PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΕΖΟ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dreamtheater (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2007, 06:09:27    Θέμα δημοσίευσης: ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΕΖΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΕΖΟ 207.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟ(ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ 106 ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ .ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ 307)ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΕΖΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2007, 07:50:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τρεχα παρτο! Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2007, 08:24:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην οικογένεια μου, έχουμε 3 Peugeot σε ενός φίλου μου 2 και πάει λέγοντας !
Εγώ θα το έπαιρνα με κλειστά τα μάτια πάντως !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2007, 09:05:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ρωτας τρεχα να το παρεις κ να πας κ μια βολτα τους εξυπνους για να καταλαβουν τι ειναι ο γαλλος Wink

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2007, 13:04:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΕΖΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dreamtheater έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΕΖΟ 207.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟ(ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ 106 ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ .ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ 307)ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΕΖΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Φίλε με μια φίλη που είχε 1 106 και έναν γνωστό που είχε 1 307 δε βγαίνει συμπέρασμα για 1 ολόκληρη εταιρεία που έχει τόσα μοντέλα..
Και θες να πάρεις αυτοκίνητο.
Ποιο;

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
dreamtheater (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2007, 13:56:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΕΖΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
dreamtheater έγραψε:

Φίλε με μια φίλη που είχε 1 106 και έναν γνωστό που είχε 1 307 δε βγαίνει συμπέρασμα για 1 ολόκληρη εταιρεία που έχει τόσα μοντέλα..
Και θες να πάρεις αυτοκίνητο.
Ποιο;

ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΤΡΙΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Spooky (Δώρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16v) Sppk (2007)

Ένταξη: 13 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθήνα, Χαλάνδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2007, 15:26:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΕΖΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dreamtheater έγραψε:

Φίλε dreamtheater θα δεις ότι μέσα στο φόρουμ υπάρχουν πολλοί που έχουν αυτοί αλλά και γονείς, αδέρφια κλπ peugeot. Είμαι και εγώ ένας από αυτούς. Έχουμε αυτή τη στιγμή 4 peugeot στην οικογένεια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Επομένως αν δεν ήταν αξιόπιστα δεν νομίζω τόσος κόσμος να έπαιρνε οικογενιακώς peugeot. Very happy
Συγκεκριμένα εγώ έχω το 207 που σε ενδιαφέρει, όχι πολύ καιρό, ένα μήνα και κάτι ψιλά αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος έστω και από αυτό το λίγο που έχω δει.
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2007, 16:42:10    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΕΖΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dreamtheater έγραψε:

Φίλε Κώστα καλώς ήρθες στην παρέα του psclub!
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις τα κείμενά σου με μικρούς χαρακτήρες για λόγους ομοιομορφίας του forum.
Και πάλι καλωσόρισες.. Wink

Εκ της Mod Team
vinman
Επιστροφή στην κορυφή
StorM_GmA (Ευριπίδης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)

Ένταξη: 21 Αύγ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2007, 16:50:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικά, τι περιμένεις να σου πούμε σε ένα forum για Peugeot? σε ένα Club
για την ακρίβεια! όλοι μας peugeot έχουμε και προφανώς τα γουστάρουμε!
δεν πρόκειται να σου πω "οχι μην πάρεις peugeot γιατί είναι κουβαδάκια"!

Απλά αυτό που θέλω να πω είναι πως θεωρώ άτοπο να ρωτάς εμάς αν είναι
αξιόπιστα τα Peugeot...σαν να ρωτάς τους Dream Theater (μιας και αυτό είναι
το nickname σου) αν τους αρέσει η Metal μουσική!

Προσωπικά δεν είμαι κανένας γνώστης τεχνικών θεμάτων, αυτό που ξέρω είναι
οτι όλα τα αμάξια, έχουν υπέρ και κατά. εκεί που χάνει η άλλη αυτοκινητοβιομηχανία
κερδίζει η peugeot και το αντίστροφο. Σκέψου τι θέλεις απο ένα αυτοκίνητο,
βρες τα μειονεκτήματα που σου περνάνε αδιάφορα και τότε θα βρεις την
μάρκα του αυτοκινήτου που θέλεις.

Σε καμία μα καμία περίπτωση όμως, δεν θεωρείτω τα Peugeot εντελώς
αναξιόπιστα! Αυτά απο φίλους και γνωστούς που ακούμε πρέπει να σταματήσεις
να τα λαμβάνεις υπ 'οψιν γιατί και γω το ίδιο πέρασα και άκρη δεν θα βγάλεις
ποτέ! Ψαξε, διάβασε, ενημερώσου και βγάλε μόνος σου συμπεράσματα!
2-3 φίλοι δεν λένε τίποτα... είναι σίγουρο οτι αν ακούσεις φίλους και
γνωστούς, θα μετανιώσεις την όποια αγορά κάνεις.

Εμπιστεύεσαι περισσότερο εκείνους από την προσωπική σου γνώμη?

...sine Diabolo nullus Dominus...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2007, 17:33:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι αναξιοπιστα...Απλα θελουν τον τροπο τους....Τωρα αμα δεις το πως οδηγαει ο καθενας τοτε θα καταλαβεις αμα φταιει ταμαξι η απλα....ο οδηγος!!Απο πρωσοπικη αποψη παντως και με πολυ σκισιμο δεν εχω προβλημα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2007, 17:36:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και φιλε Ευριπηδη το οτι ειμαστε σε club της peugeot δεν σημαινει οτι δεν ειμαστε ρεαλιστες η οτι παμε με παροπιδες σε οτι εχει να κανει με τα peugeot...Μην ξεχνας οτι τπτ δεν ειναι τελειο σαυτον τον κοσμο Wink ....ποσο μαλλον σε κατι το υλικο....!!! Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
StorM_GmA (Ευριπίδης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)

Ένταξη: 21 Αύγ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2007, 17:54:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Και φιλε Ευριπηδη το οτι ειμαστε σε club της peugeot δεν σημαινει οτι δεν ειμαστε ρεαλιστες η οτι παμε με παροπιδες σε οτι εχει να κανει με τα peugeot...Μην ξεχνας οτι τπτ δεν ειναι τελειο σαυτον τον κοσμο Wink ....ποσο μαλλον σε κατι το υλικο....!!! Laughing Laughing Laughing

αν δεν είμασταν ρεαλιστές δεν θα έλεγα οτί όλα τα αμάξια έχουν υπέρ και
κατά! θα έλεγα "Peugeot? με κλειστά μάτια! άμα σου βγάλουν βλάβη σου
δίνουν καινούριο!".

Το νόημα στα όσα είπα, για να έχουμε το ρεζουμέ δηλαδη, είναι το εξής:

κανείς εδώ μέσα (πιστεύω δηλαδή) δεν πρόκειται να του πει οτι τα Peugeot
είναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ.

Αν δηλαδή ο φίλος μας περιμένει ένα "είναι" ή "δεν είναι" αξιόπιστα, η μία
απάντηση είναι εκτός επιλογής! αν θέλει να μιλήσουμε για τα υπέρ και τα
κατά των Peugeot ωστε να δει αν του κάνει ή όχι, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε!
Και κρυφά να θέλαμε να κρατήσουμε τα κατά, μπαίνει στις βλάβες εδω στο
forum και βλέπει απο πρώτο χέρι τι συμβαίνει!

Σκοπός μου ήταν να γίνει κατανοητό οτι δεν υπάρχει απάντηση "ναι/οχι"
στο ερώτημα του...

Για να αποφασίσει αν τα Peugeot του "κάνουν", θα πρέπει να σκεφτεί και να
πει "θέλω το αμάξι μου να έχει αύτα τα 10 πράγματα" και απο κει και πέρα
θα δει ποιά μάρκα καλύπτει τα περισσότερα!

αν δεν είναι αυτή ρεαλιστική λογική τοτε δεν ξέρω ποιά μπορεί να είναι!

...sine Diabolo nullus Dominus...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2007, 18:31:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 (16V)TR(2006)

Ένταξη: 22 Σεπ 2006
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Αύγ 2007, 09:10:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω απο προσωπικη εμπειρια παντως σου λεω πως αφου περασα απο πολλες μαρκες πχ. ρενω γκολφ,φιατ,κλπ με αποκορυφωμα αναξιοπιστιας το γκολφ με το 207 που το εχω σχεδον ενα χρονο ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.και εγω ειχα τις ιδιες φοβιες με σενα και απλα μετα απο εναν χρονο μου εχουν φυγει τελειως.αγορασε το ομορφο 207 και δεν θα το μετανιωσεις στιγμη.
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Αύγ 2007, 11:43:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμείς ως οικογένεια μέχρι τώρα είχαμε 7 Peugeot. Shocked

1 504 2.0GL
1 505 2.0ST
1 309 1.9GTi
1 306 1.6XS
1 306 2.0 Cabrio Auto
1 307 1.6XT Auto
1 206 1.6GTi

Ποτέ και κανένα ΔΕΝ μας άφησε στο δρόμο από σοβαρή βλάβη.

Εκ πείρας μέχρι τώρα έμαθα να περιμένω ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ από Peugeot όπως ηλεκτρικοί διακόπτες, κάποια πλαστικά, μοτέρ ανεμιστήρα στο A/C, Solenoid διακόπτες κεντρικού κλειδώματος, φρένα που σφυρίζουν κλπ και τα περισσότερα από αυτά μετά από τουλάχιστον μια 7ετία χρήσης......

Δείτε πόσο συχνά BMW και αυτοκίνητα του VW Group μένουν στο δρόμο και τα κουβαλάνε σε πλατφόρμες και πόσο πιο σπάνια βλέπετε Peugeot!

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Αύγ 2007, 12:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχουμε 4 πεζο στην οικογενεια και ειναι τερατα αξιοπιστιας.Απο οδικη συμπεριφορα βεβαια απλα δεν παιζονται.Τρεχα παρτο και μην ακους κανενα.Ολοι αυτοι που κοιτουν μονο αξιοπιστια και τιποτε αλλο τους περιμενει το χαντακι στη ακρη του δρομου...........οπως και αλλους πριν γιατι απλα τους πουλησαν τα αξιοπιστα κατα τα αλλα αυτοκινητα τους........... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Αύγ 2007, 12:51:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην εποχη που ζουμε, εγω πιστευω πως δεν υπαρχουν αναξιοπιστα αυτοκινητα. Αυτο που σιγουρα σημβαινει ειναι να εχουμε καποιες φορες μερικα extreme παραδειγματα.
Και εξηγω: Μπορει να ακουσεις απο μερικους μακρια απο Peugeot ! Εγω θα σου πω ομως πως πριν μερικους μηνες ενα παιδι ειχε γραψει, σε αυτες τις σελιδες, για μια Mercedes cabrio (που ειχε αγορασει καινουρια) και απο τους 6 μηνες που την ειχε τους 4 μπαινοβγαινε στα συνεργεια με ανεξηγητα ηλεκτρικα προβληματα. Οποτε ξεκινουσε για βολτητσα κατεληγε να γυρνα πισω με γερανο...
Σιγουρα αυτο δεν σημαινει οτι οι Mercedes ειναι σκαρτες αλλα παντα υπαρχουν περιπτωσεις που υπερβαινουν το συνηθισμενο.
Οποτε οταν ακουσεις υπερβολικα ασχημα λογια ακομα και για Ρeugeot, να ξερεις οτι μαλλον ειναι απο ατομα που εχουν πεσει στη περιπτωση που λεμε παραπανω.
Επισης ενα αλλο θεμα ειναι πως η λεξη "αξιπιστια" ειναι πολυ γενικη. Παλιοτερα αξιπιστο λεγαμε ενα αμαξι το οποιο δεν σε αφηνε στο δρομο, σημερα το να ακινητοποιηθεις πληρος χωρις να το περιμενεις ειναι ΠΑΡΑ πολυ σπανιο φαινομενο, οτι αμαξι και να οδηγεις.
Πλεον οταν ειναι να αποκτησεις καινουριο αμαξι κοιτας αλλα πραγματα γιατι η αξιοποιστια (με την παραδοσιακη εννοια) ειναι σχεδον δεδομενη.
Παντως ενδεικτικα θα σου πω κ'εγω τις εμπειριες μου απο διαφορες μαρκες.
Renault Clio Ι: Το ειχαμε απο καινουριο μεχρι τα 90.000 χωρις ποτε κανενα προβλημα.
Audi 80: Το πηραμε 4χρονων μεταχειρησμενο και το πουλησαμε 5 - 6 χρονια αργοτερα. Στιβαρο, ανετο, δεν ετριξε ποτε αλλα ηλεκτρικα προβληματα ειχε συνεχεια τα τελευταια 2 χρονια. Το χειροτερο ειναι και πως το service της kosmocar ηταν πραγματικα για κλαματα...!!!
Alfa 147: Την εχουμε απο καινουρια εδω και 3-4 χρονια και για να σου πω την αληθεια αγοραστικε κυριος με κρητιριο την εμφανηση. Καποιο ουσιαστικο προβλημα δεν εχει βγαλει ποτε αλλα και αυτης τα ηλεκτρικα ολο και κατι περιεγα κανουν. (λαμπες που αναβουν μονες τους, καμπανακια που χτηπανε στο ξεκαρφωτο...)
Fiat Punto Μκ4: Το πηραμε καινουριο (2003) και απο την πρωτη κιολας μερα ειχε προβλημα η μιζα. Πριν 1 - 1μιση χρονο χρειαστικε ενα beck και μπουζοκαλωδια γιατι καϊκαν λογο... υγρασιας (κλασικα Ιταλικα). Παρ'ολα αυτα δεν μας εχει αφησει ποτε και το φορτωνουμε ΠΟΛΛΑ χλμ ολοι στην οικογενεια.
Peugeot 504: Το πηραμε μεταχειρησμενο 7 χρονων το 87-88 και το πουλησαμε (ναι υπηρξε καποιος που το ηθελε!) το 2001 ή 2 σε ηλικια 20 χρονων. Στα 13 χρονια που το ειχαμε, μια φορα εσπασε ενας υμαντας (ανεμηστηρα νομιζω) και καποια χρονια αργοτερα χαλασε η τρομπα νερου. Το μοτερ δεν μας αφησε ΠΟΤΕ και οταν πουληθικε το αμαξι ειχε γραψει κατι πανω απο 300.000 χλμ. Μάλιστα αυτος που το πηρε (για 400 ευρω) βασικα ηθελε το μοτερ για να το περασει σε ενα αλλο Peugeot που ειχε και κρατουσε ζωντνο για συναισθηματικους λογους. Στο ρεκτιφιε που εκανε, βρεθικε ενα πιστονι ραγισμενο αλλα παρ'ολα αυτα δουλευε το ριμαδι και φυσικα επισκευστικε.
Peugeot 206: Αγοραστικε καινουριο το 2001 και σημερα εχει 130.000 χλμ. Προβληματα εχει βγαλει τα εξης. Στα 90.000 καϊκε ενα beck αλλα εχω την υποψια οτι το προκαλεσα εγω καθος χαλασε μολις ειχα πληνει το μοτερ με το λαστιχο και με σβηστη μηχανη. Γυρο στα 100.000 χλμ ειχα προβλημα με καποιον οδηγο στο συμπλεκτη/κιβωτιο και αυτη ηταν η πρωτη φορα που πραγματικα ακινητοποιηθικα στο δρομο. Ομως ειχα αρκετο καιρο την αισθηση οτι κατι δεν πηγαινε καλα με καθε πατημα του συμπλκετη, οποτε δεν ηταν ακριβως εκπληξη.

Για να απαντησω το αρχικο σου ερωτημα, Ναι ειναι αξιοπιστα τελικα τα Peugeot οπως πιστευω και τα περισσοτερα αυτοκινητα σημερα (ΠΑΝΤΑ αναλογα και με την συνηρηση που ακολουθειται). Ομως οταν αγοραζεις Peugeot να ξερεις πως μπορει να μην παιρνεις τη Γερμανικη στιβαροτητα και εργονομια, ουτε το Ιταλικο design, ουτε την Ιαπωνικη αλεξισφαιρη αξιοπιστια, αλλα σιγουα παιρνεις ενα αμαξι που εχει τη κλασσικη Γαλλικη φινετσα και τη πασιγνωστη - απολαυστικη οδικη συμπεριφορα σε ενα πακετο με λογικη τιμη. Απο εκει και περα εξαρταται τι ψαχνεις ΕΣΥ σ'ενα αμαξι.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την STELIOS στις Τρι 07 Αύγ 2007, 13:03:50, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Αύγ 2007, 13:03:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Peugeot sucks......
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Αύγ 2007, 13:37:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Ομως οταν αγοραζεις Peugeot να ξερεις πως μπορει να μην παιρνεις τη Γερμανικη στιβαροτητα και εργονομια, ουτε το Ιταλικο design, ουτε την Ιαπωνικη αλεξισφαιρη αξιοπιστια, αλλα σιγουα παιρνεις ενα αμαξι που εχει τη κλασσικη Γαλλικη φινετσα και τη πασιγνωστη - απολαυστικη οδικη συμπεριφορα σε ενα πακετο με λογικη τιμη. Απο εκει και περα εξαρταται τι ψαχνεις ΕΣΥ σ'ενα αμαξι.

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Wink
Οσο για αξιοπιστία πιστεύω τα peugeot προβλήματα που ισως εμφανίσουν αφορούν κυρίως τα ηλεκτρικά τους και σπάνια μηχανικά μέρη.

Εαν σε ενδιαφέρει η αξιοπιστία εγώ θα σου πρότεινα ιαπωνικό πάντως χωρις αυτό να σημαίνει οτι εαν πάρεις το 207 θα σου εμφανίσει βλάβες.

ΥΓ. Θα ακούσεις πολλές γνωμες, εγώ θα σου πρότεινα να επισκεφθείς φόρουμ που αφορούν αλλές μάρκες απο υποψήφια αυτοκίνητα διάβαζοντας θέματα που αφορούν βλάβες, έτσι ώστε να σχηματίσεις την δικιά σου άποψη.
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Αύγ 2007, 15:34:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω να ρωτησω κατι?!
Αφου ολοι ειχατε απο τον προππαπου σας Peugeot τοτε πως μιλατε για αξιοπιστια σε σχεση με αλλα αυτοκινητα,αφου δεν εχετε "ζησει" με αλλες μαρκες?!
Rolling eyes

Τεσπα,οντως τα Peugeot ειναι καλα,αλλα τα μικροσκατοπροβληματακια τους τα εχουν....!
Αλλα απο την στιγμη που το περνεις καινουργιο εχεις εγγυηση για τα 1-2 πρωτα χρονακια...πας και αλλαζεις οτι χρειαζεται και τελος!
Α και αναλογα την χρηση βεβαια! Twisted evil

Αυτα!

ΥΓ:

StorM_GmA έγραψε:

κανείς εδώ μέσα (πιστεύω δηλαδή) δεν πρόκειται να του πει οτι τα Peugeot
είναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ.

Eγω θα μπορουσα να το πω ανετα!
Ειμαι αρκετα αντικειμενικος πιστευω,αφου δεν εχω (πια) peugeot! Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης