PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206CC-Tρίξιμο εταζέρας με κλειστή οροφή.Υπάρχει εύκολη λύση;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ilovemycar (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 CC 1.6 (16V) RG (2004)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2007
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Σεπ 2007, 03:25:28    Θέμα δημοσίευσης: 206CC-Tρίξιμο εταζέρας με κλειστή οροφή.Υπάρχει εύκολη λύση; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διάβασα όλα τα post σχετικά με τους τριγμούς στο 206CC και είναι αλήθεια ότι δεν έβγαλα άκρη τελικά! Στο δικό μου έχω εντοπίσει το σημείο από όπου προέρχονται τα ανυπόφορα κτουπ-κτουπ κάθε φορά που η άσφαλτος έχει ανωμαλίες ή συναντώ λακούβες, έιναι σίγουρα τα σημεία όπου έρχεται σε επαφή η εταζέρα με το πίσω παρπρίζ (όταν η οροφή είναι ανοικτή δεν ακούγεται κανένας θόρυβος). Κάτι δίαβασα για σπραίυ αλλά σίγουρα δεν θα αλλάξει κάτι για το κενό μεταξύ παρπρίζ και εταζέρας ειναι αρκετό και γενικά έχω την αίσθηση ότι η εταζέρα είναι κάπως ασταθής. Έχει συναντήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Έχετε κατά νου τπτ που μπορώ να κάνω για να μην αναγκάζομαι να δυναμώνω το στερεοφωνικό ακόμη κι όταν έχω πονοκέφαλο!!;;

...Manos...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ilovemycar (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 CC 1.6 (16V) RG (2004)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2007
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Σεπ 2007, 09:23:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά βρήκα λύση! Όχι από το εξουσιοδοτημένο βέβαια αφού τελικά όπως φάνηκε αυτοί την είχαν κάνει την μ****** αλλά μόνος μου. Είχα πάει πριν από καιρό να μου φτίαξουν την κλειδαριά του πορτπαγκάζ και αφού ο "μηχανικός" μαστροχαλαστής ξεβίδωσε κάθε βίδα του πορτπαγκάζ για να δει αν φταίει δεν ξέρω κι εγώ τι, άφησε μια μοναδική βίδα -η οποία δεν φαίνεται παρά μόνο αν το ψάξεις με το χέρι στο εσωτερικό χείλος της εταζέρας- λάσκα με αποτέλεσμα να τρίζει μονόπαντα από τα δεξιά σχεδόν συνέχεια με μόνη εξαίρεση τους αυτοκινητόδρομους. Εκτός αυτού είχε συνδέσει στραβά το διαχωριστικό μεταξύ των δύο φύλλων της οροφής όταν αυτή είναι ανοιχτή ελπίζοντας ίσως ότι που θα πάει θα τα παίξει η οροφή και θα σκάω μετά 100αρια στην καλύτερη. Συμπέρασμα: 1) Κατάλαβα ότι προτιμότερο είναι να κατεβάσει κανείς αναλυτικά manuals και να επιδιορθώνει μόνος του τέτόια ψιλοπροβλήματα τα οποία στην τελική μόνο ψιλά δεν κοστίζουν όταν φτάσει η ώρα του ταμείου.
2) Πρέπει κάποτε οι αντιπροσωπίες να καταλάβουν ότι οι "μηχανικοί" σε όλο τον κόσμο μαθαίνουν για τα μοντέλα της εταιρίας τους μέσα από σεμινάρια και όχι πειραματιζόμενοι με ξένη περιουσία. 3) Μετά από αυτό αρχίζω να έχω υποψίες ότι η μια επίσκεψη στο συνεργείο ίσως να προετοιμάζει την επόμενη Twisted evil Twisted evil

...Manos...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης