PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Aux Adapter
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Φεβ 2007, 22:34:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα να δεις τωρα τι συμβαινει με αυτο το θεμα.
Το χαρτακι που εχει στα πλαγια κολλημενο λεει Siemens.
Αλλα νομιζω οτι ειναι το RD3 της Clarion
Και μιλαω γι'αυτο εδω.

http://www.scoop.co.nz/stories/images/0506/0599d1df4dd628835141.jpeg

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Αύγ 2007, 11:30:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο North Attica Center έχουν μια προσφορά λέει για line-in σε 307, ένα καλώδιο με 29 ευρώ και μετά μια επιλογή ενός φορητού mp3. Όλα καλά μέχρι εδώ. Πήρα σήμερα τηλέφωνο να ζητήσω διευκρινίσεις, και μου είπε ο τύπος ότι κάνει και για τα προ-f/l. Ο κωδικός του καλωδίου είναι 9706AG, που όμως είμαι 99% σίγουρος ότι δεν κάνει στις πηγές των 206-307 προ f/l. Ξέρει κανείς τπτ παραπάνω;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Αύγ 2007, 12:45:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι καλωδιο ειναι αυτο?
Εχει κανενα link πουθενα να το δουμε?
Εγω εχω βρει ολοκληρο μηχανηματακι που κανει την σιντιερα AUX-Interface.
Το συνδεεις στην υποδοχη που εχει πανω το RCD για την σιντιερα και βγαζει δυο RCA θυλικα.
Εκει πανω συνδεεις εσυ ενα καλωδιο RCA που καταληγει σε mini jack ας πουμε και μπορεις να ακουσεις απο ενα mp3 player ή κατι αλλο.
Στην περιπτωση μου απο το PC.
Το ζητημα ειναι αν το χειριστηριο πισω απο το τιμονι δεινει κανονικα εντολες στην νεα συσκευη για αυξομιωση του ηχου ή τελος παντων αν συνεχιζει να δεινει εντολες στο RCD(γιατι εκει νομιζω οτι φτανουν οι εντολες για την αυξομιωση).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Αύγ 2007, 12:55:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από το interface του ηχοσυστήματος καταλήγει σε καρφάκι. Λογικά θα δουλεύει μόνο η αυξομείωση ήχου στην προκειμένη περίπτωση.

Σε αυτό που λες εσύ, δεν νομίζω ότι θα μπορείς να ελέγχεις το μπρος/πίσω, παρά μόνο την ένταση πάλι.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Αύγ 2007, 13:02:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

as δουλευει κανονικα και ας ρυθμιζεις μονο την ενταση...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Αύγ 2007, 13:02:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μωρέ συμφωνώ. Ελπίζω να μπορέσει να μας πει ο Αργύρης τπτ... Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Αύγ 2007, 13:50:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια εγω μονο την ενταση θελω να αυξομιωνω και να οταν επανερχομαι απο mute να μην χριαζετε να κλεισω το RCD για να ξανακουσω απο το PC ηχο.
Αν αυτο το κανει το καλωδιο καλως.
Αν το κανει το αλλο που ειπα παλι καλως.
Απλα καποιος να μου στα σιγουρα οτι αυτο και αυτο και ολα οκ.
Μετα παραγγελια και ολα good.

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Αύγ 2007, 21:19:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν κάνει για τα δικά μας είναι μόνο για τα F/L που έχουν τη δυνατότητα για εξωτερική πυγή ήχου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Αύγ 2007, 12:38:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη Αργυρη δεν υπαρχει πιθανοτητα να αφαιρεσω την σιντιερα,να κρατησω το RCD και να παιζουν ολα κανονικα.
Τι εννοω με το κανονικα.Να εχω ηχο απο το PC και να ανεβοκατεβαζο το volume απο το χειριστιριο.
Απο οτι καταλαβαινω θα φαει μπαλα ολο μαζι και θα βαλω ενυσχιτη για να συνδεσω το PC.
Και θα εχω μονο PC.
Μετα με 150 ευρω αγοραζω ενα Radio που ειναι σχεδιασμενο για Carpc και θα παιζει μια χαρα και με την εργοστασιακη κεραια.
Απλα χανω τελειως το χειριστιριο που με εχει βολεψει.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Αύγ 2007, 13:11:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όπως έχουμε πει κάμποσες φορές...
υπάρχουν πηγές που με τον κατάλληλο αντάπτορα υποστηρίζουν και το εργοστασιακό χειρηστήριο

επίσης μπορείς να βρεις ενα μεταχειρισμένο από facelift εργοστασιακο ραδιοσιντι και να τελειώνεις... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Αύγ 2007, 13:38:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
όπως έχουμε πει κάμποσες φορές...
υπάρχουν πηγές που με τον κατάλληλο αντάπτορα υποστηρίζουν και το εργοστασιακό χειρηστήριο

επίσης μπορείς να βρεις ενα μεταχειρισμένο από facelift εργοστασιακο ραδιοσιντι και να τελειώνεις... Wink

Δεν ταιριάζει δυστυχώς...

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Αύγ 2007, 13:43:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου ο Αργυρης λεει οτι δεν μπαινει του Facelift στα δικα μου πριν του 2005 δηλαδη.
Τι να πω?
Αν ειναι να δωσω λεφτα για το Facelift και λεφτα για το μηχανηματακι που κανει αλλα 150 θεωρω πολυ καλυτερα να τα βγαλω ολα να βαλω εναν ενυσχιτη(και για ποιο ποιοτικο ηχο),να βαλω με αυτα τα λεφτα που κανει το Aux-Interface το ραδιο που ειναι και πολυ μικρουλι(μια πλακετα μονο και εχει και δυνατοτητα RDS) και τελος να παρω με 20 ευρω ενα ωραιο εργαλειο που βρηκα που μιαζει με το iDrive της BMW.
Αυτο αυξομιωνει τον ηχο μεσω USB και εχει ακομα τεσερις λειτουργιες που τις προγραμματιζεις εσυ.
Ολα μεσω PC εννοειτε.
Θα βγει λιγο πιο ακριβο λογο ενυσχιτη αλλα θα ξεμπλεξω μια και καλη απο τα περριτα πραγματα στο ντουλαπακι του συνοδηγου.
Να εχω και χωρο γιατι δεν μπορω να βαλω τιποτα εκει μεσα.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Αύγ 2007, 14:01:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτή είναι ακόμα πιο καλή λύση...

...εξάλλου ο ήχος του ενισχυτή είναι άλλη φάση...
(αλλά ξεφευγουμε από το τόπικ) Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Αύγ 2007, 14:13:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τερμα αυτο θα κανω.
Σορρυ για το offtopic που καναμε αλλα η κουβεντα το πηγε προς τα εκει.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2007, 02:22:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AUX - IN adapter για PEUGEOT 106/ 206/ 307/ 406/ 607/ 807 με FactoryFit headunit:
Clarion/VDO RD1/ RD3/ PU2294A/ PU1633A/ RC200/220/260/280.

Σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάζεται ενεργοποίηση της θύρας εισόδου από συνεργείο Peugeot
http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=6492

Αυτο εννοουσα Αργυρη.
Εμεις τι τυπου RCD εχουμε?
Πως νομιζω οτι εχουμε VDO RD1.

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2007, 07:49:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό που έχει ο Καλογερόπουλος είναι για RD4 από όσο βλέπω στην φωτογραφία.
Τα δικά μας είναι RD3. Στα RD4 πρέπει να ενεργοποιήσεις την είσοδο για line in αλλιώς δεν λειτουργεί.
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2007, 20:23:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και αυτο μεσα λεει οπως βλεπεις RD3 οφειλω να σε πιστεψω γιατι κατι παραπανω θα ξερεις.
Και ρωταω συνεχεια γιατι να το παρω και να μην κανει δεν λεει γιατι ειναι και 150 ευρω.
Να εκανε 50 να λεγα παει και ερχεται.
Αρα δεν υπαρχει λυση στο θεμα με το υπαρχον RCD.
Οποτε παμε στην παραπανω λυση με ενυσχητη και τα σχετικα.

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2007, 20:31:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
PEUGEOT AUX-Interface Artikel-Nr. 73800: Das Interface ermöglicht die Nutzung des CD-Wechsler Toneingangs als Stereo AUX-in. Die OEM-Radios in folgenden Peugeot-Modellen sind kompatibel: 206, 307, 406, 607, 806.
89,00 EUR

http://www.connects2.com/images/prodimages/prodview/CTVPGX010.jpg

Αυτο το πραγματακι κανει αυτο που θελουμε, μετατρεπει την εισοδο του CD Changer σε AUX in...

Το βρηκα σενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ site www.dista.gr, αλλα η τιμη ειναι απο Γερμανικο site (http://www.dietz24.biz/assets/s2dmain.html?http://www.dietz24.biz/)!!!

Το πραγματακι αυτο ειναι της Connects2 (www.connects2.com)

H ελληνικη εταιρία DISTA ειναι επισημος συνεργατης της εταιριας αυτης!!!

Επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι δεν κανουν εμποριο λιανικης και πως προμηθευουν κυριως αντιπροσωπειες...

Η τιμη που πηρα απαυτους (λιανικη) ειναι, στο περιπου, γυρω στα 100€...

Περίμενε να έρθει αυτό που έχει παραγγείλει ο netblaster
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2007, 20:38:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε να δουμε αν κανει.
Αυτο το ειχα δει και σε ενα αλλο γερμανικο μαγαζι που λεγετε 12VoltShop.
Πραγματικα εχω μπερδευτει και πραγματικα θελω να ξεμπλεκω με το ζητημα.
Εχω βρει ραδιο με RDS που συνεργαζετε πληρως με το προγραμμα που εχω στο αμαξι και μαλιστα ειναι 10 εκατοστα πλακετιτσα.
Περνει την εργοστασιακη κεραια.
Το βαζεις μεσα στο ταμπλο σε ενα σημειο με την κεραια και πιανει τελεια.
Δοκιμασμενο σε ενα αμαξι Golf GT.
Πολυ καλο ηχο με οσα και να πας.
Σκεφτομαι και αυτην την λυση αλλα εφοσον εχω κατι γιατι να μην εξαντλησω ολες τις πιθανοτητες?

Επιστροφή στην κορυφή
herosp77 (Hercules)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 1.6 (16V) Sport Pack (2007)

Ένταξη: 26 Αύγ 2004
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Σεπ 2007, 13:34:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά εγώ στο 207 έχω το RD4, αγόρασα το aux-adapter, και πήγα στο συνεργείο της Peugeot εδώ στον Πειραιά, μου έκαναν την τοποθέτηση και παράλληλα μου ενεργοποιήσαν μέσω του laptop στην ODB-II με το software της Peugeot την Aux1 που από default είναι απενεργοποιημένη. Το εξάρτημα σου δίνει ένα stereo mini-jack και ένα ζευγάρι κλασσικό κόκκινο-λευκό rca για να συνδέσεις την εξωτερική πηγή ήχου στο μαμα cd.
Αυτά για το δικό μου, εσείς έχετε επικοινωνήσει με Peugeot και σας έχουν πει ότι για το RD3 και προ facelift το aux-adapter δεν υποστηρίζεται δηλαδή?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης