PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΤΡΟΧΑΙΑ=ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ..
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
BLACK DREAM (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4(8v) xs (2001)

Ένταξη: 16 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2007, 00:33:19    Θέμα δημοσίευσης: ΤΡΟΧΑΙΑ=ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω οτι δεν εχει γραψει κανεις για κατι τετοιο.. Wink σημερα στις 20:30 μου πηραν το διπλωμα,τις πινακιδες και την αδεια,λογω επικυνδινης οδηγησης και επειδηξη οδηγησης κατα τριτους και κατι τετοια...και τα παιρνω απο την αρχη...πηγαινοντας να παρω την κοπελια μου το βραδυ διανυω εναν ανοικτο δρομο,που ομολογω οτι το πατησα λιγακι το γκαζι αλλα σε λογικα ορια,μεχρι που φτανουμε στην πολη του λαυριου..εγω μενω ενα δυο χιλιομετρα πιο πριν.μπαινοντας κανονικα λοιπον παρατηρησα οτι καποιος ετρεχε δεξια αριστερα στα στενα βγαινοντας συνεχως απο πισω μου,κατι σαν να με εψαχνε και να με ξαναεβρισκε....δεν εδωσα σημασια..τι να εκανα ελωστε Sad ;; φτανοντας στο σπιτι της,ο ιδιος τυπος επαιρνε το αντιθετο στενο και με βλεπει τελευταια στιγμη...φρεναρει και ξεκιναει να κανει αναστροφη για μενα...(και σημειωνω οτι αυτοι ηταν με πολιτικο συμβατικο αμαξι και οχι με περιπολικο)εγω παλι δεν εδωσα σημασια και ξεκιναω να φυγω.βλεποντας αυτος οτι ανετα θα μπορουσα να του φυγω λογω στενων που αυτος δεν ηξερε..βαζει τη συρηνα...οποτε καταλαβα οτι ηταν για μενα,παω πιο κατω,βαζω αλαρμ και περιμενω να ερθει.βγαινουν λοιπον τρεις ''σεριφιδες-πιστολερο'' Armed ,μου ζητανε τα χαρτια και μου παιρνουν τις πινακιδες με την αδεια και το διπλωμα για επικυνδινη οδηγηση και επικυνδινους ελιγμους Shocked Shocked τους οποιους ποτε δεν εκανα.
βγηκαν και δυο τρεις κατοικοι απο διπλα που τους ηξερα και για να μη σας κουραζω,μιση ωρα ολοι τους εξηγουσαμε οτι εχουν γινει ολοι τους πια πολυ υπερβολικοι και με το παραμικρο σου βαζουν 700 ευρω προστιμο και σου τα ξιλωνουν ολα...αφου πλεον καταλαβαν οτι ειχαν κανει μαλ***α, το μονο που καταφερα ειναι να μου ξαναδωσουν τις πινακιδες και την αδεια...αυριο θα παω στον διοικητη στο τμημα να δω τι μπορω να κανω...ελεος δηλαδη..ειπαμε.μερικα μετρα ειναι καλα αλλα δε χρειαζεται να τη βλεπουν ετσι πια οι αστυνομικοι και κανεις να μην μπορει να τους μιλησει... Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2007, 01:06:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά στην δική σου περίπτωση το παράκαναν !
Δεν νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη πάντως . . . εκτός και ξέρεις κάποιον που να γνωρίζει τον διοικητή !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2007, 01:10:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτην την στιγμη ολοι εμεις που κρινουμε ειμαστε σε λιγο δυσκολη θεση.
Ενταξει καλες οι σφηνες αλλα ποσο ετρεχες?
Αν το εβγαλες τα ματια λογικο να σου εκαναν αυτα.
Τωρα για την επιδειξη ικανοτητων σε τριτους δεν μπορω να το καταλαβω γιατι.
Τι εκανες?
Χειροφρενα?
Εμας μας ειχαν πιασει μια φορα στην μαρινα διπλα απο το ΣΕΦ με τον ξαδερφο της κοπελιας μου πριν κανενα 2 χρονια αλλα τα καναμε ομως.
2λιτρο Sierra ειχαμε απο μονο του πηγαινε με τις πορτες δεν το πιεζαμε και πολυ.
Παντως καλο ειναι να μην οδηγουμε οπως εμεις θελουμε αλλα οπως πρεπει να οδηγουμε στους ελληνικους δρομους.
Το ζητημα ομως ειναι οτι και αυτοι πρεπει να συμπεριφερονται με καλυτερο τροπο γιατι με αυτην την συμπεριφορα που εχει ενα μεγαλο ποσοστο εχει κλονιστει η εμπυστοσυνη πολλων απο εμας.
Και πραγματικα μερικες φορες σε οθουν να κανεις πραγματα που δεν θες.
Αλλα οταν βλεπω σε φαναρι να αναβουν την σηρινα και να το περναν ετσι και μετα την κλεινουν τι να κανω?
Εγω μαλ**ας ειμαι και περιμενω?
Οταν υπαρχει μια ουρα απο αμαξια και ερχονται και καθονται μπροστα σου ή διπλα σου στην λωριδα που ειναι για να στριψεις αριστερα τι να κανεις?
Δεν πατας τερμα το γκαζι με σκοπο να μην μπουν ποτε στην λωριδα και ακομα χειροτερα με σκοπο να τους πεταξεις πανω στο κρασπεδο?
Εγω το εχω κανει σε ενα Terrano και μαλιστα τους πηγα μεχρι το κρασπεδο με σκοπο να τους περασουν ολα τα αμαξια που ειχαν περασει στο παρανομο τελειως.
Σε τετοια δεν χαριζω.
Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που δειχνουν οτι ειναι τελειως σταρχιδιστες.
Παρκαρουν πανω σε γωνιες,παρκαρουν μπροστα απο θεσης που ειναι για να ανεβενουν ατομα με ειδικες αναγκες στο πεζοδρομιο και παρα πολλα αλλα.
Και ολοι αυτοι αν δεν εχουν τα κεφια τους ή δεν τους εχει κατσει η γυναικα τους το βραδυ στην φορανε κανονικα γιατι ετσι γουσταρουν.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
BLACK DREAM (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2007, 19:02:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι συγκεκριμμενοι τυποι απλως ηθελαν να μου δειξουν τη διαφορα Ε Π Ι Π Ε Δ Ο Υ....αναμεσα σε εναν απλο πολιτη και εναν αστυνομικο...μιας και το μονο που εκανα ηταν να το ανοιξω λιγο,πριν μπω στην πολη του λαυριου.το προβλημα τους ηταν οτι τους προσπερασα..αλλα τι να ελεγαν..ο διοικητης τους ομως ηδη ενημερωθηκε και απο μενα και απο κανα δυο αλλους μιας και ειναι και λαυριωτης..Wink τη δευτερα το πρωι ξαναπαιρνω το διπλωμα μου πισω.τωρα το προστιμο δε νομιζω να το γλυτωσω αλλα θα δουμε...
παντως..ξερει κανεις το τι εχουμε δικαιωμα να κανουμε σε μια περιτωση που κατα τη γνωμη μας πιστευουμε οτι προσπαθουν να μας πιασουν μα@@κες;;; Rolling eyes Rolling eyes δηλαδη τα γνωστα...δεν υπογραφω την κληση..ισχυουν;;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2007, 19:27:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BLACK DREAM έγραψε:
οι συγκεκριμμενοι τυποι απλως ηθελαν να μου δειξουν τη διαφορα Ε Π Ι Π Ε Δ Ο Υ....αναμεσα σε εναν απλο πολιτη και εναν αστυνομικο...μιας και το μονο που εκανα ηταν να το ανοιξω λιγο,πριν μπω στην πολη του λαυριου.το προβλημα τους ηταν οτι τους προσπερασα..αλλα τι να ελεγαν..ο διοικητης τους ομως ηδη ενημερωθηκε και απο μενα και απο κανα δυο αλλους μιας και ειναι και λαυριωτης..Wink τη δευτερα το πρωι ξαναπαιρνω το διπλωμα μου πισω.τωρα το προστιμο δε νομιζω να το γλυτωσω αλλα θα δουμε...
παντως..ξερει κανεις το τι εχουμε δικαιωμα να κανουμε σε μια περιτωση που κατα τη γνωμη μας πιστευουμε οτι προσπαθουν να μας πιασουν μα@@κες;;; Rolling eyes Rolling eyes δηλαδη τα γνωστα...δεν υπογραφω την κληση..ισχυουν;;;;

Noμιζω Γιωργο πως δεν πληρωνεις τη κλιση και οριζετε δικασιμος.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
BLACK DREAM (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2007, 20:00:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την BLACK DREAM στις Σαβ 01 Σεπ 2007, 20:04:18, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
BLACK DREAM (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2007, 20:03:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ..το θεμα ειναι το κατα ποσο συμφαιρει κατι τετοιο.εννοω οτι τα 700 ευρω αν πληρωθουν σε δεκα μερες,γινονται 350..αν παω δικαστικα,μηπως χαλασω πιο πολλα σε δηκηγορο και στην τελικη βγουν και δικαιωμενοι αυτοι και πληρωνω και τιποτα προστιμα;; Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2007, 20:06:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
BLACK DREAM έγραψε:

Noμιζω Γιωργο πως δεν πληρωνεις τη κλιση και οριζετε δικασιμος.

οκ..το θεμα ειναι το κατα ποσο συμφαιρει κατι τετοιο.εννοω οτι τα 700 ευρω αν πληρωθουν σε δεκα μερες,γινονται 350..αν παω δικαστικα,μηπως χαλασω πιο πολλα σε δηκηγορο και στην τελικη βγουν και δικαιωμενοι αυτοι και πληρωνω και τιποτα προστιμα;; Confused Confused

Αυτο δν το ξερεις, μονο αν πας δικαστηριο θα το μαθεις.
Αν μου συνεβαινε κατι τετοιο κ ειδικα αν μου φεροντουσαν με αγενεια και ειχα μαρτυρες να το αποδειξω (οπως εχεις εσυ) θα τους εσκιζα μεχρι τελους με μηνυσεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Σεπ 2007, 15:12:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ότι καταργήσανε το Πταισματοδικείο δε βλέπω κανένας να το αναφέρει.. Mad Mad
Οι τύποι έχουν καταργήσει τη μοναδική ευκαιρία που είχε 1 πολίτης να διεκδικήσει το δίκιο του ανέξοδα.
ΟΥ χούντα.... 666 Razz (Έτσι για να γελάσουμε και λίγο μέσα στην πίκρα μας)

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Σεπ 2007, 15:44:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευτυχώς για μας υπάρχουν τα κινητά που τραβανε και βιντεο... ...το βαζεις στην τσεπη του πουκαμισου, εισαι ευγενικοτατος , και αρχιζεις και γραφεις....

Αν είσαι τυχερος και έχει καλι ποιοτητα εγγραφης τους πας και δικαστικος και αποδυκνυεις του λόγου το αληθες...

Αλλά θα πρέπει να έχειες δίκιο...

PS FERRIES

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIMCHRI στις Δευ 03 Σεπ 2007, 15:52:51, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Σεπ 2007, 15:47:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα που εχω καμερες στο αμαξι μου θα γινω η σκια τους.
Θα μαζευτουν πολλα και μετα θα παρουν τον δρομο τους.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Σεπ 2007, 16:23:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Ειμαι 1.93 υψος και 87 κιλα.Ασχολουμε πολλα χρονια με γυμναστικη γιατι απο μικρος την ειχα τρελα.
Ο Steve με εχει δει.

O Steve σε έχει δει, αλλά είναι και 5 κιλά παραπάνω κρέας από εσένα στο ίδιο ύψος Laughing

brz20 έγραψε:
Θελω να καταληξω στο οτι η στολη τους δεινει το θαρρος γιατι υπαρχει το "αντισταση κατα της αρχης".

Αυτό είναι το μεγαλύτερο άλλοθι στην Ελληνική Αστυνομία. Αν τυχόν το επικαλεστούνε, μετά μπαίνεις στον γολγοθά να αποδείξεις ότι ΔΕΝ είσαι ελέφαντας. Έχει χάσει κόσμος και κοσμάκης δικαστήρια από αυτά τα πράγματα.

Όσο για τις παρανομίες, όντως το έχουν ξεχειλώσει. Το να πας να βρεις το δίκιο σου, με αποδείξεις όμως, είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Αν έχεις και γνωστό υψηλόβαθμο μέσα στο τμήμα, ακόμα καλύτερα.

Σε όλες μα όλες τις περιπτώσεις, όταν δεν φταις κάνεις το εξής:

Μόλις σου ζητήσει τα χαρτιά, πριν του τα δώσεις, του ζητάς τον αριθμό του (του μητρώου εννοώ, αυτό που έχουν όλοι στους ώμους με μεταλλικές πλακέτες χαραγμένο), ονοματεπώνυμο, καθώς και να σου δείξει το χαρτί κίνησης ότι έχει βάρδυα στο συγκεκριμένο σημείο, την συγκεκριμένη ώρα, για τον συγκεκριμένο λόγο. Τα στοιχεία αυτά είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου να τα γνωρίζεις. Εκτός αυτού, πρέπει να ξέρεις και με ποιον μιλάς Smile Στο 95% των περιπτώσεων, υποκύπτουν, σου λένε καληνύχτα ή καλημέρα, και σε αφήνουν να φύγεις λέγοντας σου να ηρεμήσεις οδηγικά ή να προσέχεις παρακάτω... στο 5% που θέλουν να κάνουν τα πράγματα δύσκολα, το χοντραίνεις και αντί να τα σημειώσεις αυτά, παίρνεις τηλέφωνο (σε ένα φίλο, χωρίς να έχεις αναφέρει τί είναι) και βάζεις τον αστυνομικό να δώσει τα στοιχεία κατ' ευθείαν. Εκεί έχει πιο πολύ γέλιο, γιατί δεν ξέρει με ποιόν μιλάει Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Σεπ 2007, 18:12:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
ευτυχώς για μας υπάρχουν τα κινητά που τραβανε και βιντεο... ...το βαζεις στην τσεπη του πουκαμισου, εισαι ευγενικοτατος , και αρχιζεις και γραφεις....

Αν είσαι τυχερος και έχει καλι ποιοτητα εγγραφης τους πας και δικαστικος και αποδυκνυεις του λόγου το αληθες...

Αλλά θα πρέπει να έχειες δίκιο...

Αυτο που λες φίλε Δημήτρη δεν μπορεί να περάσει σε κανένα δικαστήριο σαν στοιχείο..

steve έγραψε:
Μόλις σου ζητήσει τα χαρτιά, πριν του τα δώσεις, του ζητάς τον αριθμό του (του μητρώου εννοώ, αυτό που έχουν όλοι στους ώμους με μεταλλικές πλακέτες χαραγμένο), ονοματεπώνυμο, καθώς και να σου δείξει το χαρτί κίνησης ότι έχει βάρδυα στο συγκεκριμένο σημείο, την συγκεκριμένη ώρα, για τον συγκεκριμένο λόγο. Τα στοιχεία αυτά είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου να τα γνωρίζεις. Εκτός αυτού, πρέπει να ξέρεις και με ποιον μιλάς Smile Στο 95% των περιπτώσεων, υποκύπτουν, σου λένε καληνύχτα ή καλημέρα, και σε αφήνουν να φύγεις λέγοντας σου να ηρεμήσεις οδηγικά ή να προσέχεις παρακάτω... στο 5% που θέλουν να κάνουν τα πράγματα δύσκολα, το χοντραίνεις και αντί να τα σημειώσεις αυτά, παίρνεις τηλέφωνο (σε ένα φίλο, χωρίς να έχεις αναφέρει τί είναι) και βάζεις τον αστυνομικό να δώσει τα στοιχεία κατ' ευθείαν. Εκεί έχει πιο πολύ γέλιο, γιατί δεν ξέρει με ποιόν μιλάει

Ωραιος... Αλλά είσαι σίγουρος ότι εχω το δικαιωμα να δω το χαρτι κινησεως? Στανταρ πρεπει να μου δειξει αυτο? Ρε συ ο αστυνομικός μαλ**ας ειναι και δεν θα ρωτήσει με ποιον μιλαει κλπ κλπ?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Σεπ 2007, 18:21:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Ωραιος... Αλλά είσαι σίγουρος ότι εχω το δικαιωμα να δω το χαρτι κινησεως? Στανταρ πρεπει να μου δειξει αυτο? Ρε συ ο αστυνομικός μαλ**ας ειναι και δεν θα ρωτήσει με ποιον μιλαει κλπ κλπ?

Φυσικά και έχεις το δικαίωμα. Φυσικά και θα σε ρωτήσει ποιος είσαι και εσύ και με ποιον μιλάει στο τηλ (αν το χοντρύνεις). Εκεί είναι όλο το θέμα, και όχι μόνο στην παρούσα φάση. Γενικότερα σε όλη τη ζωή. Όταν υπάρχει πρόβλημα και ζητάς τα στοιχεία του άλλου, τότε οι μέντες φεύγουν σύννεφο... Wink

Αν μας καθυστερούν στην δουλειά το ασθενοφόρο από το νοσοκομείο, ζητάω τα στοιχεία του οδηγού. Ως δια μαγείας, εκεί που έχει καθυστερήσει μισή ώρα, στο 5λεπτο έχει εμφανιστεί Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
StorM_GmA (Ευριπίδης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)

Ένταξη: 21 Αύγ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Σεπ 2007, 18:42:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολλοί ψηλοί μαζευτίκαμε εδώ πέρα μου φαίνεται... (1.90 εγώ Razz )
να πάμε για μπασκετάκι!

πάντως όλες αυτές οι ηχογραφήσεις και οι κάμερες κτλ δεν περνάνε στα
δικαστήρια...εκτός και αν παραδεχθεί ο άλλος πως αυτός είναι ο εικονιζόμενος
ή αυτή είναι η φωνή του...αυτά είναι τα κακά της τεχνολογίας! Αν δεν είχε
προχωρίσει τόσο ώστε ο καθένας σπίτι του να μπορεί να μοντάρει ένα fake
βιντεάκι, δεν θα τα τραβάγαμε αυτά!

Επίσης, αν ο δικηγόρος είναι λίγο γάτα και κερδίσει κάποιος το δικαστήριο,
μπορεί να πάρει έντοκη αποζημίωση σε περίπτωση έφεσης του αστυνομικού
μέχρι την επόμενη δίκη...που θα είναι το λιγότερο 1-2 χρόνια μετά...

τους μαθαίνουν να είναι τσαμπουκάδες...τι μπορεί να τους κάνει ένας
πολίτης τους το έχουν μάθει? μπορεί να μην αξίζει για 300 ευρώ να
ξοδέψεις 2-3.000ευρώ στα δικαστήρια, αλλά αν το κάνει κάποιος και
κερδίσει την δίκη, θα πάρει σίγουρα όσα ξόδεψε κι ακόμα παραπάνω...
και εννοείται απο τον μισθό του αστυνομικού!

προσωπικά, 1 χρόνο έχω το αμάξι και μόνο 1 φορα με σταματήσανε και αυτή
μου ζήτησαν κάρτα καυσαερίων την οποία και φυσικά δεν είχα βγάλει ακόμη
(δεν είχε κλείσει χρόνο το αμάξι) και έφυγα...μια χαρά ήταν ο μπάτσουλης...
αν και ήταν λίγο παππούς...νομίζω οι νέοι είναι οι "μάγκες"...

1 σκηνικό έχω ζήσει με τσαμπουκάδες αστυνομικούς...ήμουν 16-17 στο
μηχανάκι ενός φίλου (ίδιας ηλικίας,χωρίς δίπλωμα το παιδί...οι γνωστές
μαλ***ες...) και μας σταματάνε...δεν κάναμε τίποτα κακό απλά είχαν
σταμπάρει το συγκεκριμένο μηχανάκι γιατί ο προηγούμενος ιδιοκτήτης
πρέπει να ήταν λίγο τσόγλανος Razz
Μας σταματάνε και ζητήσανε και των 2 τα χαρτιά...με το γνωστό υφάκι
εννοείται! δεν είχαμε τίποτα οπότε γυρίζει ο τύπος και λέει σε μια γυναίκα
αστυνομικό "τι λες (είπε τον τίτλο της...δεν θυμάμαι ακριβως) να τους
πάμε αυτόφορο?" με αστείο στυλ...τελικά μας άφησε και φύγαμε...

αυτό που κατάλαβα εγώ απο αυτό ήταν οτι μας το έπαιξε τσαμπουκάς και
master επειδή ήταν η γκόμενα και ήθελε να πουλήσει λίγη μούρη...
αν είναι δυνατόν!

Όσο για τα "παιδιά της φάπας" στο σχολείο που πάνε στην αστυνομία,
είχα και γω έναν τέτοιο συμαθήτη...δεν ξέρω όμως αν έχει αποφοιτήσει
τώρα και γενικώς τι κάνει...αν με σταματήσει πάντως ποτέ αυτός, με
κόβω να πληρώνω πολλά!!!

...sine Diabolo nullus Dominus...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 14:58:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StorM_GmA έγραψε:

1 σκηνικό έχω ζήσει με τσαμπουκάδες αστυνομικούς...ήμουν 16-17 στο
μηχανάκι ενός φίλου (ίδιας ηλικίας,χωρίς δίπλωμα το παιδί...οι γνωστές
μαλ***ες...) και μας σταματάνε...δεν κάναμε τίποτα κακό απλά είχαν
σταμπάρει το συγκεκριμένο μηχανάκι γιατί ο προηγούμενος ιδιοκτήτης
πρέπει να ήταν λίγο τσόγλανος Razz
Μας σταματάνε και ζητήσανε και των 2 τα χαρτιά...με το γνωστό υφάκι
εννοείται! δεν είχαμε τίποτα οπότε γυρίζει ο τύπος και λέει σε μια γυναίκα
αστυνομικό "τι λες (είπε τον τίτλο της...δεν θυμάμαι ακριβως) να τους
πάμε αυτόφορο?" με αστείο στυλ...τελικά μας άφησε και φύγαμε...

Και ύστερα αναρωτιούνται γιατί τρώνε τα πετρίδια.. Mad Mad
Ε, αφού τα θέλετε...
Αχ, θα μου λείψουν τα σκηνικά στα λιμς, στη Βούτα και στο Λαϊνό..
Όποιος τα είχε πετύχει ξέρει για τι μιλάω..
Σκάγαν τα μπατσάκια μόνο με κλούβες, γιατί φοβόντουσαν να κυνηγήσουν τον κόσμο μόνοι τους...
Παλιές καλές εποχές... Twisted evil Twisted evil

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 15:29:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θέμα του topic είναι η τροχαία....,
Θα παρακαλούσα να μείνουμε σε αυτό και να μην γενικολογούμε...
Οι άσχετες με το θέμα δημοσιεύσεις διαγράφηκαν....

Εκ της Mod Team
vinman
Επιστροφή στην κορυφή
BLACK DREAM (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 19:29:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

steve οντως αν τα κανεις αυτα σε καποιον αστυνομικο,θα ψαρωσει πιστευω..εννοειτε παντα οτι πρεπει να εχουμε δικιο ετσι;;; Wink ομως απο οσσες υποθεσεις παρομοιες εχω ακουσει,παντα στην τελικη κερδισμενοι βγαινουν οι... Armed Splat

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Σεπ 2007, 01:03:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν οδηγειτε μονοι μην το δοκιμαζετε γιατι αυτοι πανε σαν τους χιωτες και δεν βγαζεις ακρη.
Αν εχεις συνοδηγο ειναι αλλιως.
Εχεις μαρτυρα οτι δεν το εκανες ετσι οπως το λενε αλλα καπως αλλιως.

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 02:39:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος (ευτυχως).
Δωστε βαση στο σκηνικο που εγινε πριν απο ακριβως μιση ωρα:
Γυρναω απο "προγαμιαιο παρτυ" φιλικου ζευγαριου, ειμαι με το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ το οποιο δεν εχει ΚΤΕΟ μπροστινη πινακιδα σημα τελων και δεν εχω και το ασφαλιστηριο μαζι μου (για καρτες καυσαεριων θορυβο κλπ δεν τα αναφερω καν) μπαινω απο το ποταμι εισοδο Αττικης Οδου, πληρωνω διοδια και "τσουπ" κανε στην ακρη.
Βλεπω περιπολικα οκταβια αρα μιλαμε για τροχαια, οχι απλα αστυνομια.
Κανω ακρη, "αδεια διπλωμα ασφαλεια" βγαζω αδεια βγαζω διπλωμα ασφαλεια γιοκ " θα τους τριπλαρω με την αγωνιστικη λισανς λεω" βγαζω και τη ΄λισανς και σκαω το παραμυθι."το αυτοκινητο ειναι αγωνιστικο,οριστε κ το αγωνιστικο διπλωμα μου, το πρωι μου χαλασε το βολτισιο παντρευεται στενοε φιλος το Σαββατο επρεπε να παω κλπ, το ασφαλισα το πρωι αλλα συμβολαιο ΔΕΝ ΕΧΩ μαζι μου."
"Βγειτε εξω" μου λεει "παμε αυτοφορο" λεω απο μεσα μου, με βαζει κ κανω αλκοτεστ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ και φυσικα μενει εντυπωσιασμενος απο το αποτελεσμα της μετρησης στο μηχανημα! Laughing
"εισασταν σε παρυ κ δεν ειχετε πιει σταγονα?!", "μα οδηγω!" λεω κορδωμενος, κοιταζει τον συναδελφο κ βαζει κατω τα νουμερα.ΚΤΕΟ ασφαλεια μπροστινη πινακιδα σημα = πανω απο 1000 ευρω, αν τα πληρωσεις σε 10 μερες ειναι τα μισα, κατι πανω απο 500 "πανε οι kosei που ζαχαρωνα" και εκει που ειμαι ετοιμος να κανω χρεη τρελλου σκαει ο τυπας την ερωτηση: Α/6 ή Ν/2 ειναι?
Το πως ενιωσα περιγραφεται μονο ετσι: W00t Banned Off Topic Wacko Warning Hunter Worthy Thumb Left Afroman Cheers Whistling Whip
Α/6 του λεω, και τι αγωνες τρεχεις?Ραλλυ Σπριντ κ Αναβασεις.Ειναι νομιμο Α ή μα'ι'μου?νομιμο.καλα ολοι ετσι λετε!
Τον "ταδε" τον ξερεις?(ονομα αγωνιζομενου) ναι τον ξερω τρεχει στην ιδια κατηγορια με εμενα κλπ κλπ, ειμαστε κολλητοι μου λεει!
Σωθηκαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! (λεω απο μεσα μου)
Εν κατακλειδει τι μου ειπε:" ειδα οτι δν εχεις πιει ουτε σταγονα,σε κουβεντιασα και δεν φαινεσαι για αλητης, για ολα τα υπολοιπα δε με νοιαζει θα με ενοιαζε αν εισουν πιωμενος, εκει δε θα σου χαριζομουν για τιποτα διοτι εισαι επικυνδινος για τους αλλους που δεν φταινε.Σε σταματησα και ολοι οι συναδελφοι ειδαν οτι κατι δεν παει καλα με το αυτοκινητο και πρεπει να σου κοψω κατι τυπικο, θα σου κοψω οτι δν ειχες μαζι το διπλωμα που ειναι 20 ευρω και αν το πληρωσεις σε 10 μερες ειναι 10 ευρω και φευγεις."
Τσιμπησα το ροζ χαρτακι μπηκα στο αυτοκινητο καπνισα 3-4 τσιγαρα να συνελθω και εγινα καπνος! Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης