PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Προγραμματισμός εγκεφάλου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 10:01:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απορία.Όταν πείρα το μοτέρ μου 3φυσο 16v είχε immobilizer κ επειδή δεν είχαμε τα κλειδία του αυτοκηνίτου στείλαμε τον εγγέφαλο για αφαίρεση immobilizer.Δηλαδή τί ακριβώς έκανε το παλικάρι αυτό μου ξεκλείδωσε τον εγγέφαλο? Scratch

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 10:06:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναιιιιι... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 10:07:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τί καλό μπορώ να κάνω εγώ τώρα εκτός απο το να το κοιτάω? Laughing

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 12:05:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τιποταααααα... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 16:21:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pugobios έγραψε:
Δηλαδή τί ακριβώς έκανε το παλικάρι αυτό μου ξεκλείδωσε τον εγγέφαλο? Scratch

Του έβγαλε την κλειδαριά για να μη μπορεί να κλειδώσει! Στον κόσμο των μικροτσιπ φυσικά...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 16:56:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπαστουνι οτολοκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 20:15:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά τα λεφτά που ζητάνε ο Σάλιας, Ανδριανάκης κλπ (300€) είναι για προγραμματισμό του εγκεφάλου του rallye και ΟΧΙ για αλλαγή του τσιπ με κάποιο άλλο.Σωστά?
Αυτό σημαίνει ότι αν κάποια στιγμή θες να γυρίσεις στο αρχικό πρόγραμμα, θα πρέπει να πας πίσω και να δώσεις άλλα 300?

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιαν 2008, 20:27:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω με τσιπακι ειναι αυτος ο αναπρογραμματισμος οποτε μπορεισ να το βγαλεις...επισης υπαρχει επαναπρογραμματισμος με παραλληλο εγκεφαλο αλλα δεν νομιζω οτι χρησιμοποιουν τη συγκεκριμενη μεθοδο!!
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 12:39:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρει κανείς τι διαδικασία ακολουθεί ο Ανδριανάκης για να φτιάξει πρόγραμμα για κάποιο αμάξι, πχ ένα ραλλυε 2ου σταδίου;
Κάνει πρώτα κάποια μέτρηση με το δυναμόμετρο για να δει που χρειάζεται διόρθωση το πρόγραμμα το αυτοκινήτου;Και πώς το βάζει το αμάξι στο δυναμόμετρο, αφού δεν κάνει να πιεστεί εφόσον έχει το μαμά πρόγραμμα;
Επίσης τι μάρκα είναι το δυναμόμετρό του;Έχω ακούσει ότι γενικά δίνει πολύ συντηρητικά νούμερα πάντως.Καλό βέβαια αυτό, από το να βλέπεις πράσινα άλογα

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 23:14:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τον σαλια θα σου πω που ειχε φτιαξει τον δικο μου(πριν πεσει ο αγραφος(στο 106).παλια επερνε 300 αλλα τωρα περνει 350-380 καπου εκει.εχει παρει αυξηση Laughing ο επαναπρογραμματισμος τοτε που το εφτια3α εγω ηταν,για ενα χρονο,80 ευρω.τωρα νομιζω το πηγε 150 Shocked εγω το ειχα φτιαξει το 2004 κ μου ειχε ανοιξει τον εγκεφαλο,ειχε ξεκολησει το τσιπακι μου,το επαναπρογραμμτισε κ το ξανακολησε Evil τωρα τελευταια που φτιαξαμε ενα σαξο το προγραμματισε μεσω της φυσας που εχει για την διαγνωση βλαβων.απλα για να στο προγραμματισει(οχι μονο ο σαλιας αλλα οποιοσδηποτε προγραμματιστης)πρεπει να μιλησει με τον μηχανικο που σου εφτιαξε το αμαξι για να του πει ακριβως τι εχει φτιαξει(μοιρες κεντροφορων,συμπιεση,βυθισμα κτλ)

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Φεβ 2008, 16:13:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να υποθέσω ότι εάν κάνεις επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου μπορείς να φυλάξεις το μαμα πρόγραμμα και εαν βγάλεις για παράδειγμα τους εκκεντροφόρους από το αυτοκίνητο να ξαναφορτώσεις το παλιο πρόγραμμα μέσω της OBD σε ένα τρίφυσο?

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Φεβ 2008, 17:10:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

greenpug106 έγραψε:
Να υποθέσω ότι εάν κάνεις επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου μπορείς να φυλάξεις το μαμα πρόγραμμα και εαν βγάλεις για παράδειγμα τους εκκεντροφόρους από το αυτοκίνητο να ξαναφορτώσεις το παλιο πρόγραμμα μέσω της OBD σε ένα τρίφυσο?

Ακριβώς! Γλυτώνεις το άνοιγμα του εγκεφάλου και το κόλλα-ξεκόλλα!

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Φεβ 2008, 17:48:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στελιο βαλε μου το chipακιιιιιιιιιιιιιιιι............... W00t W00t

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Φεβ 2008, 19:43:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekoukos106 έγραψε:
στελιο βαλε μου το chipακιιιιιιιιιιιιιιιι............... W00t W00t

Απουσιάζω! Very happy

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Φεβ 2008, 21:28:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για την απάντηση Smile

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye 16V, 106 S16 N/2

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: ..ξανά στο μπάκετ!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2010, 12:16:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρουμε αν μπορεί να παίξει σε 16Β 3φ εγκέφαλος από 1.4 3φ η αν φτιαχτεί πρόγραμμα για το 16Β

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2010, 16:58:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομιζω οτι ειναι ιδιος ο εγκεφαλος και αλλαζει μονον το προγραμμα.
Βεβαια το αν θα το καταφερει ωστε να το κανει τελειο,ειναι σχετικο...
Σε δυο περιπτωσεις που ειδα,δουλεψε αλλα οχι τελεια(με τα δικα μου σπαστικα κριτηρια Embarassed ).
Επιστροφή στην κορυφή
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye 16V, 106 S16 N/2

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: ..ξανά στο μπάκετ!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάϊ 2010, 11:55:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο το 1.4 μπορει να παρει? δοκιμαστικά όπως είναι?
ή 1.1 υπάρχει περίπτωση έστω και να πάρει μπροστα για μια δοκιμή?

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάϊ 2010, 18:57:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θυμαμαι καλα,με 1400αρι παιρνει μπροστα αλλα ουτε ρελαντι κραταει και τα σκασιματα ειναι πολλα,σε σημειο ανησυχιας...
Κοινως δεν ειναι για να το αφησεις να δουλεψει ετσι ουτε για 5 λεπτα(αν και καποιος γνωστος μου το κυκλοφορησε για καμια βδομαδα ετσι).
Απλα αν θες να δεις αν θα δουλεψει,ναι,μπορεις να το δεις... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2013, 20:24:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωρίζει κανείς αν ο εγκέφαλος της PS μπορεί να τον διαβάσει το διαγνωστικό της peugeot και ξέρουμε αν μπορεί να τον αναγνωρίσει ότι είναι γνήσιος PS?

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης