PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΕΖΟ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
StorM_GmA (Ευριπίδης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)

Ένταξη: 21 Αύγ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Αύγ 2007, 15:52:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εννοούσα οτι δεν μπορείς να το πεις γιατί σε έχουμε φιμώσει! Razz
απλά γιατί δεν θα το πιστεύεις!

...sine Diabolo nullus Dominus...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Αύγ 2007, 15:55:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mπαααα!
δεν το πιστευω γιατι δεν ειναι ετσι!
Αλλα αν ηταν αλλιως και το πιστευα θα το ελεγα!
Shocked Dizzy2
Laughing Laughing Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
StorM_GmA (Ευριπίδης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)

Ένταξη: 21 Αύγ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Αύγ 2007, 16:16:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε αυτό ακριβώς λέω! αν ήταν αλλιώς και το πίστευες πιθανότατα να μην ήσουν
σε αυτό το forum! Για να είσαι προφανώς δεν το πιστεύεις!

επειδή όμως δεν θα μείνει κύτταρο για κύτταρο στον εγκέφαλό μας άμα το
συνεχίσουμε έτσι (είναι και καλοκαίρι...όσο να 'ναι δυσλειτουργούμε!) ας το
αφήσουμε εδώ το θέμα! εξ' άλλου ο Dreamtheater δεν βλέπω να απαντάει!
μάλλον τον καλύψαμε Very happy Very happy Very happy

...sine Diabolo nullus Dominus...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Αύγ 2007, 22:02:15    Θέμα δημοσίευσης: απαντηση dreamtheater Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν άκου dreamtheater, όπως είδες σου δώσαμε αρκετά παραδείγματα για το τι σημαίνει γαλλικό αυτοκίνητο, θα σου πω το εξής δεν υπάρχει εταιρία αλλά ούτε μια που να μην βγάζουν προβλήματα τα αυτοκίνητα τους από τα καλύτερα γιαπωνέζικα στα καλύτερα γερμανικά εννοείται ότι δεν λέμε μάρκες(σιγά που θα τους κάνουμε και διαφήμιση) εάν αρχίσεις το τι σου λέει ο καθένας δεξιά και αριστερά να είσαι σίγουρος ότι δεν θα καταλήξεις σε καμία μάρκα γιατί όλο και κάποιος θα εμφανίζεται και θα σου λέει προβλήματα, όποτε κάνε ότι σου λέει η καρδιά σου κάτσε και λογάριασε τα όλα τιμή, εξοπλισμός, επιδόσεις και βέβαια ασφάλεια

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Αύγ 2007, 00:09:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και φυσικα ολα κατι βγαζουν.
Αν ηταν να υπαρχει μια που να μην χαλουσε τοτε θα ειχε γεμισει ο κοσμος απο αυτην την εταιρια.
Απλα το θεμα ειναι που εχει η καθε εταιρα την ευαισθησια της.
Πχ τα γαλλικα λενε οτι εχουν χαλια ηλεκτρονικα.Εγω ακομα δεν εχω δει κατι τετοιο.Παντως μερικοι λενε οτι εχουν σκαρτους κινητηρες.Σε αυτο κανουν μεγαλο λαθος.Του πατερα μου ειναι 12 χρονων σχεδον με 300 χιλιαδες χιλιομετρα και δεν εχει βγαλει κουβεντα.Και δεν το παει μονο μεχρι 2000 στροφες.
Τα ιταλικα λενε οτι εχουν γενικα χαλια αξιοπιστια.Αυτο το εχω και δεν το εχω δει.
Τα γιαπωνεζικα τα βγαζουν τερατα αξιοπιστιας.
Γενικα παιδιια οσοι ειμαστε εμεις αλλες τοσες ειναι και οι γνωμες μας.
Ο καθενας πιστευει και απο κατι.
Εγω πιστευω οτι η αξιοπιστια και η ευαισθησια ειναι ενα κομματι του μυθου καθε εταιριας.Πχ αν η Alfa Romeo καποια περιοδο εβγαλε σκαρτη παρτιδα την ακολουθει μεχρι και σημερα που μπορει να εχει αλλαξει.
Εχω δει και Ferrari με προβλημα στην μεταδοση.Αυτος που την πηρε τι πρεπει να κανει?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Αύγ 2007, 00:23:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν σκάρτος κινητήρας και πεζό/σιτροέν δεν παίζει. Από τους TU που είναι αλεξίσφαιροι (πέρα κάποιων αρχικών παρτίδων του ET3/ΤU3 που έκαψαν φλάτζα) μέχρι τους ΧU και τους EW/DW. Τώρα για τους Prince, θα δείξει, αν και μέχρι τώρα τα μηνύματα είναι αρκούντως θετικά.

Από κει και πέρα, όσον αφορά τα ηλεκτρικά, ναι, βγάζουν κάποια μικροπροβλήματα. Όχι όπως σκασμένους εγκεφάλους άλλων πρίμιουμ μαρκών, αλλά κανένας αισθητήρας, καμιά αναβάθμιση σε κάποιο υποσύστημα κτλ.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 (16V)TR(2006)

Ένταξη: 22 Σεπ 2006
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Αύγ 2007, 10:01:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως κινητηρα γιατι εκαιγε 1 λιτρο στα 1000 χλμ. σε καινουργιο αμαξι εχω αλλαξει εγω και δεν ηταν πεζω το αμαξι. και δεν ημουν εγω μονο τελικα οπως αποδειχθηκε. μιλαω για τα συμπαθεστατα κατα τα αλλλα γκολφ. φιλε γιαννη αλλαξα πανω απο 5 διαφορετικες μαρκες αυτοκινητα και πιστεψε με εχουν δει πολλα τα ματια μου για αυτο επαινω απλα και λιτα τα πεζω. αυτα και καλο καλοκαιρι σε ολους!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
307red (Paul)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 XT 5d 2004

Ένταξη: 04 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Αύγ 2007, 11:02:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αυτοκίνητο είναι και λίγο τύχη.
Κι εγώ ακούω διάφορα, μόνο που δεν μου έχει τύχει τίποτε από όλα αυτά Laughing κι έχω ήδη πάνω από 60 χιλ. χλμ.

Πριν είχα αυτό που είχε βγει το πιο αξιόπιστο "γερμανικό", αλλά μέχρι να τα πάρω στο κρανίο και να το πουλήσω, απορούσα κάθε μέρα που την είχαν βρει την αξιοπιστία Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης