PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

306 - Βοήθεια για χρώμα και look face lift!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tzitzopower (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEYGEOT 206 1.6 (16V) (2005)

Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Τόπος: ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 16:55:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
tzitzopower έγραψε:
Απο μεσα λυσαμε μοκετεσ ταμπλαδεσ τζαμια κτλ κτλ !!!θα γινει η δουλεια μεσα εξω κ θα μου παρει 1200 ε με τα χτυπιμτα που ειχε το αμαξι κ ηταν πολλα ομολογο!!!α κανει κ πολυ καλη δουλεια~~~!!!

Τσαμπα στο βαφει, εμενα μου ζητησαν τα ιδια λεφτα γιατο βολτισιο 106 απλα για ενα φρεσκαρισμα . . . και σκεψου οτι δεν εχω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ!

το ξερω κ να φανταστητε οτι στην τιμη σημπεριλαμβανεται βαψιμο μεσα εξω κλεισιμο μπροστα στο μασκακι κ πισω στην κλειδαρια!!ακομα ειναι μεσα το χρωμα κ το παιδι κανει γα** τισ δουλειεσ!!!

πριν απο λιγο παρελαβα τα εξησ(καπω φτερα φαναρια 2001 κ μετα μασκακι τα φρυδακια κατω απο τα φαναρια κ ακομα ηρθαν κ τα bucket(type r)k συνεχιζουμε για μασπιεδες κ αυτα που ειναι πανω στισ πορτεσ τα πλαστικα !!αν εχει καποιοσ υποψιν του για τα πλαστικακα κια κ για τουσ μασπιεδες ασ το πει!!απλως οι μασπιεδεσ να ειναι απο διλιτρο κ τα πλαστικακια απο το 306 μοντελο 2000 κ μετα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
tzitzopower (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2007, 19:20:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια κ κατι αλλο!!αν το βαψω με το χρωμα του μινι το γαλαζιο με φιμε κ τα φιμε τα φαναρια!!τι ζαντεσ να βαλω ασπρες η μαυρες με νικελ πατουρα που μ ειπε ενα αλλος????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 18:09:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η τιμή που το βάφεις μέσα/έξω είναι απίστευτη!!

αν όλα πάνε καλά με το μοτερ που φτιάχνω σε ενα νισσαν με βλέπω να σας ερχομαι εκεί για το βάψιμό του...

σχετικά με το χρώμα τχν ζαντών θα σου προτίνω να τελείωσεις πρώτα με την φανοποιία και μετά που θα το έχει έτοιμο να δεις τι του ταιριάζει.

ανέβασε και 1~2 φωτογραφίες εδώ όταν είναι έτοιμο θα σου πούμε και την γνώμη μας για το ποιες ζαντες...

Wink Wink

πάντως αυτό το μαρη ζάντα με νικελ περίγραμμα σε γαλαζιο/μπλε αμάξι με φιμέ τζάμια/φανάρια με χαλάει λίγο...

σκέτες μαυρες γυαλιστερές (=όχι ματ) ζάντες ναι

οι ασπρες (αν και είναι το αγαπημένο μου χρώμα) μάλλον θα δείχνουν λίγο υπερβολικά racing και δεν ξέρω κατα πόσο θα ταιριάξουν
ακόμα και στα ΜΙΝΙ υπερβολικές δείχνουν...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
tzitzopower (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 19:26:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
η τιμή που το βάφεις μέσα/έξω είναι απίστευτη!!

αν όλα πάνε καλά με το μοτερ που φτιάχνω σε ενα νισσαν με βλέπω να σας ερχομαι εκεί για το βάψιμό του...

Να ερθεισ να ερθεισ μανθο!!!

By Car Audio Performance......The loydest team in Greece.....

www.Streetbassclub.gr
Επιστροφή στην κορυφή
tzitzopower (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 20:47:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να κ καποιεσ φωτο πωσ ητανε κ πως θα γινει!!

http://s233.photobucket.com/albums/ee114/tzitzopower/?action=view&current=DSC00014.jpg

κ πως θα γινει~~~!!!

http://s233.photobucket.com/albums/ee114/tzitzopower/?action=view&current=DSC00096.jpg

αυτο ειναι του πατερα μου!!(οικογενοια 306 βλεπεται!!))

να κ μια φωτο απο τα bucket που ειναι tupe_r!!

http://s233.photobucket.com/albums/ee114/tzitzopower/?action=view&current=DSC00135.jpg

www.Streetbassclub.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 22:32:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ποσταρω αυριο μια φωτο με το αυτοκινητο οπως το εκανα πριν απο 6 μηνες λογω τρακαρισματος.

Ειναι το παλιο του 96 Phase 1 και του βαλα προφυλακτηρα με προβολακια του καινουριου σαν αυτο που εχεις ποσταρει (το δευτερο) Ο προφυλακτηρας στο κεντρο εξειχε πολυ απο τη μασκα και αφηνε κενο οποτε μου το γεμισε, στοκαρε, εβαψε ο φανοποιος και φαινεται τουμπανακι.Μασκα κλπ δεν πειραξα διοτι ετσι μου φαινοταν πολυ πιο αγριο.Αν το ολο σκηνικο το κανεις για να βαλεις τα φαναρια τα clear του τελευταιου 306, θα μπορουσες να παρεις aftermarket πολυ καλλιτερα για phase 1.Βεβαια γουστα ειναι αυτα, παντως θα βαλω μια φωτο αυριο να παρεις μια ιδεα τι εννοω.

Υποψιν το χρωμα χαμαιλεων στοιχιζει περιπου 200-250 Ε το κιλο και υπαρχουν 4-5 διαφορετικα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tzitzopower (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Σεπ 2007, 12:40:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pug_306 έγραψε:
Θα ποσταρω αυριο μια φωτο με το αυτοκινητο οπως το εκανα πριν απο 6 μηνες λογω τρακαρισματος.

Ειναι το παλιο του 96 Phase 1 και του βαλα προφυλακτηρα με προβολακια του καινουριου σαν αυτο που εχεις ποσταρει (το δευτερο) Ο προφυλακτηρας στο κεντρο εξειχε πολυ απο τη μασκα και αφηνε κενο οποτε μου το γεμισε, στοκαρε, εβαψε ο φανοποιος και φαινεται τουμπανακι.Μασκα κλπ δεν πειραξα διοτι ετσι μου φαινοταν πολυ πιο αγριο.Αν το ολο σκηνικο το κανεις για να βαλεις τα φαναρια τα clear του τελευταιου 306, θα μπορουσες να παρεις aftermarket πολυ καλλιτερα για phase 1.Βεβαια γουστα ειναι αυτα, παντως θα βαλω μια φωτο αυριο να παρεις μια ιδεα τι εννοω.

Υποψιν το χρωμα χαμαιλεων στοιχιζει περιπου 200-250 Ε το κιλο και υπαρχουν 4-5 διαφορετικα.

τετοια προβολακια που θα βρουμε μπορεισ να πεις κ τιμι αν γινεται???

www.Streetbassclub.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Σεπ 2007, 12:55:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα bucket Ποσο πηγανε?
Επιστροφή στην κορυφή
tzitzopower (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Σεπ 2007, 14:48:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι τα typer k ta phra 250 xoris βασεις!!

www.Streetbassclub.gr
Επιστροφή στην κορυφή
tzitzopower (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 19:42:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΛΟΙΠΟΝ ασ βαλω καποιες φωτο καθως προχωραει το αμαξι!!

http://s233.photobucket.com/albums/ee114/tzitzopower/?action=view&current=DSC00201.jpg

http://s233.photobucket.com/albums/ee114/tzitzopower/?action=view&current=DSC00200.jpg

μονο το βαψιμο εμεινε!!!

www.Streetbassclub.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2007, 19:57:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tzitzopower έγραψε:

http://s233.photobucket.com/albums/ee114/tzitzopower/?action=view&current=DSC00201.jpg

http://s233.photobucket.com/albums/ee114/tzitzopower/?action=view&current=DSC00200.jpg

μονο το βαψιμο εμεινε!!!

Kαι το αυτοκολλητακι PSCLUB στο πισω τζαμι.... Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
tzitzopower (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2007, 17:52:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
tzitzopower έγραψε:

μονο το βαψιμο εμεινε!!!

Kαι το αυτοκολλητακι PSCLUB στο πισω τζαμι.... Laughing Laughing

αν με προμηθευσουν τα παιδια γιατι οχι???

www.Streetbassclub.gr
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2007, 18:27:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...αυτοκολλητάκι τα επίσημα μέλη...

ετσι για να ξεχωρίζουν από τους άλλους κοινού θνητούς πεζάκηδες Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2007, 18:54:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rolling eyes εγω τι ειμαι??
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Οκτ 2007, 00:00:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"ειδική περίπτωση"...
και αμεσα (μελλοντικό μέλος) Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Οκτ 2007, 06:41:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1!!!!! Embarassed
Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
tzitzopower (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Οκτ 2007, 16:09:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

A οκ μανθο εμεις ειμαστεκοινοι θνητοι ε???οκ~~!!!

www.Streetbassclub.gr
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Οκτ 2007, 16:36:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Splat Shocked Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Οκτ 2007, 19:01:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tzitzopower έγραψε:
A οκ μανθο εμεις ειμαστεκοινοι θνητοι ε???οκ~~!!!

E την αξιζεις την ντοματουλα...

Splat Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
tzitzopower (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Οκτ 2007, 20:03:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να κ καποιες φωτο!!το αμαξι μολις βαφτηκε!!οι φοτο ειναι βραδυ!!!

http://s233.photobucket.com/albums/ee114/tzitzopower/?action=view&current=DSC00208.jpg

http://s233.photobucket.com/albums/ee114/tzitzopower/?action=view&current=DSC00209.jpg

www.Streetbassclub.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης