PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Η Ελλάδα φλέγεται..και θρηνεί....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 26, 27, 28  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Αύγ 2007, 17:24:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
asa1 έγραψε:
Καλο θα ηταν τα πραγματα να ειναι φυσικα σε καλη κατασταση .Η πρωτοβουλεια ξεκινησε απο το φορουμ τον 4τ και ελπιζουνε τα φορτηγα να μην φτασουν.

Taso τι εννοεις? Shocked

Εννοεί μακάρι να μαζευτούν τόσα πολλά πράγματα που να μην φτάσουν μόνο 3 φορτηγά για να τα κουβαλήσουν αλλά να χρειαστούν κι άλλα Very happy

Έχω ένα μικρό πρόβλημα με το e-banking, θα το λύσω το βράδυ που θα πάω σπίτι... Evil

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Τετ 29 Αύγ 2007, 17:37:46, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Αύγ 2007, 17:35:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα ξαναφορτωσουμε και το μπερλινγκο τοτε Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
asa1 (Τασος)
Μέλος
Μέλος

106 gra 306 gti6 306 1.6 16v 309 1.6 16v

Ένταξη: 13 Ιαν 2005
Τόπος: περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Αύγ 2007, 17:47:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
volvos έγραψε:
asa1 έγραψε:
Καλο θα ηταν τα πραγματα να ειναι φυσικα σε καλη κατασταση .Η πρωτοβουλεια ξεκινησε απο το φορουμ τον 4τ και ελπιζουνε τα φορτηγα να μην φτασουν.

Taso τι εννοεις? Shocked

Εννοεί μακάρι να μαζευτούν τόσα πολλά πράγματα που να μην φτάσουν μόνο 3 φορτηγά για να τα κουβαλήσουν αλλά να χρειαστούν κι άλλα Very happy

Wink

01000hp racing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Αύγ 2007, 19:35:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμείς αύριο στη Λέσχη θα μαζεύουμε μόνο χρήματα ή και φαγητό-ρούχα; Να ξέρω τι θα φέρω.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Αύγ 2007, 19:48:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτιδηποτε.
Εξαλλου και τα χρηματα υλικα θα γινουν.
Εγω παντως ετσι το καταλαβα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Αύγ 2007, 21:23:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρίν απο λίγο ο Μάνθος και ο Αλέξης ολοκλήρωσαν με επιτυχία την αποστολή τους και ήδη έχουν πάρει το δρόμο της επιστροφής... Wink
Ένα μεγάλο μπράβο και στους δυο τους για την πρωτοβουλία τους και επίσης ξανά ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Αύγ 2007, 21:51:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περιμενω να ακουσω εντυπωσεις απο τα φλεγομενα.
Πραγματικα τοσο καιρο το συζηταμε χωρις ομως να εχουμε μια εικονα δικια μας.
Ο Μανθος και ο Αλεξης ισως μπορεσουν να μας περασουν το κλιμα.
Μπραβο στα παιδια και σε οσους βοηθεισαν.
Πιστευω να μην σταματησει εδω αυτο.Και πιστευω να παρασιρουμε και αλλα σωματεια σε μια τετοια κινηση ανθρωπιας.
Οσοι μας διαβαζουν.
Εγω ενημερωσα στο αλλο φορουμ που γραφω για να καταθεσουν και αυτοι καποια λεφτα στον λογαριασμο που ανοιξαν.
Α κατι αλλο.τα ματ και σε αυτες τις δυσκολες ωρες δεν λενε να βαλουν μυαλο.
Ε δεν αξιζει ενα καλο χερι ξυλο μερικες φορες στους μπατσους?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Αύγ 2007, 22:48:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω τωρα ειδα για αυτη την κινηση τη λεσχηs!!!!Μπραβο!!!!!!!!!!!!!Λογω στριμωγματοs τον τελευταιο καιρο ,αυριο στην λεσχη απο εμενα 20 ευρω....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2007, 02:42:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο και από εμένα Κ. Κουλαλέξη και Κ. Μάνθο (ναι, το Κ. με κεφαλαίο Κ).

Επειδή με το e-banking κοντεύω να τα σπάσω όλα, θα τα βάλω αύριο με τραπεζική κατάθεση... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2007, 03:41:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
παντως πλακα πλακα εκει δε πρεπει να μπορεις να σταθεις απο τη μυρωδια Laughing

grallako Μου μαλλον δεν εχεις πατησει ποτε στη περιοχη. θα ηξερες τοτε οτι οι εμποροι ναρκωτικων εκει που μενουν δεν αγγιζει φωτια Cool

τα παιδια μανθος-αλεξης ειναι κατω - πανε πραγματα με το μπερλινγκο.
πραγματικα ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ
καθως η βοηθεια ολων μας παει κατευθειαν στο προβλημα ξεπερνωντας τις ηλιθιες αλλα ισως εν μερει αληθινες δικαιολογιες που λενε καποιοι οτι δε θα φτασουν ποτε στους αστεγους οτι θα κανουν 3 μηνες να τα στειλουν οτι θα τα χασουν στο δρομο οτι ειναι δουλεια του κρατους και για αυτο πληρωνουμε φορους και αλλες τετοιες αηδιες....

ενα μπραβο σε οσους προσφεραν
ενα μπραβο και στους αλλους που το σκεφτονταν αλλα...εμειναν να το σκεφτονται

Εχω πάει χιλιάδες φορές και ξέρω οτι ο μισός προυπολογισμός
του κράτους ήταν κάπου εκεί...

Θεωρώ καθήκον μου και πρέπον να βοηθήσω άτομα που
πραγματικά έχουν ανάγκη..........

Ενημερωτικά μόνο ότι με βάση αυτά που μαθαίνω κάθε μέρα
σε αυτές τις περιοχές θα πέσουν πολλά λεφτά και ο αγρότης θα μπορεί σε 2με 5 χρόνια να ξανα χτήσει το όνειρο του και ακόμα καλύτερα....

Απλά ο ενθουσιασμός όλων έφυγε..................
Σήμερα μετά από μαι βόλτα που έκανα με λύπη διαπίστωσα
ότι δεν υπάρχει ούτε ένας εθελοντής να κυκλοφορει μέσα στο δάσος...
Πέρα από τους κλασικούς μαλ**ες που το προσέχουμε....

Δυστυχώς ο ενθουσιασμός όπως πάντα κρατάει λίγο...
Ουτε κάν η αστυνομία πέρασε μετά τις 11 το βράδυ.....

Τέλος πάντων καλά να είμαστε.............

+της άλλης Βολβάκο αυτό το πράγμα το έχω ζήσει 4 φορές..
¨εντονες και πλέον ξέρω τι γίνεται.............
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2007, 03:42:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όλα καλά λεπτομέρειες αυριο

ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια
νομίζω ότι σαν άτομα και σαν σύλλογος κάναμε το καθήκον μας προς τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.

τα υπόλοιπα αυριο
Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2007, 04:08:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να αναφέρουμε και τα 3.000 ευρώ που δίνει η κυβέρνηση σε κάθε παθούσα οικογένεια όπως και τα 1.500 ευρώ σε κάθε παθόντα φοιτητή,, τα 4 δις της ΕΕ που έδωσε επί του θέματος, τα 60.000.000 ευρώ του ομίλου Λάτση και αρκετά άλλα που ΔΕΝ τα δυμάμαι για την ώρα και δεν μπορώ να βρώ και τα Links... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2007, 05:20:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Να αναφέρουμε και τα 3.000 ευρώ που δίνει η κυβέρνηση σε κάθε παθούσα οικογένεια όπως και τα 1.500 ευρώ σε κάθε παθόντα φοιτητή,, τα 4 δις της ΕΕ που έδωσε επί του θέματος, τα 60.000.000 ευρώ του ομίλου Λάτση και αρκετά άλλα που ΔΕΝ τα δυμάμαι για την ώρα και δεν μπορώ να βρώ και τα Links... Rolling eyes

H ιδιωτική πρωτοβουλία έχει μαζέψει πάρα πολλά χρήματα εως τώρα....περίπου 200 εκαττομύρια ευρώ...και το ποσό θα ανέβει.....
Το μόνο που εύχομαι είναι αυτά τα λεφτά να πιάσουν τόπο γιατί δυστυχώς στην χώρα της ρεμούλας που ζούμε ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξουν μεγάλο μέρος απο αυτά.........
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2007, 05:25:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 3000 τα οποια καποιοι γελιοι πηγαν να παρουν χωρις να εχουν παθει το παραμικρο.
Απο περιοχες της Αθηνας πηγαιναν,απο αλλες μη πυροπληκτες περιοχες πηγαιναν και γενικα δειξαμε για ακομα μια φορα οτι ειμαστε λαος του αρπαγματος.
Βεβαια πολλοι απο τους πυροπληκτους(μην αφησουμε και αυτους απ'εξω γιατι την βλακεια την καταδικαζω ανεξαρτητως την κατασταση του ατομου)πηγαν να παρουν 2 φορες λεφτα.
Μια απο την μια τραπεζα μια απο την αλλη.
Και αυτο γελιοτητα γιατι μπορει να εισαι μεσα στον πονο σου βουτηγμενος αυτο ομως δεν σου δεινει το δικαιωμα να στερισεις τα λεφτα αυτα απο καποιον αλλον που εχει το ιδιο προβλημα με εσενα.
Τελος το μεγαλυτερο ποσο ηταν του ομιλου Λατση(60εκ)ενω καποια αλλα ενδικτικα θα αναφερω ηταν της βουλης(5εκ) της HELEXPO(2εκ) και πολλα αλλα πολυ μικροτερα.
Υπαρχουν και πολλα ακομα κατω απο του ομιλου Λατση με 50,40,20 και παει λεγοντας.

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2007, 08:01:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

50ευρώ από εμένα και την Αναστασία....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2007, 08:20:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η λέξη χάος δεν μπορεί να περιγράψει ούτε στο ελάχιστο την μαύρη εικόνα που συναντήσαμε στη διαδρομή μας!

ΥΓ Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν βρήκε κάποια αδυναμία στο μηχανισμό πρόληψης και καταστολής που σημαίνει ότι την επόμενη φορά πάλι θα πρέπει να κάνουμε την προσευχή μας. Έλεος...

Θέλω ένα και ένα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την COOL ALEXIS στις Πεμ 30 Αύγ 2007, 08:24:40, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
asa1 (Τασος)
Μέλος
Μέλος

106 gra 306 gti6 306 1.6 16v 309 1.6 16v

Ένταξη: 13 Ιαν 2005
Τόπος: περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2007, 08:21:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμεις κυριως συγκεντρωνουνε υλικα αγαθα για χρηματα συνενοηθητε με το Μανθο.Οτι μπορει ο καθενας στη λεσχη αποψε η στο μαγαζι μου.

01000hp racing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2007, 09:44:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
MEMsound έγραψε:
Μόλις μίλησα με τον asa1 (Τάσο) και μου είπε ότι μέσα στο ΣΚ έχει κανονήσει μαζί μέ άλλους να στείλουν 1 ή και 2 φορτηγά πράγματα κάτω (δικά του φορτηγά εννοώ, για να ξέρουμε που θα πάνε τα πράγματα) με ρούχα τρόφιμα κλπ κλπ

οπότε όποιος θέλει να βοηθήσει/δώσει κάτι το λέει και το κανονίζουμε με τον Τάσο.

Αυτά. Wink

Αν κανονίσω κανά 2 κούτες από εδώ για κάτω σε σας, βολεύει να πάς να τα παραλάβεις από την μεταφορική που είχες πάρει το καπώ, ή πέφτει μακρυά?

κανόνισε να στείλεις καλήτερα παραπάνω χρήματα και θα τα κάνω εγω "αγαθά" και θα τα δώσω στον Τάσο.

xrisa-xs έγραψε:
Επίσης ο συγκεκριμένος ξάδερφος δουλεύει αυτό τον καιρό στη Νομαρχία και είναι μέσα σε αυτούς που μοιράζουν τρόφιμα στους πυρόπληκτους.
Μέχρι τώρα βέβαια μοίραζε τροφή για τα ζώα, αλλά μπορεί να τον τοποθετήσουν και αλλού.
Μου είπε λοιπόν πως στα χωριά μας, πιο κάτω από τη Ζαχάρω δλδ, οι άνθρωποι δεν έχουν ρεύμα και νερό από το Σάββατο!! Και ακόμα, πως, οι προμήθειες που θα μαζευτούν από εμάς καλό είναι να πάνε κατευθείαν στο Δημαρχείο Ζαχάρως και να μην μπλέξουμε με Πύργο, γιατί εκεί είναι που τα χρειάζονται περισσότερο...

πολύ εξυπηρετικός ο ξάδελφος
μιλήσαμε αρκετές φορές στο τηλέφωνο (βλ παρακάτω)

volvos έγραψε:
παντως πλακα πλακα εκει δε πρεπει να μπορεις να σταθεις απο τη μυρωδια Laughing

grallako Μου μαλλον δεν εχεις πατησει ποτε στη περιοχη. θα ηξερες τοτε οτι οι εμποροι ναρκωτικων εκει που μενουν δεν αγγιζει φωτια Cool

τα παιδια μανθος-αλεξης ειναι κατω - πανε πραγματα με το μπερλινγκο.
πραγματικα ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ
καθως η βοηθεια ολων μας παει κατευθειαν στο προβλημα ξεπερνωντας τις ηλιθιες αλλα ισως εν μερει αληθινες δικαιολογιες που λενε καποιοι οτι δε θα φτασουν ποτε στους αστεγους οτι θα κανουν 3 μηνες να τα στειλουν οτι θα τα χασουν στο δρομο οτι ειναι δουλεια του κρατους και για αυτο πληρωνουμε φορους και αλλες τετοιες αηδιες....

ενα μπραβο σε οσους προσφεραν
ενα μπραβο και στους αλλους που το σκεφτονταν αλλα...εμειναν να το σκεφτονται

πήγαμε από Τρίπολη -> Μεγαλόπολη -> Καλό Νερό -> Γιαννιτσιχώρι -> Ζαχάρω...
από το Γιαννιτσοχώρι και μετά όλα είναι μαυρα....
επίσης μετά την Τριπολη προς μεγαλόπολη εκεί στις στροφές που έχει επίσης όλα είναι μαυρα... σχεδόν μέχρι τον κάμπο που έχει μετά
(φωτογραφίες έχει ο Αλέξης)

asa1 έγραψε:
Καλο θα ηταν τα πραγματα να ειναι φυσικα σε καλη κατασταση πλυμενα και διπλωμενα οπως και να ειναι σημειωμενο το μεγεθος καθως και αν ειναι αντρικα γυνεκεια παιδικα κτλ(μην ξεχνατε οτι δεν παμε σε ζητιανους αλλα σε εναν περιφανο τοπο και λαο)Τα φορτηγα ειναι 3 και ειναι δικα μου για να διασφαλιστη οτι θα τα παρουν ανθρωποι που τα εχουν αναγκη φυσικα θα ειμαι και εγω κατω.Το που θα δοθουν τα πραγματα θα το ξερω μεχρι το σαββατο.Θυμιζω οτι υπαρχει αναγκη απο οτιδηποτε εχι σχεση με ρουχισμο φαγητο(το οποιο να διατηρητε εκτος ψηγειου)στρωματα σεντονια κουβερτες και γενικα τα παντα οσα χρειαζετε ενα νοικοκηριο.Η πρωτοβουλεια ξεκινησε απο το φορουμ τον 4τ και ελπιζουνε τα φορτηγα να μην φτασουν.Τα πραγματα πρεπει να συγκεντροθουν εως το σαββατο το βραδυ.Τηλεφωνο συνενοησης 6945086001 Τασος

θα μιλήσουμε Τάσο και ότι μαζεψουμε θα στα φέρω.

volvos έγραψε:
θα ξαναφορτωσουμε και το μπερλινγκο τοτε Laughing

...γιατί όχι... Wink Wink Wink

SnakeMJK έγραψε:
Εμείς αύριο στη Λέσχη θα μαζεύουμε μόνο χρήματα ή και φαγητό-ρούχα; Να ξέρω τι θα φέρω.

ότι/όσα μπορείς/νομίζεις Cool και μαζί με αυτό:

asa1 έγραψε:
Εμεις κυριως συγκεντρωνουνε υλικα αγαθα για χρηματα συνενοηθητε με το Μανθο.Οτι μπορει ο καθενας στη λεσχη αποψε η στο μαγαζι μου.

...θα τα διευθετησουμε ανάλογα.

= όσα χρήματα μαζευτούν κανόνίζουμε και κάποιος από εμάς πάει ψωνίζει και τα στέλνουμε.

Ήδη έχουμε ακόμα:
Ghost_Dog 50
sod 20
Touristas/Luna 50
--------------------
Σύνολο 120

Για τα χθεσινά τώρα.
Ξοδέψαμε 948+κάτι ε στο Μακρο (υπάρχει απόδειξη για να είμαστε οκ) και γύρω στα 65ε βενζίνη/διόδια
Μοιράσαμε κάμποσα από τα πράγματα σε 1~2 χωριά πάνω από την Ζαχάρω και κάμποσες καραμέλες από μια τεράστια σακούλα και κρουασάν που είχαμε πάρει μαζί μας σε κάτι παιδάκια...
Τα υπόλοιπα πράγματα τα πήγαμε απευθείας στον Ερυθρό Σταυρό απ' όπου και θα σταλούν στα διάφορα χωριά.

Τα κατεστραμμένα σπίτια δεν είναι και το καλήτερο θέαμα γενικώς...
Ούτε και οι καμμένες πλαγιές...

Πάντως τα χειρότερα και τελικά τα πιο επικίνδυνα είναι αυτά:

1ον
Gr@lly έγραψε:
Απλά ο ενθουσιασμός όλων έφυγε..................
Σήμερα μετά από μαι βόλτα που έκανα με λύπη διαπίστωσα
ότι δεν υπάρχει ούτε ένας εθελοντής να κυκλοφορει μέσα στο δάσος...
Πέρα από τους κλασικούς μαλ**ες που το προσέχουμε....

Δυστυχώς ο ενθουσιασμός όπως πάντα κρατάει λίγο...
Ουτε κάν η αστυνομία πέρασε μετά τις 11 το βράδυ...

και 2ον

COOL ALEXIS έγραψε:
Η λέξη χάος δεν μπορεί να περιγράψει ούτε στο ελάχιστο την μαύρη εικόνα που συναντήσαμε στη διαδρομή μας!

ΥΓ Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν βρήκε κάποια αδυναμία στο μηχανισμό πρόληψης και καταστολής που σημαίνει ότι την επόμενη φορά πάλι θα πρέπει να κάνουμε την προσευχή μας. Έλεος...

...δείχνει ότι γενικώς ειδικώς είμαστε όχι λίγο αλλά πολύ
..."στ' @@ μας..."
...τι να πεις...

Να ξαναευχαριστήσω όσους βοήθούν και συμμετέχουν.
Αυτά... Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2007, 09:54:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλετε να το ξανακάνουμε Question

Απλά αυτή την φορά θα φύγουμε Κυριακή πρωί!

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2007, 10:10:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rolling eyes ...έχω ένα προβληματισμό για το "προς που" μιας και η Ευβοια έχει ανάγκη...
Τι λες?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 26, 27, 28  Επόμενη
Σελίδα 17 από 28

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης