PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Μπροστινά φανάρια
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Αύγ 2007, 03:12:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τιποτα τελικα το 9ο pin ηταν για το φως ομιχλης και η βιδες που εχει πισω το φαναρι ειναι για να ρεγουλαρει.
Τα καινουργια δεν εχουν φως αρα δεν εχουν και 9ο Pin οποτε λογικο να εχει 8.
Για τις βιδες τωρα εχει 2 για την μικρη σκαλα και 3 για την μεγαλη.
Απο εκει ρεγουλαρει αρα ειμαι οκ.
Σημερα εκανα και την πατεντα με το κιτσιο-σβουρακι που εχω.
Τελικα αν τροχισεις μονο την κατω πλευρα εισαι καλημενος.
Σε αυτην την πλευρα περνα το συρματακι που εχουν η λαμπες αρα αν το χωσεις καλα τοτε δεν εχεις προβλημα.
Τα αλλα δυο δεν τα πειραζεις καθολου.
Απλα αυτο το ανακαλυψα στο δευτερο φαναρι αρα το πρωτο δεν εχει γινει τοσο καλο.
Ομως το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.Η λαμπα πιανει στο ιδιο σημειο εφοσον εχει κατι μικρες προεξοχες.
Παντως τα ρινισματα βγηκαν ευκολα με φυσημα αλλα πηγαν μπροστα στο κρυσταλλο.Αρα δεν την γλυτωνει.Θα το ανοιξω αυριο και για να το καθαρισω αλλα και να αλλαξω τα led με πιο μπλεδιζον.
Αυτα ειναι κιτρινο ασπρα τελικα.Μαλλον λευκα λευκα αλλα και παλι με τα xenon θα κανουν μπαμ διαφορετικοτητας.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Αύγ 2007, 11:01:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια προβλημα μεγαλο.
Χθες ο βλακας μολις τελιωσα με το ανοιγμα που ηθελα να κανω που τελικα ηταν παρα πολυ απλο γυρισα το φαναρι να πεσουν τα ρινισματα και σκεφτηκα "Δεν φυσαω κιολας για να μην υπαρχει υποψια ρινισματος".
Τι το θελα?
Οτι ειχε μεινει πηγε μπροστα και καθησε στο κρυσταλλο.
Αντε να τα βγαλω τωρα.
Σκεφτεστε καμια λυση.
Τι να κανω να το γεμισω νερο να το βαλω και ψαρακια για να ξεπλυθει?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Αύγ 2007, 11:45:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν χωράει ένα μολύβι ή μαρκαδόρος με ένα τυλιγμένο ελαφρά υγρό (με Azax ή κάτι τέτοιο) wettex έτσι ώστε να το καθαρίσεις όσο πάει από μέσα?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Αύγ 2007, 12:06:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι εχουν σκαλωσει σε απιστευτα σημεια.
Σε γωνιες και τετοια.
Τι να κανω.Εχει σιλικονη γυρω γυρω και πρεπει να βρω τροπο να την μαλακωσω.
Ετσι θα βγει.
Αν ομως δεν κανω κατι τετοιο πρεπει να βρω αλλον τροπο.
Αν ριξω ορο χωρις αλατα θα καθαρισει αλλα μπορει να μην στεγνωσει ποτε.
Παντως δεν εχει τιποτα ηλεκτρονικο αν φυγουν ολα τα λαμπακια απο μεσα.
Ειναι πλαστικο οποτε...
Απο την αλλη εχω σκεφτει να το χαραξω λιγο μετα την σιλικονη και να βγαλω το κρυσταλο μετα το κολλαω και μονος με δικια μου σιλικονη.
Βεβαια ειναι μπελαλιδικο κατι τετοιο γιατι εχει δουλεια και θελει προσοχη.
Τι να κανω?Steve βοηθα.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Αύγ 2007, 13:00:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η καλύτερη λύση είναι αυτή που ανέφερες τελευταία με την χάραξη. Αλλά θα πρέπει να αφαιρέσεις εντελώς την σιλικόνη που υπάρχει, για να μπορέσει να πιάσει η νέα όταν θα ξαναβάλεις.

Επίσης αυτομάτως χάνεις και την εγγύηση αν παρέμβεις σε τέτοια θέματα. Απλά πρόσεξε για την σιλικόνη που θα βάλεις μετά να μην λυπηθείς τα λεφτά, διότι μπορεί να κλαις στην καλύτερη περίπτωση ένα φανάρι και στην χειρότερη όλο το αμάξι (από έλλειψη στεγανότητας).

Δεν παίζει να βγάλεις καμιά φωτό που να φαίνεται η σκόνη μήπως και βρούμε λύση?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Αύγ 2007, 13:30:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου δεν εχω card reader ουτε USB να το συνδεσω το γα***νο το κινητο.
Η σκονη αυτη εχει κατσει ψηλα στο φαναρι.
Στο χειροτερο σημειο.
Που ειναι το φλας του εργοστασιακου φαναριου εκει εχει μια κουρμπα που σχεδον το πλαστικο ακουμπα με το κρυσταλο.Ε εκει εχει κατσει.
Πρωτα θα το φυσιξω με κονφλερ και μετα αν δεν δω αποτελεσμα θα τα χαραξω και θα το βγαλω.
Μετα μαυρη σιλικονη και μπολικη.
Βεβαια θα φροντιζω να την βαλω σε σημειο ωστε να μπορω να την βγαλω αν κατι προκυψει.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Αύγ 2007, 02:19:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυο λογια θα πω γιατι νοισταζω,ειμαι κουρασμενος,πονανε τα δαχτυλα μου και γενικα ειναι αργα.
Αν δειτε ενα τρακαρισμενο και τα φαναρια που μου εστειλαν δεν θα αναγνωριζετε πιο απο τα δυο ειναι το original τρακαρισμενο.
Laughing Laughing Laughing
Εγινε επεμβαση τριτου τυπου και πετυχε ο ασθενης αναπαυετε και ο χειρουργος καμαρωνει.
Παιδια μου φυγαν τα χερια αλλα το πισμα που εχω ειναι απο αλλον πλανητη.
Σεσουαρ για τα μαλια για να ζεστανω την κολλα και το κρυσταλλο εφυγε χλαπ.
Αυριο θα καθαριστει εξ'ολοκληρου με πανακι swiffer ετσι για να τα παρει ολα και θα μπουνε και τα καταλληλα led.Βεβαια αλλαζουν απο πισω αλλα μιας και το εβγαλα θα τα βαλω τωρα.
Μετα θα περαστει τσιμουχα και εκει πανω θα βιδωθει.Δεν το ξανακολλαω γιατι ποτε δεν ξερεις.Βεβαια τωρα που το εκανα μια φορα το κανω 10000.
Ενα αλλο προβλημα ειναι το led που εχουν τα δαχτυλιδια.
Ειναι δυο μικρα led που ειναισυνδεδεμενα σε μια πλακετιτσα.Αυτη περιβαλετε με πλασικο και κατω απο αυτο εχει δυο ποδαρακια(σιδερακια)που κουμπωνουν δυο καλωδιακια.
Που θα βρω τετοιο led τωρα?

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Αύγ 2007, 07:23:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Ενα αλλο προβλημα ειναι το led που εχουν τα δαχτυλιδια.
Ειναι δυο μικρα led που ειναισυνδεδεμενα σε μια πλακετιτσα.Αυτη περιβαλετε με πλασικο και κατω απο αυτο εχει δυο ποδαρακια(σιδερακια)που κουμπωνουν δυο καλωδιακια.
Που θα βρω τετοιο led τωρα?

Περιέγραψες τα πάντα, εκτός από το πως είναι τα led, τούβλε.

Πως να ξέρουμε που να τα βρεις, αν δε ξέρουμε πως είναι, μπετέ?

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Αύγ 2007, 14:12:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γλυκια μου μπετονιερα δες τα και πες μου τι μπορεις να κανεις.
http://www.asdesign.fr/index.php?destination=zoom&cl=1&ref=DIODE1
http://www.asdesign.fr/index.php?destination=zoom&cl=1&ref=AMPOUL%20ANGEL1

Λοιπον ακου να δεις τι παιζει.
Το πρωτο ειναι τετραγωνο πανω και ειναι δυο σε καθε φαναρι.
Κατω χαμηλα πριν την γραμμη που εχει και σου αρεσε.
Το δευτερο στην φωτο ειναι αυτο που εχουν τα δαχτυλιδια απο πισω.
Δες και πες.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Αύγ 2007, 08:12:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρώτο έχει βάση σαν τα W5W που μας έχεις πρήξει τα φρύδια.

Το δεύτερο... σαν πατέντα του μαστρο-κυρ-Τάκη μου μοιάζει Laughing Δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Αύγ 2007, 09:36:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι λιγο πατεντα.
Αυτα τα ποδαρακια που εχει κατω κουμπωνουν σε θυλικα καλωδιακια(ασπρο μαυρο).
Ομως με ενα μυτοτσιμπιδο που τα σκαλιζα την αλλη φορα ειδα οτι μπορει να βγει το κυκλωματακι.Οποτε μου μενει το πλασικο και σε περιπτωση που δεν βρω περνω δυο led 3mm και κανω μονος μου ενα αλλο.
Το αλλο ειναι πιο απλο.θα εβαζα τα δικα μου W5W αλλα εχει ιδιομορφια το φαναρι γι'αυτο και εχουν αυτο το τετραγωνο led με το καρουμπαλακι.
Αν και παλι δεν βρω κοβω τα ποδια του και κολλαω ενα που θα βγαζει τετοιο χρωμα που θελω εγω.
Με προσοχη παντα.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Αύγ 2007, 00:50:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον αρχιζω να παρουσιαζω τα φαναρια που πηρα πριν καποιες μερες αλλα λογο τεχνικων προβληματων δεν μπορουσα να σας τις δειξω.

Αυτη ειναι η πρωτη φωτο που τραβηξα μολις ανοιξα το κουτι.
Ωραιο φαινετε αλλα μετα αλλαξαν τα πραγματα.
Laughing Laughing
Να και μια φωτο απο την πισω οψη.
Μπορειτε να δειτε τις 3 βιδες που ρεγουλαρουν την μεγαλη σκαλα και αν προσεξετε τις ακρες θα δειτε τις μικρες χρυσαφι σε χρωμα βιδες.
Και μια για να δειτε τις 2 βιδες τις μικρης σκαλας.
Και εδω ειναι η φισα.
Βλεπετε τα 6pin.Κανονικα θα ηταν 8 και το εργοστασιακο εχει 9 λογο του ομιχλης.
Εδω ειναι τα φαναρια που τα ανοιξα για να καθαρισω τα ρινισματα.Εξαλλου θα χρειαζοταν να τα ανοιξω γιατι δεν μπορει ενα φαναρι να με κανει οτι θελει.
Εδω εχουμε λυσει και εχουμε δεισει ολο το αμαξι στο φαναρι θα κολουσαμε.
Και εδω ειναι η μπροστα οψη του φαναριου.
Χωρις το κρυσταλλο.
Τωρα θα βαλω στο αυλακι που εχει το αλλο μισο(που εχει τα κατοπτρα)τσιμουχα και με το βιδωμα που θα το κανω θα δεσει μια χαρα ουτε υγρασια ουτε τιποτα.
Αρα οποτε θελω θα μπορω να το λυνω.Που δεν θα χρειαστει πολλες φορες αλλα λεμε τωρα.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Αύγ 2007, 07:20:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαρά στο κουράγιο σου... Shocked Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Αύγ 2007, 11:53:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ax να μην εχω και γω χωρο.....
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Αύγ 2007, 19:18:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κουραγιο δεν λες τιποτα.
Ευχαριστω και τον πατερα μου γιατι μου εδωσε πολυτιμη βοηθεια.
Πηγα να τον καψω και 2-3 φορες με το πιστολακι για τα μαλλια.
Ολα υπαρχουν μεσα σε τετοιες δουλειες.
Παντως το πρωτο φαναρι το ανοιξαμε πολυ πιο δυσκολα απο το δευτερο.
Ισως πηγαιναμε και με το αγνωστο γι'αυτο.
Παντως η κολλα που ειχαν βαλει ηταν τελειως της πλακας.
Απλα για στεγανωποιηση ηταν.
Τωρα ομως με την τσιμουχα που θα του βαλω θα γινει καλυτερο.
Θα επιλεξω να ειναι μαλακη ωστε να καλυψει ολα τα κενα.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Αύγ 2007, 22:01:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμιά βουτιά έκανες?

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Αύγ 2007, 22:40:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στον ιδρωτα μου καθως τα ξεκοιλιαζα.
Σκεφτομουν παντα οτι μπορει να γινει μια σταβη και να χρειαστω αλλα τοσα για να καλυψω την πατατα που θα εκανα.
Ασε.Ειχε το ρισκο αλλα μολις τα καθαρισα και εδεσα το καθε μερος βουτιξα φιλε και τρελαθηκα.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 11:52:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνεχεια στις φωτος.
Κατι τελευταιες που πρεπει να σας δειξω.

Πρωτον το φαναρι ξεκοιλιασμενο.Δειτε πως το εχω τωρα.
Η χαρτοπετσετα καλυπτει τον προτζεκτορα γιατι απο τα πλευρικα ειναι ανοιχτος και φοβαμε μην παει σκονη και κατσει μεσα.\

Τα δυο δαχτυλιδια μετα την επεμβαση.Μια μακρυνη και μια κοντινη.
Ξεχασα να βγαλω μια φωτο πως ηταν με τα προηγουμε led αλλα τα εχω κρατησει.Θα φτιαξω μια ψειρα για να δειτε την διαφορα.
Συγνωμη για την παραληψη.

Και μια στο απολυτο σκοταδι για να εχετε μια ολοκληρωμενη εικονα.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 15:52:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντε ρε τράγο, μεγειά Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Οκτ 2007, 17:02:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα σημερα τα ειδα περασμενα και επαθα πλακα.

Η ιστορια ξεκινησε ως εξης:
Σημερα το πρωι κατα της 10 πηγα στην Peugeot στα Τρικαλα και τους λεω οτι θελω να περασω καποια φαναρια.Μου λενε αστο και θα σε ειδοποιησουμε.
Μεχρι τις 2.30 το μυαλο μου ηταν εκει.

Βεβαια το αφησα με κρυα την καρδια γιατι τα συνεργεια τα επισημα τα εχω παρει απο κακο ματι.
Και ειδικα των Τρικαλων.

Τελος παντων.Απο 3-4 φορες που το εχω παει παραπανο δεν εχω και μαλλον αυτην η φημη περι κακου service πλεον δεν ισχυει γιατι εχει αλλαξει ολο το προσωπικο.

Οταν το ειδα το μεσημερι επαθα.Πριν πληρωσω δοκιμασα και ανοιξα τα φωτα ενα ενα με την σειρα.Ολα πηγαιναν ρολοι.Μου εκαναν και την συνδεση του Xenon αν και θα το εκανα μονος μου.Τελικα ετσι οπως το φανταζομουν ηταν.
Φωτογραφιες παιδια θα εχετε απο αυριο.
Τα φωτα λειτουργουν κανονικα και αναβουν και οταν πεφτει ο φωτισμος.
Τελος θελω να πω οτι ρεγουλαραν και το υψος και φεγγουν μια χαρα.
Αλλη φαση ο προτζεκτορας τελικα.
Να περιμενετε φωτος.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 7 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης