PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ότι ν'αναι :p
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Τι τίτλο προτιμάτε?
Ναι έχω συνηθίσει απο το dakar.
10%
 10%  [ 1 ]
Είσαι ψήλος ή κοντός?
10%
 10%  [ 1 ]
Σαμαράκια, απο πάνω ή απο κάτω?
10%
 10%  [ 1 ]
Στραβώνουν τα φώτα μου ή τζάπα καίω ρεύμα?
10%
 10%  [ 1 ]
Διάρκεια ζωής λαμπτήρα?
0%
 0%  [ 0 ]
Νοστημότερο αρνί, με το χέρι ή με μοτεράκι?
60%
 60%  [ 6 ]
Σύνολο Ψήφων : 10

Συγγραφέας Μήνυμα
Fotografos (theofrastos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.6 8v (1995)

Ένταξη: 06 Απρ 2006
Τόπος: ΑΘΗΝΑ/ΙΛΙΟΝ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 14:50:09    Θέμα δημοσίευσης: Ότι ν'αναι :p Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι φυσικά δεν έχω τρέξει dakar!
Απλα σχετικά με τα κολλήματα ορισμένων ανθρώπων, μιας και δεν έχει πολύ κίνηση το φορουμ αυτές τις μέρες ας πούμε κάτι!
Έχω αναμένα τη μικρή σκάλα και τα κάτω προβολάκια (χωρίς να έχουν λάμπα προβολέα κανονικό φως βγάζουν) σχεδόν συνέχεια μέρα νύχτα, όλο βλέπω οδηγούς να μου κάνουν σήμα με τα χέρια να σβήσω τα φώτα, φωνάζουν τα φωωωώτα σου κτλ και γενικά άλλα τέτοια εκνευριστικά πράγματα που όταν ακόμα ήμουν συνοδηγός στο αμάξι του πατέρα μου έλεγα όχι εγώ δεν θα τα κάνω αυτά να τα πρίζω στους ανθρώπους.
Τα αφήνω αναμένα για αρκετούς λόγους:
Δείχνει πανέμορφο με αυτές τις συγκεκριμένες σκάλες αναμένες
Δείχνει άγριο.
Δηλώνω οτι είμαι εδώ και γίνομαι ευκολότερα αντιλιπτός.
Εξάλου πλέον όλες οι μοτοσυκλέτες έχουν αναμένα μόνημα τα φώτα για λόγους ασφαλείας!
Ξεκινάω στο φανάρι με το που ανάψει πράσινο στο 99.9% των περιπτώσεων, γιατί μαρέσει να φεύγω μακριά απο τους άλους και να αποκτάω γρήγορα αποστάσεις ασφαλείας, φυσικά ακόμα και τότε έχω κάνει τρομερό έλενχο μην έχω δεξιά αριστερά μηχανή που περιμένει στο φανάρι και την τρομάξω και το αν έχουν σταματήσει όλοι στο δικό τους κόκκινο.
Περνάω τα σαμαράκια απο πάνω, γιατί μαρέσει το γκάπα γκούπα, γιατί το όριο είναι 50χλμ και αφού δεν έχω παραπάνω όριο στην εθνική να το ευχαριστηθώ λέω οτι θα περνάω απο πάνω ότι βρίσκω γιατι στο κάτω κάτω έτσι μαρέσει ρε αδερφέ.
Έχω μπροστά μου κάτι starlet turbo και τπτ punto με κάτι μαλιάδες που το παίζουν yo και μόνο yo δεν είναι, νομίζουν πως τους κολάω και αρχίζουν να λένε τα δικά τους, βέβαια δεν δίνω ιδιέτερη σημασία εγώ κοιτάω να κάνω την οδήγηση ευχαρίστιση και να είμαι και ταυτόχορνα όσο το δυνατόν ασφαλέστερος γίνετε, σήμερα για παράδειγμα είχα ένα starlet turbo πήγενε με 5 στα σαμαράκια εγώ τα πέρναγα 50 και στο δρόμο που πάει να κάνει αριστερά εγώ είμαι στην δεξιά λωρίδα για να κάνω δεξιά και κάτι μου είπε δεν κατάλαβα καλά κάτι σαν καλπάζω μου ακούστηκε αλλά εγώ κοίταγα μέσα απο τα παράθυρά του να δω την μηχανή που είχε προτεραιότητα να περάσει για να περάσω και εγώ.
ΕΕΕ κάλπαζε όσο θες, και κράτα την τουρμπίνα απλά να τη πηγαίνεις για service, τι κολήματα είναι αυτά που έχει ο κόσμος; έλεος πια!
Άλλοι τα χαμηλώνουν εγώ γουστάρω σήκωμα!
Εγώ βλέπω άτομο με 306 ψιλοφτιαγμένο και θέλω να τον κεράσω καφέ για να ανταλάξουμε ιδέες όχι να αρχίζω να του λέω με μάγκικο στυλάκι ότι μου κατέβει στο όραμα που είδα οτι είμαι ο Hamilton.
Συγνώμη για το μακράν μήνυμα αλλά τα πήρα με αυτόν που καλπάζει σήμερα! Razz Razz Razz

Εκεί που άλλοι ανοίγουν τα 200άλογα σε ευθεία και στις στροφές πέφτουν στα φρένα εμείς έχουμε το καλό πως και με 90 άλογα τα ανοίγουμε όπου θέλουμε.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Fotografos στις Δευ 10 Σεπ 2007, 22:37:27, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 16:15:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αμάξι δεν θα πρέπει να χρειάζεται τα προβόλια για να δείχνει άγριο.... Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 16:32:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την μερα(δεν ειμαι και σιγουρος)νομιζω οτι μπορεις να αναψεις τα μικρα φωτα για να γινεσε αντιλιπτος.
Και εγω το εκανα συχνα ειδικοτερα τις μερες που ειχε συννεφια.
Αναβα τα προβολακια που εχει μεσα το φαναρι του 307 και ειναι ετσι μελετημενα να μην χτυπανε στον θεο.
Την νυχτα ξερω στα σιγουρα οτι τα προβολακια δεν πρεπει να τα αναβεις παρα μονο οταν οι συνθηκες ειναι τετοιες που επιτρεπουν το αναμα.
Αυτο το ξερω σιγουρα και ισχυει.
Αρα σε αυτο εισαι λαθος.Οι παρατηρησεις μπορει να γινονται απλα για να πουνε κατι.Αυτο δεν το ξερω.Παντως εχουν το δικαιωμα εφοσον δεν προβλεπετε να τα εχεις οποτε θες εσυ ανοιχτα.
Στο αλλο θεμα με τα σαμαρακια δεν μπορω να πω οτι εχεις δικαιο ή αδικο.
Οπως θελει παει ο καθενας.
Εμενα ας πουμε μου αρεσει να τα περναω σαν χελωνα γιατι τα αμορτισερ μου δεν μου επιτρεπουν να παω με παραπανω.
Υπαρχουν πλαστικα που αν το κανω συστημα δεν θα αντεξουν και πολυ.
Δεν κανω ομως και κριτηκη σε οποιον παει με 1000 πανω απο σαμαρακι.
Θα με πειραξει και θα κανω κριτηκη σε καποιον που παει ταπα απο πισω μου και με πιεζει να τρεξω περισσοτερο γιατι απλα αυτος δεν το λυπατε ενω εγω το ποναω το αμαξι μου.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 17:55:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σουηδια και λοιπες βορειες χωρες ειναι υποχρεωτικο να εχεις και μερα τα μικρα φωτα αναμενα σε επαρχιακους δρομους χωρις μπαριερα αναμεσα στα 2 ρευματα...
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 18:19:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλα μια φιλικη παρατηρηση
οπως εσυ γουσταρεις να περνας με 50 τα σαμαρακια κ θες να σ αφηνουν κ να μην λενε τπτ
ετσι πρεπει να σεβεσαι κ τον αλλον που θελει να τα περασει με 5 για διαφορους δικους του λογους<χαμηλωμα>

παντως καλο ειναι τις ανωμαλιες να τις περναμε με λιγα χλμ για να μην μας γινει μετα απο χρονια κουδουνιστα για το ανηψακι μας το αμαξι
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 18:54:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω εχω να κανω μια ποιο γενικη παρατηρηση σχετικα με την συμπεριφορα ολων συμπεριλαμβανομενου και μενα....Εχει αγριεψει παρα πολυ το πραμα πλεον πιστευω οτι φταις δεν φταις καλο ειναι να μη μιλας γιατι ο αλλος μπορει να τρβηξει και κανα οπλο και να σου φυτεψει καμια...
Περαν αυτου ολοιο οι "χαμηλωμενοι" (οι σαυρες ε! οχι οι νορμαλ) παντα εχουν και θα εχουν ενα τουπεδακι και μια ανεξηγητη μαγκια την οποια δεν εχουν προβλημα να την επιδεικνυουν οπουδηποτε και επισης παντουν να βλεπουν απειλες και προκλησεις απο αλλους οδηγους που τις πιο πολλες φορες ετυχε να σταματησουν πισω τους....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Fotografos (theofrastos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 02:51:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα προβολάκια απλά τα έχω για να λέω πως είναι προβολάκια!
Δεν εμποδίζουν κανέναν στο να βλέπει!
Ειδικά και μέρα!
Εγώ και καλά καλά δεν μπορώ να δω την νύχτα! Rolling eyes
Και δεν είπα πως δεν σέβομαι αυτόν που πάει με 5 στα σαμαράκια, απλά αυτοί τσιτώνουν επειδή εγώ έχω μια περιουσία στην άκρη να αλάζω αμορτισέρ κάθε φορά και τα περνάω αέρα και ακούω ότι ν'άνε! Twisted evil

Εκεί που άλλοι ανοίγουν τα 200άλογα σε ευθεία και στις στροφές πέφτουν στα φρένα εμείς έχουμε το καλό πως και με 90 άλογα τα ανοίγουμε όπου θέλουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 07:37:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Fotografos έγραψε:
Τα προβολάκια απλά τα έχω για να λέω πως είναι προβολάκια!
Δεν εμποδίζουν κανέναν στο να βλέπει!
Ειδικά και μέρα!
Εγώ και καλά καλά δεν μπορώ να δω την νύχτα! Rolling eyes
Και δεν είπα πως δεν σέβομαι αυτόν που πάει με 5 στα σαμαράκια, απλά αυτοί τσιτώνουν επειδή εγώ έχω μια περιουσία στην άκρη να αλάζω αμορτισέρ κάθε φορά και τα περνάω αέρα και ακούω ότι ν'άνε! Twisted evil

Το οτι επιβαρυνεις την ατμοσφαιρα με προσθετα gr C02 το σκεφτηκες?Laughing
Επισης θα μειωθει συντομα η διαρκεια ζωης των λαμπων σου! Laughing

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Fotografos (theofrastos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 09:08:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγνώμη ΘΕΕ!
3-4ευρώ έχει η κάθε λάμπα!
Διλαδή αυτοί με τα 200άλογα τι πρόστιμο θα πρέπει να έχουν για ρύπους?
Α όχι το πληρώνουν ήδη στις βενζίνες Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 10:36:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα μεσαία φώτα δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να τά έχεις αναμμένα ακόμα και την μέρα όταν κινέισαι με ηψηλές ταχύτητες

τα προβόλια ομίχλης μέσα στην πόλη είναι τελείως ανούσιο να τα χρησιμοποιείς, με εξαίρεση ίσως τα στενά μέσα στην πόλυ αν έχεις φιμέ)
και το κηριότερο είναι πολύ ενοχλητικά για τους απέναντι γιατί στραβώνουν.

συμφωνώ ότι είναι όμορφο αλλά καλό είναι να σεβόμαστε και τους γύρω μας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 11:29:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Περαν αυτου ολοιο οι "χαμηλωμενοι" (οι σαυρες ε! οχι οι νορμαλ) παντα εχουν και θα εχουν ενα τουπεδακι και μια ανεξηγητη μαγκια την οποια δεν εχουν προβλημα να την επιδεικνυουν οπουδηποτε και επισης παντουν να βλεπουν απειλες και προκλησεις απο αλλους οδηγους που τις πιο πολλες φορες ετυχε να σταματησουν πισω τους....

Εγώ που θέλω 4 δάχτυλα από το έδαφος, είμαι σαύρας?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 11:54:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιο σε βρίσκω....
Έλα την πέμπτη από την λέσχη να τα πούμε από κοντά... Ιλιον δεν μένεις? Δικός μας είσαι και εσύ..... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 12:19:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Σαυροκροκοδειλος...!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Fotografos (theofrastos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 14:23:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω σκευτεί πολές φορές να έρθω απο την λέσχη γιατί όντως είναι πολύ καλή η παρέα σας, κάποια στιγμή θα κανονήσω!
Απλά τώρα δεν έχω αμάξει είναι στον γιατρό για καινούριες αναρτήσεις ελατήρια και λίγο σήκωμα!
Και για άλλη μια φορά!
Τα προβολάκια μου δεν στραβώνουν!Είπα και πιο πάνω οτι καλά καλά δεν βλέπω εγώ το βράδυ με όλα τα φώτα αναμένα με το σκ**ά φωτισμό που έχω, θα στραβώνουν την μέρα?
Επειδή σέβομαι τους άλλους, δεν προκαλώ!
Αν ήταν θα είχα βάλει ττ xenon αλλά και πάλι δεν βάζω γιατί έχω δεί πως είναι να έχω πίσω μου άλλο άτομο με xenon το βράδυ και είναι πολύ εκνευριστικό, δεν θα ήθελα να με βρίζουν απο μέσα τους όπως του βρίζω εγώ! (Μεταξύ μας αυτά!)

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 15:17:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες αν δεν κάνω λάθος έχει περαστεί νόμος ο οποίος θα γίνει υποχρεωτικός σε κάποια φάση (2010? 2012?) για τη χρήση φώτων ακόμα και τη μέρα. Very happy
Προς το παρόν δεν έχω πετύχει 206 που τα προβολάκια του να τυφλώνουν. Razz

Steve έγραψε:

Εσύ πρέπει να πας καμιά βόλτα με το αμάξι του Τιμωρόπαιδου. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink Wink Wink

Τιμωρόπαιδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο????????? Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 16:44:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας συμμαζεψει καποιος τον τιτλο εστω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 17:44:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα ερχομουν με το SUV του πεθερου απο το Ρεθυμνο και ενα 206 ερχοταν με μεγαλα φωτα.
Την μερα καμια ενοχληση δεν υπαρχει απο κανεναν γιατι ο ηλιος κανει καλη δουλεια.
Οσο για τις σφαιρες που ειπε ο Giannis307 μην φοβαστε.
Τι να πουμε και εμεις εδω που ο καθενας δεν ξερεις ποσα οπλα εχει πανω του.
Steve μηπως ειχες πειραγμενο μετρο οταν το μετρουσες?
Laughing Laughing Laughing
4 ποντους ή 44?
Πλακα κανω.Ηταν χαμηλο αλλα δεν σκουπιζες κιολας.
Οσο για την ζωη των λαμπτηρων ειναι αληθεια οτι μικραινει με τις λακουβες και τις πολλες ανωμαλιες.
Εμενα τοσες μου καηκαν εδω στην Κρητη.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 19:31:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Steve μηπως ειχες πειραγμενο μετρο οταν το μετρουσες?
Laughing Laughing Laughing
4 ποντους ή 44?

4 δάχτυλα είπα, γκαβέ, και όχι 4 πόντους. Ήτοι, 7~8 εκατοστά.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 19:46:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα προβόλια ομίχλης τυφλώνουν τον απέναντι νύχτα-μέρα. ΟΚ, μπορεί την μέρα να μην είναι τόσο ενοχλητικό όσο τη νύχτα, αλλά! Δεν σας φταίμε και εμείς οι μη-κάγκουροι τίποτα......... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 22:08:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Ας συμμαζεψει καποιος τον τιτλο εστω.

τι να συμμαζέψει κανείς ρε συ λεφ...

οτι να ναι είναι ούτως η άλλος Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης