PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προσοχη στις καγκουριες...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 10:56:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνω απολυτα για τα πιτσιλητηρια.απαραδεκτα.και εγω πιστευω ειμαι στο ιδιο περιπου κυματος με τον rally.ισως επειδη εχω συνδυασει τα φουσκωματα και τα στησιματα(του αυτοκινητου) με τα πολλα αλογα!!παντως ειναι απολυτα κατανοητο και αποδεκτο για τον οποιοδηποτε θελει να κανει το μερακι του πραξη!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 11:37:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να και τα αποτελεσματα: τα τρια απο τα τεσσερα μπεκ ηταν ok.το δε τεταρτο ειχε βουλωσει και πιτσιλαγε.καθαριστηκαν αφου μετρηθηκαν ως προς τα στοιχεια τους (ογκομετρηση - ροικοτητα).η δουλεια με τα μπεκ μου κοστησε καμια 60 ευρω.το σημαντικο βεβαια ειναι οτι μου ρυθμισε τις γωνιες ψεκασμου των μπεκ(πολυυυ σημαντικο) γιατι ψεκαζαν αλλου για αλλου.μου αλλαξε καιενα φιλτρο βενζινης (15 ευρω) και ελεγξε και τη ροικοτητα μετα απο την τρομπα βενζινης οπου ευτυχως δεν χρειαστηκε τιποτα.το ολο project μου κοστησε περιπου 90 ευρω!!!
το αυτοκινητο πεταει ξανα!!!!!!! παει καλυτερα και απο πριν στις χαμηλομεσαιες στροφες.εχει ροπιασει παντου!!!!! Very happy Very happy Razz Razz
επιτελους!!!!!
ειμαι πολυ χαρουμενος!!!!!!!!λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλλααλλαλαλαλαλαλα
λαλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλα
λαλαλαλαλαλλαλλαλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλ Cool

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 13:09:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
να και τα αποτελεσματα: τα τρια απο τα τεσσερα μπεκ ηταν ok.το δε τεταρτο ειχε βουλωσει και πιτσιλαγε.καθαριστηκαν αφου μετρηθηκαν ως προς τα στοιχεια τους (ογκομετρηση - ροικοτητα).η δουλεια με τα μπεκ μου κοστησε καμια 60 ευρω.το σημαντικο βεβαια ειναι οτι μου ρυθμισε τις γωνιες ψεκασμου των μπεκ(πολυυυ σημαντικο) γιατι ψεκαζαν αλλου για αλλου.μου αλλαξε καιενα φιλτρο βενζινης (15 ευρω) και ελεγξε και τη ροικοτητα μετα απο την τρομπα βενζινης οπου ευτυχως δεν χρειαστηκε τιποτα.το ολο project μου κοστησε περιπου 90 ευρω!!!
το αυτοκινητο πεταει ξανα!!!!!!! παει καλυτερα και απο πριν στις χαμηλομεσαιες στροφες.εχει ροπιασει παντου!!!!! Very happy Very happy Razz Razz
επιτελους!!!!!
ειμαι πολυ χαρουμενος!!!!!!!!λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλλααλλαλαλαλα
λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλα
λαλλαλαλαλαλαλαλαλαλλαλλαλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλ Cool

υπαρχει ενα ραλακι μαυρο που σε ζηλευει Laughing Laughing Laughing Laughing Razz Very happy Cool Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 13:11:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχετε δει κόκκινα,μπλε,ροζ?εγω ξέρετε τι έχω σει!μπλε κόκκινο να αναβοσβήνουν!κοκκινο-μπλε,μπλε κόκκινο!!!!χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Η΄απόλυτη καγκουριά!
επίσης φότα κόκκινα στα δισκόφρενα τάχα πυρωμένα!!
Άλλη καγκουριά και αυτό!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 13:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ έχω δεί και πίσω φωτεινό πιτσιλιστήρι! Razz Razz Very happy Very happy

Επίσης στην Καρδίτσα είδα ένα Cordoba στυλ Mitsubishi EVO:
Λευκό, με καπώ Evo, μπλε προφυλακτήρα Evo εμπρος (με κανονικούς αεραγωγούς αλλά χωρίς το intercooler Very happy ) και κόκκινη αεροτομή Evo πίσω!
Ίσως να ήταν ο ΚΙΤΤ, δεν ξέρω... Laughing Laughing Laughing Laughing

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 14:06:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:

υπαρχει ενα ραλακι μαυρο που σε ζηλευει Laughing Laughing Laughing Laughing Razz Very happy Cool Exclamation

και το ραλλακι το μαυρο θα παρει τη σειρα του και θα γινει και αυτο δυνατο και καρδαμωμενο!!!!!!!υπομονη!!!!!!!! Cool Twisted evil Laughing Very happy

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 15:52:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao_rallye έγραψε:
Εγώ έχω δεί και πίσω φωτεινό πιτσιλιστήρι! Razz Razz Very happy Very happy

Επίσης στην Καρδίτσα είδα ένα Cordoba στυλ Mitsubishi EVO:
Λευκό, με καπώ Evo, μπλε προφυλακτήρα Evo εμπρος (με κανονικούς αεραγωγούς αλλά χωρίς το intercooler Very happy ) και κόκκινη αεροτομή Evo πίσω!
Ίσως να ήταν ο ΚΙΤΤ, δεν ξέρω... Laughing Laughing Laughing Laughing

Οπα....Λιγα τα λογια για την Καρδιτσα... Very happy Very happy Smile Το βλεπω και εγω καθε μερα...Πολυ φαντασμενος ο τυπος απο οτι λενε.....Νομιζω οτι τωρα το πουλαει...

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης