PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 Προβληματα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Απρ 2002, 18:30:37    Θέμα δημοσίευσης: 206 Προβληματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλες οι βελτιωσεις δεν λεω αλλα πρωτα απ'ολα πρεπει το μηχανημα να δουλευει σωστα.Γι'αυτο ας αναλυσουμε τα προβληματα που εχει ο καθενας μας αντιμετωπισει.Και ξεκινω:Συνολο KM 33000
1.Διακοπες κινητηρα στο φρεναρισμα(αναβει το λαμπακι του εγκεφαλου)ο κινητηρας παιρνει μετα μπρος κανονικα.Συνηθισμενο προβλημα σε 206 106 προ 2001.οι Εγγλεζοι 206ακηδες λενε οτι φταιει το potentionmeter και το stepper motor(τι ειναι αυτα?)Εμενα στον Λαμπρακη (peugeot κρητης)μου ειπαν οτι φταιει ο πολλαπλασιαστης και μου τον αλλαξαν δωρεαν με αναβαθμισμενη εκδοση.Εχω κανει 3000κμ χωρις προβλημα
2.Κελαιδισμα κινητηρα(ηχος σαν αιδονι-ηχος σαν diesel)αιτια φαγωμενο ρουλεμαν-αλλαγη τα σκασαμε τα φραγκα
3.Τριξιμο πισω καθισματος(κοινο σε ολα τα 206 απο οτι εχω ψαξει)δεν το εχω διορθωσει
4.Σφυριγμα ιμαντα οταν μπει μπροστα ο κλιματισμος η οταν αυξηθουν οι απαιτησεις σε ρευμα(σταματα μετα απο μερικα μετρα)δεν διορθωθηκε παρα τα σφιξιματα χαλαρωματα του ιμαντα
5.Στραβωμενο χαμογελο(αυτο το εχω αναφερει)βρισκομαι σε αντιδικια με την αντιπροσωπια για να μου το αλλαξουν δωρεαν (μεχρι να μπει η σιτα)
6.Το λαστιχο στο κατω μερος της εμπρος ποδιας εχει φυγει στις ακρες(μετα και απο κατι χωματοδρομους στην Μηλο)απο οτι ειδα ειναι ενισχυμενο με συρραπτικο!!!!Το ξαναβαζω με το χερι στην θεση του
αυτα προς το παρον περιμενω τα δικα σας

Edited by: alexandros at: 4/21/02 7:46:53 pm

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Απρ 2002, 06:21:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 Προβληματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ALEXANDRE TΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ 700km

2.Κελαιδισμα κινητηρα(ηχος σαν αιδονι-ηχος σαν diesel)αιτια φαγωμενο ρουλεμαν-αλλαγη τα σκασαμε τα φραγκα

To έχω και εγώ όταν η μηχανή είναι σε λειτουργία πάνω από 1 ώρα και το αυτοκίνητο κινείται. Το πήρα είδηση όταν πάω να το βάλω στο γκαράζ και το άκουσα με χαμηλή ταχύτητα....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ....

3.Τριξιμο πισω καθισματος(κοινο σε ολα τα 206 απο οτι εχω ψαξει)δεν το εχω διορθωσει

Το είχα και εγώ....Βρήκα ότι είναι το σκληρό πλστικό μανταλάκι που μαγκώνει πάνω στο σίδερο για να πιάσει το κάθισμα. Διορθώθηκε εντελώς με ειδική ταινία αυτοκόλλητη πάνω στο μέταλλλο. Επί μια βδομάδα δεν έχω ακούσει κάτι.

4.Σφυριγμα ιμαντα οταν μπει μπροστα ο κλιματισμος η οταν αυξηθουν οι απαιτησεις σε ρευμα(σταματα μετα απο μερικα μετρα)δεν διορθωθηκε παρα τα σφιξιματα χαλαρωματα του ιμαντα

Το έχω και εγώ. Στην Peugeot μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό γιατί ο ανεμιστήρας του AC ή του Clima πριν την κανονική λειτουργία κάνει κάποιο έλεγχο στροφών μέχρι να πιάσει τις κανονικές στροφές....Αυτό το διάστημα δημιουργεί και το θόρυβο....

ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ (2) & ΤΟ (3) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Απρ 2002, 09:01:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 Προβληματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΜΟΥ.
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ (ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ) ΠΟΛΛΑ 206 ΣΒΗΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ SAGEM ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΟΥΡΕΣ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΒΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΜΕ 60 ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΧΛΜ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?
ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΑΙΔΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΘΟΡΥΒΟΥ ΑΠΟ ΕΞΑΤΜΗΣΗ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΤΩΡΑ). ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ?
VINI, TI ΛΕΣ ?

DimiP says: Don't try to catch me!Just say so and ...i'll let you!

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Απρ 2002, 19:40:31    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 Προβληματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνήθως το Κελαιδισμα κινητηρα
είναι
α. φαγωμενο ρουλεμαν....αυτό μάλλον μετά από πολλά χιλιόμετρα
β. ιμάντας.....θέλει λαδωματάκι ή σιλικόνη(γρασσάκι)...εμφανίζεται σε περιόδους ζέστης...και το είχε και το Coupe....ακούγεται και σε ρελαντί με κρύα μηχανή....

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Επιστροφή στην κορυφή
zpoul (Ζαννής)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 CC SPORT PACK 150

Ένταξη: 24 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2002, 00:11:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 Προβληματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν τα δικά μου:
1) Προβληματική κατα καιρούς η επιλογή της πρώτης ταχύτητας. Μέτα από 2 service δεν έχει λυθεί ικανοποιητικά.
2) Ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια: Και εμένα οι μπροστινές γρύλιες έχουν στραβώσει και έβριζα (τζαμπα προφανώς) για τους κοτσαδόρους.
3) Επίσης έφυγε από τη μια πλεύρα της μάσκας το πλαστικό μαρσπιεδάκι αλλά στην CONDOR μου το ξανακόλλησαν (δεν πήραν και λεφτά για αυτό, κουβαρντάδες τα άτιμα). Τώρα δεν μου κρέμεται τίποτα.
4) Κάποια στιγμή, στο εντελώς ασχετο κάηκε η ασφάλεια του ανεμιστήρα για τη θέρμανση του εσωτερικού
5) Το πιο κουφό. Το δεξί μικρό φως καποια στιγμή δεν άναβε, και δεν λέω κάηκε γιατι μετά από κανένα μήνα αυτοδιορθώθηκε (και δεν έχει και multiplexing).
6) το εσωτερικό πόμολο του συνοδηγού και η ασφάλεια, οταν κάνει κρύο, υπολειτουργουν. Αλήθεια εχεί συμβεί σε άλλον αυτό;
7) εντάξει το πίσω κάθισμα τρίζει
8) οι επενδύσεις των καθισμάτων μμμμ κανένα 2χρόνο τους δίνω.
9) κάποιοι μικροτριγμοί από το αμάξωμα και τον κινητήρα στις χαμηλές στροφές, οχι ιδιαιτέρως ενοχλητικοί.
Αυτά από το μέτωπο.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2002, 19:28:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 Προβληματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΡΕ ΖPOUL ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ BINGO.
ΜΕ ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΕΣ ΓΡΙΛΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ 1ης ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ.
ΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΑ 4 ΠΙΟ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ 206.
ΚΑΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ?
ΚΑΛΑ Ο ΜΑΛΑ$$$ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗς ΤΗΣ PEUGEOT ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ (ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ) ΤΑ 206 ΤΙ ΕΚΑΝΕ? ... ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΤΣΙ? ....
ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ THS PEUGEOT?
ΟΧΙ OTI TΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ (ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΙ PUNTO) ΑΛΛΑ...

Επιστροφή στην κορυφή
jimlock 
Μέλος
Μέλος

quartz grey 206 XS 1.6 16V..

Ένταξη: 14 Απρ 2002
Τόπος: all over the place..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2002, 19:52:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 ?????????? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

-ke emena kamia fora i proti den kouboni eukola....( sto passat tou patera mou ine poli hiroteri i katastasi me tin proti.. opote sto 206 pote de me enohlise ipervolika!!!!!)
-ke emena mou trizi piso kamia fora...ohi panta vevea...
-auto pou ine spastiko merikes fores ine otan klidoni to timini ke sou vgeni i pisti gia na to xeklidosis me to klidi....prepi na mathis tin tehniki...ala ke pali...

..a light tha burns twice as bright burns half as long..

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2002, 20:45:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: 1st GEAR Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εαν κινεισαι με καποια συγκεκριμενη ταχυτητα κοντα στα 5 με 10km η πρωτη οντως κουμπωνει δυσκολα .Μηπως ομως ειναι ετσι επιτηδες ρυθμισμενο απο το εργοστασιο?Κατα τ'αλλα δεν εχω κανενα προβλημα με το κιβωτιο οι αλλαγες γινονται και με το ενα δακτυλο γιαυτο παραξενευομαι που λετε για αλλαγη λαδιων

Επιστροφή στην κορυφή
jimlock 
Μέλος
Μέλος

quartz grey 206 XS 1.6 16V..

Ένταξη: 14 Απρ 2002
Τόπος: all over the place..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2002, 23:26:31    Θέμα δημοσίευσης: Re: 1st GEAR Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

den ehis adiko gia auto pou les alex...bori ontos na ine rithmisi tis peugeot...pantos emena se kamia periptosi den me enohli toso oste na to "piraxo"..

..a light tha burns twice as bright burns half as long..

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2002, 23:44:56    Θέμα δημοσίευσης: Σπίτια δεν έχετε; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε; τι ώρα είναι αυτή;

Τέλος πάντων, για νας βοηθήσω με τα κιβώτια της Peugeot, είναι γενικό το "πρόβλημα". το κάνει και σε 106 και 306, 307 κτλ.

Καταρχήν δεν είναι πρόβλημα. Το κιβώτιο γενικά είναι σφικτό και κάνει τέτοια. Οσο αφορά την πρώτη, το συγχρονιζέ της είναι τέτοιο που εμποδίζει την εισαγωγή της πρώτης αν κινήται το αυτοκίνητο. Πάντως εξακολουθεί να το κάνει ακόμα και το αυτοκίνητο είναι σταματημένο.

Το πρόβλημα βελτιώνεται λίγο, αλλάζοντας βαλβολίνη αλλά μην περιμένετε και πολλά. Περισσότερο ψυχολογικά θα προσφέρει.

Σε μερικά κιβώτια έχει παρουσιαστεί εκτός από την δυσκολία της πρώτης και ένα γρατζούνισμα σε πρώτη και δευτέρα. Πάλι το συγχρονιζέ. Βελτιώνεται με βαλβολίνη.

Τα κιβώτια είναι και η αχίλλειος πτέρνα της Peugeot. Xαλάνε γενικά εύκολα άμα τα ζωρίσεις. Πάντως εγώ έχω αλλάξει ήδη τις βαλβολίνες με Motul Gear 300 και μπορώ να πώ ότι έχει βελτιωθεί λίγο, ιδιέταιρα όταν είναι κρύο το αυτοκίνητο.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 01:42:14    Θέμα δημοσίευσης: Axxxxxxxxxxxx Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ax ti na poume kai emis oi ptoxi katoxoi ton CC gia provlimata....

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
zpoul (Ζαννής)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Απρ 2002, 11:24:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: Axxxxxxxxxxxx Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Nikel7 μην μας χαλάσεις το... όνειρο

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάϊ 2002, 07:42:09    Θέμα δημοσίευσης: 206 ΚΕΛΑΙΔΪΣΜΑΤΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KAΛΗΜΕΡΑ....& ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ......

ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΤΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΕΛΑΪΔΙΣΜΑ....

ΟΜΩΣ! ΤΟ ΚΕΛΑΪΔΙΣΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ ΡΟΔΕΣ, ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ....

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ (2η ΚΑΙ 15-25ΧΛΜ/ΩΡΑ) ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΛΑΪΔΙΣΜΑ....

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Επιστροφή στην κορυφή
zpoul (Ζαννής)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάϊ 2002, 14:10:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 ΚΕΛΑΙΔΪΣΜΑΤΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini αγόρι μου, μην ανυσηχείς, ενα κελαϊδισμα με τα χαρακτηριστικα που αναφέρεις, το έχω και εγώ εδώ και 5000km και ακόμα δεν μου έχει προκαλέσει κανένα πρόβλημα :D . Και εγώ νομίζω οτί προέρχεται από τον άξονα, όταν κρεμάει η 2η ταχύτητα (1200 στροφές) αλλά δεν του έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Στο επόμενο service θα δούμε.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάϊ 2002, 15:39:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 ΚΕΛΑΙΔΪΣΜΑΤΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίγουρα ZPOUL δεν ανησυχώ αλλά είναι ιδαίτερα εκνευριστικό....
Το ακούω με ανοικτό το παράθυρο και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι....Λες και κουβαλώ μαζί μου κλουβί με καναρίνια (το κλουβί με τις τρελές!)

Λοιπόν! Κύριοι! Εχω κάνει ακριβώς 1700χιλιόμετρα! Σε 300 χιλιόμετρα πάω συνεργείο για λάδια & βαλβολίνες (ΜΟΤUL φυσικά)...δηλαδή αυτή ή την άλλη εβδομάδα....

Ε! Τότε θα λύσω και το πρόβλημα του κελαϊδίσματος αλλιώς αν δεν βρει τη λύση ΣΤΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ θα πάω και θα παρατήσω το 206 έξω από το συνεργείο του ΝΤΑΣΙΟΥ....

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάϊ 2002, 20:52:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 ΚΕΛΑΙΔΪΣΜΑΤΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!
ΡΕ ΣΕΙΣ ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΕΞΑΤΜΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΧΙ ΚΕΛΑΪΔΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.

ΣΩΣΤΟΟΣΣΣΣΣΣ?

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάϊ 2002, 08:30:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 ΚΕΛΑΙΔΪΣΜΑΤΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενας μεταλλικός θόρυβος ανακαλύφθηκε να κάνει το προστατευτικό της εξάτμισης. Είναι ένα αλουμινένιο προστατευτικό πάνω από την εξάτμιση κουμπωμένο με κλίπ που λασκάρουν εύκολα. Τουλάχιστον εμένα από εκεί "κελαϊδάει". Μετά κοίταξε και την βάση (τα λαστιχάκια) της μηχανής που "πάσχει".

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Μάϊ 2002, 06:49:24    Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ (ΧΘΕΣ) ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΝΧΟ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1. ΚΑΠΑΚΙ, ΧΑΝΕΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ! ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΘΑ ΑΛΑΧΘΕΙ ΜΟΝΟ Η ΦΛΑΤΖΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΠΑΚΙ!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟ ΣΤΑ 1.6 16V!!! ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΑΖΟΥΝ!

2. ΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ!

Α! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ;;

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Μάϊ 2002, 17:01:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: εμπρος φλας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απιστευτο!Το εμπρος Δεξι φλας ειναι πιο ανοιχτοχρωμο απο το Αριστερο!

---1100 but I'm biting---

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Μάϊ 2002, 17:10:41    Θέμα δημοσίευσης: Χρωματοδιαφορά, στο δικό σου? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δικό σου Alexandre?

Mεταχειρισμένο το πήρες το 206?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης