PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αμορτισέρ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 97, 98, 99  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Η ανάρτηση σου εδώ και τώρα!
Έχω εργοστασιακή ανάρτηση...οπότε...τι να λέμε τώρα?
31%
 31%  [ 80 ]
Έχω αλλάξει μόνο ελατήρια...όλα μια χαρά & χαμηλώμενο & τρένο!
6%
 6%  [ 17 ]
Έχω αλλάξει μόνο ελατήρια...αλλά κοπανάει το άτιμο, αλλά είναι τρένο!
7%
 7%  [ 20 ]
Έχω αλλάξει μόνο αμορτισέρ...θεωρώ ότι είναι καλή λύση!
4%
 4%  [ 12 ]
Έχω αλλάξει ελατήρια & αμορτισέρ...αλλά κοπάνει, χάνει σε άνεση!
16%
 16%  [ 41 ]
Έχω αλλάξει ελατήρια & αμορτισέρ...δεν κοπάνει & δεν έχασε σε άνεση!
8%
 8%  [ 22 ]
Έχω αλλάξει ελατήρια & αμορτισέρ...κοπάνει κάπου-κάπου αλλά δεν έχει χάσει την Γαλλική άνεση!
9%
 9%  [ 25 ]
Έχω εργοστασιακή ανάρτηση...και την εμπιστεύομαι....τι χαμηλώματα και ιστορίες...??
10%
 10%  [ 27 ]
Δεν έχω άποψη, δεν με αγγίζει...το αναρτησιακό!
3%
 3%  [ 9 ]
Σύνολο Ψήφων : 253

Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 11:13:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα του πω. Wink

Εχθές οδήγησα του Γιάννη με τα SELEX Tuning. Όντως πολύ καλό αμορτισέρ. Εξαιρετικό βίδωμα. Καλύτερο από τα AL-KO MS ή RSP χωρίς αυτό να αποτελεί μειονέκτημα των τελευταίων (πάντα να λαμβάνουμε υπόψιν και το κόστος αγοράς) που εξάλλου αποτελούν και την εδώ και χρόνια προσωπική μου επιλογή. Απλώς, επιβεβαίωσα την συνεχή αίσθηση ότι όταν αλλάζεις πορεία κάτι έλκει το αυτοκίνητο προς τα κάτω. Αίσθηση σιγουριάς. Αλλά αυτό θαρρώ μπορεί να το δει μόνο κάποιος πολύ έμπειρος ή πολύ ταλαντούχος όσον αφορά την επικοινωνία με το όχημα.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 08:10:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις επομενες ημερες θα βαλω κι εγω τα selex sport τα μπλε.Η αποψη του Μιλτου είναι η καλυτερη και ότι θα μεινω πολύ ευχαριστημενος.Εχω κάθε λογο να τον εμπιστευομαι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 11:00:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

grpap έγραψε:
Τις επομενες ημερες θα βαλω κι εγω τα selex sport τα μπλε.Η αποψη του Μιλτου είναι η καλυτερη και ότι θα μεινω πολύ ευχαριστημενος.Εχω κάθε λογο να τον εμπιστευομαι.

Με τι ελατήρια? Τα μαμά ή χαμηλώματος?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 12:49:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα μαμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 13:20:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για χαμηλώματος (από 3εκ έως 8εκ) προορίζονται τα Tuning (κόκκινα). Τα Sport (μπλε) είναι για έως 3εκ. Τα δε Competition (κίτρινα) είναι για όσο χαμήλωμα θέλεις αλλά προορίζονται για σκληροπυρηνικές καταστάσεις, αφού η ίδια η SELEX τα προτείνει μόνο για αγώνες όπου η άνεση δεν αποτελεί ζητούμενο.
Όλα ρυθμίζονται ως προς το rebound.

Εχθές πήγα βόλτα (συνοδηγός) με τον Γιάννη. Επιβεβαίωσα για πολλοστή φορά ότι το επίπεδο κρατήματος των SELEX είναι αλλού σε σχέση με RSP ή ALKO MS. Ενώ είναι σχετικά μαλακά (πιο μαλακά από τα ALKO MS και πιο σκληρά από τα RSP) και τελικά άνετα, ταυτόχρονα νομίζεις ότι έχουν μαγνήτες που έλκουν την γη... βυθίζονται και μένουν εκεί ό,τι μαλ***α και να κάνεις! Και δεν κοστίζουν και μια περιουσία...

100% η επόμενη επιλογή μου είναι SELEX (οικονομικά θα ζοριστώ αρκετά παραπάνω αυτή τη φορά) και με τρώει ο κ^λος μου να πάρω τα κίτρινα λαδιού που στο αγωνιστικό Clio -και έχοντας μέτρο σύγκρισης τα προηγούμενα χοντροκάλαμα Bilstein GrN- με άφησαν άφωνο στην πίστα (στον δρόμο πας για ορθοπεδικό αφού διαβάζει τα πάντα και σε αποθαρρύνει να το τρέξεις "φορώντας τα καλά σου"). Αλλά μπορώ να πάω και για την μέση λύση που είναι τα κόκκινα στην έκδοση χωρίς αέριο (σκέτα λαδιού) ή και τα Competition με άεριο. Όπως ξαναείπα όλα τα SELEX βγαίνουν σε λαδιού (περισσότερο σπορ) και αερίου λαδιού (περισσότερη άνεση) δίνοντάς μας μεγάλη ευρύτητα στις επιλογές μας (κόκκινα-κίτρινα ίδια τιμή, σκέτα λαδιού φθηνότερα από αερίου-λαδιού).

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 16:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τίθεται το εξής ερώτημα,

SELEX ή Peugeot Sport?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 16:10:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeot sport με τα 700 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

για μενα προσωπικα εχει κλεισει το θεμα και προς τα πανω και προς τα κατω....
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 16:13:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
peugeot sport με τα 700 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

για μενα προσωπικα εχει κλεισει το θεμα και προς τα πανω και προς τα κατω....

+1000

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 16:19:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τίθεται το εξής θέμα,

ράβδους στρέψης πίσω από RC που ήδη έχω ή κάτι σκληρότερο?

Αντιστρεπτική μπρος από 206SW?

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 16:19:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η σειρα για μενα ειναι απλη...

250 ρεκορντ χωρις ελατηρια
500 ?? (εδω εχω κενο)
700 πεζο σπορτ απο κονδωρα
900 σελεξ χρυσα κομπετισιον (ειναι καλα...)
1100 πεζο σπορτ γνησια για 206 ασφαλτινο ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΟΝΔΩΡΑ
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 16:21:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βγαζεις ρεζερβα και εισαι οκ με 20αρες πισω...

αντιστρεπτικες ειτε 22-22 ειτε 21-21 διαλεγεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 16:57:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την ρεζέρβα την έβγαλα το Πάσχα και την σούβλισα Laughing

Αντιστρεπτική 206SW = 22?

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 17:48:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
η σειρα για μενα ειναι απλη...

250 ρεκορντ χωρις ελατηρια
500 ?? (εδω εχω κενο)
700 πεζο σπορτ απο κονδωρα
900 σελεξ χρυσα κομπετισιον (ειναι καλα...)
1100 πεζο σπορτ γνησια για 206 ασφαλτινο ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΟΝΔΩΡΑ

Το κενό το γεμίζω αν θέλεις αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα δημοσίως... Wink

Όσο και για την σύγκριση PS με SELEX μην ορκίζεστε γιατί η SELEX έχει λειτουργήσει (και λειτουργεί) ως προμηθευτής των γαλλικών αγωνιστικών στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μην θεωρείτε τυχαίο που στην αρχική της σελίδα έχει το αγωνιστικό 206WRC... http://www.selexweb.com/angles/Homepage.htm

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 18:01:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

milto επειδη εχω δει 4-5 αναρτησεις και καλα τοπ το τελευταιο καιρο
σου λεω οτι ειναι αδυνατο εσυ και εγω να τις αξιολογισουμε ειδικα χωρις ελαστικα ημισλικ και σε δημοσιο δρομο....
οποτε για τοσο κορυφαιες λυσεις του χιλιαρικου απλα καλο ειναι να μην εχουμε αποψη

και επειδη δε θεωρω οτι κανενας δε ξερει καλυτερα απο τον ιδιο το γαλλο ......σιωπω Wink

αλλα προσεξε μιλαω για την αυθεντικη γνησια πεζο σπορτ που πουλιεται στο σαιτ καπου 260 το καθε καλαμι εμπρος σκετο............
'
οχι τις παπατζες του κονδωρα που ακομα βλαστημαω στο δικο μου
ουτε την λυση των 700ευρω που πουλανε και η οποια μονο απο κωλοφαρδια τη κανανε και δουλεψε.
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 18:23:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα σέβη μου. Salute Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 18:33:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
οχι τις παπατζες του κονδωρα που ακομα βλαστημαω στο δικο μου
ουτε την λυση των 700ευρω που πουλανε και η οποια μονο απο κωλοφαρδια τη κανανε και δουλεψε.

Σε εμένα τότε γιατί την προτείνετε ρε ρεμάλια? Laughing

Η συνέχεια για την Peugeot Sport εδώ

Εκ της MOD Team
MEMsound

Επιστροφή στην κορυφή
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Σεπ 2007, 12:21:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκεφτομαι για να ακολουθησω τη συνταγη της μαμας πεζο τα selex μπλε που θα μπουν να ειναι αεριου λαδιου τα μπροστα και απλα λαδιου τα πισω,διπλης ενεργειας ολα.Κατι ξερει η μαμα.........
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Σεπ 2007, 16:43:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

grpap έγραψε:
Σκεφτομαι για να ακολουθησω τη συνταγη της μαμας πεζο τα selex μπλε που θα μπουν να ειναι αεριου λαδιου τα μπροστα και απλα λαδιου τα πισω,διπλης ενεργειας ολα.Κατι ξερει η μαμα.........

Τι σχεση εχει η μαμα παζω με τα σαλεξ? (το οτι ειναι διπλης ενεργειας?) Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Σεπ 2007, 17:07:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H μαμα πεζο λοιπον εχει τα μπροστα αεριου λαδιου διπλης ενεργειας και τα πισω απλα λαδιου διπλης ενεργειας.Η selex τα εχει η αεριου λαδιου ολα η απλα λαδιου ολα.Εγω θελω να κρατησω τη φιλοσοφια της μαμας για πιο μαλακο εμπρος μερος απο το πισω οποτε και επιλεγω αεριου λαδιου μπροστα και απλα λαδιου πισω,διπλης ενεργειας ολα απο τη selex.Θα αγορασω δυο απο το ενα σετ και δυο απο το αλλο.Το οτι η πιο μαλακη αναρτηση κραταει στα λιγα καλυτερα δεν νομιζω οτι υπαρχει αμφιβολια.Στα πολλα σκληραινει και το εμπρος μερος και παει τρενο.Αυτο εννοω.

ΥΓ Η τωρινη μου αναρτηση ειναι η ιδια με του διλιτρου πριν το face lift.Και τα αμορτισερ γιατι εχω αλλαξει μια φορα,αλλα ξαναεβαλα μαμα.Τωρα ειναι η ωρα των selex.
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Σεπ 2007, 09:53:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

grpap έγραψε:
H μαμα πεζο λοιπον εχει τα μπροστα αεριου λαδιου διπλης ενεργειας και τα πισω απλα λαδιου διπλης ενεργειας.Η selex τα εχει η αεριου λαδιου ολα η απλα λαδιου ολα.Εγω θελω να κρατησω τη φιλοσοφια της μαμας για πιο μαλακο εμπρος μερος απο το πισω οποτε και επιλεγω αεριου λαδιου μπροστα και απλα λαδιου πισω,διπλης ενεργειας ολα απο τη selex.Θα αγορασω δυο απο το ενα σετ και δυο απο το αλλο.Το οτι η πιο μαλακη αναρτηση κραταει στα λιγα καλυτερα δεν νομιζω οτι υπαρχει αμφιβολια.Στα πολλα σκληραινει και το εμπρος μερος και παει τρενο.Αυτο εννοω.

ΥΓ Η τωρινη μου αναρτηση ειναι η ιδια με του διλιτρου πριν το face lift.Και τα αμορτισερ γιατι εχω αλλαξει μια φορα,αλλα ξαναεβαλα μαμα.Τωρα ειναι η ωρα των selex.

Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται!
keep walking!!! Wink

Performance of Real Cardriving
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 97, 98, 99  Επόμενη
Σελίδα 60 από 99

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης