PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - car pc
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Σεπ 2007, 11:18:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια οταν κατι δεν λειτουργει σωστα το δοκιμαζουμε και αλλου για να δουμε τι εχει προβλημα.
Η οθονη ή ο υπολογιστης.Βασικος κανονας.
Δοκιμασε το οπωσδηποτε σε αλλο μηχανημα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
antoni207cc 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Σεπ 2007, 15:18:55    Θέμα δημοσίευσης: apsogh douleia.!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paidia teleia douleia exei kanei o filos mas sto aytokinhto tou...
fovero to car pc..mprabo..

thelw kai egw na asxoleithw me to car pc kai to centrafuse..
alla kollhsa...

exei kaneis re paidia to licence kai to greek map ? tha toy hmoun idiaitera eygnwmwn...

epishs leei gia eparxia ?

brz20 : apo hrakleio krhths eisai ? (egw apo dw..) ti amaksi exeis ? isws se kserw..

Θα σε παρακαλουσα να γραφεις με Ελληνικα.
Εκ της mod-team
Ghost dog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Σεπ 2007, 15:41:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο Τρικαλα αλλα εχω ανοιξει επικοινωνια με Ηρακλειο λογο της γυναικας που εινα απο εδω.
Εχω ενα 307 με μαυρα led πισω φαναρια.Το μοναδικο στην Κρητη που ειναι ασημι με μαυρα πισω φαναρια.Το εχω ψαξει δεν ειναι λογια του αερα.
Μπορω να σε βοηθησω αλλα τωρα μονο απο αποσταση γιατι φευγω απο Ηρακλειο.
Τον Φεβρουαριο θα ερθω παλι.
Μια μικρη παρατηρηση θα σου κανω.Γραφε με ελληνικα και οχι greeklish.
Ειναι πιο ευαναγνωστο το κειμενο.
Αν ειναι στειλε μου πμ για να τα πουμε.Ισως σε βοηθησω σε πολλα περισσοτερα πραγματα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Σεπ 2007, 00:12:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Σταυρο τα κατεβασα αυτα,αλλα οι drivers για USB δεν φανηκαν πουθενα!
Ξερεις ποιο απο αυτα τα αρχεια τους περιεχουν?Γιατι εγω δεν γνωριζω!

Με μια προσεκτικότερη μελέτη, βλέπω πως ΔΕΝ υπάρχουν drivers για USB στο εν λόγω site. Δυστυχώς δεν μπορώ όμως να βρώ κάτι παραπάνω.

Δοκίμασε να βρεις ένα CD WinXP με περασμένο ήδη το SP2 (αν δεν έχεις σου στέλνω εγώ ένα). Όπως αναφέρθηκε, οι USB2.0 drivers θα περαστούν αυτόματα.

Ακόμα όμως και να είναι 2.0 η οθόνη, και 1.1 το Laptop, απλά θα δουλεύει σε μικρότερες ταχύτητες μεταφορα δεδομένων (αυτή είναι και η βασικότερη διαφορά των 2 πρωτοκόλλων, αλλά εφόσον το usb το θέλει μόνο για την κίνηση του κέρσορα... σιγά τα δεδομένα που μεταφέρονται Laughing )

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Σεπ 2007, 09:48:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bρηκα και τους drivers gia 2.0 αλλα δεν εγινε τιποτα.......... Evil
Παλι το ιδιο μου εβγαλε!
ΕΛΕΟΣ!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Σεπ 2007, 10:02:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω εγω winxp sp2
Ρε συ Γιάννη κάντου ένα φορματ και πέρασε ξανά τα windows sp2 από την αρχή γιατί κάτι μου λέει ότι έχει γίνει λίγο μπάχαλο εκεί μέσα...

εκτός αν για κάποιον λόγο έχεi απλά χαλασει το touchpanel της οθόνης ή η θύρα usb του Pc σου ή πχ το καλώδιο

ο μόνος τρόπος να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και είναι πρόβλημα λογισμικό είναι:

1ον δοκιμάζεις την οθόνης σε άλλο Pc (ελα από το μαγζί να το συνδέσουμε στο laptop της αδελφής μου αν δεν έχεις εσύ άλλο πρόχειρο)

2ον δοκιμάζεις κάποια άλλη συσκευή usb στην θύρα του Pc σου

3ον δοκιμάζεις άλλο usb καλώδιο.

και μετά βλέπεις

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Σεπ 2007, 11:24:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
εχω εγω winxp sp2
Ρε συ Γιάννη κάντου ένα φορματ και πέρασε ξανά τα windows sp2 από την αρχή γιατί κάτι μου λέει ότι έχει γίνει λίγο μπάχαλο εκεί μέσα...

εκτός αν για κάποιον λόγο έχεi απλά χαλασει το touchpanel της οθόνης ή η θύρα usb του Pc σου ή πχ το καλώδιο

ο μόνος τρόπος να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και είναι πρόβλημα λογισμικό είναι:

1ον δοκιμάζεις την οθόνης σε άλλο Pc (ελα από το μαγζί να το συνδέσουμε στο laptop της αδελφής μου αν δεν έχεις εσύ άλλο πρόχειρο)

2ον δοκιμάζεις κάποια άλλη συσκευή usb στην θύρα του Pc σου

3ον δοκιμάζεις άλλο usb καλώδιο.

και μετά βλέπεις

To 1o ακριβως αυτο ειναι το προβλημα!Δεν εχω αλλο να δοκιμασω!Να περασω αυριο το πρωι να το δουμε?

Το 2ο το εχω κανει πολλες φορες μηπως και αλλα δεν....!

Το 3ο δεν μπορω να το βγαλω ετσι ευκολα!Θελει 50 ξεβιδωματα για να το βγαλω πισω απο την οθονη!
Rolling eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Σεπ 2007, 12:42:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πέρνα όποτε θες
κατα προτίμηση σήμερα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Σεπ 2007, 15:53:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Του εδωσες πολλες μερες να αποφασησει ο ανθρωπος.
Laughing Laughing Laughing
Οπωσδηποτε σε αλλο μηχανημα.Αλλιως δεν κανουμε τιποτα.
Περιμενουμε νεοτερα.

Επιστροφή στην κορυφή
geoptic (Geo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.3 (8V) Rallye (1995)

Ένταξη: 01 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Οκτ 2007, 22:40:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολη τη διαδικασια, την εκανες μονος σου ή πηγες σε καποιο μαγαζι? ρωταω γιατι ενδιαφερομαι πολυ... για κατι τετοιο.
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 02:01:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για ποιον ρωτας?Για μενα? Rolling eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 16:58:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορω να απαντησω για τον εαυτο μου μονο.
Την εκανα μονος με την βοηθεια δυο φιλων.Του Κωστα και του Αντρεα απο το Ηρακλειο.
Να ναι καλα τα παιδια.
Ο Αντρεας για τον χρονο να κοψει το ξυλο για την κατασκευη του πλαισιου της οθονης και ο Κωστας γενικα για την συνθεση και την κατασκευη ολων των αλλων.
Το ατομο μιλαμε εφτανε σε σημειο να προσεχει πιο πολυ το αμαξι μου απ'οτι εγω.
Αφου καμια φορα του ελεγα "αστο ρε παιδι μου καλο ειναι και ετσι" αλλα αυτος εκει να κανει το κατι παραπανω.

Επιστροφή στην κορυφή
geoptic (Geo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 23:05:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γνωριζετε αν το project του Ηρακλη πραγματοποιηθηκε απο καποιο μαγαζι? γιατι ειναι αρκετα ενδιαφερον.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 23:33:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συνέχεια από εδω:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=223243#223243

geoptic έγραψε:
...Ωστοσο θελω να μεταφερω και το μαμα rcd στην κατω θεση ωστε να βαλω μια ανοιγομενη οθονη αφης επανω. γινεται ευκολα? και αυτο το ρημαδι εχει εξοδο προενισχυσης? αν οχι τι κανουμε?

και να μην έχει παίρνεις σήμα από τα ηχεία με μειωτήρα και γινεται δουλεια (με μια μικρή απώλεια στην ποιότητα, αλλα χέστηκες γι αυτό μιας και το rcd θα χρησιμοποιείται παρεπιπτόντως και όχι συστηματικά λόγω carpc)

αλλα νομίζω ότι έχει ούτος ή άλλος line out

αν βάλεις carpc το σήμα θα πάει από το line out της πηγής στο line in το car pc και από το pc στον εξωτερικό ενισχυτή... (που επίσης ούτως ή άλλως θα βάλεις... γι ευνόητους ηχοποιοτυικούς λόγους)

η μεταφορά από πάνω -> κάτω κατά 99% είναι απλούστατη (δεν έχει λόγο να μην είναι ετσι)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
geoptic (Geo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2007, 00:10:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα καλα λοιπον. μαλλον πρεπει να τα πουμε και απο κοντα. ισως να φερω και το αμαξι μαζι(αν δεν το χρειαζεται η αδερφη μου).Που καταντησαμε!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2007, 00:12:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω θα σου προτεινα αφτερμαρκετ πηγη με aux και να δεχεται και interface για να δουλευει το χειρηστηριο στο τιμονι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2007, 00:21:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλά αν βάλει carpc ειναι λίγο περιττα εξοδα η aftermarket πηγή
ιδίως μαζί με τον αντάπτορα για το εργοστασικό χειριστήριο (150πηγή+100αντάπτορα)

ελεγχο για τον ηχο θα εχει από το equalizer του pc που ειναι μια χαρα
ενίσχσηγ από εξωτερικο ενισχυτή
το εργοστασιακο rcd το θέλει για την ευκολία "ελα να ακούσουμε αυτό το cd που μόλις αγόρασα" χωρίς να πρέπει να κάνει βουτιά στον χώρο απόσκευών...

geoptic έγραψε:
ολα καλα λοιπον. μαλλον πρεπει να τα πουμε και απο κοντα. ισως να φερω και το αμαξι μαζι(αν δεν το χρειαζεται η αδερφη μου).Που καταντησαμε!!!!

ε ναι
δεν το παίρνεις απόφαση να ρθεις την κυριακή Γαλαξίδι...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2007, 00:23:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eπιτελους σημερα το ολο Project ολοκληρωθηκε με επιτυχια!!! Cool
Με παιδεψε λιγο σε μερικα σημεια αλλα τωρα ολα ειναι καλα!
Ενα βυσματακι μονο να αλλαξω στα RCA γιατι κακοποιηθηκε βαναυσα,εμεινε!
Το αυτοκινητο μου,δεν ειχε που δεν ειχε καθολου χωρους,
τωρα δεν χωραει καρφιτσα!Βεβαια δεν φαινεται τιποτα,τα εκρυψα οσο γινοταν!
Μεχρι και DVD-R εξωτερικο εβαλα,πληκτρολογιο,GPSκτλ! Shocked
Βy the way,εγω να ευχαριστησω τα παιδια εδω που με βοηθησαν σε αποριες που ειχα και πρωτα απο ολους να ευχαριστησω τον Brz20 για τις αποριες που μου ελυσε αλλα και για το προγραμματακι! Wink
Τελικα για την touchscreen το προβλημα ηταν η προεκταση που ειχα βαλει στο USB καλωδιο!Οπως και με το hub USB που ειχα βαλει με τον ιδιο τροπο για να εχω περισσοτερο καλωδιο,δεν λειτουργουσε σωστα!
Με το που την εβγαλα ολα λειτουργουσαν αψογα!
Φωτο μεσα στην βδομαδα!
Το παλικαρι βεβαια που μου τα συνδεσε ολα αυτα και μου ελυσε τα προβληματα τροφοδοσιας,καλωδιωνπαραμορφοσεων κτλ δεν θα θελει να με ξαναδει!!! Laughing
Του εβγαλα το λαδι!Μονο εκτυπωτη δεν εβαλα στην τζιπαρα μου!!!!! Twisted evil

(λες?)

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2007, 00:24:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασηκα δεν το λεω για τη ευκολια αλλα για την ποιτητα ηχου που θα εχει απο after market r/cd και το γεγονος οτι γλυτωνει το κοστος του ενησχυτη... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2007, 00:28:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο ενισχυτης υπάρχει ηδη...
και δεν έχει και καμία σχέση ο ηχος από τον ενισχυτη σε σχέση με τον ηχο μια πηγης...
Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 4 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης