PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Προγραμματισμός εγκεφάλου
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
TASOUHL (TASOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 GTI '2000

Ένταξη: 14 Μάρ 2007
Τόπος: AIGALEW CITY

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 10:59:02    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Προγραμματισμός εγκεφάλου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ 106 ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ CLUB...ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΟΜΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΙΟ ΣΥΧΝΑ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΗΤΑΚΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΕΝΑ 106 GTI ΤΟΥ 2000 ΜΕ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΑ 157 ΑΛΟΓΑ.
ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΡΥΠΑ,ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ,ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ,ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ,ΑΥΤΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΠΩ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ,ΤΑ ΕΙΧΕ ΦΤΥΣΕΙ .(7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.)

ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΑΛΗΤΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΜΟΧΛΟ ΤΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ AUTOLOCK ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ .(ΞΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΟΧΛΟ ΤΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ..) ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΞΗΛΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΞΕΒΙΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΜΜΟΒΙLIZER.ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ,ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟ IMMOBILIZER ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ.ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ Ο ΑΛΗΤΑΚΟΣ ΜΑΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ,ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΙΛΑΩ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.

ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΛΗΡΩΣΑ 1500 ΑΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΗ ΡΟΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ,ΤΟΥΣ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ ΕΣΒΗΝΕ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΓΑΛΣΙΜΟ ΠΟΛΟΥ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 1000 ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 850-900 ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ.ΘΕΛΩ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ???Ο ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ.Ε, ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ?

Μετέφερα το ποστ σου εδώ.
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρά και όχι με κεφαλαία.
Εκ της MOD Team
MEMsound

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 11:38:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

se πρωτη φαση παιξε λιγο με τα γραναζια του εισαγωγης...
εμενα που εκανε το ιδιο γυρισα τον εισαγωγης λιγο προς το καθρεπτη του αυτοκινητου.
δηλαδη οπως βλεπεις απο το πλαι το γραναζι θα το γυρισεις λιγο προς τα πισω. αυτο σαν πρωτη λυση μεχρι να δεις τι θα κανεις...

αν και το σωστο ειναι να ξαναπας στο μαραβελια και να τον βρισεις...
το αμαξι παει χειροτερα ή καλυτερα απο πριν?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 11:45:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
εμενα που εκανε το ιδιο γυρισα τον εισαγωγης λιγο προς το καθρεπτη του αυτοκινητου.
δηλαδη οπως βλεπεις απο το πλαι το γραναζι θα το γυρισεις λιγο προς τα πισω. αυτο σαν πρωτη λυση μεχρι να δεις τι θα κανεις...

Το ενδεχομενο να ειναι απλα και μονο απο το νεο προγραμμα το εχουμε αποκλεισει?
Αν το αυτοκινητο ηταν ενταξει πριν την ιστορια με τον εγκεφαλο ειναι 99% απο προγραμμα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 11:55:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(καλό είναι το γύρισμα των εκκεντροφόρων να περιγράφεται "με την φορά των δεικτών του ρολογιού" ή "αντίθετα" για να μην γίνει κάνα μπέρδεμα... γενικώς...)

Ξέρεις αν εκτός από το πρόγραμμα πείραξε ο Μαραβέλιας ή ο μηχανικός σου το χρόνισμα των εκκεντροφόρων?? Λογικά δεν θα έχουν πειράξει τίποτα εκτός και αν αρχισαν του πειραματισμούς από την αδυναμία τους να φτιάξουν καλήτερο πρόγραμμα...

= θα συμφωνήσω με τον Λεφ...

= πριν πειράξεις οτιδήποτε στο χρόνισμα πρέπει να κοιτάξεις και αλλού το πρόγραμμα για το αν είναι σωστό.
Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
TASOUHL (TASOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 GTI '2000

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 13:01:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ .....
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗ ΠΑΘΩ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ...ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΩΣΤΑ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
TASOUHL (TASOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 GTI '2000

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 13:07:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
(καλό είναι το γύρισμα των εκκεντροφόρων να περιγράφεται "με την φορά των δεικτών του ρολογιού" ή "αντίθετα" για να μην γίνει κάνα μπέρδεμα... γενικώς...)

Ξέρεις αν εκτός από το πρόγραμμα πείραξε ο Μαραβέλιας ή ο μηχανικός σου το χρόνισμα των εκκεντροφόρων?? Λογικά δεν θα έχουν πειράξει τίποτα εκτός και αν αρχισαν του πειραματισμούς από την αδυναμία τους να φτιάξουν καλήτερο πρόγραμμα...

= πριν πειράξεις οτιδήποτε στο χρόνισμα πρέπει να κοιτάξεις και αλλού το πρόγραμμα για το αν είναι σωστό.
Wink Wink

ΝΑ ΠΑΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ?ΣΕ ΠΟΙΟΝ?ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ?ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ?

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 13:22:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...για έλα μια βόλτα από την Λέσχη την επόμενη Πέμπτη (κατόπιν συνενοήσεως) να του ρίξουμε μια ματιά με 1~2 οργανάκια/μηχανηματάκια που έχουν κάποιο παιδιά... Wink Wink

...δεν χρεώνουμε... Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 13:41:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TASOUHL έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Wink Wink

ΝΑ ΠΑΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ?ΣΕ ΠΟΙΟΝ?ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ?ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ?

Εχω εγκεφαλο peugeotsport που σε μια μετατροπη σαν τη δικη σου ταιριαζει.
Ελα αν μπορεις την Πεμπτη απο τη λεσχη να τον κουμπωσουμε να δουμε αν θα κανει τα ιδια.Αν δεν τα κανει ειναι θεμα προγραμματος, αν τα κανει τοτε φταιει κατι αλλο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TASOUHL (TASOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 GTI '2000

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 13:49:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
...για έλα μια βόλτα από την Λέσχη την επόμενη Πέμπτη (κατόπιν συνενοήσεως) να του ρίξουμε μια ματιά με 1~2 οργανάκια/μηχανηματάκια που έχουν κάποιο παιδιά... Wink Wink

...δεν χρεώνουμε... Laughing Laughing

πού είναι η λέσχη ρε παιδιά?
να έρθω πολύ ευχαρίστως...

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 13:57:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παύλου Μελά 10 & Σοφούλη, 143 42 Ν. Φιλαδέλφεια
Τηλ.: 6975 757 084 - 5
Website: www.psclub.gr
E-mail: info@psclub.gr

Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 14:08:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εδω http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=6580 Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 18:57:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παντως θα σου ξαναπροτεινα πριν απο ολα να ξαναπας στο μαραβελια...αυτος εχει το καρπουζι και το μαχαιρι σε αυτη τη φαση και την ευθυνη!

λεφ τα γραναζια τα ανεφερα σε περιπτωση που ηταν ανυποφορη η κατασταση και δεν εβγαζε αμεσα ακρη το παιδι καλοκαιριατικα σα λυση αναγκης...και μονο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 19:56:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατί δεν δοκιμάζεις αν έχεις κάποιον γνωστό σε αντιπροσωπεία να σου κάνει μία αρχικοποίηση στο μοτεράκι του ρελαντί.
Συνήθως όταν δεν μπορεί να κρατήσει στροφές κατά την επιστροφή στο ρελαντί, φταίει αυτό.
Τον εγκέφαλο που σου βάλαν έκανα και ταυτόχρονα αρχικοποίηση.
Όταν τώρα σου φορτώσαν το καινούργιο πρόγραμμα πιθανόν το μοτεράκι του ρελαντί να έχασε τις ρυθμίσεις.Ή αν δούλεψε στην αρχή το αυτοκίνητο με πλούσιο μίγμα να λέρωσε το καρφάκι πάνω στο μοτέρ ρελαντί.
Ας δοκιμάσουν βγάζοντας το μοτεράκι που βρίσκετε μπροστά στην πεταλούδα γκαζιού να δουν αν έχει μαυρίσει από το πλούσιο μίγμα και να το καθαρίσουν και μετά να σου κάνουν μία αρχικοποίηση.Είναι πολύ απλή διαδικασία.
Επιστροφή στην κορυφή
TASOUHL (TASOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 GTI '2000

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 20:22:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios206 έγραψε:
γιατί δεν δοκιμάζεις αν έχεις κάποιον γνωστό σε αντιπροσωπεία να σου κάνει μία αρχικοποίηση στο μοτεράκι του ρελαντί.
Συνήθως όταν δεν μπορεί να κρατήσει στροφές κατά την επιστροφή στο ρελαντί, φταίει αυτό.
Τον εγκέφαλο που σου βάλαν έκανα και ταυτόχρονα αρχικοποίηση.
Όταν τώρα σου φορτώσαν το καινούργιο πρόγραμμα πιθανόν το μοτεράκι του ρελαντί να έχασε τις ρυθμίσεις.Ή αν δούλεψε στην αρχή το αυτοκίνητο με πλούσιο μίγμα να λέρωσε το καρφάκι πάνω στο μοτέρ ρελαντί.
Ας δοκιμάσουν βγάζοντας το μοτεράκι που βρίσκετε μπροστά στην πεταλούδα γκαζιού να δουν αν έχει μαυρίσει από το πλούσιο μίγμα και να το καθαρίσουν και μετά να σου κάνουν μία αρχικοποίηση.Είναι πολύ απλή διαδικασία.

Φίλε Μάριε σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες-συμβουλές.Θα το κάνω και θα σας ενημερώσω.μια απορία που έχω ειναι η εξής...σε τί στροφές δουλευει μαμά το ρελαντί στα 106 gti?

Επιστροφή στην κορυφή
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 20:25:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νορμάλ στροφές είναι από 780 εώς 880
Επιστροφή στην κορυφή
TASOUHL (TASOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 GTI '2000

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 20:29:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios206 έγραψε:

και πώς πριν γίνει ότι γίνει ήταν κοντά στις 1000?τώρα καπου εκεί είναι όντως αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που ακούγεται γιατί κάνει σαν τρακτέρ λόγω των πειραγμένων εκκεντροφόρων.Στις 1000 ακουγόταν μια χαρούλα!πέρα απο το γεγονός οτι δεν εσβηνε ποτέ!

Επιστροφή στην κορυφή
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 20:33:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι μαμά στροφές είναι εκεί.
τώρα παίζει και ανάλογα με το πρόγραμμα που σου είχαν βάλει αλλά πάντα οι μαμά είναι σε αυτά τα όρια.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 21:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TASOUHL έγραψε:
marios206 έγραψε:

και πώς πριν γίνει ότι γίνει ήταν κοντά στις 1000?τώρα καπου εκεί είναι όντως αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που ακούγεται γιατί κάνει σαν τρακτέρ λόγω των πειραγμένων εκκεντροφόρων.Στις 1000 ακουγόταν μια χαρούλα!πέρα απο το γεγονός οτι δεν εσβηνε ποτέ!

λόγω των αρχικά (πριν την απόπειρα κλοπής) πειραγμένων εκκεντροφόρων ή μήπως μετά την τοποθέτηση του νέου εγκεφάλου κάποιος (= ο μηχανικός ή ο προγραμματιστής) "έπαιξαν" εκ νέου με τα γρανάζια και το χρόνισμα?

για ψάξτο λίγο αυτό (= ρώτησέ τους)

μάθε πρώτα αυτό και μετά ψάξε για βελτίωση του προγράμματος Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
TASOUHL (TASOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 GTI '2000

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 21:44:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
TASOUHL έγραψε:
marios206 έγραψε:

λόγω των αρχικά (πριν την απόπειρα κλοπής) πειραγμένων εκκεντροφόρων ή μήπως μετά την τοποθέτηση του νέου εγκεφάλου κάποιος (= ο μηχανικός ή ο προγραμματιστής) "έπαιξαν" εκ νέου με τα γρανάζια και το χρόνισμα?

για ψάξτο λίγο αυτό (= ρώτησέ τους)

μάθε πρώτα αυτό και μετά ψάξε για βελτίωση του προγράμματος Wink

δεν ασχοληθηκε κανενας με το αμαξι μετα το προβλημα.ουτε ο μηχανικος ,γιατι μου ειπε οτι με προγραμματα που βαζετε εγω δεν πειραζω ουτε ο μαραβελιας ο οποιος δεν συγκινηθηκε καθολου μετα την εισπραξη των χρηματων.(300 ευρω)αυτο που ξεχασα να σας πω ειναι οτι μολις αυτος εβαλε το προγραμμα το αμαξι δεν κραταγε καθολου ρελαντι οπως σας ειπα και εβαλε πισω το μαμα και το αμαξι εκανε παλι το ιδιο ακριβως.ετσι εβγαλε το συμπερασμα οτι δεν φταιει το προγραμμα του.ασχετα αν εγω πηγα μεχρι εκει μια χαρα! αρα????????τι μπορει να εγινε?

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιούλ 2007, 11:28:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πωρε φίλε, διάβασα το post σου και έπαθα πλάκα.
Πολύ τυχερός είσαι που δεν έχασες το αμάξι σου και να χαίρεσαι και τον συναγερμό σου που σε έσωσε.
Πάντως απαράδεκτο το γεγονός ότι ο Μαραβέλιας από τη στιγμή που ανέλαβε το πρόγραμμα και πληρώθηκε θα έπρεπε να σε βοηθήσει και μετά με το πρόβλημά σου.

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης