Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 13:52:23 Θέμα δημοσίευσης: MAKH ΗΕLP! |
|
|
PUGSANG ΧΑΡΗ!!!! ΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΡΩΤΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 206....ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ....
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ISOTTA.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pugsang (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 26 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1292 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 13:57:01 Θέμα δημοσίευσης: Re: MAKH ΗΕLP! |
|
|
Τι ακριβώς ψάχνεις φίλε μου?
Εχεις δει κατι συγκεκριμένο?
Παντως θα ρωτήσω σίγουρα για το τι εχουν , τιμές κλπ αλλα τα ISOTTA είναι πολύ διαδεδομένα αυτη την εποχή!!!!
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 14:02:30 Θέμα δημοσίευσης: Περι ΗΕLP |
|
|
Eχει πει ποιο πάνω ο dimip ότι έχει καλύμματα τιμονιού για το 206....αν θέλεις κάνε καμιά ερωτισούλα....
Πάντως της ΙSOTTA είναι μάπα....την πάτησα και το πήρα...απαράδεκτα....ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
konstantinos Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 918 Τόπος: Μελίσσια
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 17:34:35 Θέμα δημοσίευσης: Το κάλλυμα αυτό... |
|
|
To κάλυμμα της ΙSOTTA πιάνει και τις ακτίνες....αλλά τελικά ΔΕΝ πιάνει τίποτα αφού όπως έχω ξαναπεί δεν το έχουν φτιάξει καλά.... Εγώ το έχω μέσα στο κουτί του και δεν μπορώ να το χρησιμοιήσω...
Εχει 4 σοβαρά μειονεκτήματα: 1. Στις ακτίνες κουμπώνει με δύο κουμπιά τα οποία με το παραμικρό ξεκουμπώνουν 2. Τα κουμπιά για να τα κουμπώσεις σου βγαίνει η πίστη 3. Δεν καλύπτει καλά τις ακτίνες 4. Θέλει ράψιμο γύρω-γύρω με βελόνα και κλωστή το οποίο είναι λαβύρινθος....
Αρα! Μάπα το καρπούζι! A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 17:38:11 Θέμα δημοσίευσης: Θα πάω αύριο.... |
|
|
Αύριο το πρωί θα πάω στο κατάστημα κατά τις 11.00 οπότε θα πάρω αναλυτικές πληροφορίες για τα προιόντα και αν βρω και κάλυμμα της προκοπής για το τιμόνι θα το πάρω....και οτιδήποτε άλλο αν αξίζει..... A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Απρ 2002, 12:41:16 Θέμα δημοσίευσης: ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ...Ή ΓΟΛΓΟΘΑΣ??? |
|
|
Λοιπόν σήμερα πήγα και εγώ στο νέο κατάστημα....γεμάτος χαρά κα με 300euro στην τσέπη!!!!
Εντυπώσεις μάλλον όχι και πολύ καλές....
Πηγα με σκοπό να χαλάσω κάποια χρήματα κα τελικά χάλασα 4000δρχ για ένα κάλυμμα τιμονιού και 1500 για βενζίνη για να πάω εκεί κάτω....
Μετά από 2 ώρες και αφού τράβαγα συνέχεια από την μύτη ένα παλικάρι έχουμε τα εξής....
1. Δεν έχει τίποτα σχεδόν της προκοπής για το 206. Και εξηγώ...Οι πεταλιέρες ακριβές, τα πατάκια φτηνά αλλά της πλάκας...από ηχητικά τίποτα το ιδιαίτερο μου θύμισε το PRAKTIKER του Αιγάλεω....από άλλα αξεσουάρ είχε λίγο από όλα αλλά δεν είχε κάτι για το 206....π.χ. μαξιλαράκια ζωνών ή πετσέτα ταμπλό....ή κάποια γενικά αξεσουάρ...
2. Είχε ράφια της RICHBROOK αλλά δεν είχε προιόντα....τελείωσαν μου είπαν....
3. Είχε SPARCO & OMP αλλά μόνο μερικές επιλογές οπότε όταν ρώτησα για 206 έπαιρνα αρνητική απάντηση
4. Είχε εξατμίσεις L&W, SEBRING & REMUS & AMERICAT αλλά για το 206 δεν είχε...μόνο μετά από παραγγελία...
5. Εψαχνα για καμιά κεραία αλλά δεν ταίριαζε καμιά στο 206...
6. Ρώτησα για FOOTREST αλλά έπρεπε να τρυπήσω το σασί του 206...
7. Ρώτησα αν έχει κερί με ασημένιο χρώμα και δεν είχε...είχε μόνο προιόντα SONAX, ΕΑGLE και AREXONS γενικού ενδιαφέροντος (σαμπουάν, γυαλιστικά, καθαριστικά κλπ.)
8. Από λιπαντικά πήγαινα για τα MOTUL 300V CHRONO αλλά δεν τα φέρνουν. ΔΕΝ φέρνουν καθόλου βαλβολίνες.
9. Κάλυμμα τιμονιού...πικρή ιστορία! Ακριβώς ίδια με τα ISOTTA λίγο ποιο ψεύτικο όμως (το παραδέχτηκε και το παλικάρι OFF THE RECORD) αφού δεν είχε κουμπιά αλλά αυτοκόλλητες ταινίες! Επίσης και αυτό ράβεται και μάλιστα σε όλο το τιμόνι και τις ακτίνες. ....τιμή 25000 με εγκατάσταση 2-3ώρες!!! ανάλογα την κίνηση και την πελατεία και μετά από ραντεβού....Επίσης μου είπε ότι μάλλον δεν πρέπει να μπαίνει στο XS γιατί έχει δερματινο και είναι ποιο παχύ! Είναι φτιαγμένο μάλλον για τα ΧΤ & ΧΝ....
10. Πήγα στα ράφια της MOMO....εκεί είδα και τα διακοσμητικά (διπλά φανάρια)...απαράδεκτα! Ομως είδα και τα καλύμματα για τους εξωτερικούς καθρέπτες της ΜΟΜΟ....αλουμινίου! Πιάνουν το κάτω μέρος του καθρέπτη που είναι μαύρο....Τιμή 34000δρχ!! Το παίρνω απόφαση και του λέω να τα βάλουμε....είναι κλιπαριστά και με εσωτερική αυτοκόλλητη ταινία.... Ετσι βρηκα κάτι να πάρω! Και αφού περίμενα κανένα μισάωρο να έρθει η σειρά μου στις εγκαταστάσεις....διαπιστώνεται ότι τα καλύμματα δεν ταιριάζουν με τους καθρέπτες και είναι μούφα!! Πιάνουν μόνο ένα κομμάτι του καθρέπτη και το υπόλοιπο μένει μαύρο φόντο....μπλιαχχχχ!!!! Ευτυχώς που το πήρα είδηση γιατί στο χώρο που τα τοποθετούν ΔΕΝ αφήνουν τους πελάτες οπότε εκεί παίζονται διάφορα σενάρια..... Οπότε πίσω γορίλα!!! Τους λέω: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΑ ΕΚΑΝΕ Η ΜΟΜΟ ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ???
Τελικά για να μην φύγω όπως μπήκα πήρα ένα ψευτοκάλυμμα τιμονιού με 4000δρχ...το έβαλα, έφυγα και πήγα δίπλα στο CARRERFOUR και πήρα και το κερί με το ασημένιο χρώμα....
Ολο το σκηνικο μου θύμησε ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΚΟ στην ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ.....ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.....
dimip συγνώμη για το ύφος μου αλλά τα παραπάνω είναι αλήθεια.... A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Απρ 2002, 20:56:57 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ...Ή ΓΟΛΓΟΘΑΣ??? |
|
|
Παιδια sorry αλλα θα συμφωνήσω με τον Vini
Το μαγαζί είναι απαράδεκτο και πανακριβο.Οι τιμες ήταν 5-10% πάνω απ οτι παίζει στη αγορά.Επίσης μου την δίνει που δεν μπορείς να μπεις στο "χειρουργίο". Παρολα αυτα οφείλω να ομολογήσω οτι πήρα μια μπάρα θόλων OMP που κατα κωλοφαρδία μου την είχε μονο εκει γιατι η OMP εχει αλλαξει μοντελο για την μπαρα θολων του 106 με αποτέλεσμα να πρέπει να μετακινήσεις την βαλβίδα διακοπής καυσίμου.Αυτη που πήρα ηταν το προηγούμενο μοντελο που περνάει πανω απο το καπάκι οποτε την πληρωσα παραπανω εν γνωση μου: 32.000 απο 27.000 που εχω βρει την καινούργια.Παντως γενικά δεν αξίζει.Εξυπηρέτηση 0 γνωσεις 0 συμπεριφορά 0.
Vini ρωτησα & για σενα αφου δεν ηξερα οτι θα πήγαινες και μου ειπαν και εμενα 25.000 αλλα για τοποθέτηση μου ειπαν οτι χρειάζονται 1 ημέρα!! Edited by: pugsang at: 5/9/02 3:23:54 pm
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jimlock Μέλος

quartz grey 206 XS 1.6 16V..
Ένταξη: 14 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 151 Τόπος: all over the place..
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Απρ 2002, 16:36:25 Θέμα δημοσίευσης: ΠΟΤΕ THANATOS SΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ PUG TEAM!!! |
|
|
dimip κανείς δεν είπε τίποτα για σένα....απλά κάνουμε διαπιστώσεις....μόνο έτσι θα είμαστε όλο το TEAM ενημερωμένο και θα ξέρουμε τι γίνεται στην αγορά...
Πάντα για το καλό του PUG TEAM....!!!!
Νομίζω ότι σε αυτό συμφωνούμε όλοι......!!!!
Ολα τα άλλα τα βρίσκουμε........................ A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Απρ 2002, 06:13:23 Θέμα δημοσίευσης: Θα ξανακατέβω.... |
|
|
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.... dimip θα σου έλεγα να έρθεις αλλά ήρθα νωρίς κάτω οπότε δεν ήξερα και τι ώρα θα τελείωνα....Ασε που έψαχνα να βρω που είναι και το ΟΤΟΜΟΤΟ.........
Πάντως θα ξανακατέβω κάτω για άλλα μαγαζιά..... A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Απρ 2002, 08:41:00 Θέμα δημοσίευσης: Re: Θα ξανακατέβω.... |
|
|
Φιλε dimip,
Δεν ειχα καμμια πρόθεση να σε θιξω και να με συγχωρεις αν φανηκε καπως ετσι.Παντως η γνωμη μου για το μαγαζι ειναι αυτη που εγραψα και δεν αλλαζει.Αν σε εσενα σου αρεσει και σου κανει εγω δεν μπορω να πω τιποτα.
Οτι ειπα το ειπα με καλη πρόθεση και σαν γενικότερη διαπίστωση χωρις να θελω να προσβαλω κανενα ιδιως ανθρώπους που δεν εχω γνωρίσει απο κοντά.
Φιλικα
Μακης
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jimlock Μέλος

quartz grey 206 XS 1.6 16V..
Ένταξη: 14 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 151 Τόπος: all over the place..
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Μάϊ 2002, 13:50:16 Θέμα δημοσίευσης: Re: Νίκο (Vini) πάμε σήμερα ??? |
|
|
ΚΩΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ....
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΠΑΩ ΓΙΑ POWER-ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ....
SORRY ΚΩΣΤΑ....
A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |