PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ιδέα για την Λέσχη
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2007, 12:39:14    Θέμα δημοσίευσης: Ιδέα για την Λέσχη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η συγκεκριμένη ιδέα μου ήρθε πριν καμια βδομάδα και γενικά την επεξεργαζόμουν στο μυαλό μου... Το πράμα έχει ως εξής. Δημιουργούμε μέσα στο χώρο της λέσχης κάτι σαν "βιβλιοθήκη υλικών", εγώ το χω στο μυαλό μου σαν πολλά τετράγωνα στον τοίχο όπου θα μπορούν να χωρέσουν πράγματα όπως εξατμίσεις, αμορτισέρ, ελατήρια κλπ, καθώς και μερικά παραλληλόγραμμα κουτιά για τις αντιστρεπτικές και άλλα υλικά με παρεμφερές σχήμα Razz Η ιδέα είναι αν κάποιος πουλάει κάτι, να μπορεί να το τοποθετεί σε αυτή την "ντουλάπα", να βάζει και ένα ταμπελάκι από κάτω με την τιμή και να περιμένει. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει κάτι, θα δίνει τα χρήματα στην λέσχη και έπειτα κάποιος υπεύθυνος της λέσχης θα στέλνει ΠΜ στον προηγούμενο ιδιοκτήτη ότι πουλήθηκαν τα πράγματα. Για τον όλο κόπο κλπ να μένει στη λέσχη ένα ποσοστό των χρημάτων, πχ 20%. Έτσι, θα έχουμε κάτι σαν motorsport διακόσμηση στην λέσχη και θα βγαίνουν και κάποια έσοδα. Την δημιουργία της συγκεκριμένης ντουλάπας μπορούμε να την κάνουμε και μόνοι μας φαντάζομαι... Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Αυτά Razz Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2007, 12:47:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1ον και κύριο (για να ξεκινάμε να συζητάμε)
θα πρέπει ότι εκτίθετε να είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ...

2ον
Ποιοί θα αναλάβουν την κατασκευή? Μάλλον για βιτρίνα μιλάμε και όχι για ντουλάπα...

3ον εγώ δεν διαφωνώ, αρκεί να λυθούν τα 2 παραπάνω.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2007, 12:48:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμμμ ο χώρος δεν είναι και τόσο μεγάλος για να τον στενέψουμε και άλλο !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Μέλος
Μέλος

206 CC

Ένταξη: 04 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2007, 12:57:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ξεσαβουρώσουμε τις αποθήκες μας και να σαβουρώσουμε τη λέσχη???

Πόσο καιρό λεγαμε να φύγουν τα πράγματα που είχαν αφήσει κάποια παιδιά........

Και το forum μια χαρά εξυπηρετεί τις αγοραπωλησίες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2007, 15:20:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ιδέα για την Λέσχη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Η συγκεκριμένη ιδέα μου ήρθε πριν καμια βδομάδα και γενικά την επεξεργαζόμουν στο μυαλό μου... Το πράμα έχει ως εξής. Δημιουργούμε μέσα στο χώρο της λέσχης κάτι σαν "βιβλιοθήκη υλικών", εγώ το χω στο μυαλό μου σαν πολλά τετράγωνα στον τοίχο όπου θα μπορούν να χωρέσουν πράγματα όπως εξατμίσεις, αμορτισέρ, ελατήρια κλπ, καθώς και μερικά παραλληλόγραμμα κουτιά για τις αντιστρεπτικές και άλλα υλικά με παρεμφερές σχήμα Razz Η ιδέα είναι αν κάποιος πουλάει κάτι, να μπορεί να το τοποθετεί σε αυτή την "ντουλάπα", να βάζει και ένα ταμπελάκι από κάτω με την τιμή και να περιμένει. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει κάτι, θα δίνει τα χρήματα στην λέσχη και έπειτα κάποιος υπεύθυνος της λέσχης θα στέλνει ΠΜ στον προηγούμενο ιδιοκτήτη ότι πουλήθηκαν τα πράγματα. Για τον όλο κόπο κλπ να μένει στη λέσχη ένα ποσοστό των χρημάτων, πχ 20%. Έτσι, θα έχουμε κάτι σαν motorsport διακόσμηση στην λέσχη και θα βγαίνουν και κάποια έσοδα. Την δημιουργία της συγκεκριμένης ντουλάπας μπορούμε να την κάνουμε και μόνοι μας φαντάζομαι... Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Αυτά Razz Razz Razz

20% ;;;;

βλεπω τη βιτρινα να την κοσμουν ωραιοτατες αραχνες

(και συγγνωμη δηλαδη...)

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2007, 15:47:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως ομως πρεπει να σκεφτητε το θεμα εφορια.
Δεν ξερω τι παιζει αλλα μηπως ειναι λιγο παρανομο η εκθεση αντικειμενων με σκοπο την πωληση ενω το καταστημα δεν εχει αυτην την ιδιοτητα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2007, 23:19:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά μια ιδέα έριξα Razz
Και το ποσοστό 20% το είπα εντελώς τυχαία...

Επιστροφή στην κορυφή
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2007, 00:05:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά έκανες ...

Απλά επειδή λόγω χώρου ίσως είναι αδύνατον (γιατι φαντάσου να φέρω κι εγώ 2 αμάξια ανταλλακτικά που έχω για σκότωμα τι θα γίνει..).

Επειδή όμως σα βάση ιδέας είναι καλή, μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο που έχουμε κανει κι εμείς στη λέσχη.

Σε συγκεκριμένο σημέιο υπάρχει πίνακας ανακοινώσεων , στον οποίο οι υποψήφιοι πωλητές βάζουν σε φώτο την πραμάτεια τους.. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2007, 01:02:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο πιο πρακτικο ακουγετε.
Απλα η οπτικη επαφη μπορει να πιασει και κανεναν ξεμπαρκο πελατη.
Καταλαβαινετε τι εννοω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Σεπ 2007, 22:42:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Μηπως ομως πρεπει να σκεφτητε το θεμα εφορια.
Δεν ξερω τι παιζει αλλα μηπως ειναι λιγο παρανομο η εκθεση αντικειμενων με σκοπο την πωληση ενω το καταστημα δεν εχει αυτην την ιδιοτητα.

Συμφωνώ απόλυτα, θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα, ακόμα και εάν δεν "υπάρξει" κάποιο ποσοστό κέρδους για το club Scratch

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 13:08:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα ελεγα εγω.Δεν τα 'λεγα?
Laughing Laughing Laughing
Κσπου βεβαια το ειχα ακουσει.
Δεν ξερω πως ακριβως το λενε στην γλωσσα των εφοριακων.
"Διπλη ιδιοτητα" καπως ετσι.

Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 14:31:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Δεν ξερω πως ακριβως το λενε στην γλωσσα των εφοριακων.
"Διπλη ιδιοτητα" καπως ετσι.

Όταν αγοράζεις κάτι (από αέρα κοπανιστό έως διαστημόπλοιο) ο πωλητής πληρώνει στο κράτος ΦΠΑ, το οποίο εισπράττει από τον αγοραστή. Αν ο αγοραστής είναι έμπορος που έχει σκοπό την μεταπώληση, με την σειρά του όταν το πουλήσει θα αποδώσει το ΦΠΑ στην εφορία, το οποίο στην ουσία πληρώνει ο τελικός καταναλωτής.

Το club είναι οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν έχει κέρδη επιτιδεύματος, τα εσοδά του είναι για να καλύπτονται τα εξοδά του δηλ. για να επιβιώνει,δεν αποδίδει ΦΠΑ στο κράτος.

Αν χρησιμοποιηθεί ο χώρος ακόμα και για μεταπώληση παλαιών αντικειμένων, θα πρέπει να γίνει έναρξη ασκήσεων επαγγέλματος και να αποδίδεται το ΦΠΑ 19%.

Πχ αν κάποιος έχει φούρνο και φάει ο ίδιος μια τυρόπιττα πρέπει να κόψει απόδειξη για να αποδωθεί το ΦΠΑ στο Ελληνικό κράτος, ακόμα και οι πλανόδιοι πωλητές πληρώνουν εφορία και ΦΠΑ

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 16:19:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα σε πιανω.
Αυτο βεβαια με τον φουρναρη δεν το ηξερα.

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 20:16:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

underage έγραψε:

Πχ αν κάποιος έχει φούρνο και φάει ο ίδιος μια τυρόπιττα πρέπει να κόψει απόδειξη για να αποδωθεί το ΦΠΑ στο Ελληνικό κράτος, ακόμα και οι πλανόδιοι πωλητές πληρώνουν εφορία και ΦΠΑ

Έτσι ακριβώς....ή κόβεις ειδικό στοιχείο αυτοπαράδοσης για να αποδώσεις σωστά τον Φ.Π.Α....και αυτό ισχύει για όλα τα επαγγέλματα... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Σεπ 2007, 21:11:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλά νομίζω ότι υπερβάλετε σχετικά με την Λέσχη
Δεν χρειάζεται να αναφέρονται πουθενά τιμές
Ούτε και ότι πωλούνται τα πράγματα ούτε να έχουν κρεμασμένα ταμπελάκια με τιμές...
Το να υπάρχει μια βιτρίνα με (υποχρεωτική προυπόθεση) ΚΑΘΑΡΑ και ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ πράγματα (και όχι "αποθήκη λοοκ"...) δεν νόμίζω ότι θα χαλούσε κανένα.
Δεν χρειάζεται να δώσουμε λογαριασμό σε οποιονδήποτε ότι τα πράγματα πουλούνται.
Μπορούν να βρίσκονται εκεί πχ για επίδειξη, πχ για επεξήγηση του πως λειτουργούν και επίλυση αποριών κλπ κλπ...

Το ίδιο πχ και 1~2 πράγματα από κάποιο συνεργάτη του PSClub επίσης για επίδειξη (ισως εκεί χρειάζεται κάποιο δελτίο αποστολής, όχι φυσικά τιμολόγιο και ούτε θα είναι για πώληση)

Αν κάποιος σας έχει λογιστικές άκρες ας μάθει, τι ακριβώς ισχύει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 15:52:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
καλά νομίζω ότι υπερβάλετε σχετικά με την Λέσχη
Δεν χρειάζεται να αναφέρονται πουθενά τιμές
Ούτε και ότι πωλούνται τα πράγματα ούτε να έχουν κρεμασμένα ταμπελάκια με τιμές...
Δεν χρειάζεται να δώσουμε λογαριασμό σε οποιονδήποτε ότι τα πράγματα πουλούνται.

Με την εφορία ή το ΣΔΟΕ δεν είναι να υπερβάλει ποτέ κανείς!!!
Οποιαδήποτε επιχείρηση που κάθε χρόνο τυπώνει διαφημιστικά μπλουζάκια, καπελάκια, ημερολόγια κλπ πρέπει να πληρώνει στον δήμο κάποιο ποσό λόγω της διαφήμισης της, ακόμα και στην αφισοκόλληση πληρώνονται έξοδα διαφήμισης στο δήμο και πρόστιμο για την ρύπανση, εκτός εάν η αφίσα γράφει επάνω ΔΗΜΟΣ ΤΑΔΕ
Όταν γίνεται κάποια έκθεση αυτοκινητου, κατοικίας, συσκευασίας υπάρχει κάποιος διοργανωτής ο οποίος πληρώνει διάφορους φόρους.

Όσο για το αν θα δώσουμε λογαρισμό ή όχι υπάρχουν και οι ρουφιάνοι, ακόμα και το ΣΔΟΕ που ψάχνεται από μόνο του. Όπως και να το κάνεις Μάνθο είναι μεγάλο ρίσκο, γιατί οι συνέπειες μετά θα είναι δαπανηρές

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 16:31:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγνωμη δηλδη αμα βαλουμε σε μια βιτρινα κατι που ξηλωσα εγω απο το αμαξι μου (μεταχειρησμενο) πρεπει ντε και καλα να κοπει τιμολογιο?Δηλαδη με αυτο το σκεπτικο στο μαγαζι που δουλευω που εχω ενα ραφι με παλιους συμπιεστες (για ντεκορ) να φοβαμαι μην ερθει και μου κοψει κανεις κανα κουστουμι?Δεν μου ακουγετε πολυ λογικο.... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 17:47:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα ετσι πως το θεσατε το ζητημα δεν εχετε και αδικο.
Ντεκοπ.Το θεμα ειναι θα το χαψουν οι Rambo?

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 19:15:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με λαδακι ολα γινονται...Ε τωρα αμα εχουν τον αλαδωτο τι να πω....Απλα το μονο που πρεπει ειναι να φαινονται τα πραγματα οτι ειναι μετχ...Δηλαδη να μην τα γυαλισουμε κιολας....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2007, 22:59:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ετσι διονιζετε το κρατος-μπουρδελο.
Συγνωμη για το διονιζετε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης