PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Απρ 2002, 19:08:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: NEO KATAΣTHMA??! ΜΥΘΟΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Loipon kirioi mias kai einai diskolo na syntonistoume gia na pame oloi parea me vlepo to savato na amolao tin gynaika sto village kai na pigaino ego sto magazi gia na xazepso. Iparxi kai mia periptosi na pao noritera apo to savato pantos opios kai na pai na stili apantisi me times kai entiposis.

_______________________________206 CC_______________________________

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Απρ 2002, 20:12:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: NEO KATAΣTHMA??! ΜΥΘΟΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ POSTS ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.
ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΟΥ ΓΡΑΦΕΙ "HTML COMMENTS NOT ALLOWED"

DimiP says: Don't try to catch me!Just say so and ...i'll let you!

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Απρ 2002, 20:17:26    Θέμα δημοσίευσης: Re: NEO KATAΣTHMA??! ΜΥΘΟΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΓΑΖΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΩΡΕΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΑΣΧΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑUTOPLUS H ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΛΥ.
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΥΡΙΣΤΟΥΝ ΨΗΤΟ (ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΤΡΕΧΤΕ ΟΣΟ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ.
ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 50000 ΔΡΧ.
!!!!
ΑΥΤΑ.

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Απρ 2002, 06:31:18    Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΟΥ DIMIP ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Απρ 2002, 18:32:28    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HTML Comments are not allowed

Edited by: Nikel7  at: 4/24/02 7:35:58 pm

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Απρ 2002, 18:41:27    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Re paidia ti ginete grafo post kai mou leei HTML no aloowed ktl

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Απρ 2002, 18:43:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Torea estila kai to pire kanonika. Kati paizi? Mipos iparxi paragka sto forum :D :D :D :D :D :D

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Απρ 2002, 19:51:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

VINI, AΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑΘΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ "HTML COMMENTS NOT ALLOWED"

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2002, 01:42:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Telospanton auto pou ithela na po kai telika den to ipaeinai pos simera piga sto ottomoto. Re paidia epatha plaka...A re pagkosmiopiisi irthes kai sto ellada...Auto den itan ena aplo magazi me aksesouar alla supermarket (to megalitero kai pio organomeno pou exo di). Oi tipoi mesa itan eksipiretikotati na me voithisoun na vro auto pou ithela alla kai na mou lisoun tixon apories. Eskasa kamia 50aria euro kai pira kati kaloudia gia to toutou ta opia mou ta evalan amesos. 1 arnitiko mono paratirisa kai auto sto tmima hi-fi. Eksigoume markes opos clarion, Rockford, Infinity, Peerless kai alla ixira onomata tou xorou elampan dia tis apousias tous. Vevea i alithia einai pos den tous rotisa an ta emporevontan kai apla den ta ixan sto display tous. Episis oi anthropoi ekei mou eksigisan pos den kanoun opiadipote idous patenta px. kopse rapse gia na tairiaksi as poume xtapodi i katalitis i eksatmisi. Xrisimopioun pragmata ta opia tairiazoun stin mama thesi. Genika oi times mou fanikan kales alla oxi fantastikes. Eixan times tipou Varelas gia autous pou kseroun (sta pragmata pou rotisa). Pantos i entiposis pou apokomisa itan thetikotates

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2002, 10:59:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ POST ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "EDIT"....ME AYTH EΠΕΜΒΑΙΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ POST ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ 206 ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ.....

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2002, 11:03:21    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ 206 ???

ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟ NIKEL & dimip ....ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ???

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2002, 15:35:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Re si Vini eksartate ti thelis? Apo lastixa, zantes eksatmisis kai elatiria, mexri hi-fi, aposmitika kai bodykits.

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2002, 19:20:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΝΙΚΕL7 ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ 1 ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΟΜΟΤΟ. (ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ...).
VINI, ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ?
ΤΟ ΟΤΟΜΟΤΟ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ + ΛΑΣΤΙΧΑ,ΖΑΝΤΕΣ,ΕΞΑΤΜΗΣΕΙΣ,ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,Ι.C.E, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ BODYKITS.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΑΡΕΣ ΘΟΛΩΝ ΕΧΕΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ 1 ΜΑΤΙΑ (ΕΤΣΙ ΤΗΝ "ΠΑΤΗΣΕ" ΚΑΙ Ο NIKEL7..!)
EΛA ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ... ΕΔΩ ΕΦΤΑΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ OLYMPICO ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΙΟΛΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΦΕ.
ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΕΖΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 00:59:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Re Dimip min mas tin "les" etsi. Exei kai BODYKITS :evil apla den ta exei display gia eunoitous logous xoritikotitas profanos. Exoun omos vivliarakia (ego se ena eriksa mia matia alla den ixe gia to cc mono gia to 206) apta opia dialegis to bodykit pou goustaris kai sto fernoun. :D :D :D

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 01:00:42    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Re Dimip min mas tin "les" etsi. Exei kai BODYKITS :evil apla den ta exei display gia eunoitous logous xoritikotitas profanos. Exoun omos vivliarakia (ego se ena eriksa mia matia alla den ixe gia to cc mono gia to 206) apta opia dialegis to bodykit pou goustaris kai sto fernoun. :D :D :D

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 06:35:46    Θέμα δημοσίευσης: 206....ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimip όταν εγώ αναφέρομαι σε κάποιο μαγαζί σε κάθε post που γράφω αναφέρομαι στα προιόντα που έχει για το 206....

Το να μου πεις ότι ένα μαγαζί έχει αξεσουάρ και προιόντα ΔΕΝ μου λέει τίποτα....

Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ ΑΝΤΕ ΠΗΓΙΑΝΕ στην AUTOTUNING γιατί έχει καλά πράγματα χωρίς να σου πω τι έχει ΓΙΑ ΤΟ 206!!!
Ετσι έχω πει από την αρχή (στο TFRC) ότι έχει φίλτρο και σκούπα και χοάνη BMC για το 206, έχει τις αεροτομές WRC (πανάκριβες), τα (προς αποφυγήν) καλύμματα τιμονιού, πεταλιέρες κλπ...
Θα μπορούσα όμως να ΠΩ από την αρχή έχει αξεσουάρ αλλά πήγαινε να δεις τι θέλεις....

ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ 206.......

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 06:39:10    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206....ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΠΑΙΔΕΣ !!!!!

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 08:59:03    Θέμα δημοσίευσης: ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΑ ΡΕ VINI, ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕΣ ΤΟΣΟ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΖΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟ ΑΜΑΞΙ ΚΙΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ 206 ΜΟΝΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ ? ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΝΙΚΕΛ ΜΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΤΟΥ 206, ΜΑΣΚΕΣ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ 206, ΔΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΜΟΝΙΑ 206, ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ.
SORRY ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.
VINI TI ΛΕΣ?

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 09:31:11    Θέμα δημοσίευσης: ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑ....
ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 206 ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....
Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ....ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 206....

ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΑΥΤΟ....

ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ (ΠΕΡΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ) ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ....

ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΑΝΘΗΡΑ!

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Edited by: Vini at: 4/26/02 10:31:45 am
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 13:47:46    Θέμα δημοσίευσης: Βολτα απο το μαγαζί! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πληροφοριακά αναφέρω οτι θα περάσω σήμερα το απόγευμα απο εκει ή αυριο το πρωι αν τραβήξει η δουλεια αργα σήμερα. Ψάχνω μπάρες θόλων - ψαλιδιών για το Rallaki Αντε να δούμε και τις τιμές τους εκεί!!

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης