PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Μπροστινά φανάρια
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Αύγ 2007, 16:15:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακομα περιμενω ειδοποιηση απο το ταχυδρομειο.
Αυτοι τα ειχαν στειλει την παρασκευη 27/7 και μου ειχαν πει σε 10 μερες θα ειναι ετοιμα.
Αρα ακομα τα περιμενω.
Αυτην την παρασκευη νομιζω οτι θα τα εχω.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Αύγ 2007, 15:33:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα ηρθαν και τα δικα μου.
Να φανταστιτε ποσο πολυ λαχταρα τα ειχα που ακομα τα εχω μεσα στο αμαξι και μιλαω σε εσας.
Laughing Laughing Laughing
Λοιπον τα φαναρια μιλανε και λενε πολλα.
Ειναι βιδωτα τα κρυσταλα πανω.Αρα διαιρουμενα και μεσα εχουν αυτο το αλουμινακι που σας επριξα τοσο καιρο.
Αυτο εχει δυο βιδακι-αστερακια.Πισω κρυβετε το led και ναι αλλαζει.
Εχει την φισα η οποια ερχετε και κουμπωνει κανονικα στην εργοστασιακη θεση και εχει και ασπρα και μαυρα καλωδια για τα δαχτυλιδια.
Το κακο ειναι οτι περνει δυο λαμπες Η1 αρα πρεπει να παραγγειλω δυο Xenon Η1.
Αυτα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Αύγ 2007, 15:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 307 τι λάμπα έχει ? Η4 ?
Στα μεγάλα τι να τα κάνεις τα xenon μόνο για μούρη θα είναι ή για κανα wrc Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Αύγ 2007, 16:16:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H7 το εργοστασιακο φαναρι και Η1 εχουν αυτα.
Το θεμα που με προβληματιζει τωρα ειναι αν περνα η Η1 Xenon μεσα απο αυτον τον χωρο που της δεινει αυτο το φαναρι.
Μπορει να χριαζετε να κοπει κατι γιατι πολυ φοβαμε οτι το συρματακι που εχει η λαμπα Xenon εξωτερικα δεν περνα.
Θα το δουμε αυτο.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Αύγ 2007, 17:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεγειές μεγειές!

δείτε και αυτά:
http://tuningfever.fr/Photos/u_62/304432_max.jpg
Nice Wink (για τα φανάρια μιλάω)

υ.γ. μετέφερα εδώ τα 3 τελευταία ποστ γιατί δεν έχουν άμεση σχέση με το group-buy

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Αύγ 2007, 18:36:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπραβο Μανθο.
Καλα εκανες και τα μετεφερες.Απλα εκεινη την ωρα με ειχε πιασει μια βιασινη και οτι να ναι καταλαβαινεις.
Τα φαναρια θελουν λιγο δουλεια ακομα.
Στο πισω μερος ειναι σαν του RASTAVIPER και θελει με το σβουρακι και με πολυ προσοχη να φαω καποια κομματια.
Δεν το κανω τωρα γιατι πρεπει πρωτα να ερθουν οι λαμπες Η1 που παραγγειλα απο Πατρα.
Μετα θα κρινω την κατασταση μονος.
Ειναι παντως πολυ φουστιδες οι κατασκευαστες.
Δεν δοκιμασα ακομα να τα ξεβιδωσω να βγαλω το κρυσταλο.
Θελω να λυσω το θεμα με την λαμπα.
Παντως απο οτι ειδα εχει μια τυπου σιλικονης αναμεσα απο κρυσταλο και πλαστικο και αυτο καπως με φοβιζει.
Θα προσπαθησω το βραδυ να βαλω φωτος.
Περιμενω απαντηση απο RASTAVIPER να μου πει με τι τροπο εφαγε τα περιτα κομματια.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Αύγ 2007, 00:36:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια μετα την συντομη ματια που εριξα στα φαναρια ειπα τωρα να ριξω μια πιο καλη ματια.
Λοιπον εχουμε και λεμε.Τα φαναρια πρεπει να ειναι ρυθμιζομενα γιατι ο προτζεκτορας εχει καποια αποσταση ετσι πως το βλεπω σε αντιθεση με το κατοπτρο της μεγαλης σκαλας που ειναι σχεδον κολλητο.
Επισης εχει δυο καλωδια(ασπρο,μαυρο)τα οποια ναι μεν καταληγουν στην φισα αλλα δεν συνδεονται πουθενα.
Περιμενει απο εμενα να τα συνδεσω καπου.
Η φισα ειναι ιδια απο ολες τις μεριες.Αυτο με ανυσηχει λιγο γιατι(δεν θυμαμαι ακριβως και τωρα δυσκολα να δω)η εργοστασιακη φισα πρεπει να ειχε καποιο σημαδι να ξερω ποια καλωδια πανε σε ποια.
Αν ειναι ετσι πως θα τα βρω?
Παμε στα led τωρα.
Εχει 2 δαχτυλιδια που το καθενα εχει ενα πλαστικακι με 2 βιδες-αστερακια και πισω κρυβουν μονο ενα led(τι ευτυχια ειναι αυτη).Επισης υπαρχει η γραμμη που εχει ενα λαμπακι W5W το οποιο αλλαζει απο πανω.Θα εξηγησω μετα πως.
Μετα εχει αλλα δυο led κατω χαμηλα προς την μασκα τα οποια εχουν λευκο χρωμα και μαλλον δεν θα τα πειραξω καθολου γιατι δεν ξερω τι τυπου ειναι.Αυτα αλλαζουν απο πανω οπως και η γραμμη.
Πως γινετε αυτο ομως.
Ολο το φαναρι εχει 5-6 βιδες που πιανει το κρυσταλλο πανω στο πλαστικο.
Αυτες με μια γκρι σιλικονι κρατανε και στεγανοποιουν το φαναρι.
Για να αλλαξω κατι απο τα προαναφερθεντα πρεπει να ξεβιδωσω βιδες και με ενα πιστολακι για τα μαλια να μαλακωσω την σιλικονι.
Μετα βγηκε και θα μπει με τον ιδιο τροπο.
Μαλακωμα και κουμπωμα.
Αυτα τα λιγα.
Φωτος λιγο δυσκολο γιατι πρεπει να βρω card reader.Θα προσπαθησω ομως.

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Αύγ 2007, 02:05:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:

Φωτος λιγο δυσκολο γιατι πρεπει να βρω card reader.Θα προσπαθησω ομως.

Η καλώδιο USB που έρχεται παρέα με κάθε συσκευή !
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Αύγ 2007, 10:26:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο θα ψαξω να βρω γιατι εχω 200 φωτος μεσα στο κινητο μου.
Και πρεπει να γινει μια στιγμη.
Αυτο που με προβληματισε σημερα το πρωι ειναι οτι ειδα στο τρακαρισμενο εργοστασιακο φαναρι,που κραταω σπιτι για να μου θυμιζει μια ζωη το τρακαρισμα και ποσο αχριστοι ειναι μερικοι και μερικες,οτι εχει 9 ακιδες(pins)που συνδεονται πανω στο αμαξι.Το φαναρι που πηρα εχει 6 ακιδες εκ των οποιον σε δυο απο αυτες καταληγει διπλο καλωδιο.Δηλαδη 8 θα ηταν αν τα εβαζαν ξεχωρα.
Το θεμα ειναι οτι ειτε ετσι ειτε αλλιως 9 δεν φτανουν.
Τι κανει αυτη η 9η ακιδα?

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Αύγ 2007, 10:30:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Extra γείωση ? εντολή για τη ρύθμιση του ύψους ?
Κάτι θα κάνει παντός !
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Αύγ 2007, 10:55:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ειναι το δευτερο που λες τοτε δεν ειναι ρυθμιζομενα σε υψος.
Λιγο πικρα αλλα θα το πιο και αυτο το ποτηρι.
Να κανουμε και λιγο πλακα.
Δεν θα στραβονουν εμενα.
Laughing Laughing Laughing Laughing
Οι αλλοι θα τα τρωνε στην μαπα.Το θεμα ειναι οτι πρεπει να ρυθμιστουνε πολυ σωστα εξ αρχης γιατι μετα θα με δειτε με κατσαβιδι να παλευω σε ασπρο τοιχο να τα φερω στα ισα τους.
Τελικα οι φωτος απο αυριο γιατι δεν μπορω να βρω ουτε καλωδιο ουτε μου αναγνωριζει την καρτα το PC.

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Αύγ 2007, 11:00:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από πίσω, έχουν μοτεράκι για την ρύθμιση ?
Μήπως υπάρχει ένα στρογγυλό αυτοκόλλητο που κρύβει την τρύπα για να βάλεις τα μαμά μοτεράκια ?
Για δες και αυτά !!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Αύγ 2007, 11:17:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μοτερακι?
Τι εννοεις?
Δεν βλεπω κατι τετοιο.

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Αύγ 2007, 11:20:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι σαν και αυτό :
http://s171.photobucket.com/albums/u319/fynos/?action=view&current=DSC01485.jpg
η αυτό στο 6:
http://s171.photobucket.com/albums/u319/fynos/?action=view&current=cibie3.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Αύγ 2007, 11:27:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι.
Αρα δεν ειναι ρυθμιζομενα ηλεκτρονικα μαλλον.
Πως ομως να ρεγουλαρονται?

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Αύγ 2007, 11:30:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο σημείο που θα έμπαινε το μοτέρ θα έχει ένα παξιμάδι ή βίδα ξέρω γώ που να το ρυθμίζει, όπως και στην κάτω πλευρά προς το ψυγείο δηλαδή, μια βίδα για την σύγκλιση !
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Αύγ 2007, 13:23:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα ξερεις γιατι μπορει να εχει 6 pin αντι για 9?
Δεν εχει φωτα ομηχλης οπως τα κανονικα φαναρια.
Θα με βοηθουσε πολυ ο Steve τωρα που τα εχει περασει ηδη εστω και ας μην εχει τα ιδια.
Επισης αυτα τα δυο καλωδια που δεν συνδεονται πουθενα αλλα καταληγουν στην φισα μαλλον ειναι για τα δαχτυλιδια.
Γιατι εχουν το ιδιο χρωμα και δευτερον πρεπει οταν γυριζω τον διακοπτη για να ανοιξω τα φωτα θεσεως πρεπει να αναβουν αυτα.
Σωστα?
Εκτος αν συνδεονται διαφορετικα.
Πισω εχει δυο βιδες.Μια κατω απο τον προτζεκτορα και μια στα δεξια αναμεσα απο την μικρη και την μαγαλη σκαλα για τα φωτα.
Αυτες οι δυο απο οτι βλεπω πιανουν το κατοπτρο του προτζεκτορα αρα απο εκει πιθανον να ρυθμιζονται.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Αύγ 2007, 15:50:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον εχω νεοτερα.
Καθησα και το εβαλα κατω το ζητημα και βρηκα γιατι εχει εξι και οχι εννια οπως του εργοστασιου.
Ακουστε.
Ενα ζευγος καλωδιων(μαυρο,γαλαζιο)ειναι για την μικρη σκαλα.
Ενα αλλο(μαυρο,κοκκινο) για την μεγαλη,ενα ακομα(κιτρινο,μαυρο)για το φλας,και ενα τελευταιο(ασπρο,μαυρο)για τα δαχτυλιδια των angel eyes.
Συνολο καλωδιων 8.
Σε 1 pin ομως καθονται 3 γιωσεις μαζι οπωτε λογικο να βγαινουν 6 pin.
Γιατι πολυ απλα το κιτρινο,το κοκκινο,το γαλαζιο,το ασπρο και ενα απο τα μαυρα(που ειναι των δαχτυλιδιων)εχουν τα δικα τους pin.
Οι αλλες τρεις γιωσεις καθονται σε ενα pin.
Αρα τα φαναρια οπως ολα διχνουν ρυθμιζονται με το χερι.
Το ζητημα ειναι να το βρω και αυτο απο που γινετε γιατι δεν βλεπω καμια βιδα σαν αυτην που εχουν αυτα που φοραω τωρα.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Αύγ 2007, 22:47:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκεφτηκα σκεφτηκα αλλα το βρηκα.
9ο pin = φωτα ομιχλης.
Τα καινουργια δεν εχουν αρα να γιατι ειναι 8 καλωδια.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Αύγ 2007, 11:50:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Βασικα ξερεις γιατι μπορει να εχει 6 pin αντι για 9?
Δεν εχει φωτα ομηχλης οπως τα κανονικα φαναρια.
Θα με βοηθουσε πολυ ο Steve τωρα που τα εχει περασει ηδη εστω και ας μην εχει τα ιδια.

Έλα, τι?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 6 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης