Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
micra_iro (Ηρω) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 403 Τόπος: αλλού γι' αλλού
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 23:47:02 Θέμα δημοσίευσης: πωλησεις μεσω διαφορων forum |
|
|
<<Πωλειται>>
με αφορμη την παραπανω αγγελια η οποια πληροφοριακα εχει μπει και στο δικο μας site εχω να σας κανω την εξης ερωτηση:
δεν σας ενοχλει που τυχαιοι τυποι βαζουν αγγελιες σε ενα φορουμ του οποιου ο τιτλος ειναι συλλογος ιδιοκτητων και φιλων pegeuot? και περαν αυτου η συμμετοχη τους ειναι ανυπαρκτη?
το λεω αυτο διοτι ειναι συχνο φαινομενο κι εμεις σαν nissan owners club εχουμε σκοπο να παρουμε καποια μετρα,μηπως θα επρεπε να το κανετε κι εσεις αυτο?
welcome to micra zone |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Σεπ 2007, 03:07:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν πουλανε κατι χρησιμο σε καλη τιμη για ποιο λογο να "στερηθουμε" εμεις τα μελη μια τετοια ευκαιρια?
Χειροτερες νομιζω οτι ειναι αγγελιες μελων (σε διαφορα φορουμς) που πουλανε πραγματα πιο ακριβα και απο καινουργια.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
micra_iro (Ηρω) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 403 Τόπος: αλλού γι' αλλού
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Σεπ 2007, 10:55:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ισως να μην καταλαβες τι εννοω, δεν ειπα να μην γινονται πωλησεις προσφορες κτλ, αλλα δεν θα επρεπε αυτος που πουλαει κατι να ειναι τουλαχιστον ενεργο μελος του site? κι οχι ο καθε τυχαιος που θελει να ξεφορτωθει κατι που του πιανει χωρο?
και στην τελικη δεστο κι ετσι τιθεται και θεμα αξιοπιστειας το ιδιο εισαι π.χ εσυ που εχεις και χιλια κατι μηνυματα και σε ξερουν τα παιδια του κλαμπ και το ιδιο εγω που εχω 50?
υ.γ προς αποφυγην παρεξηγησεων τα ονοματα ειναι μονο για παραδειγμα
welcome to micra zone |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Σεπ 2007, 13:56:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμένα δεν με ενοχλούν οι πωλήσεις από άλλους
εξάλλου μπορεί κάποιος να βρει κάτι που τον ενδιαφέρει
πάντως όλες οι αγγελίες τσεκάρονται από τους mod σχετικά τουλάχιστον με το περιεχόμενό τους,
επίσης απαγορευονται επίσημε αγγελίες από καταστήματα
από κει και πέρα ο κάθε χρήστης καλό είναι να προσέχει όταν αγοράζει μεταχειρισμένα και αν δεν είναι σίγουρος για κάτι να ρωτά αλλά και να το ψάχνει είτε μεταξύ μας, είτε με τον μηχανικό του, είτε με κάποιον που ξέρει κλπ κλπ γενικώς και ειδικώς.
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|