Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 16:26:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμενα παιδες ακουγεται ενας ηχος(αραια και που+οχι δυνατος φυσικα)οταν αλλαζω ταχυτητες+μονο τοτε..τι μπορει να ειναι?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kas (iakobos) Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.6 (16v)xr (2001)
Ένταξη: 23 Απρ 2006 Δημοσιεύσεις: 44 Τόπος: ΗΠΕΙΡΟΣ(ΠΡΕΒΕΖΑ)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούλ 2006, 16:09:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αυτο με τα πηρακια με προβληματιζει κ εμενα αρκετο καιρο..το καταλαβαινω εντονα στην 2αρα σε ανηφορες..οταν παω να δωσω γκαζι παρολου που δεν το δεινω τερμα κ το αμαξι δεν ζοριζεται κ οσο γκαζωνω το αμαξι φευγει κανονικα.ακουω τα πηρακια να χτυπανε..γιατι το κανει αυτο ενω δεν ζοριζεται το αμαξι??? 
pug 307 modified by carcept |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pugobios (Costantin) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!
Ένταξη: 25 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 1146 Τόπος: κατω απο τη ραμπα...
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούλ 2006, 13:20:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάλι απο την ώρα που άλλαξα εξάτμιση(ολόσωμη χειροποίητη) ακούω ένα θόρυβο σαν κάποιος να χτυπάει την εξάτμιση με μεταλικό αντικείμενο και μόνο όταν αφήνω το γκάζι με ταχύτητα μέσα κάτω απο της 2000 rpm.Τί μπορεί να είναι??
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannos (Γιάννης) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) Gti (2003)
Ένταξη: 13 Φεβ 2006 Δημοσιεύσεις: 32 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Γιάννενα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Δεκ 2006, 12:43:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δημήτριε! (εδώ Γιάννης. δε ξέρω αν με θυμάσαι, είχαμε γνωριστέι μιά φορά σους Βασίληδες) κι εμένα μου το κάνει αυτό!!! και θέλω να πιστεύω πως δεν είναι πιράκια..... Το κάνει όταν είναι ζεστό, όπως λές, και πολλές φορές το κάνει όταν είναι ζεστο και πατάς απότομα χωρίς ταχύτητα μέσα, όταν π.χ. είσαι στο τσακιρ κέφι σε καμιά στριφτερή ανάβαση και πας να κάνεις καμιά κατεβασιά να γουστάρεις λίγο ακούς αυτό το πράμα και ξενερώνεις....Αχ! σου κόβωνται τα πόδια...
Πάντως έχω παρατηρήσει οτι όταν βάζω 100 οκτάνια δε το κάνει!!
Τι να πω...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannos (Γιάννης) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) Gti (2003)
Ένταξη: 13 Φεβ 2006 Δημοσιεύσεις: 32 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Γιάννενα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Δεκ 2006, 20:28:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οκ λοιπον....
Τιποτα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
INFERNO (Γιάννης) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 01 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 26
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 13:08:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εκατσα και διάβασα όλες τις σελίδες, έχοντας κ εγω το ίδιο πρόβλημα με το αμάξι της αδελφής μου, ένα 207 1,4 16v με τα 90 άλογα και τον ίδιο ήχο είχα παρατηρήσει και στο 206 1,1 8v που είχα πάρει το 2001. έχω κάνει με το 207 1000+ χιλιόμετρα και το αμάξι έχει κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα σε ανοιχτό δρόμο μιάς και λόγω του ότι είμαι φαντάρος στο στρατόπεδο στα μέγαρα(πάχη) πάω και έρχομαι όποτε είμαι εξοδούχος(όπως και σήμερα). Ο ήχος εμφανίζεται όταν έχει ζεσταθεί το μοτέρ(και λογικά και η εξάτμιση) και τον κάνει είτε πατώντας με νεκρά ελάχιστο γκάζι(ανέβαζα σιγά σιγά τις στροφές με νεκρά και διαπίστωσα τον τριγμό αυτόν, σάν κάτι να συντονίζει), είτε τον κάνει σε χαλαρό ξεκίνημα με 1η ή με 2α ρεπρίζ με λίγες στροφές. Στο δρόμο έχω ακουσει να περνάει απο μπροστά μου και άλλο 207 το οποίο έκανε τον ίδιο μεταλλικό θόρυβο.... ξέρω οτι η ερώτηση είναι βαρετή αλλα... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΌ?... δε μπορεί να είναι το μοτέρ(πυράκια), αφού οι κινητήρες είναι διαφορετικοι και το ακουστικό πρόβλημα ίδιο. να πώ οτι κ εγώ έκανα τεστ με βενζίνες αλλα ο ήχος ακριβώς ίδιος... ο ήχος παρουσιάζεται στις πολύ χαμηλές στροφές ενώ μετά δεν ακούγεται τίποτα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
BABIS2005 (ΜΠΑΜΠΗΣ) Μόλις έγραψα

"PEUGEOT 307 1.6(16V)XT PREMIUM (
Ένταξη: 20 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 9 Τόπος: ΠΑΤΡΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 15:44:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ειχα και εγω παιδια προβλημα με το 307 που ειχα πηγα στη Peugeot Κοκκινοπουλος και οι ανθωποι το εφτιαξαν με κοστος 15 ευρο καποια πατεντα εκαναν την οποια κανουν συχνα και απ" οτι ειπαν ειναι κατι ευκολο και τερμα ο θορυβος μεχρι που το πουλησα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
INFERNO (Γιάννης) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 01 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 26
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Σεπ 2007, 13:30:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
BABIS2005 έγραψε: | Ειχα και εγω παιδια προβλημα με το 307 που ειχα πηγα στη Peugeot Κοκκινοπουλος και οι ανθωποι το εφτιαξαν με κοστος 15 ευρο καποια πατεντα εκαναν την οποια κανουν συχνα και απ" οτι ειπαν ειναι κατι ευκολο και τερμα ο θορυβος μεχρι που το πουλησα |
Μηπως σου είπαν τί ακριβώς έκαναν? μπορείς να μου πείς διευθυνση της συγκεκριμένης Peugeot? ευχαριστώ  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
BABIS2005 (ΜΠΑΜΠΗΣ) Μόλις έγραψα

"PEUGEOT 307 1.6(16V)XT PREMIUM (
Ένταξη: 20 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 9 Τόπος: ΠΑΤΡΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 16:28:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ειναι Πατρα φιλε δεν ξερω ακριβως τι εκαναν αλλα δεν εχω πλεον προβλημα.2 συνεργεια ειναι peugeot το ενα φερνει το ονομα του. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 18:23:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
BABIS2005 έγραψε: | Ειχα και εγω παιδια προβλημα με το 307 που ειχα πηγα στη Peugeot Κοκκινοπουλος και οι ανθωποι το εφτιαξαν με κοστος 15 ευρο καποια πατεντα εκαναν την οποια κανουν συχνα και απ" οτι ειπαν ειναι κατι ευκολο και τερμα ο θορυβος μεχρι που το πουλησα |
Eπειδη το αμαξι μου πηγαινε αρχικα εκει για την συντηρηση του κλπ ξερω το συνεργειο και τους μηχανικους....Σε ενα προβλημα "συντονησμου" που ειχα με ειχαν κατα τρομαξει οτι θελει αλλαγμα το ρολεμαν του σαζμαν (!!! ) με αποτελεσμα να θελει να κατεβει ολο το κιβωτιο κατω και να γινει βιδες....με κοστος γυρω στα 450-500 ευρω(χρεωνουν ρε γ@μοτο λες και τα ευρω ειναι φυστικια)...Εννοειται πως δεν εγινε αυτη η εργασια γιατι δεν υπηρχε χρημα...Μετα ψαχνοντας νακαλυψα οτι αυτο που συντονιζε ηατν η ντιζα του γκαζιου η οποια διορθωθηκε με ενα δεματικο και κοστος μισο ευρω!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|