπονα δημοσια....?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Οκτ 2007, 00:33:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μία πλευρά του νομίσματος είναι ότι οι κάτοχοι ακριβών σιγά μην ομολογήσουν. Η άλλη πλευρά είναι ότι μπορεί να δηλώνουν ως αναξιοπιστία μια βλάβη του τύπου καμένο λαμπάκι, έχοντας άλλες προσδοκίες λόγω των 50k που δώσαν, σε αντίθεση με εμένα που ας πούμε ξέρω τι ακριβώς παίρνω. Cool Ως εκ τούτου, όλη αυτή η "έρευνα" (που δυσφημεί άλλες σοβαρές έρευνες αξιόλογων οίκων) μόνο ως ένα μαρκετινίστικο κόλπο μπορεί να εκληφθεί, και απορώ ως έναν βαθμό που δεν έχουν βγει οι ανταγωνιστές του συγκεκριμένου εντύπου να τους κράξουν ανοιχτά.

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Οκτ 2007, 05:24:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Η μία πλευρά του νομίσματος είναι ότι οι κάτοχοι ακριβών σιγά μην ομολογήσουν. Η άλλη πλευρά είναι ότι μπορεί να δηλώνουν ως αναξιοπιστία μια βλάβη του τύπου καμένο λαμπάκι, έχοντας άλλες προσδοκίες λόγω των 50k που δώσαν, σε αντίθεση με εμένα που ας πούμε ξέρω τι ακριβώς παίρνω. Cool Ως εκ τούτου, όλη αυτή η "έρευνα" (που δυσφημεί άλλες σοβαρές έρευνες αξιόλογων οίκων) μόνο ως ένα μαρκετινίστικο κόλπο μπορεί να εκληφθεί, και απορώ ως έναν βαθμό που δεν έχουν βγει οι ανταγωνιστές του συγκεκριμένου εντύπου να τους κράξουν ανοιχτά.

...τον Ιουλιο στην πρώτη φάση και καλά της έρευνας είχαν βγεί κάποιοι και τους έκραξαν απο τα άρθρα τους....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης